ribicau
|
Dobro jutro! Evo mene spet po dolgem času. V soboto bli u šopingu. Še dobr, ker drugače v nedeljo ko se je tko ogladil sploh ne bi mogl iz hiše . Nabavl ohoho in za nikakav dnar. V Kik-u sem dobila kr nekej stvari, velur za 5,5 eur, brezrokavnik iz velurja pa majčko zraven za 5,5 eur, puloverje za 2,19 eur, frotirasto pižamico za dobre 6 eur, žabice - debele, tanke, debele nogavice s štoparji za doma namesto copatk,...., v H&M sem nabavla kr ene 3 bodije z dogimi rokavi št. 86 (teli so ji glih za glih, samo nobenga bodija nimamo in sem jih kr kupla), pa ene hlače od trenerke, pa ene žametke, pa ene take bolj frajerske hlače z žepi....pa še kej, pa sem že mal pozabila. U glavnem, ta velk problem je dobit za našo bejbo hlače, ker ji je v riti in stegnih vse preozko (kar se tiče žametk in kavbojk)! Nabavlal smo ji pa št. 92 in 98. U glavnem, dal smo 100 eur pomojem, pa smo prpeljal vse, ni da ni, samo še bundo in zimsko kapo mormo enkrat kupit. Drugače sem se pa prijavla na ene 3 razpise, eden mi je še posebej interesanten, tko da prosim punce držte pesti, da mi rata, pol pa tele opice klele pošljem u tri krasne. Visnjaaa kej več povej od ohceti, kako ste zdej spedenal? Za vse bolančke ! Jasna81 super, da je vrtec sedaj OK. Drugače pa tud mi rabimo ene copatke, v varstvu mamo ene Cicibanove, za doma pa tud rabimo ene, ker ji u štumfih ful drsi in se bojim, da bo kam prletela ko skoz laufa. V našem mestu jih eden dela - podobne kot robeez in so ble na šuštarski nedelji 17 eur. Ajde, cao
|