|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
15.9.2008 16:58:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tudi jst hočem imet možnost, da hodim, če mi bo tako pasalo... sej imajo prenosne CTG-je....

jaz pa to ne štekam...........zakaj ne bi smela hodit?? user posted image user posted image user posted image mene so dali na CTG prej, pa enkrat pol v sami porodni. in sem brez problema hodila, sedela na žogi.....ko sem seveda še lahko-dokler ni postalo vse preveč intenzivno...........

Ma nekje sem prebrala, da če te priklopijo na CTG, pol najrajš vidijo, da ne vstajaš.... ker se jim ne da stalno priklapljat in izklapljat.... user posted image Kaku je v resnici pa ne vem....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.9.2008 17:00:52   
Lara Croft
Kopanje pa zdaj na koncu ravno zato odsvetujejo. Ker ne moreš vedet.

Kaj pa med tuširanjem? To se vsakič sprašujem... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.9.2008 17:02:19   
Lara Croft
Kolk pa pride račun za porod in vse, kar pač spada zraven? FUl sem firbec... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.9.2008 17:12:35   
nynna
Jaz sem bila na B oddelku. Pomoje je tako kot na vseh, nekaj zelo prijaznih sester potem se pa najde kakšna grozilda, ki vse pokvari. Na splošno sem bila zadovoljna.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.9.2008 17:28:17   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Neki me pa zanima, tko čisto iz prakse vas mamic... Koliko tetra plenic imate in kolko jih uporabljate?

Se morm prav citirat, da ne bo šlo moje vprašanje v pozabo user posted image
Zelo bi bila hvaležna za odgovor, da vidim, če sem jih dovolj nabavila ...

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.9.2008 17:32:12   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Kolk pa pride račun za porod in vse, kar pač spada zraven? FUl sem firbec... user posted image

Ne razumem, kakšen račun misliš? user posted image  Itak ti ga ne izdajo, razen če greš na kako samoplačniško varijanto ala Feldbach, ki jih pa pr nas itak ni, kolikor vem... Al se motim?

Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.9.2008 17:32:51   
optimizem
Virtualna - jaz sem bila tudi skozi v strahu kakšen je občutek, ko ti odteče voda. In ko mi je sem takoj vedela, da mi je odtekla voda, ker je to en tak nekontroliran curek vode. Potem mi je pa po malem skoz teklo. Ko sem šla od doma sem si dala ene dva vložka, pa ležala sem v avtu. Pa tale voda je kar lep čas curljala po malem.

Me to you - jaz sem odpustnico dobila v dveh izvodih- za mene in za Kajo, vsak po en izvod moram dati ginekologu in pediatru. Tako so mi naročili v porodnišnici. Si bom pa tudi jaz naredila kopijo, da bomo imeli za spomin.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
15.9.2008 17:35:51   
optimizem
Lara Croft - moj porod je prišel 1652,58€ (pod storitev je napisano bolnišnično zdravljenje)...

Bambi B - tale račun je samo informativne narave in ga ni potrebno plačat... 

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
15.9.2008 17:37:12   
Lara Croft

Ne razumem, kakšen račun misliš? user posted image  Itak ti ga ne izdajo, razen če greš na kako samoplačniško varijanto ala Feldbach, ki jih pa pr nas itak ni, kolikor vem... Al se motim?

Ma sem pomislila, da ti vseeno izstavijo račun.... recimo kot  za horionsko biopsijo.... čeprav sem imela gratis, sem dobila račun...

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.9.2008 17:38:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Lara Croft - moj porod je prišel 1652,58€ (pod storitev je napisano bolnišnično zdravljenje)...

Lepa cifra.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.9.2008 17:42:28   
Bambi D
Zanimivo...najbrž ga izstavijo, da potem od zavarovalnice dobijo povrnjeno in pacientu samo v vednost.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.9.2008 17:49:16   
Bambi D
Ti Lara pa še kar vztrajaš med nami nosečkami. Si lahko prav predstavljam, kako te okolica mori, kdaj bo... Že mene morijo, pa niti PDP še ni mimo. Sem včeraj kar GSM izklopla...

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.9.2008 18:45:05   
ključek
Kolk pa pride račun za porod in vse, kar pač spada zraven? FUl sem firbec... user posted image

v porodnišnici je bil znesek-1.124,62 eurov, na pediatriji pa - 77 eurov.

Neposredna povezava do sporočila: 2713
15.9.2008 18:45:40   
ključek
Zanimivo...najbrž ga izstavijo, da potem od zavarovalnice dobijo povrnjeno in pacientu samo v vednost.

ja. itak piše, koliko plača ZZZS in koliko pacient.

na spodnjem delu piše, da so od 1.1.2005 dalje dolžni pismeno obvestiti o stroških zdravljenja, ki jih krije obvezno zdr. zavarovanje.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.9.2008 18:47:53 >

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
15.9.2008 18:52:53   
ključek
Neki me pa zanima, tko čisto iz prakse vas mamic... Koliko tetra plenic imate in kolko jih uporabljate?

imam jih okrog 50...............1 uporabljam pri povijanju, potem imam 2 na previjalni blazini, eno pri glavi (če bruha), eno imam v košku pri glavi (če bruha), pa pri dojenju rabim eno, pa 2 rabim, ko jo kopam........čist odvisno....pa gazice še uporabljam za brisanje (bruhanje pa to)........

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
15.9.2008 19:03:44   
arabela*
me to you,vi se že kopateuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
15.9.2008 19:06:59   
arabela*
virtualna,jaz sem se vedno bala tega,da bi mi voda odtekla,sploh ker sem tud bila vedno bolj letečauser posted image .Pa se mi je ravno to zgodilo.Ampak doma,sem se ravno vlegla na posteljo,da bi počivala,pol pa kar naenkrat se ulije.Ni tak feeling,kot če bi ti ušlo,ampak veš da je to to.kar teklo je z mene,kot bi nekdo vlil vodo.user posted image
Namakanje v banji pa kar te zadnje dni opusti,po moje ni preveč priporočljivo,raje uporabi tuš.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
15.9.2008 19:13:07   
ključek
me to you,vi se že kopate user posted image

danes prvič mami sama kopala..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
15.9.2008 19:15:36   
arabela*
superuser posted image
Pa je malečki že zacelil popek čisto??
Mi se še nismo kopali

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
15.9.2008 19:18:37   
arabela*
bambi D,glede tetra plenic.
Jaz jih imam ogromno,ampak zato,ker mi mala samo bljuva,pa jo nonstop brišem,mi jih včsih gre po 10 na dan.
Drugače pa za povijanje imam zmajčka tri,štiri dni,ne menjavam.
Tak da,mi jih porabimo samo za brisanjeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
15.9.2008 19:28:02   
ključek
Pa je malečki že zacelil popek čisto??

ja. odpadel ji je, ko sva bili na pediatriji in se lepo zacelil. tako da je že prvi dan patronažna kopala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
15.9.2008 19:32:02   
ključek
Me to you - jaz sem odpustnico dobila v dveh izvodih- za mene in za Kajo, vsak po en izvod moram dati ginekologu in pediatru. Tako so mi naročili v porodnišnici. Si bom pa tudi jaz naredila kopijo, da bomo imeli za spomin.

hvala.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2722
15.9.2008 19:41:16   
Lara Croft

Ti Lara pa še kar vztrajaš med nami nosečkami. Si lahko prav predstavljam, kako te okolica mori, kdaj bo... Že mene morijo, pa niti PDP še ni mimo. Sem včeraj kar GSM izklopla...

user posted image user posted image Ja, ja... so vsi drugi bolj nestrpni ku mi2.... Mene sicer to nič ne moti.... se mi vsaj kej dogaja, mi je dolgcajt za popiz***...user posted image

Ne vem, kaj čaka naša pupika.... najprej sem mislila, da ohladitve...... zdej pa verjetno čaka otoplitve.... niti luna je ne zbeza ven.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
15.9.2008 19:45:16   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

imam jih okrog 50..............

Uau.... jst jih imam 20 pa 10 še zapakiranih.... se mi je zdelo še to preveč pa jih nisem niti odprla.... user posted image No, bom že, če bo treba... Imam pa polno tistih malih brisačk...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
15.9.2008 19:47:01   
Lara Croft
Kakšne barve je plodovna voda? Kaj je čist prozorna? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?