|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 20:06:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 20:17:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: februarčki 2007
17.9.2008 21:11:32   
DeMer
Ewo tud mene tlele. Jest zapravljala u nulo. Upam, da ne u minus.user posted image Za na koncu sem si privoščila še ene Ecco čevlje vijolčne za 90€. Brrr.... Grlo me skoz neki boli ko poziram. Zdej so začeli ful kurt pr nas in je ful suh zrak.

Naš mali spet smrka malo. A je to normalno, da če hodi v vrtec skoz smrka????????

Jest sem delje skor 1h likala, sem mela ene 4 stroje cot.

Se grem za jutri pripravit in spat!

Lahko noč!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.9.2008 21:13:28   
DeMer
Aja, Mateja. Drgač mam pa jest tud en el. radiator, ki smo ga te dni laufali.

Sprintala sem okoli 300 slik. Zdej jih morm pa en dan še v album zložit. Uh, se mi da.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 21:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.9.2008 21:50:54   
DeMer
O, KOlumbo, a nisi rekla, da ga cel teden ne bo?

No lepo, fajn se stiskajta, da ne bosta pogrešala centralne!

Pr nas pa spet kurijo k pr norcih. Mislim, ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.9.2008 21:52:35   
DeMer
Hehe, Kolumbo! Danes sem imela tak urnik in sem lahko skočila malo po trgovinah. V HMju vidla dvoje hlače, pa niso imei moje številke.

KDAJ BO SREČANJE???????

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
18.9.2008 7:28:49   
ribicau
Dobro jutro!

Kolumbo hvala za kofi in posladek včerej! Sta v vsej tej gužvi v službi prav prišla user posted image .

Dons pa jest vsem pošiljam eno user posted image ! Pa za sladico jabolčni zavitek, ki sem ga včeraj spekla, pa na lagarju mam še skutine palačinke, pa hrenovke s sirom in ketchupom v listnatem testu....matr, sej samo kuham

Ej, včerej sem delala od 7ih do 19ih - a je to sploh še normalno! Jutri mam ob 20ih eno komisijo...v petek ob 20ihuser posted image , čist adijo! Dons pa upam, da bom šla ob 15ih domov. Pol mi pride iz zavarovalnice, ker mam zavarovanje za avto poštimat, pa pol enkrat še registracijo nardit! Pa zdele prede še mehankrat, da mi avto odpelje v delavnico, ga poštima in mi ga do 15ih pripelje nazaj, da grem po tamalo! Joj, spet bo šlo en kup keša, jest bi si pa tko rada kakšno stvar kupla za oblečt!

Malecka_mateja pa sej ti ne bo treba it na vsako predavanje, tko da bo tud do Velenja šlo.

Zdej pa morm it!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
18.9.2008 7:54:44   
malecka_mateja
jutro!

jaz res nevem kaj naj nardim z šolo me ful vleče sam me malo tudi služba srkbi ko bo če bo kaka bo če mi bodo sploh pustili na predavanja?pač nebom šla ampak kaj pa vaje ko so obvezne?hmmm
čist sem že nora!

sej vseeno nebom vas več gnjavla z tem!

kolumbo user posted image  za šimeta da je domaupam da sta se nastiskala!
ribica zakaj pa delaš tolk?a pol si za te ure kak dan doma??pasej veš plaža koktejl pa bo bolje!user posted image

lep dan vam želim!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 11:18:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
18.9.2008 11:27:02   
Anonimen
Čao punce!

Evo, js še eno kavico spijem, pol pa šibam naprej.

Mateja - če boš hodla v Velenje, se lahko kej dobima! user posted image  Vsekakor pa držim pesti, da se prav odločiš!

Mi tud kurimo, in je moj tolk zahajcu, da sm ponoči popiz***, pa še pokrit je bil z deko in kovtrom. user posted image  Alen je bil tud čist moker. Ma shit... Naju šele čaka fajt, ko pridem domov... Kaj pol misli sred zime celo dnevno prižgat, da bo dovolj toplo? user posted image

Jooj punce, a vete kolk dela mam... Grem delat počas, komi čakam da bo ura 15.00

Lepo se imejte!

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 2911
18.9.2008 11:27:59   
Anonimen
user posted image  Kolumbo pridruži se mi!

(p.s. - to je čaj z limonco in medom)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
18.9.2008 12:01:19   
helimaša
čao!

ma sm tok jezna da bi šla kr v eno hosto in se zdrla.....sm bla dons pr svoji G.....ker so mi iz komisije poslal da morm izvide poslat od nje.....pa sm bla že v torek pa sm se skregala pa sm bla dons spetč...in se spet kregala....ma je koza na kvadat.....mi noče dat bolniške ker je vse v redu.....jst pa ful bruham in mam vrtoglavce.....ampak po njeno bi mogla bit dehidrirana.....tko je rekla.....da mam čist v redu kožo......sm pa 4 kile shujšala.....ampak to je tud normalno.....tko da sm bp.....mi  je pa predlagala da nej grem za en dan delat pol pa spet v bolniško.....no tko da mi je dala predlog za na komisijo.....14 dni bolniške potem pa 14 dni 4 urni delavnik.....pr tok mejhni plači se men ne splača po 4 ure hodit delat.....v glavnem za popoizdit......sm ful jezna.....k pa rabm bolniško je pa ne dobim....matr sej ve da k sm bla z Mašo noseča sm do konca delala....nkol  ji nisem rekla za bolniško....pol je pa vsa užaljena ker sm ji rekla da mi je moj OZ rekel da bi mi skor mogla dat bolniško....že zarad SS.....

ok zdej sm se razkurla zdej pa grem na kosilo.....memož pelje vn jest......hvalabogu ker drgač še tist ne pojem kar skuham....

ajde pupe moje.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
18.9.2008 12:02:16   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image  

tole bi mi pa pasalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
18.9.2008 12:04:49   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ewo tud mene tlele. Jest zapravljala u nulo. Upam, da ne u minus.user posted image Za na koncu sem si privoščila še ene Ecco čevlje vijolčne za 90€. Brrr.... Grlo me skoz neki boli ko poziram. Zdej so začeli ful kurt pr nas in je ful suh zrak.

Naš mali spet smrka malo. A je to normalno, da če hodi v vrtec skoz smrka????????

Jest sem delje skor 1h likala, sem mela ene 4 stroje cot.

Se grem za jutri pripravit in spat!

Lahko noč!

ja v vrtcu ti bodo rekli, da je to normalno1
Meni to sicer ne gre v glavo, ne vem ali imam trdo, ali je kaj drugega user posted image .

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
18.9.2008 12:06:49   
atena777
Aja report dneva, kje so zdej tisti smajliji, k kolnejo..
skratka včeri sva šla v nakupe čevljev, ker se nama je zgodilo nazadnje, da so že vse prodali, kar je bilo zanj primerno, ker ima visok nart in je potem cvel križ nekaj dobiti..In sva kupila čevlje za 69,99 EUR. Zdej mi povejte, če to ni rop pri belem dnevu!!! So pa res taki, da jih bo lahko že sedaj nocil, in za na sneg so, nepremočljivi itn..Mama mia, samo kok dragi! In verjetno bi rabili še ene za rezervo!

Pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 12:49:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 12:56:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2918
18.9.2008 14:52:18   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Aja report dneva, kje so zdej tisti smajliji, k kolnejo..
skratka včeri sva šla v nakupe čevljev, ker se nama je zgodilo nazadnje, da so že vse prodali, kar je bilo zanj primerno, ker ima visok nart in je potem cvel križ nekaj dobiti..In sva kupila čevlje za 69,99 EUR. Zdej mi povejte, če to ni rop pri belem dnevu!!! So pa res taki, da jih bo lahko že sedaj nocil, in za na sneg so, nepremočljivi itn..Mama mia, samo kok dragi! In verjetno bi rabili še ene za rezervo!

Pa-pa

Ja samo je res rop....mi smo dal 12 eur v hofru. So usnjeni in super mehki. Zelo dober nakup. Zdele gre pa po tamalo in potem po copatke za 17 eur - kot robeez so, dela pa jih en sokrajan, pa sej to sem vam pa že povedala.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
18.9.2008 14:53:01   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao!

ma sm tok jezna da bi šla kr v eno hosto in se zdrla.....sm bla dons pr svoji G.....ker so mi iz komisije poslal da morm izvide poslat od nje.....pa sm bla že v torek pa sm se skregala pa sm bla dons spetč...in se spet kregala....ma je koza na kvadat.....mi noče dat bolniške ker je vse v redu.....jst pa ful bruham in mam vrtoglavce.....ampak po njeno bi mogla bit dehidrirana.....tko je rekla.....da mam čist v redu kožo......sm pa 4 kile shujšala.....ampak to je tud normalno.....tko da sm bp.....mi  je pa predlagala da nej grem za en dan delat pol pa spet v bolniško.....no tko da mi je dala predlog za na komisijo.....14 dni bolniške potem pa 14 dni 4 urni delavnik.....pr tok mejhni plači se men ne splača po 4 ure hodit delat.....v glavnem za popoizdit......sm ful jezna.....k pa rabm bolniško je pa ne dobim....matr sej ve da k sm bla z Mašo noseča sm do konca delala....nkol  ji nisem rekla za bolniško....pol je pa vsa užaljena ker sm ji rekla da mi je moj OZ rekel da bi mi skor mogla dat bolniško....že zarad SS.....

ok zdej sm se razkurla zdej pa grem na kosilo.....memož pelje vn jest......hvalabogu ker drgač še tist ne pojem kar skuham....

ajde pupe moje.....

Ja šit no! user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
18.9.2008 14:54:54   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Atena klinc pa cene, ste pa zdej najbl fensy čevljarči na vasiuser posted image ...jst sm mela namen tamaumu kupt ene jakne št 92, pa še dobr da sm učeri navlekla ven vse tisto kar sem že spomladi kupovala....98 št mu je u nulo prav, rokavi mogoče 2 cm predolgi drgač pa vse BP...Šime bi me zadavu k bi doma ugotovila da mu je 92 rahlo premejhno....sej nevem kako da nism to že prej pogruntala če je mel že prejšno zimo itak vse 86-92user posted image

Grem še jst eno odsmrčat

Nas pa še čaka nakup zimske jakne, to bo tud še pestro. Pa tud ne vem, kolk števiko bomo mogl imet. Ne vem, če ne bomo šli kr u Sport experts u Celovc, pa tam nabavl kr en smučarski komplet. Sej jih majo že od 2 let naprej a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2921
18.9.2008 14:59:20   
ribicau
Avto so mi prpelal nazaj, naredl so servis pa povedal mi je še, da bo treba roko zamenjat, ker ma luft, pa da bo treba bremze zamenjat, pa da majo passati in audi ful enih rok spredej in da če gre ena po gobe, da grejo potem kr ena za drugo....jao, jao - se morva z mojim pogovort kaj bova nardila!

Ajde grem domov!

Aja malecka_mateja zakaj tolk delam? Ne vem user posted image ! Mal sem smotana. Lahko bi izkoristla 190. člen Zakona o delovnih razmerjih, ki pravi, da mamica ki neguje otroka do 3. leta starosti, da mora dati pisno soglasje za opravljenje nadur. Res sem smotana, ampak se nočm zdele zapenjat. Se bom, ko bom imela črno na belem za drugo službo. Držte pesti, da čimprej pride. Drugače pa pokrivam vse komisije in odbore, tko da sej vest, večino teh je izven delovnega časa. Ure pa imam za koristit, ampak glede na majhno plačo bi jih rajš dobila plačane, ampak o tem noče noben nč slišat.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 18:54:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
18.9.2008 21:12:32   
DeMer
Ojla družba!

Vidim vaju, Mateja in Kolumbo!

Neposredna povezava do sporočila: 2924
18.9.2008 21:16:40   
DeMer
user posted image za pijačo. Ampak dokler ne častiš ne vrjamem! user posted image

Pr nas smo spet bolni. user posted image So me klicali iz vrtca, da ma ful unete učke. No sem po  poti telefonirala k zdravniku, tako da sva šla direkt tja. Je reku vnetje in dal kapljice in malo prehlajen, se je slišalo na plučih. user posted image Tko da ma njegov delovni teden zaenkrat samo 4 dni. user posted image POl pa bolniška. Eh, je reku DR da prvo leto je kriza, drugo bolje, tretje dobro. In da so lahko otroci prvo leto bolani tudi do 10x. No, 2x smo že bli.....

Jutri pa petek! Jupi!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.