|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
16.9.2008 0:21:38   
Lara Croft
mi je blo neprijetno,mal je bolelo,ma ne ful.. Mors misice cist sprostit,nic se upirat in stiskat pa je bols..

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.9.2008 0:34:13   
arabela*
babeeeeeeeeeeeeeuser posted image ,madona ste se razpisale

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.9.2008 0:35:09   
arabela*
lara,lana luna,vedve sta mi obe nekam sumljive glede špikanja.mogoče pa jutri bo akcijauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.9.2008 0:35:50   
arabela*
jaz pa čakam,da dete zaspi,ma jo nekaj zabava vse skupaj po tem mojem mlekuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.9.2008 0:38:15   
arabela*
Babe,vaginaln pregled kar boli,ampak še bolj neprijeten občutek pa sem doživela sred popadkov mi je babica z roko zaztezala maternični vrat.To šele boliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.9.2008 0:54:26   
arabela*
ni nobene,grem počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.9.2008 7:22:53   
lana17

Dobro jutro nosečke in mamice!

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: tia

mi lahko katera pomaga ,kaj vse ste dale v torbo za v P.?

Prosim pomajajte mi,kaj naj dam v torbo??

Vse, kar rabiš za osebno higieno.... kremo za roke, kremo za ustnice, kremo za telo, deodorant, lak za lase, manikir za nohte... ... pač vse, kar rabim vsak dan..... mam tudi puder, maskaro in črn svinčnik... user posted image user posted image Pol... nekaj hlačk za enkratno uporabo, nekaj svojih vložkov... nogavičke, blazince za dojenje... materinsko, zdravstveno.... dve flaški vode, multivitamine.... krokse.... bi vzela mp3, ma ne najdem polnilca.....

V LJ P dobiš samo po en paket vir 80 in vir ?. To tudi rečejo. vendar mislim, da bi dobil še kakšen dodaten vložek, kaj več pa ne. Koliko jih porabiš je pa čist odvisno kolk si jih menjavaš. jaz sem jih kr pogosto, tudi ponoči. Hlačke dobiš le ene, vendar ti jih dajo če jih prosiš, izkoristiš priliko, ko pridejo študentje. jaz sem imel še brisačo za obraz, ker dobiš tudi eno dnevno.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.9.2008 9:00:32   
bark
Bark...... moja je rekla, da bomo čakali 14 dni, če bo vse Ok.... 

Blagor tebi,da boste počakali.Mogoče se bodo pri meni tudi tko odločili,če bo potrebno,še posebej,če jim bom povedala,da sem bila jaz rojena 16dni prepozno

Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.9.2008 9:02:11   
bark
Samo vsak dan so večji in bo težje rodit.... mA JSt sem prow mal jezna.... 

Naše dete pa ravno ne.Menda ima cca 3000g +-10%
In ker je verjetno bolj miceno in ima še dovolj prostora,pa še vedno vztraja v bušiju

Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.9.2008 9:11:50   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: AinB
U, pozabila sem napisati, da so mi rekle, da moram ta dva dni veliko po štengah hodit, pa fajn user posted image user posted image user posted image . user posted image

Jst kamor zdej pridem na pregled ,mi tud sam to pravijo.
Pol sva pa čez vikenduser posted image user posted image  in pol 2 uri nisem šla na wcuser posted image user posted image user posted image , da bi ja čim več sperme zadržala v seb, ................pa NIČuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.9.2008 9:13:56   
bark
Mene pa neki zanima - a je tudi vas pri vaginalnem pregledu bolelo ali je šlo samo za neprijeten občutek? Mene je danes prvič vaginalno pregledala in bolelo je ko user posted image .

Mene je zadnjič bolelo ful,ko sem bila na pregledu v P in mi je kao masirala MV,da bi se odpruuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.9.2008 9:15:32   
bark
Zdej pa grem,ker imam same monologeuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.9.2008 9:22:03   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

V LJ P dobiš samo po en paket vir 80 in vir ?. To tudi rečejo. vendar mislim, da bi dobil še kakšen dodaten vložek, kaj več pa ne. Koliko jih porabiš je pa čist odvisno kolk si jih menjavaš. jaz sem jih kr pogosto, tudi ponoči. Hlačke dobiš le ene, vendar ti jih dajo če jih prosiš, izkoristiš priliko, ko pridejo študentje. jaz sem imel še brisačo za obraz, ker dobiš tudi eno dnevno.

Kaj pa spalne srajce? A to tudi dobiš samo eno na dan? Kolk pa se kaj vmažejo? Verjetno odvisno od krvavitve?
brisače- ko sem bila avgusta v P sem lahko komot rekla za še eno brisačo. Mogoče pa je odvisno od gužve?
hlačke- a niso te hlačke za enkratno uporabo? Sicer jih imam že spakirane za sabo, ampak vseeno,kakšne več pa bi lahko dali.  

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.9.2008 9:26:58   
Olivija*
Lara, ni nujno, da še raste in da bo zato težje roditi.

V Pušenjakovi knjigi Nosečnost od tedna do tedna piše (pri 42. tednu): Po prekoračitvi roka otrok v resnici ne pridobiva več teže. Ko postane prenošen, praviloma težo celo izgublja. Ob tem se gibi pomembno razredčijo, zato vztrajajte pri štetju gibov ploda do poroda.

Vsaj jaz se tolažim s tem. Pri teži, ki jo napovejo na UZ, pa se tudi lahko kar precej zmotijo.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.9.2008 9:32:20   
Bambi D
Jst imam jutri CTG in pol grem še k ginekologinji.... ma kaj zdej mi bo vsakič prste vtikala v češpo?

user posted image user posted image user posted image  Si me nasmejala s to izjavo... Mene je včeri skor... ma ne razdevičla... razčetverla. Sm že hotla zatulit, da nej si da malo miru, sej bo še otroka ven zbezala.

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

midve pa sva spet priklopljeniuser posted image
user posted image ,a se vam tud dogaja,da na eni zizi dojite,z druge pa vam mleko tečeuser posted image

... mi smo danes tudi user posted image ....., pa tudi teče lepo iz obeh...ena v usta, druga mimo...user posted image   

Sem pa večkrat, ko sem si brizgala... pod drugo kar aventov lonček podstavila, pa se nabere materialauser posted image  

Jao user posted image user posted image user posted image , mlekarne deluxe... Sem danes brala v eni knjigi o dojenju, da kao, ko imaš že utečeno dojenje, da potem ne rabiš več iz obeh dojk podojit, da se ti ne potem tolk mleka proizvaja. Samo kako veš, kdaj je smiselno to prakticirat?

Js sm si dala toaletno torbico (šampon, gel za tuširanje, zobno pasto, krtačko, kremo za obraz, kremo za telo, glavnik, labello, deodorant kristal), 1 spodnje hlačke, modrček za dojenje, rez. spalno srajco, nogavičke, rezervne vložke, blazinice za dojenje, dudo (za vsak slučaj), nekaj plenic za enkratno uporabo, polnilec za gsm, copate podložene z gumo in ... seveda piškote user posted image

Mene pa neki zanima - a je tudi vas pri vaginalnem pregledu bolelo ali je šlo samo za neprijeten občutek? Mene je danes prvič vaginalno pregledala in bolelo je ko user posted image .

Mene je včeraj ful bolelo, čeprav sem se trudila bit sproščena kolkr se da.

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
še bolj neprijeten občutek pa sem doživela sred popadkov mi je babica z roko zaztezala maternični vrat.To šele boliuser posted image

o madonca... ne me strašit user posted image  , če ne bom jaz začela boksat naokoli...

IZVIRNO SPOROČILO: bark
Pol sva pa čez vikenduser posted image user posted image  in pol 2 uri nisem šla na wcuser posted image user posted image user posted image , da bi ja čim več sperme zadržala v seb, ................pa NIČuser posted image user posted image user posted image

no, glede seksa ti kar malo zavidam - jaz sem že en čas na suhem kar se tiče tega user posted image , ma sej bo, boš vidla. Ne se preveč sekirat. Mogoče boste mogle pa vse izselitvene naloge začet pistat, tako kot meta21.

Me to you in Saraya, hvala za info glede pleničk, bom zgleda mogla še kako nabavit (mam jih cca. 16 kom).

Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.9.2008 9:38:00   
tia
Vsaj jaz se tolažim s tem. Pri teži, ki jo napovejo na UZ, pa se tudi lahko kar precej zmotijo.

Tudi jaz sem tega mnenja,namreč pri meni se je zmotila za 500g in to je kar precej. Primerjava napovedano je bilo 3750g - rodila sem 4260g.

Drugače tudi mene že počasi vsaki dan nekaj ščipa ,pa dol tišči tako da res si želim ,da vsaj do petka zdržim, jutri imama tako ali tako UZ, pa bom videla kako bomo veliki in potem za koliko se zmoti.

Joj kako boli raztezanje MV,skoz to pa res nebi rada šla,jaz sem v prvi user posted image  skoraj G. z mize ušla.

Kaj pravite ali lahko vzamem lekadol že tretji dan me tako po malem boli glava?
A so se vaši user posted image  tudi malce umirili?

Danes imam čistilno akcijo ker potem nevem kdaj bo spet ta prava akcija.

Naj nam še ti dnevi ,ure hitro minejo do user posted image .

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.9.2008 10:00:37   
Lara Croft
Tia... preden grem.....v torbo sem dala še lanolin, zobno nitko in razkužilo za roke... user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.9.2008 10:09:14   
pf
Jutro babike, sem upala, da se že katera carta s svojim zakladkom. Mislim kaka nova mamica. Zgleda, da vam res luna nagaja. Saj bo, prej ko slej. Jaz imam okrog 40 planic, pa mi kar prav pridejo, čeprav tudi perem vsak dan, likam pa dva stroja skupaj. Vidim, da je bilo govora o računu poroda, moj carski rez je prišel 2607 eur. Držite se in se beremo kasneje. Grem pripraviti nekaj za jest.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.9.2008 10:13:00   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...meni je gin. na vsakem pregledu do konca nosečnosti vtikal prste user posted image ....mogoče pa je zato bla prej akcija pri nasuser posted image

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaj?! Mene je prvič slekla, ko sem bla dva dni čez rok...

.......  ma ne vem zakaj je bilo tak....user posted image

.... sicer pa imam konec meseca že prvi pregled po porodu...spet bo vtikanjeuser posted image .......  

Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.9.2008 10:19:28   
ključek
Kolk pa je težka tale princeska?

včeraj, ko jo je patronažna vagala, je imela dobre 4 kg.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.9.2008 10:32:18   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                -1. user posted image , PDP 8.9.,user posted image user posted image    
user posted image   AinB                  -1. user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image   nosek5              -1user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image , Nik ( 52 cm, 3.245 g)
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image , Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image , Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                      -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                 - R 9.9., user posted image  Nik

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk            R 8.9., user posted image  

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -1.user posted image , PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              -R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 
user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image       

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image              

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.9.2008 10:37:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Dobro jutro nosečke in mamice!

Vse, kar rabiš za osebno higieno.... kremo za roke, kremo za ustnice, kremo za telo, deodorant, lak za lase, manikir za nohte... ... pač vse, kar rabim vsak dan..... mam tudi puder, maskaro in črn svinčnik... user posted image user posted image Pol... nekaj hlačk za enkratno uporabo, nekaj svojih vložkov... nogavičke, blazince za dojenje... materinsko, zdravstveno.... dve flaški vode, multivitamine.... krokse.... bi vzela mp3, ma ne najdem polnilca.....

....pa kam ve to hodite rodituser posted image  .... V Mb imaš vložke v omari - celo 2 vrsti, tudi hlačke so tam , spalne in brisače kolikor rabiš.... spalno lahko menjavaš večkrat na dan..... ...

....pa naj še kdo reče, da je tu pri nas tako hudouser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.9.2008 10:40:55   
ključek
....pa kam ve to hodite rodituser posted image

sam res........a imajo bolnice tako različno politiko ali kaj?? v trbovljah dobiš tudi vse-vložke, spalne, brisače, spodnje..............kolikor rabiš........

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.9.2008 10:47:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

....pa kam ve to hodite rodituser posted image

sam res........a imajo bolnice tako različno politiko ali kaj?? v trbovljah dobiš tudi vse-vložke, spalne, brisače, spodnje..............kolikor rabiš........

me to you - a ti hodiš z lano nejo vsak dan ven na sprehod?  Jaz zdaj, ko je tak mrzlo sploh ne grem.....   pa še neko vročino sem spet fasalauser posted image ...zdaj že tretjičuser posted image ...pa bolijo me vsi sklepi

< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.9.2008 10:48:19 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.9.2008 10:53:10   
Bambi D
Ja, zgleda da je res precej razlik po bolnicah, tako kot tudi pri različnih ginekoloških pregledih...

No sej, jaz si bom naročila, da mi moj prinese, če bo kaj manjkalo, tako da ni panike, tiste 3 dni bomo že nekako, samo da bo mala štručka zdrava in da jo bom lahko normalno dojila, pa bom srečna user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?