|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
15.9.2008 12:56:36   
nmag
A ja še to na odločbo sem čakala kar 14 dni,potem pa kao naslednji dan že v službo.Hvala za lepo želje sonček,ja že pri 4 mi država krije zavarovanje in delovno dobo,je nekaj ni pa bohve kaj,lih obogatela ne bom,bodo pa moji sončki brez skrbi,bom jim vedno na razpolago,to je pa veliko.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.9.2008 13:11:11   
urnebes
Ženskice, res ste pridne za klepetati.

dojenje tudi pri meni ni šlo fino od rok. Najprej si zlomljen in utrujen od poroda, v bistvu komi čakaš da prideš domov iz porodnišnice, ker potem bo itak vse fino. Vraga!user posted image Takrat se šele začne! v bolnici sem imela vsaj malo miru, ker so ga sestre sem pa ke mal nekam odvlekle na kako testiranje, preoblačenje ipd. Potem pa folk navali na obiske, ti se moraš rihtat (ker če se ne, zgledaš kot zobmi), mali hoče žret, joške vse krvave, boli da sem se vsakič ko je cuzal JOKALA od bolečin, vztrajala pa do zadnjega dokler nisva dobila ritma. Potem krči: 1x se mu je čist odtrgalo, jokal 4 ure vkup, pa sploh ne vem kaj mu je bilo še danes. Potem se sekiraš za vsak čuden izraz, za vsako malo čudno stvar. Npr. moj je imel do 6ega meseca (pa še potem kdaj pa kdaj) kakico čist zelene barve, noben klinčev dr. mi ni znal povedat zakaj in če je to normalno. Vidla sem pa ga kako vsakič reveč trpi ko kaka ko ga napena in se joka zraven. Pol jokam še jaz, k ga vidim jokat. Ma v tri krasne vse skp. Če pomislim za nazaj me kar mine (čeprav se še vedno zelo splača, ampak res groznih prvih par mesecev).

Glede ljubosumja starejših: po moje pravega recepta ni. Jaz bom sicer imela zdaj drugega, in sine si želi imeti bratca ali sestrico, pa že vidim da mu ne bo ne vem koliko godilo. Poznam pare, ki so BOLESTNO ljubosumni: moja nečakinja bi najraje ubila svojega bratca, če bi bilo možno. In takih primerov je veliko. Idealne starostne razlike ni: od mojih znank in kolegic se ne pritožuje čez lubosumje samo ena: in ta ima razliko 11 let med otrokoma. Seveda, potem otroka rasteta skoraj kot dva edinčka...

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
15.9.2008 14:41:25   
BrinaBA
Dojenje - sem na srečo ena takih, ki ni imela nikoli težav z dojenje - oba sem dojila že takoj v porodni sobi in potem sploh ni bilo težav - razen prve tri dni, ko mleka še ni, otroci pa lačni user posted image ... pa se je vse uredilo.
Se bile pa druge težave: pri prvem huuuudi krči, težave s kožo in alergije user posted image  (rojen 4,5 tedne prezgodaj), tako da sem po 7 mesecih vseh božjih diet (brez mleka, jaj, oreščov, konzervansov, barvil, čebule, česna, azačimb, soje, citrusov, čokolade, kakava,...) bila čisto shirana in sem nehala dojit ter je pristal na flaškah Pregomina - koža pa nič boljša... sem si pa vsaj jaz opomogla. Da o krčih sploh ne govorimo - začeli so se že 10 dan in so trajali milo rečeno čez cel dan in do 3h zjutraj - jokal je non-stop user posted image  sem mislila, da se mi bo zmešalo. Vmes se je praskal do krvi in je s tremi meseci pristal na Dermataloški kliniki v krastah od glave do nog...
Da ne bo zvenelo tako grozno user posted image , stvari s kožo so se umirile pri 6 letih, sedaj pa ima astmo... pa se vsega navadiš.
Skratka fantki - prvorojenci...user posted image
Mlajša punčka pa je šla vse faze brez posebnosti in je pravi zdrav sonček user posted image .

Me prav zanima kako bo sedaj - upamo na najboljše!!!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
15.9.2008 15:03:42   
detelja
nmag kolk dni pa moraš bolniško prekinit, da ti jo lahko spet tvoj gin. podaljša??? meni so rekli, da je en dan čist dovolj...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila...ja, v tej državi je tk, da radi bi imeli nataliteto, ko pa je treba za to kaj naredit pa beeee...tudi šaši einsiedler niso hoteli prizat bolniške....http://heliopolis.si/blog/17062008/tozba/

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
15.9.2008 15:36:08   
nmag
Men so rekli,da mora preteči en mesec od zadnje bolniške,potem pa lahko spet da do enga meseca,Me prav zanima v kateri zd hodi Saška,jaz sem v centru in ta ki ima center,mislim na komisiji,je blesava do konca,to tudi moj osebni zdravnik pravi in da imajo ful težave z njo,samo ne vem pol kaj še dela tam,to je pa naš preljubi sistem.Bom že pregurala,samo bog ne daj da bo kaj narobe z mojo pikico,priznam poznajo se mi tudi malo leta,novembra bom 39 in nimam več toliko moči,kot pri prejšnjih,mislim seveda na nosečnost,drugače sem še zelo pri moči.lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
15.9.2008 15:52:07   
Ladybird01
dobro jutrp, dober dan, dober vecer...user posted image
ta vikend sem comp pustila na miru, ker smo imeli SONCE in sem bla 2 dni skoz zunaj!! jaaa, smo malo zamenjali z vami...sej je prov hehe user posted image
torej hvala april & angelito; glede padca...ja sej se mi je zdelo, da je vse ok...sem tud kar neki prestudirala in ni panike...samo mal modrice mam na hrbtu...pa sej pazim, sam kdaj pa kdaj sem mal storasta user posted image

@angelito; ja sicer je nas otrocek zelo zelo zazeljen ampak ga tudi nisva nacrtovala imeti tukaj...ampak sedaj je tudi to SUPER! a tvoja prijateljica dela tukaj? tudi jaz sem prisla sem 2 leti nazaj, moj fant je pa ze dalj casa tu... jah mesto je res carsko, samo malo depresivno (saj kdaj pa se pokaze soncek takrat pa ne bi zamenjala za nic na svetu user posted image )...yep Spanija - Madrid je pa najljubse mesto moje slabse polovice...takoj spokat kufre in via Espania :)

ja za telovadbo so mi rekli tukaj po 12 tednu...joga je res baje THE BEST; vsi priporocajo, ker je baje tudi ful lazje rodit potem...jaz sem drugace prej delala pilates pa morm rect, da mi je bil FUL vsec...tko, da se malo pa gremo na jogo z velikimi buhiji...pa plavanje je tudi super...sem pa vprasala ja ze tukaj glede tamponov, pa mi je ta moja zdravnica rekla, da ni potrebno...ceprov khm kaj pa vem...
sem se sam mal zasekirala k sem sla zadnjic v shopping (6 urni hehe) pa sem mela naslednji dan tak musklfiber k da bi 42-ko pretekla :) sem rekla to je pa mal too much; treba zacet delat, da bom fit tud z velikim trebusckom...pa sem mislna, da morda vi ze kaj delate na tem...

@soncek hvala za tvoj up date...super, da si me dala noter, ceprav nisem ''tam'' bom kmalu lahko postregla z novicami (v sredo yeeeeeeey can't wait)

joj sem se pa razpisala...pa je sel moj lunch break user posted image

lep ponedeljek vam zelim in pridne bodite
papa

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
15.9.2008 15:55:40   
Ladybird01
aja drugace pa socustvujem s tistimi, ki imate probleme v sluzbi...
to je pa cist too much! sem cist user posted image  k berem tole...to je pa res bolano kar se grejo ej...mislim noro kak odnos...me tok razp****
tukaj samo malo zajamras pa te takoj domov posljejo, pa raje ostanes 9 mesecev doma, da JA NE BO KEJ NAROBE...ce je, lahko tako fino tozis, da se nikol vec ne poberejo...
grozno res...bogice...user posted image

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
15.9.2008 18:14:11   
Adelina
Pozdravljene!
Ja, danes ste se spet razpisale, za vikend pa je bla prava tuga tle gor. No, jst sm še vedno več ali manj utrujena, slabo mi je tut še včasih, sicer pa gre. Zdele sm si pa ful zaželela, da bi že čutila našga škrata, k sm brala od ene, ko piše kako mali ful razgraja po trebuhu. Sej vem, da bo minilo še kar nekaj časa, ampak že res komej čakam na to. Neumno, ne?
Sicer pa Cveta 28 Pušenjak pravi, da lahko nosečnica jemlje praktično katere koli dražeje za vneto grlo. Sem ga ravno zadnjič vprašala, ker mi je farmacevtka v lekarni vse odsvetovala, on pa je ravno eni svetoval o tem. A na septoletah prov piše, da jih nosečnice ne smejo ali da se morajo posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom?
Ja, bolnišk pa res zdej ne podaljšajo nič kaj radi, mene je na to opozorila že ginekologinja in sestra pri splošni zdravnici, sam me je g. vseeno takoj dala na bolniško zaradi prejšnje nosečnosti in grozečega prezgodnjega poroda, čez slab mesec bom pa vidla, kaj bo povedala komisija glede na verjetno cerklažo. So pa moji sestri, ki je tud mela cerklažo prvič zavrnili podalšanje, pa se je pritožila, zdaj jo bo pa imela odobreno do konca najbrž.
Me je pa ob vaših izpovedih s prvimi otroci ratalo kar malo strah, če bo tokrat tudi pri meni tako. Pri prvih dveh namreč nisem imela ne vem kakih problemov. Sej sta oba imela krča, tudi dojenje ni blo kar samo po sebi umevno, pa vendar nekih posebni travm nisem doživljala. Tako da res upam, da me ne čaka sedaj še vse za nazajuser posted image
Pa-pa!

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
15.9.2008 20:30:42   
malcekvita
hello drage moje souser posted image .
Danes sem šla na merjenje NS. Zdravnica je z rezultati zadovoljna, šla sem dat še kri za DHT.Za vsak slučaj... Sej to bi pa moralo bit dovolj, kaj? Boste ve šle še na kako preiskavo?
NS je 2mm.  Slikico bom pripopala jutri, ker jo moramo še skenirat user posted image . Ampak zagotavljam vam, da je tale naš otroček zelo fotogeničen, dr. Tul pa odlična zdravnica, ki ga je uspela tako lepo slikat. Zaenkrat je še sramežljiv/a, nam ni hotel/a pokazat svojega premoženja. Pa sej mi ni pomembno, katerega spola bo otroček, edino kar si želim, je zdrav otroček.user posted image
Ko sva prišla ven iz ambulante, pa moj dragi izjavi, da mu je zdaj jasno, od kod so filmarji dobili idejo, kako naj bi zgledali vesoljci user posted image .
Punce, hvala za odgovore o prehladu v nosečnosti. Zdaj sem pomirjena.

Lepo pančkajte, jaz grem malo gledat tole politično soočenje na TV1. Pa-pa

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.9.2008 7:32:36   
tassika
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Mene zebe, sploh ne vem več kaj naj oblečem, ker zjutraj bi šla najraši v kombinezonu za smučat, potem me pa mal skuha in zvečer me spet zebeuser posted image

Jaz imam pa danes prvi pregled, komaj čakam, čeprav vem da bom diplomirala v čakalniciuser posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.9.2008 8:16:21   
april09
Jaz umiraaammm user posted image  ze 4x sem bruhala do sedaj, tko da sem uradno podrla rekord. user posted image  Tok mi je slabo...
Sem komaj peljala malo v varstvo in nazaj grede bruhnem direkt pred vhodnimi vrati v stanovanje- hvala bogu za vrecko user posted image
Sranje no..kdaj se bo koncalaoooo?????????

Malcekvita user posted image  za NS.

Tassika, srecno na pregledu..

Postelja me kliceeee papa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
16.9.2008 8:30:49   
Artičoka
april09 ojoj no user posted image Saj ne vem kaj naj ti rečem, razen tega, da res držim pesti, da se tole neha!!

malcekvita user posted image user posted image za NS!

Punce, koliko vas bo šlo na DHT? Jaz v prvi nosečnosti nisem šla, pa tudi zdaj nisem nameravala. A to je treba povedati, ko greš na NS? NS imam pri dr. Strah - kje pa lahko delam potem DHT? user posted image Joj, res sem totalna nevednica user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.9.2008 8:48:12   
malcekvita
Artičoka: ma sej jst sem tudi čista nevednica na tem področju user posted image . sproti se učimo, pa sej tko je itak boljše.
Drgač pa moraš kri za DHT dat še isti ali naslednji dan v 24 urah zato, ker primerjajo rezultate . Najboljše, da poveš zdravnici, da bi naredila še ta test.
Meni so vse naredili tukaj v ljubljanski porodnišnici, moram jih pohvalit, da so carice vse po vrsti od sester do zdravnikov. posebna pohvala gre pa seveda dr. Tul user posted image .

April 09, upam, da tele slabosti čimprej minejo, ups črke. Prav žal mi je za vas, ki imate take težave. Jaz sem zaenkrat hvalabogu v redu, pa tudi v službo mi ni več težko it user posted image .

Včeraj sem hotla gledat soočenje predstavnic strank, pa so ble koklje tako dogočasne, da sem kar zaspala user posted image . Pol sem se samo prestavila v spalnico.
zdaj pa delo kliiiiiiče user posted image

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 16.9.2008 8:50:05 >

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
16.9.2008 8:53:09   
malcekvita
aja, vsem, ki imate danes pregled, srečno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
16.9.2008 9:14:07   
janja*
Aprilčice dobro jutro vsem.Sem že nazaj iz pregleda in vam sporočam,da je vse okej.NS je narejena in je vse super ,Otroček pridno raste in dela prevale,kajti prostora ima na pretek.
Zdaj imam pregled 14.10.2008 in takrat mi bodo vzeli kri za četvorni presejalni test in če bodo izvidi slabi bom šla še na AC,ki mi glede na leta pripada.Toliko od mene in želim vam lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.9.2008 9:21:21   
janja*
April09 naj čimprej minejo te hude slabosti saj si verjetno že čisto izčrpana.Boš videla še malo pa bo minilo.Želim ti,da je to čimprej.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.9.2008 10:07:00   
april09
user posted image hvala punce. Sem odspala uro in pol, zdaj si bom naredila zajtrk, pa da vidimo, ce obstane.
Ful me je groza, ker imam ob 11 pregled z malo na pediatriji, kako bom tole sfurala. Taka huda slabost na cist napacen dan user posted image  Pocutim se zaenkrat malo bolje.

Janja user posted image user posted image

DHT - ja bom sla. Ce nimajo odvzema krvi, tak kjer delas NS (v lj), gres na polikliniko v laboratorij, vzamejo kri. poves, kje si delal NS in tja posljejo rezultate. Oni te rezultate vnesejo k tvoji NS, ki poda nov izracun in ti izvide posljejo na dom.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.9.2008 10:07:40   
Cveta28
adelina hvala za tolažilne besede. Sej se je tudi meni zdelo, da načeloma tile antiseptiki ne morejo škoditi mojemu kodrčku ampak previdnost ni pa nikoli odveč. Aja, nisem vzela septolet ampak strepsils, kjer v navodilih piše da testi niso bili opravljeni user posted image in doječih materah ter ga zato odsvetujejo jemati. Najdla pa sem en post od Pušenjaka, ki pravi do lahko user posted image jemljemo tudi te dražeje za grlo.

april09 upam, da se bodo slabosti čimprej umirile ter da boš končno lahko lažje zadihala.

tassika tudi jaz se počuti kot bi bila na severnem tečaju, brrrrr

malcekvita, janja user posted image user posted image user posted image za NS. Tudi sama komaj čakam, da vidimo našega malega kodrčka. Se je pa moj koder angažiral pri kolegih (aja, pri njih v službi so 3 moški, ki pričakujejo user posted image tako, da so vsi postali pravi znalci user posted image ) in je tako padla komanda, da moram iti na NS samo k svojemu G in še le potem na 3D/4D slikanja.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.9.2008 10:11:40   
nmag
April09,sem s tabo,tudi jaz podiram rekordeuser posted image je še vedno tu,zjutraj bruham samo žolč in imam že kar razjede v ustih od kisline,groza,res kdaj bo tega konec.Super tistim,ki imate že NS narejeno,jaz tudi komaj čakam,da se res prepričam,da je vse ok.
Danes ima moj najmlajši sine rojstni dan,2 leti in popoldne bomo imeli tortico,men pa toookkk slabo,upam,da preživim brez bruhuhu.lp

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.9.2008 10:17:28   
april09
nmag - ja, grozno je.. upam,da pri vseh cim prej mine. user posted image  PA cestitke tvojemu slavljencku user posted image user posted image  a kaj spomine obujas?

Eno vprasanje, a kaksne cisto nic ne spika? No mene ze od zacetka prakticno nic, pa me firbec matra user posted image

sibam na PK papa

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.9.2008 11:53:11   
Artičoka
Jaz sem se pa tako najedla, da bom počila user posted image Sem pojedla bučkino juho, goro zeljnate solate s koruzo (pa drugače sploh ne jem solate - pišuka, kaj če sem noseča! user posted image ), pa špinačne kanelone in krompirček, sladico sem pa kar sabo vzela - skutni zavitek, ker ni več prostora v želodčku. Mislim, da sem se dovolj nafilala s folno kislino in vitamini user posted image

Meni so se slabosti umirile (tok, tok, tok) - zgleda mi je bilo slabo zaradi tablet. Zdaj centramed mami jemljem vsaki drugi dan. Nočem jih pa zamenjat, ker so poleg folne še vsi vitamini, ki jih potrebujem, ker so moje prehranjevalne navade (beri - nisem ravno zelenjavar) preej slabe.

Špikanje - uh, že nekaj časa ne. Edini znak je bila slabost, zdaj pa še tega ni user posted image No ja, joške so še vedno ogromne user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.9.2008 12:11:32   
tassika
joj tudi jaz bom počila, jedla sem pa filane paprike in pa solato, zdaj pa še dobre 2 urci potem pa šibam domov.
Glede špikanja, mene včasih samo malo zaboli, če se pretegnem v postelji, slabo pa mi je še vedno samo zvečer in še to če sem preveč utrujena, ali pa če stlačim nase preozke hlače, zdaj hodim okoli samo v trenirki in pa v 1 kavbojkah. Sem bila vedno bolj suhe vrste in kljub temu da imam samo malo trebuha ne morem več zapeti hlač, je pa res, da sem vedno kupovala eno št. manjše, da so mi ostale na ritiuser posted image .

A ste na prvem pregledu dobile kakšno slikico?

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
16.9.2008 12:15:35   
Artičoka
Jaz bi, če bi lahko, še v službo hodila v trenirki, ker me tudi že vse tišči. Trebušček se je že precej izbočil, predvsem popoldne in zvečer sem kot bi bila v 4. mesecu - ampak to je napihnjenost. Sem pa tudi sama drugače suhica, ampak že v prejšnji nosečnosti sem se ful zredila (skoraj 20kg), tako da me je kar strah kaj bo tokrat user posted image no, če bodo šle kilce dol kot prvič, potem ne bo panike.

Jaz sem dobila sliko na prvem pregledu - eno malo piko, zgleda kot fižolček user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
16.9.2008 12:28:22   
nmag
Ja april09,obujam spomine,rodila sem ob 2h zjutraj,tako,da sva se takle čas že crkljala,ne morem verjet,da se bo to kmalu ponovilo,nekaj najlepšega v življenju za katerega ne bi zamenjala za nič na svetu,je pa to,ko ti položijo še čisto toplega dojenčka in celega še mokrega,v naročje,ja spomini,spomini....Tiste,ki ste prvič noseče,boste videle,kako zares obstajajo solze sreče,no sem čist not padla...ste mi ene zbudile apetit,grem papat in upam,da ostane tam,kjer mora bit.lp

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
16.9.2008 12:41:15   
sonček85
nmag:Ti se nikar ne sekiraj.Res ne boš obogatela zaradi tega ,ker ti da država nekaj zraven ,boš pa veliko več časa preživela s svojimi malčki in se boste imeli radi.To je bolj važno kot pa kaj druga,nben denar ni važen kot samo zdravje ,sreča in ljubezenuser posted image

april09:naj se tvoje slabosti končajo in da ti bo lažje.Saj bo kamlu mimo ,samo da je otroček zdravuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?