Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 19:48:59
|
|
|
|
ključek
|
Uau.... jst jih imam 20 pa 10 še zapakiranih sej boš videla. jaz sem jih nakupila tok, ker.................kaj pa vem.............. ........ko sem imela napade nakupov, so stvari kr padale not v košaro..............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 19:50:01
|
|
|
|
ključek
|
Kakšne barve je plodovna voda? Kaj je čist prozorna? zdle gledam odpustnico in piše..........plodovnica-bistra. sem kej pomagala???
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 19:54:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kolk pa pride račun za porod in vse, kar pač spada zraven? FUl sem firbec... Ne razumem, kakšen račun misliš? Itak ti ga ne izdajo, razen če greš na kako samoplačniško varijanto ala Feldbach, ki jih pa pr nas itak ni, kolikor vem... Al se motim? ...jaz sem dobila v mb v info za cr.... 2.679 eur....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 19:55:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kakšne barve je plodovna voda? Kaj je čist prozorna? zdle gledam odpustnico in piše..........plodovnica-bistra. sem kej pomagala??? Ne vem... Ma tiste, ki vam je odtekala in ste si dale vložke, verjetno veste, če je blo kej obarvano al čist brez barve?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:03:26
|
|
|
|
lana17
|
Večer! Pri nas je bla na obisku patronažna. Pogledala mu je popek, ker mu je včeraj že krn odpadel, pa se mora še zacelit. tako, da se bomo vrjetno kopal drug teden. mu ga je ščistila z palčkami in alkoholom. je rekla, da se samo z zloženci ne da. se strinjam z njo. Lara, Meta sprašuje, če si že v Pa vidim, da še kr tu. grem dojit. se tipkamo mal kasneje.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:04:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Me to you..... dej gor še kako fotko od tvoje pupike..... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:05:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lara, Meta sprašuje, če si že v Pa vidim, da še kr tu. Ma sej sem ji odpisala na SMS...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:25:10
|
|
|
|
bark
|
Mi smo še tukaj Pri G so mi danes najprej naredili CTG-naše dete aktivno še 100/uro.Pri meni je bilo zaznati sicer neki tonus mišic,ampak je rekla,da tako zanemarljiv,da verjetno to ni to. Potem mi je naredila vaginalni pregled in še vedno nič odprta. Potem je pa rekla,da bom morala v sredo v P,da mi dajo umetne.Pa sem rekla,če je res potrebno,da dobim umetne.Nakar sva se zmenili,da mi naredi UZ in pogleda kakšno je stanje plodovnice.Po res temeljitem pregledu -svaka ji čast-vzela si je kar nekaj časa-je ugotovila,da je ni stvari zaradi katere bi me morala napotiti v P.Tako sva se zmenili,da še počakava do srede in upava na najboljše-seveda da se porod naravno začne. V sredo zjutraj ob 7h imam CTG pri njej in od njega bo odvisno,ali se bom pri njej oglasila še v četrtek in šla v P v petek,na umetne,ali pa bo potrebno že prej. No,jaz pa le upam,da se vse skupaj začne prej,po naravni poti.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:25:20
|
|
|
|
ključek
|
Me to you..... dej gor še kako fotko od tvoje pupike..... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:33:56
|
|
|
|
arabela*
|
iiiiiiiiiiiii,kaka caka je Lana Neja
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:35:07
|
|
|
|
arabela*
|
midve pa sva spet priklopljeni ,a se vam tud dogaja,da na eni zizi dojite,z druge pa vam mleko teče
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:37:29
|
|
|
|
arabela*
|
mojo voda,ko je odtekla,je bila prozorna. pol v bolnici,ko se je še preostanek ulil,pa sem šla na wc,pa je že bila prisotna kri.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:38:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma joooooooooj.... za pojest..
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:42:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bark...... moja je rekla, da bomo čakali 14 dni, če bo vse Ok....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:49:07
|
|
|
|
morango
|
Ojla, da se na hitro oglasim. Sem se 2 v 1, luna ni čist nič pomagala. Danes sem bla spet na CTG, dete ful aktivno, moja linija popadkov skoraj na nuli. Zdaj se moram spet oglasit v četrtek na CTG. Pa upam, da se bo do takrat že začelo kaj dogajat. Popoldne sva šla hodit ene tri km, pa se zdaj prav fajn počutim. Aja, pa ponoči z spiva kot polha, se mi zdi, da dosti bolje kot prej.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:51:02
|
|
|
|
morango
|
Pa se nekaj za vse nas, ki moramo se cakat na nase pikice in pikoncke.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 20:58:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hvala za pikepoke.... Jst bi res rada vedla, kaku tu, da se enim sproži tolk prej, druge pa mormo čez rok čakat.... Samo vsak dan so večji in bo težje rodit.... mA JSt sem prow mal jezna....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:03:42
|
|
|
|
lana luna
|
ojla punčare.... lana luna is back.... zdj pa če vam polna luna ne pomaga da bi šle rodit, pa najbolj da vam jest probam
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:05:09
|
|
|
|
tia
|
Čer, punce mi lahko katera pomaga ,kaj vse ste dale v torbo za v P.?Jaz je še nimam pripravljene ,danes me pa že celi popoldne nekaj tišči dol,pa nevem lai so popadki ali pa samo pač pritiska, malce me je strah,da nebi prepoznala popadkov. Prvič sem imela umetne in pravijo da so ti drugačni kot pravi ( svoji ). Lara,bark in vse ostzale ,ki smo v pričakovanju ,bomo siher rodile pa naj bo z luno ali brez.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:05:40
|
|
|
|
lana luna
|
aja pa še vedno sem 2v1, do roka imam še 14 dni, ampak men težijo da grem jutri rodit ampak ni časa. bo dete še malo pri mamici ostalo in se porgrelo, ker tle zunaj je nagravžno mraz ratu... dons sem mela prvi CTG, o popadkih ne duha ne sluha (čeprav sem včeri mislna da sem doživela enga ), rček našega malčka pa lepo tika taka
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:07:15
|
|
|
|
lana luna
|
čestitke vsem novim mamicam, njihovim otročkom in ponosnim očkom tiste ki še čakate pa držim pesti da greste čimprej po svoje knedlčke v Rim.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:15:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ojla punčare.... lana luna is back.... zdj pa če vam polna luna ne pomaga da bi šle rodit, pa najbolj da vam jest probam No dej, prosim...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:18:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja pa še vedno sem 2v1, do roka imam še 14 dni, ampak men težijo da grem jutri rodit Samo probaj nas prehitet... Sploh pa si dost upaš, da te tok časa ni na spregled.... Kje si pa bla, bejba?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:26:39
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Me to you..... dej gor še kako fotko od tvoje pupike..... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ima prav take zalizce kot moj Jon. pa še dudo imata enako. Kolk pa je težka tale princeska?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 15.9.2008 21:27:28
|
|
|
|
amor real
|
Morango, Lara vidim, da kar lepo mene čakate, da bomo res vse 3 hkrati v Postojni . Ne vem kako bodo sicer potem zagotovili javni red in mir v porodnišnici
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?