![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:35:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, za prihajajočega novega nečakca majskega hroščka - koliko je pa star prvi? Mislim, bratov mali bikec oz. bikica 1. je star že 8 let. Potem pa moja dva in ki prihaja. Katy82, jaz sem 1. dobila v torek. Danes ni več ne duha ne sluha o njej. Pismo je mrzlo, jaz sem dala kar zimske stvari že prat. Če bodo taka jutra, je glih komaj, da dam Marku žabice gor Al pa pač ne bova šla do dveh popoldne ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:37:04
|
|
|
|
Estrella*
|
MAJČICE IN HROŠČKI MIRNO NOČKO VAM ŽELIM!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:39:24
|
|
|
|
CatJa
|
Enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:44:26
|
|
|
|
kodrana
|
katy hvala. meni se je prva menza tud full vlekla in packala. potem se mi je uštimalo. to je tvoja prva M? nič, zdaj pa grem spančakat. dokler je še mir. zdaj pančka. potem okrog 3h hoče papat, potem pa spi zelo nemirno vse do jutra. očitno jo res tako zelo matrajo zobki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:47:48
|
|
|
|
hijenca
|
tilči ja zelena pakunga je, nek bio rižek. Nama se prav lepo razstopi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 21:59:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dajte mi povedat glede kakanja. še kateri kaka bolj zeleno? naša ima bolj zeleno blato, pomešano z rjavim. pa bolj mazavo je. ni lepo fornirano. ni pa driska. na pomoččč. Ja, Varja ima prav zeleno blato P mi je rekla, da mogoče zato, ker se mleko prehitro prebavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober vecer, malo se vam javljam, da me ne boste cist pozabile. Zal pa nimam casa brat kaj se vam dogaja. Upam da ste vsi zdravi in da ni vmes bilo kakih pretresov. Pri nas je vcroce za znoret... otroka sta se vedno malo bolana in se vedno se nismo privadili. V teh dneh enkrat se moramo spraviti k nasi pediatrinji da malce predelamo programe cepljenja in da vidimo kako napredujemo. Sedaj bom se mal prebrala na hitro. lp vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:06:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: a tebi roke ratajo mravljinčaste tudi ponoči ko spiš???? kaj pa vem, spim . ampak, če spim z rokami pod glavo in se zbudim, so vedno mravljinčaste in zjutraj so prsti otrdeli kot da bi bili otečeni ...ko jih razmigam, je bolje. Včasih, ko se uležem in umirim šele čutim, kako mi vse mravljinči...drugače niti več ne občutim, ker sem se na to navadila in me ne moti več. Zdaj me motijo le boleče noge, pa občasno roke, prsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:11:27
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, jaz sem se danes tudi spomnila na tano7, pa myo...najbrž uživata na dopustu ****, lepo, da se javiš in da so otroci bolje. Kmalu boste prišli na stare tire boš videla. Upam tudi, da je mož bolje. zdaj grem pa v mižule. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:30:09
|
|
|
|
hijenca
|
žanka sem ravnokar prebrala na majčicah 2009, da ti lahko ponovno čestitam. Vse lepo v tretji ti želim. Zakaj se nikoli ne oglasiš pri naših hroščkih, ker vidim, da nas večkrat bereš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:32:51
|
|
|
|
sesil
|
dober večer da se pohvalim, vse sem za nazaj prebrala. mi smo nazaj z morja v tej sibiriji....bbrrrr na morju smo se imeli super, naša pupa je uživala, v vodo jo sicer nisem dala, sam noči so ble pa bolj pestre kot doma. se je full premetavala in stokala, se zbujala....zdej ko smo doma spali je vse spet v starih tirih, očitno ji postelja ni ustrezala al kaj jaz vem. danes je bila pa carta na kubik. samo po rokah je bla. ko smo jo odložila je jokala. potem sem študirala če jo mogoče zebe, ji dala še nogavičke, zavila v dekico, pa nič ni pomagalo. mogoče jo je vsa ta sprememba zdelala, vreme in vožnja. ne vem. ko sva se odločila da jo skopava in dava spat pa se je končno zasmejala, prav blažen občutek po celem dnevu resnosti in jokca. spet nismo kakali in danes je bil 12 dan, sem ji dala svečko in je blo materjala še pa še. tudi jaz čakam na uvajanje goste hrane, ker ne vem če je lih dobro da tako malo kaka, pol pa še te svečke...jaz sem itak proti vsem farmacevtskim zadevam, če se le da. zdej grem pa tudi jaz v horizontalo. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 14.9.2008 22:57:42
|
|
|
|
hijenca
|
Vidim, da vse pančate, pa grem tudi jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 7:12:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: a tebi roke ratajo mravljinčaste tudi ponoči ko spiš???? kaj pa vem, spim . ampak, če spim z rokami pod glavo in se zbudim, so vedno mravljinčaste in zjutraj so prsti otrdeli kot da bi bili otečeni ...ko jih razmigam, je bolje. Včasih, ko se uležem in umirim šele čutim, kako mi vse mravljinči...drugače niti več ne občutim, ker sem se na to navadila in me ne moti več. Zdaj me motijo le boleče noge, pa občasno roke, prsti Men se enako dogaja ponoči Noge pa ćez dan. Prej se mi ni, sedaj pa nevem a je to EMŠO, al kaj drugega? mya vem, da je na dopustu, tana7 pa e vem, sem gledala zadnje njene poste, pa ni nič omenjala. sesil: WB, ja pr nas je te dni res bolj kot sibirija žanka: čestitke k novi pridobitvi in vso srčo!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:17:52
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro vsem... kuham kavico pa čajček če se kateri zalušta. IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Imam pa drug problem..kar na lepem mi je začel bruhat..ko podre kupčka potem še parkrat bruhne...sploh zdej še bolj izrazito ko sem mu že 2-ič dala AM zvečer in zraven žitne kašice... je to kaj narobe ?? Mogoče mu pa AM ne odgovarja? Katero mu pa daješ ? Ker naš je v porodnišnici po Aptamilu prav polival, ko pa sem mu doma dala Novalac in Milumil, pa ni bilo nobenega problema. aptamil 1, sej mu ga ne bom več dajala, ker danes ponoči se mi je prav smilil tak ga je zvijalao, se je kar naprej prebujal. catja in aurora jutri imam namen pridet v Velenje, če bosta imeli čas za en kratek čvek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:25:40
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ja, jana81, jaz bom res kar čajček, ker je mraaaazzzzzz Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč Grem zdaj skuhat tisti čaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:33:24
|
|
|
|
špelin@
|
****, pri vas vroče, tu pa zmrzujemo Pišuka, sem prejle kopala po omari, da sem puncama dala nekaj bolj toplega za obleč... Pa še dobro, da sem imela za malega en podložen puloverček že opran, drugače mu ne bi imela česa obleč za ven CatJa, sami bikci... No, tudi mi imamo bikca in bikico, mala pika je pa malo zamudila bike in je rojena v znamenju dvojčkov žanka, iskrene čestitke!!! Mirno nosečnost in zdravo štručko ti želim sesil, za uspešen dopust. kasso, kdaj imaš naslednji pregled pri nevrologu? Jaz se moram naročit, na MR bom pa itak čakala kot norec, ker ni nujno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro jooj kakšen mraz je to . Za tamalo pa sploh še nimam kupljenih cunijc za tak mraz. Bo treba kar hitro v nakup. Vidim, da vas večina malčki hecajo ponoči. No pri nas je zgodba enaka. Naša miškica bi se futrala kar na 1 uro , No včeraj ji je moj možek dal 30 ml od novalaka moja prva žlička in nisem mogla verjeti spala mi je od 21h-3h, potem pa vse do 8h . Bravo za mojega možeka . Drugače pa je moja mala že zdaj čvekica na fuuul ona bi se samo pogovarjala in je takoj srečna, ne mara biti sama. Danes imamo cepeljene ROTAVIRUS. Upam, da bo vse OK. Jana: Anja sprašuje, kdaj boš Nejčka pripeljala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:37:23
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Estrella, kaj pa ščitnični hormoni, so v redu? Po porodu se hormonsko ravnovesje rado sesuje in veliko žensk, ki ima probleme s ščitnico ima tudi z mravljinčenjem. tana7...pa upam da je ni depresija prijela ...daj oglasi se kaj! špelin@, jaz sem danes tudi bila že zunaj s psičko, ampak je mraz brrr......pa še burja piha sesil, super, da ste uživali na morju. Pa držim pestke, da se Aneji čimprej uredi prebava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč Grem zdaj skuhat tisti čaj špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cucka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:39:51
|
|
|
|
kasso
|
edinaos, ja tudi pri nas je mrazzz in moram še pobrskat po toplih cunjah, kakšni kapci itd.... za spanje, da se tudi ti malo odpočiješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso edinaos, ja tudi pri nas je mrazzz in moram še pobrskat po toplih cunjah, kakšni kapci itd.... za spanje, da se tudi ti malo odpočiješ jooj kasso verjetno je na vašem koncu še kujši mrazzzzzz ja je bil res že cajt za malo počitka kako mala varja??? še kar non stop na joški , moja je še bolj nora od kar nastavkov ne uporabljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:45:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč Grem zdaj skuhat tisti čaj špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cucka Jaz sem dala danes zjutraj malemu kar čez oblačila za notri (ker je danes tudi notri kar mraz ima body brez rokavov + body z dolgimi rokavi + bombažne žabice + copatke) ene hlače in podložen puloverček ter kapo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:45:37
|
|
|
|
tilči
|
dobro jutro... Kakšen mraz.Se je Tilen kar stiskal pri meni ponoči , je že kar ljubosumen ratal Prej sem Tilnu čez bodi oblekla eno tanko majčko, pa je bil tako mrzel, da sem mu dala en topel puloverček, pa v odejo zavila, sedaj je pa bolj zadovoljen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:50:13
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, sem pozabila povedat: mojemu se je iztekel dopust (kolikor ga je sploh bilo kvalitetnega , no, vsaj zadnji teden je bil ), zdaj je konec do januarja 2009... Danes je že pred šesto odšel in se bo, če ne bo česa izrednega, vrnil do pol sedmih, jutri pa imajo eno dodatno delo in bo prišel domov šele po deveti zvečer... Sem se kar razvadila, ko je bil doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 8:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč Grem zdaj skuhat tisti čaj špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cucka Jaz sem dala danes zjutraj malemu kar čez oblačila za notri (ker je danes tudi notri kar mraz ima body brez rokavov + body z dolgimi rokavi + bombažne žabice + copatke) ene hlače in podložen puloverček ter kapo. ok, hvala potem z mano ni nič narobe, ker moj mi teži da jo preveč oblačim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.