|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
14.9.2008 15:38:40   
janja 27
jutri imajo pregled:

user posted image     levinjaa
    user posted image     coccinella
    user posted image    dajadada
    user posted image     afnica mala
    user posted image      Freha

nekatere bodo imele tudi   user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
14.9.2008 16:21:34   
vianne
Danes sem dala ponovno skozi CTG in je bil za razliko od zadnjič O.K. Je zaznalo manj popadkov in blažjih. Mi pa odpade 17.09. pregled. Imam pa zato naslednji dan (18.09.) ponovno CTG. Upam, da mi bo v četrtek naredil tudi UZ, da vidimo ali se je naš miško pravilno obrnil. Po brcah imam občutek, da je še vedno z rito navzdol ...
Drugače se pa jaz danes zelo dobro počutim... sem kar polna energije.
Se je pa zunaj kar močno shladilo. Naj priznam, da meni kar paše...
Uživajte še preostanek nedelje!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
14.9.2008 21:07:58   
lana34
Zdravo, punce!Po dooooolgem času se vam znova oglašam!Prešpricala sem vas pa zato, ker sem bila v bolnišnici, pravzaprav v Porodnišnici Ljubljana, kjer sem 25. avgusta rodila Matica. Ja, polna 2 meseca prehitro nas je osrečil naš korenjak, ki je ob rojstvu tehtal le 980 gramov, sedaj, 3 tedne kasneje pa ima že 1330 gramov, pridno je po steklenički in bo verjetno zelo kmalu prišel domov. Je namreč še na oddelku za nedonošenčke, kjer res lepo skrbijo zanj. Rodila sem s carskim rezom, za predčasni porod pa so se zdravniki odločili, ker je bil odsoten diastolni pretok in mali preko posteljice v meni ni dobival dovolj hrane. Zato je bil tudi tako lahek, vendar je sedaj pravi mali požerušček, ki bo zelo hitro nadoknadil zamujeno. Drugače je zdrav in živahen mulček, kar je najbolj pomembno. Sedaj me spet nekaj časa ne bo pri računalniku, ko se pa znova vrnem domov, se pa še kaj oglasim. Imejte se lepo in uživajte v zadnjih dneh nosečnosti!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 21:49:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana34)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
14.9.2008 21:55:55   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: lana34

sem 25. avgusta rodila Matica.

ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno je, da se je vse skupaj dobro izteklo in da tvoj korenjaček pridno raste in pridobiva na teži!!! Vesele trenutke in mirne noči želim srečni družinici!!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
14.9.2008 21:57:17   
mbd0411
Lana 34user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Iskrene čestitke.
Samo,da sta z Maticem v redu in upam,da ga kmalu dobiš domov in bomo občudovale njegove slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vianne,jaz pa še nič ctg.Kako je to različno.Morda ga bom pa imela 22.9.ko imam znova pregled.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
14.9.2008 22:23:46   
janja 27
lana34  čestitke za sinčka Maticauser posted image user posted image user posted image
user posted image

važno da je vse ok in da pridno rasteuser posted image user posted image user posted image in da se boste čimprej cartali domauser posted image user posted image

mbd tud jaz en hodim nič na ctg, pri manci sem bila enkrat in to dan preden sem jo rodila, zjutraj ter potem še popoldan in zvečer ker sem ostala v porodnišnico, verjetno mi bo rekel sedaj da pridem tisti dan k bo on dežuren po 22.09 na ctg no vsaj upam
še nočko vsem

user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
14.9.2008 22:30:30   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.17.09.08 (posvet o CR 24.09.08)

user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr.  user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr 15.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr. user posted image LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 15.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) bolnica user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 18.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr. user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. UZ 16.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr.
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.22.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 19.09.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG19.09.08 user posted image 27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 14.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.23.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.15.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   32 let
          user posted image - Zoja user posted image

22.oktober 

user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. 22.09.08 user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 25.09.08
         user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 07.10.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08
user posted image      sončnica24 (1 user posted image 1 user posted image )pr.26.09.08: 10.10.08
          CTG - 17.10.08: 24.10.08; 1.11.08  user posted image user posted image user posted image 25 let

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 22.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.17.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.24.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.09.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. UZ 15.09.08  user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.02.10.08 user posted image user posted image user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  66 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 68 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    19
                user posted image   28

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image
user posted image
11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

user posted image
25.08.08  mamici LENA34  (35 let, ) user posted image MATIC 980 g in ? cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
14.9.2008 22:32:50   
ZalaTM
Lana 34     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke, predvsem pa vama obema veliiiiko zdravja,...

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
14.9.2008 22:51:56   
timnala
Heja srecke user posted image !

Najprej cestitke Lani za sincka Matica - naj sinek pridno raste in cimprej pride k mamici in atiju domov! user posted image

Ostale smo pa ze tudi pocasi v ciljni ravnini - se malo, se malo pa bomo drzale svoje strucke v rokah user posted image
Jaz sem pa vceraj koncno docakala svojega user posted image , da se je vrnil z delovne prakse v tujini. Tacas sem preurejala stanovanje (so mi domaci zelo pomagali pri prestavljanju in dvigovanju in mojih kapricah user posted image ) in mu je zelo vsec (hvalabogu) user posted image  Sem se pa danes komaj spocila, saj sem se zdaj pa res ze ene tri dni zbujala z bolecimi nogami in rokami, ker sem bila od jutra do polnoci na nogah in delala - predvsem pa sem se v glavi sprostila, saj so urejene stvari, ki sem jih se zelela pred porodom urediti v stanovanju user posted image
Zdaj me caka samo se likanje cotk za user posted image  in kaksna malenkost za nardit za faks..drugace pa uzivam in cakam na nase detece user posted image
Drugace se se vedno dobro pocutim in pocnem naceloma vse..tudi user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in veliko se smejte,
D.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
15.9.2008 8:14:47   
lena35
Lana čestitke še iz moje strani sem tako vesela da se ti je vse srečno izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Matic pa naj lepo rastein se redi da bo prišel čimprej domov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
15.9.2008 8:24:57   
PikicaStonoga
Dobro jutro, dekleta!

najprej Lana 34 ČESTITKE in bodite zdravi in srečni!
Jaz sem kr v redu spala, sicer ponoči vstajam za wc, ampka kr nekako  nazaj zaspim. Malo me sicer mučijo mravljinci v rokah, ampak je še za preživet!
Med vikendom sva bila pri teti in stricu  v Italiji, kjer sva kupila voziček peg Perego in sem ful vesela. Vzela sva vse v kompletu, od globoke košare, do športnega dela in jajške za v avto, pa še prevleko za dež in torbo sva dobila zraven! :)
Ta teden po večerih sem si zadala, da malo pospravim stanovanje in ga začnem pripraljati za najino pokico, med vikendom pa grem do brata in njegove žene, da pregledava cotke od njene ta male in začnem pripralvjat še to. Bom kr s svojo mami to med vikendom vse oprala in potem njo prosila, da mi zlika, da obm će pripralvjneo prinesla v najino stanovanjce :), ki je tkao majhno, da ne bom se še s tem hecala in tukaj peglala vsega.
Zdaj pokličem še na CSD, da vidim , če imam pravi naslov, kkjer se morm oglasit za peketek pa za porodniško, pa bom pe to danes uredila, potem pa grem malo pogledat, če se danes na naši hiški kaj dela. Naj bi jo dane spokrivali, pa ga nekaj dež serje! :( Mi pa vreme paše, ker se je ohladilo! :)
Lep dan!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
15.9.2008 8:31:16   
*tedy*
Lana čestitke za malega Matica in upam , da hitro prideta domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
15.9.2008 11:03:27   
jana84
Živjo in lep pozdravček še od naju z user posted image !
Ta vikend je bil spet naporen. V petek sem bila sicer cel dan doma in bolj malo počela, ker mojega user posted image  ni bilo doma (je bil službeno v Avstriji in prišel komaj ob 21h domov). No, v osoboto smo šli spet na naš vikend v hribe, kjer smo imeli celo akcijo. Vse omare in kavče smo znosili iz kuhinje (oziroma dnevnega prostora) ven ker bomo v oktobru začeli z prenavljanjem skoraj 60let starega poda in sten. No potem so moj tata, user posted image  in svaka začeli razbijat (so zmetali zidni opaž s sten). Jaz pa sem med tem gledala malo na mojo nečakinjo, ker je njena mamica pomagala pospravljati razdejanje. Zvečer ko smo prišli domov sem se pa sam na kavč ulegla in me je skoraj zmanjkalo, potem smo pa res šli v posteljo in zaspali.
Včeraj, v nedeljo, je imela moja mala nečakinja krst in sem ji bila botra. Tako da je bil cel dan posvečen temu. Najprej malo "piknika" pripraviti, potem pa še pojest vse kar so napravili...Zvečer pa sva se z user posted image  odpravila ven, ker je bila pri nas Vipavska trgatev. Škoda sicer, da je takoooooo pihala burja, da je Heleno Blagne skoraj z odra odneslo. No, kakšno urco smo bili zunaj (seveda sem bila oblečena kot medved), potem pa domov v toplo posteljco in spat do pol devetih danes...Sem prav zaspanček. No, enkrat sem šla na WC ponoči, kar mi je prišlo že v navado...

Me je pa včeraj po celodnevnem skakanju naokrog začelo zvečar tako špikati in boleti v spodnjem delu trebuha in v sramno kost, da sem si mislila, da bom šla rodit...Pa smo se zmenili z user posted image  da ne še...Sem se samo ulegla in ga je hitro minilo...Očitno je imel dovolj, da njegova mamica tako skače naokrog...

Se je pa pri nas pošteno shladilo. Že od petka popoldan piha burja, temperature so od zunaj tam okrog 15 stopinj (če odšteješ občutek mraza pri 100km/h, smo skor na 0)...Pa tudi stanovanje se je pošteno ohladilo. Bo treba počasi začet kurit user posted image ... Danes sem že v flis trenerki oblečena, pa nogavice na nogah...

Sem pa danes klicala na CSD, kako je s temi papirji za očetovski dopust, kdaj jih je treba prnest, pa je rekla da kar po rojstvu lahko, da ni problema... user posted image  Pa še to, kaj vse je treba uredit, če hoče moj user posted image  vzeti dopust za nego in varstvo otroka namesto mene in kdaj...Je rekla, da se to vse uredi po rojstvu, tako da ni nobene bojazni...user posted image

Aja, Lani34 čestitam za njenega sinka in ji želim, da bi res še tako naprej lepo rastel, kot raste sedaj...

Ja, zdaj pa grem verjetno ponovno na kavč ali pa sestavljanko delat...Kot bo volja, k ije sicer ni veliko. Sem se zbudila kar nekam utrujena zjutraj...Bom kakšno čokolado pojedla, ker mi manjka energije...Vsaj glede kg mi pa res ni treba skrbeti, ker sem na +7...Super, kaj ne?

ok, lepo se imejte, naložila sem več kot dovolj...
papa

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
15.9.2008 11:07:56   
jana84
še to sem pozabla napisat...začel se je naš 38.teden nosečnosti...Sem prav zadovoljna...Se mi zdi da gre teh user posted image  tako hitro...Saj prav...Še malo, pa bomo meli našega user posted image  v rokah...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
15.9.2008 11:19:03   
vianne
lana34 čestitam za sinčka. Lepo, da se je vse O.K. izteklo in da lepo pridobiva na teži in je zdrav. 

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
15.9.2008 12:22:40   
Tejčika29
Lana 34 - ISKRENE ČESTITKE ZA SINČKA MATICA. želim vam veliko cartanja in da bi bila oba zdrava!!! user posted image user posted image user posted image  

Jaz bom kar zaključila z branjem danes, ker sem brez leč, čakam na pregled za očala in jih sedaj ne smem imeti, da bodo točno izmerili dioptrijo. Očalčka bom rabila ponoči za našega nadobudneža...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
15.9.2008 14:18:08   
Lovely
Lana 34, iskrene čestitke za malega sončka, samo da je vse OK z njim!!! Lep dan!

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
15.9.2008 15:18:39   
Kaštrun
lana34 čestitke za sinčka. user posted image  važno je, da je zdaj vse v redu ne!?

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
15.9.2008 15:28:05   
Kaštrun
mene pa nekaj zanima.

kdaj ste imele zadnji UZ pri svojem (ali drugem G) in
kdaj so vas nazadnje pregledali vaginalno (npr. če ste že kaj odprte oz kakšen je MV).

namreč. nekatere vedo že skoraj več kot mesec prej, da so odprte, druge do poroda nič. mene je nazadnje vaginalno pregledal nekje... kaj pa vem... v prvi polovici nosečnosti nekje (je že takrat bolelo kot user posted image  in sem rekla, da hvala bogu, da tega ne počne "velikokrat"). potem pa nič. UZ sem imela pri G zadnji morfologijo, potem pa samoplačniškega še v 28 t. prejšnji pregled ko sem bila bi mi moj G naredil sicer UZ (ga dela v 33 t da vidi, če je obrnjen), pa ga je ena druga G nadomeščala, tako da zdaj ne vem, če mi ga bo sploh še delal. user posted image  glede na to, da me tamala še vedno "razteguje" na vse konce in kraje, sploh ne vem, če je še obrnjena na glavo (tako je bila že v 28 t).
hvala bogu, da imam v petek pregled, pa CTG, pa da vidimo, če smo že kaj bližje porodu.

aja, pa še to. če katero zanima... POROD DOMA. jaz se to sicer ne bi šla, ampak ji pa dam kapo dol, da je zmogla.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
15.9.2008 16:03:40   
Kaštrun
prej ni ratalo. upam, da bo zdaj.  porod doma

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
15.9.2008 16:15:03   
freha
Čestitke obema oktobrskima mamicama, želim da hitro napredujete in greste kmalu domov.
Jaz pa se javljam iz pregleda, imeli smo UZ - vse ok, punčka je, težka okol 1950g v 34 tednu. ne vem a je to povprečje al kej zaostajama. rekel ni nič, samo da naj več počivam in svetuje mi spolne odnose zaradi lažjega poroda, ker drugače nimam drugih problemov. Vzeli smo tudi bris za streptotok B in dans sem stila tam 65 EUR, pa mi ni žal, sam da je vse ok. Punčka je obrnjena na glavo! Tiste, ki se vam še niso obrnili, pa sem v knjigi Nega matere in otroka videla vajo, kako pripraviti dojenčka da se obrne: postavi se na vse štiri in spredaj na komolce, tako da je glava nižje od bokov in vztrajaj kako minuto. Jaz sem to delala pred prejšnjim pregledom in je takrat pomagalo, se je obrnila, probajte.
Lepo se mejte!
Freha

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
15.9.2008 16:38:41   
Acjom1
Lana34 - čestitke še od mene! user posted image user posted image user posted image

Jaz se  počutim še kar dobro zadnje dni, tudi spanje se je popravilo (danes sem spala od polnoči, pa do 11h user posted image ). Mi pa kar paše to vreme, ker sem res težko prenašala to vročino.
Sicer pa je moj user posted image doma z mano, ker je bolan (vročina, grlo, poln nos...), pa me je kar malo strah, da ne bi še mene kaj doletelo zdaj pred porodom.
Nič punce, jaz grem nazaj sestavljat puzzle. Sva jih kupila predvčerajšnjim 1000 in mi jih samo še par manjka, pa bo konec. user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
15.9.2008 18:36:51   
janja 27
ojla

se tud jaz joglasim po celem dnevu, zjutraj sem šal v hofer in hvalabogu da sem prišla mal prej k so odprli trgovino 5 minut prej in so se že gužvale mamice pri trenirkah no meni je mama tekla naprej  jaz se s tem mojim trebuhom ne bi niti vmes zrnilauser posted image user posted image no nabavla sem vse kar sem mislila user posted image user posted image
potem sem imela štedilnik čez za kosilo sedaj pa sem z manco igrala s plastelinom sve dobile mofdelče od dinozavrov in maketo tko da smo deželo dinozavrov nardile z palmami rožicami kamni ptiči in seveda dinozavriuser posted image user posted image user posted image

no jaz sem tud dobila denar od CSD user posted image user posted image

freha lepo da je vse ok zakaj pa si plačala 65 e ? jaz bom v ponedeljek dala bris za baktrijo so mi rekli da stane 10 e
kaštrun si niti ne predstvaljam da bi doma rodila....pa koga naj mam zraven mojga...da ga kap...user posted image user posted image user posted image al pa mamo k bi bila pametna za tri zdravnikeuser posted image user posted image sicer pa članka niti nisem prebralauser posted image
meni g ni nič pregledal vaginalno edino enkrat sem imela en rjav izcedek in me je pogledal pa je blo vse ok, v ponedeljek mi bo vzel bris, pri manci me tud ni nič gledal celo nosečnost razen enkrat k sem imela mal izcedka potem za bris in komaj en dan pred porodom me je pogledal kolk sem odprta sem bla 2 cm...to je blo vse tko da sedaj isto pričakujem , verjetno me bo naročil kar v porodnišnico na ctg k bo on dežuren, potem bomo vidli kaj bo pokazalo in nato me bo verjetno pogledal če sem kaj odprta vsaj tko sva se zmenla, seveda če me kaj ne presenetiuser posted image user posted image

jutri imajo pregede:

user posted image     jolly123
   user posted image      Mandek

in mogoče ima katera tud user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
15.9.2008 19:02:57   
jana84
Jaz sem danes tako brez energije...Ne vem kam je ušla. Po moje je ostala kar zjutraj v postelji, ker se že od zjutraj počutim kot cunja. Stanovanje pa imamo kot bi bomba noter padla. Zdej bom verjetno šla kar na kavč pred TV, potem pa spat...Komaj čakam tisto 10h zveečr, ko grem spat. Upam da bo jutri kaj bolj energetsko nabit dan.

Sicer pa se naš user posted image  očitno počuti drugače kot jaz, ker non stop dela neke premike in prevale, seveda pa vsake toliko prav pošteno pobrca...Mogoče mi je on vzel vso energijo user posted image  

Glede pregledov pri G: mene je moja G kar nekajkrat vaginalno pregledala, tudi zaradi tega, ker sem v začetku nosila bolj nizko, pa tudi posteljica ni bila tam kot bi morala...No pa se je vse skupaj hitro dvignilo in je še vedno tam. Vsakič ko me je pregelala sem bila zaprta in vse skupaj je bilo visoko, tako da sedaj je rekla, da me ne bo nič več "tipaal", ker ni nobene potrebe da "šari" tam doli brez potrebe.

Komaj čakam pregled v četrtek, sicer ne vem kaj mi bo počela, mogoče mi bo pa UZ naredila...Ali pa me na CTG priklopla...Kdo bi vedel. Meni je to še toliko bolje, da je bolj presenečenje...

Tako, sedaj pa grem res pred TV, pogeldat poročila, kaj se dogaja kaj po svetu, ker jaz sem sam doma in nič ne počnem...

Lepo se imejte, se tipkamo kaj jutri...sicer samo dopoldan, ker popoldan šibamo spet v trgatev k stari mami...Jaz bom verjetno samo kuhala in kaj podobnega...ker če se odpravim v vinograd, bo mojo staro mamo kap user posted image ...

papa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?