sandra85
|
čer, hvala vsem za vaša mnenja!!! taja339, js delam že skoraj 3 mesece (po 4ure/dan) in zato mi je tut malo hudo, ker sem tako zgodaj šla delat, samo sem bila zmenjena da delam, dokler mi ne poteče status (se pravi do 30.8.), zdaj delam na črno (je šef prevzel vso odgovornost, ker me rabi) in zdaj ko bi res mogla nehat (smo se v začetku septembra zmenili, da ostanem še do 20.9.) , pa mi ponujajo zaposlitev. jutri se bom dobila z direktorjem, ga bom vprašala, če je kaka možnost, da sem vsaj kak mesec doma. če ne pa vsaj 2 tedna, ker gremo na štajersko, pol čez par dni pa še 1x na trgatev Enej je SAM ZASPAL!!!!!!!!!!!!!! sploh ne morem vrjet, ker je bilo vedno, ko sem ga pustila samega v posteljici, tak jok, da je še bruhal zraven zdaj je 2x zajokal, sem ga šla poležt, dat ljubčka, sem mu rekla, da je čas za ninat, mu prižgala tole lučko: jo je gledal, se premetaval,......pol pa kr zaspal je pa fulll fajn ta lučka, ker se sama prižge, če se otrok oglasi (zajoka) , ali če takneš lučko. Enej že ve, da jo mora taknit in ko se je 1. izklopila, se je dvignil, udaril po njej in se takoj nazaj dol vrgel
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|