*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: žigolino 1. Da nisem sposobna imeti najboljše prijateljice 2. da sem tu mač samotar, da mi paše biti sama, po drugi strani pa trpim, ker nimam ljudi-prijatelje okol sebe (tudi jaz) 3. da imam grozen glas, vse tako NAGLAS povem, da je drug stravek mojih najdražjih, "Sej se ti ni treba dret", pa sama sebe sploh ne slišim da tako na glas govorim in še najhuje je, ker je hčera ista ((pri nas je isto) 4. da mora vse okoli mene biti popolno in tako kot sem si sama zamislila in če ni sem grozno nesrečna in to stresam na okolico (tudi jaz) 5. da sem na trenutke v totalni depresiji pa sploh ne vem zakaj (tudi jaz) 6. da očitno nisem družinski človek, otroka imata bol rada moža kot mene (HČI;SIN PA ME ŠE IMA) 7. da ne znam kuhat tako kot je treba (nič mi ni dobro, čeprav drugi pravijo da je čist ok) in se mi niti ne da naučit, ob kuhanju sem neverjetno živčna in tečna, ker moram stat zraven štedilnika in ker se mi zdi da bo neki mrzlo, neki vroče, neki še na pol surovo,... (Kuham zelo rada in tudi zelo dobro) 8. nisem zadovoljna s svojiim telesom in vedno iščem na njemu neke napake, preprosto povedano nimam se rada (Še ni tako hudo) 9. ko se kregam se kregam na mrtvo in sem sposobna človeka spravit ob pamet. 10. sem neverjetno nestrpna na cesti in ko pridem na cilj se zavem da tako ne bi smela več in jovo na novo ko grem drugam (Sem zlo točen človek najraje par minut prej in tukaj nastane nestrpnost) 11. ko pride do kake nevarnosti, da bi lahko kdo od mojih umrl me totalna panika in sem čist nerazsodna 12. sem zadnje čase obsedena z zdravo prehrano in zdravim načinom življenja (Tole tudi jaz obljubljam mojim,da od zdaj naprej ko bom doma se jim bo spremenilo) 13. tako sem na trenutke sama, pa se mi nikamor ne da it, zato ker mora biti vse splaniran in mi to tu mač cajta vzame. 14. se preveč obremenjujem s tem kaj si ljudje mislijo o meni in to premlevam in premlevam in premlevam (niti ne) 15. zavidam ljudem, ki so srečni, imajo dobro družabno življenje, ker jaz tega nimam (Ne da nimam družabnega,ampak bi pasalo met takšne prijatle kot smo mi,pa kaj ko vsi neki gradijo,pa delajo vikende,pa majo veliko sorodnikov in jim predvsem primanjkuje časa,nekateri bi ti še pa kave ne skuhali tako skoparijo,kaj šele kak narezek.) Oprostite ker sem kar tole kopirala ampak je pa čist podobno kot pri meni. Oprostita punci...ampak..tole je žalostno...dejta se mal zamislit in kaj ukrenta....jst s takim naporom v sebi nebi mogla živet. Škoda življenja za tako sekiranje. Pa še nekaj (pa res brez zamere)- zato pa nimata prijateljev....prav zarad teh razlogov...verjetno se marsikdo počut obupno v držbi takega človeka...jst sm nedolgo nazaj mela opravka s takim "kolegom" najini prijatelji....in sm mu v roku pol ure povedala vse kar mu gre....se je človek mal zamislu. Ja porkamadona, a sm mu jst kriva, da je cel depresivn, pa zapufan in favš vsem naokol za vse. To je greh....res. Ne morta bit taki. Pa globoko se opravičujem, če sm katero užalla...sam tole sm mogla napisat. Zarad vaju ni to vredu..in okolico. Tak način življenja prinese ogromno bolezni. Srečno
|