Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:40:59
|
|
|
|
KIWI
|
BACI, jaz še zdaj hodim non stop na WC. Pa saj ti bo tudi jutri po punkciji sestra rekla, da morš ful dosti pit, ker so zdaj ledvice ful obremenjene zarad vseh teh hormonov. Tak da malo še bo treba potrpet...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:42:28
|
|
|
|
KIWI
|
Mrzlo je pa kot p.., ja, ja, jesen prihaja!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:47:11
|
|
|
|
mismis
|
joj, kako je danes težak dan. Komaj čakam, da bo ura 16., da lahko skliznem domov s tega šihta
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:48:25
|
|
|
|
sonček33
|
mismis -čist malo še
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:52:53
|
|
|
|
sonček85
|
mrzlooooooooooooooooooo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:56:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.9.2008 12:57:33 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:57:46
|
|
|
|
sonček33
|
ma mismis - pokukaj večkrat v teh dveh urah sem, pa bo en dva tri mimo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:58:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma mismis - pokukaj večkrat v teh dveh urah sem, pa bo en dva tri mimo sej kukam, ker čakam novičke od Hedi, Ajsi in mandreje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 12:59:41
|
|
|
|
sonček33
|
ja, ne vem, kje se skrivajo te punce sem ravno dobila sms od Netke - pravi, da sta jo že dve sestri nakurli, ampak ona vztrajno čaka Drobniča pred vrati...in upa na najboljše
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.9.2008 13:05:57 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:05:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja, ne vem, kje se skrivajo te punce sem ravno dobial sms od Netke - pravi, da sta jo že dve sestri ankurli, amapk ona vztrajno čaka Drobniča pred vrati...in upa na najboljše Netka navijam zate!!!!!!!! Ti kar vztrajaj!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:06:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki jaz sem za odtenek boljš....mam pa še gužvo v službi....moj je glih klical, da gre domov, da ga kuha.... jaz sem tud včeraj zakurla kamin, zlezla v tak fleten bambusov ležanik in se grela s dekco in čajčkom.......joj kako to dans pogrešam, ko me zebe ko miš Bogica moja, upam, da ti dan hitro mine in da se greš pogret domov Naj bo teh tegob s prehladom čimprej mimo, da boš nared za svoje otročke pa ravnokar poslušam radio, so v MB že začeli govoriti o epidemiji prehladov, ordinacije so polne obolelih...... ja ti otročki so se zdaj res načakali......deca mami prihaja!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:08:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja, ne vem, kje se skrivajo te punce sem ravno dobila sms od Netke - pravi, da sta jo že dve sestri nakurli, ampak ona vztrajno čaka Drobniča pred vrati...in upa na najboljše o fak, boga Netka, upam da ji bo uspelo, glede na to, da ima tako dober plan
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:10:30
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja, ne vem, kje se skrivajo te punce sem ravno dobial sms od Netke - pravi, da sta jo že dve sestri ankurli, amapk ona vztrajno čaka Drobniča pred vrati...in upa na najboljše Netka navijam zate!!!!!!!! Ti kar vztrajaj!!!!!! tut jst, tut jst!!! IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma mismis - pokukaj večkrat v teh dveh urah sem, pa bo en dva tri mimo sej kukam, ker čakam novičke od Hedi, Ajsi in mandreje tut jst, tut jst!!!! dajte nas rešit tega čakanja, no! aja, ozonka, bravo!!! lepo ju cartaj!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:14:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo men je to dans že cela večnosttttttttt...nikam se nič ne premakne
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:18:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo men je to dans že cela večnosttttttttt...nikam se nič ne premakne točno tako, vsaj ena ki me razume
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:19:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo men je to dans že cela večnosttttttttt...nikam se nič ne premakne točno tako, vsaj ena ki me razume Ponavadi k ni tolk dela gre čas še počasneje.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:24:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo men je to dans že cela večnosttttttttt...nikam se nič ne premakne točno tako, vsaj ena ki me razume Ponavadi k ni tolk dela gre čas še počasneje. al pa če delaš nekaj tečnega, al pa maš v pisarni eno dosadno, al pa če si mal bolan, al pa če si sam mal tečen.........no, to jaz že nisem...eh kje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:25:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis -čist malo še še tri ure, to pa ni malo men je to dans že cela večnosttttttttt...nikam se nič ne premakne točno tako, vsaj ena ki me razume Ponavadi k ni tolk dela gre čas še počasneje. al pa če delaš nekaj tečnega, al pa maš v pisarni eno dosadno, al pa če si mal bolan, al pa če si sam mal tečen.........no, to jaz že nisem...eh kje Pejt si en čajček skuhat, bo prec čas hitreje minil, pa ogrel te bo. Kak lekadolček tud ne bi blo slabo vzeti. Pa veliko piti, da grejo te bakterije iz tebe.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:27:55
|
|
|
|
stijan
|
Ojla punce,sem že doma,grejem pa dva ,eden pa je ostal še vbolnišnici in čaka ,da ga bodo zamrznili.Lara bravo in čestiteke,drugim pa lepe pozdrave in navijam za vse !
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:30:03
|
|
|
|
sonček33
|
netkin sms: TAKOJ OBJAVI, D SKAČEM DO NEBA! Bravo jst in dr. D.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:30:54
|
|
|
|
T1979
|
Lara Light čestitke za . Si pa pohitela s testom, a so te te čveke naštimale, a ne? Kakšne znakce si kaj imela?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:31:25
|
|
|
|
lara light
|
Bravo netka ...sonček, dobro da te imamo!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:31:42
|
|
|
|
T1979
|
Stijan čestitke za sončka. Lepo ju grej.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:33:17
|
|
|
|
nokes
|
stijan, kak lepo, lepo ju cartaj!!! netka, tak se to dela! a si danes kaj boljše? zarja, a ne moreš spokat kufrov? tole smrkanje v službi ne dela nič dobrega ne tebi ne sodelavcem! drži se!
< Sporočilo je popravil nokes -- 15.9.2008 13:36:02 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 13:33:39
|
|
|
|
ledenka
|
srčka sem vidla hvala za vse pestke, sem čutla, ko sem čakala
< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.9.2008 13:34:45 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?