Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:10:17
|
|
|
|
ključek
|
me to you - a ti hodiš z lano nejo vsak dan ven na sprehod? ne. samo prejšni teden smo bili 2x, ko je bil sonček. bom pa popoldne za kakšne pol ure šla mal na sprehod, če le ne bo dežja. jo bom fajn oblekla pa bo. luft ji ne bo škodoval. pa še patronažna je rekla, naj kar gremo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:11:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst ne razumem, zakaj sprožajo, če je z bebico in mamico vse v redu? Ker v 42. tednu posteljica zelo hitro popušča in se lahko zgodi najhujše. Danes je lahko še vse OK, čez en dan pa čisto popusti. Če se slučajno odlušči, je malo možnosti za .
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:11:22
|
|
|
|
ključek
|
pa še neko vročino sem spet fasala ...zdaj že tretjič ...pa bolijo me vsi sklepi ...............upam, da se čim prej pozdraviš..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:17:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you me to you - a ti hodiš z lano nejo vsak dan ven na sprehod? ne. samo prejšni teden smo bili 2x, ko je bil sonček. bom pa popoldne za kakšne pol ure šla mal na sprehod, če le ne bo dežja. jo bom fajn oblekla pa bo. luft ji ne bo škodoval. pa še patronažna je rekla, naj kar gremo. Se strinjam. Midve sva tudi bili čez vikend not, danes pa bova šli malo ven. Saj jo lepo zavijem, prenosna torba, strehica.... muha ne more do nje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:56:46
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro babnce... a je šla katera u P po štručko danes? drgač bomo tole luno na nebu kr skenslal, k nč ne pomaga
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 11:57:51
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB U, pozabila sem napisati, da so mi rekle, da moram ta dva dni veliko po štengah hodit, pa fajn . jest bi tut me ful gon, pa naš neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bova ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostna jest bi ... joj kolk me gon
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 12:32:24
|
|
|
|
ključek
|
jest bi tut me ful gon, pa naš neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bova ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostna jest bi ... joj kolk me gon lana.............. .............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.9.2008 12:33:56 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 12:33:40
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*, maš zelo luškano pikico...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 12:39:10
|
|
|
|
optimizem
|
Jaz imam za ljubljansko porosnišnico same pohvale- tako babce, sestre,... vse je bilo res super. Kar sem jih vprašala so mi z veseljem odgovorili. Ko so me pripeljali v sobo so mi rekli, da mi pripadata dve vrečke vložkov ostalo dobim tukaj. In vsega je bilo dovolj na voljo, tako hlačk kot splahnih srajc, brisač, plenič, fiziloške,.... Samo rekel si kaj ti manjka pa so ti z veseljem dali. Pa itak so dvakrat na dan prineseli čisto perilo. Kar mi ni žal, da sem si prinesla sabo je modrček za dojenje in blazinice, tega pa v P ni. Pa tudi hrana je bila odlična. Vse čestitek kuharcam...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 12:47:14
|
|
|
|
ključek
|
ali bo dovolj, če lano nejo za na sprehod oblečem v-bodi, hlače, komplet iz pliša, copatke, spodnja kapca (navadna) zgornja iz pliša, pokrijem z dekico, dam v košaro, pokrijem s pleničko???
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:05:52
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali bo dovolj, če lano nejo za na sprehod oblečem v-bodi, hlače, komplet iz pliša, copatke, spodnja kapca (navadna) zgornja iz pliša, pokrijem z dekico, dam v košaro, pokrijem s pleničko??? pomojem bo dovolj. pa za vsak slučaj še kakšno dekico sabo vzem...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:11:53
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem Jaz imam za ljubljansko porosnišnico same pohvale Jupiii , take pozitivne besede mi prav paše prebrat. Me veseli, da je tako.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:13:30
|
|
|
|
KAHLO
|
ojla pupe!! hitro da kaj napišem, naša piška se je v treh dneh poredila za 300 g mamica je čist ponosna na njo, je rekla patronaža da je prava baba ta naša dojenčica, da tako rada papca, sploh ni mogla verjet, je mislila da ji umetno mleko dajem, ali pa da jo prebujam....pa ni nič od tega, naša kar sama na uro, uro in pol fehta za mlekeca mami pa da kolko hoče in sva obe zadovljne, kaka tud pridno "moram hitro potrkati" sploh je nič ne zvija, vse kar poje čez pol ure pokaka k po tekočem traku....tega sva z mojim še posebaj vesela. No popek ji še zmeraj malo krvavi tako da ga mormo pridno čistit, ampak moram rečt da so ji tak lepi popi nardili v porodnišnici, ma ga not, nič ni ven bulice pa mami so tud tako lepo zašili se mi sploh nič ne vidi jaz sem res navdušena nad ljubljansko porodnišnico, jaz nevem od kje te negativne zgodbe o lj porodnišnici. A pa še to me je full presenetlo, takrat k sem rojevala je bil glavni doktor Pušenjak, nisem vedla da on tud v lj porodnišnici dela, no sicer so mene imele samo babice čez, edino kar je bilo njegovo delo je da je pogledal posteljico...... Me to you....jaz mislim da je čist dovolj oblečena, no sicer še danes nisem bila znaj razen koliko sem okno odprla, ampaak jaz bom jutri moji pupi dala na glavo samo eno kapico!! se mi zdi da je zadost, saj je zaveterje v vozičku!! evo se že oglaša, ji šibam ziziko kazat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:16:22
|
|
|
|
optimizem
|
Me to you - Včeraj k smo peljali Kajo mal na zrak, sem ji oblekla čez body in hlače še pajaca iz pliša, pa kapico, pa tale pajac ima zraven še kapuco, še to sem dala čez glavo, pa dve dekice. Zunaj smo bili pa pol ure, pol je pa tok spala, da jo ni bilo za zaustavit.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:58:30
|
|
|
|
onina
|
Saraya - meni je velikokrat mleko iz druge teklo, ko sem na eni dojila. Zato imaš blazinice na drugi strani, da nisi ves moker. Itak pa dojiš na začetku na obeh straneh...sploh se ne spomnim, kdaj bi samo na eni strani dojila...mislim, da šele potem ko smo pričeli z gosto hrano (pri 6.mesecih). Mene pa zanima, kako so vaši otroci (tiste, ki ste sedaj rodile drugega) sprejeli novega člana. Kako je bilo pa v porodnišnici na obisku?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 13:59:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you *bubi*, maš zelo luškano pikico............... Hvala Zdaj jo še lahko vidite, ko bo prvi pust mimo, bomo pa tudi njo zakamuflirali Frizurco ima pa čisto kontra od Lane Neje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 14:09:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene pa zanima, kako so vaši otroci (tiste, ki ste sedaj rodile drugega) sprejeli novega člana. Kako je bilo pa v porodnišnici na obisku? Bubi (skoraj 3 leta) je bil ful vesel sestrce, je komaj čakal, da pride iz trebuščka. Prva reakcija - skakal je od navdušenja. Prišel je še isti dan v P, jo je s takimi sijočimi očkami gledal Pa tako čisto nežno se je dotika, ji da lubčka, poboža... res nežno. Rad gleda zraven, ko se previjamo in rihtamo, tudi glede hranjenja smo mu razložili, da ona je iz mamine zizike Po drugi strani pa rabi pozornost, ki jo išče tudi z divjanjem, trmo . Malo preskuša meje, če bi mu zdaj slučajno kaj več dovolili kot prej
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 14:42:30
|
|
|
|
emi*
|
Ola! Evo moja danes pa samo je pa sračka 100/h,samo leti iz riti. Dobila je neke mozoljčke po glavi pa ne vem ali je to kaka alergija na dekico,ki jo zavijam v njo odkar je mrzlo ali pa na hrano.Kaj mislite??Kar naenkrat cel kup mozoljčkov. Vidim,da se spet pogovarjate o .Zdaj pa je začelo mojega razganjat odkar sem rodila,ampak mora počakat, da grem še k G na pregled,vsaj še dva tri tedne,ampak je res težka. Ko pa bova pa bo v minuti konec! Jutri mamo prvi pregled.Prej smo se tehtale skupaj,prvo jaz sama pa sem še njo vzela v naročje.Pa vidim,da je prišla na 4kg.Saj me že roke bolijo,ko jo dojim,mam že take mišice....... Ja tako se mi tehtamo,ko pa nimam za njo tehtnice.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 14:44:15
|
|
|
|
onina
|
Pri nas bo 20 mesecev razlike in se mi zdi, da ne ve, kaj ga čaka. Saj mu razlagam, da imam dojenčka v trebuščku in, da je to njegov bratec, kaj več pa ne...mu nočem razlagat, da se bosta skupaj igrala, ker se itak ne bosta mogla še kar dolgo časa. Se pa bojim, da bo ful jokal, ko bosta šla z atijem potem domov, ko bo konec obiskov. Že zdaj, ko gre zjutraj v vrtec, jaz pa sem doma, joka. Saj mu potem ati hitro preusmeri pozornost, vendar ga je kar težko gledati, kako joka.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 14:47:36
|
|
|
|
onina
|
Emi - koža se čisti - to je čisto normalno. Pri nas je imel na začetku ful lepo kožo, potem pa so se pojavili mozoljčki, ki so hitro spet izginili. Kar se tiče pa posteljne telovadbe po porodu ...pri nas je bil prvič kar šok, ker se je zgleda notri vse premaknilo in je bilo tako, kot da bi bila ponovno devica. A je morda katera iz Črnuč (Ljubljana)?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 15:00:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,lana luna,vedve sta mi obe nekam sumljive glede špikanja.mogoče pa jutri bo akcija Ma pr nas se nič ne dogaja..... ne vem, kaj hoče ta punca.... Samo cel dopoldne sva zagonila zam v Postojni..... in v četrtek jovo na novo.... no, vsaj s prsti ni nič šarila po meni.... Sam babe, jst sem res naveličana.... se bom res z biciklom spustila dol po kaki strmini.... In danes je imela že 3700g.... pred enim tednom 3300g.... pred dvemi tedni 1800g... đizusssssssssssssssssss.... sej ji bojo vse cotke, ki jih imam napravljene v torbi, premajhne....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 15:01:18
|
|
|
|
morango
|
Mene pa neki zanima - a je tudi vas pri vaginalnem pregledu bolelo ali je šlo samo za neprijeten občutek? Mene je danes prvič vaginalno pregledala in bolelo je ko AinB; mene je vaginalno pregledal v nedeljo, da je videl, ce se odpiram in ja, prvic, da me je bolelo, ko Takrat sem 1. pomislila, da bo na porodu hudo, pa prav bala sem se naslednjega pregleda. Ne vem, zakaj to. Prej nisem nikol niti cutila, ko me je pregledoval.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 15:06:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest bi tut me ful gon, pa naš neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bova ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostna jest bi ... joj kolk me gon Moj tudi nočeeeee..... bi pa bil takoj za, da mu pompin nardim.... pa mu ne bom... tk.... Bi šla v sex shop, ma mi je nerodno zdej s tem trebhom.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 15:06:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Se pa bojim, da bo ful jokal, ko bosta šla z atijem potem domov, ko bo konec obiskov. Ja, pri vas bo manjša razlika. Najboljše, da se z atijem že v naprej zmenita, kam bosta potem šla oz. kaj bosta počela, da se bo veselil it domov. Lani sem bila jaz skoraj en teden v P (je bil bubi tudi okoli 20m star), pa ni bilo problemov. Prišel je k meni, si prinesel knjigico, da sva brala, potem pa je brez problema šel domov. Res pa je, da je bil večinoma z babico, ki je je ful navajen, tudi za prespat pri njej ni problem. Zdaj pa si je tudi prinesel kako knjigico in igračko, jaz sem si vzela čas za njega, drugi pa so pupo cartali Pa tisti teden, ko sem bila še in sem bila not, sta se tudi že prej zmenila, kam bosta potem šla na igrala. Tak da je že kar silil domov Mi jebilo tako ljubše, ker bi se še jaz , če bi se on začel. Itak hormoni delajo 100/h
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 15:17:19
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma pr nas se nič ne dogaja..... ne vem, kaj hoče ta punca.... Hvala enako, Lara. Sam zaspana sem danes, da bi lahko cel dan prespala, pa ne vem, ce ima to kaj veze z rojevanjem. .. in v četrtek jovo na novo.. Jaz imam tud CTG v cet., ob osmih moram bit tam. Kaj pa ti?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?