|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.9.2008 7:36:20   
tasyo
Samo na hitro, ker se nekaj že oglaša iz sobe... Nedelja je mimo, bila je lepa in predvsem hladna... Danes pa bo treba opravit vse tisto, kar je včeraj čakalo - beri pranje, likanje, prah, sesanje... Upam da bo Lana pridna. Včeraj ga je namreč kar nekaj sračkala, pa tudi ponoči ni bilo miru.

Jabček, poročaj, kako je bilo na krstu, pa tudi kakšne fotke se ne bomo branile...

Zolika, super, da se je ena štajerka opogumila in pričela organizirat srečanje - če ne bo snega ali prehudega mraza, midve prideva. Imam do maribora glih toliko kot do ljubljane, tko da ni ovir.

Srečka, upam da dobiš čimprej datum!!!!! Sem pa kljub temu že ponoči mislila nate.

Evo, moram it!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.9.2008 7:48:39   
zolika
user posted image user posted image SREČANJE user posted image user posted image user posted image

24.09.2008

ob 11h  

SPODNJA POSTAJA POHORKSE VZPENJAČE

PRIDEŠ????

Držimo pesti za lepo vreme!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.9.2008 9:00:43   
Ketrin
Dobro jutro...

Ena user posted image za vse mamice....

Zolika super za organizacijo... midve prideva... razen če se ne zgodi kaj nepredvidenega (da nas Đorđ Buš obišče npr.user posted image )

Noči ne bom komentirala...nima smisla....

Tasyo, srečno z vsemi opravili...

Danes je pravi dan za ..... LIKANJE user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tok vesela k me čaka konkreten kupček cunj, predvsem moških srajc... to je tok lepo za vidit.. Tisti mali kupi so brez veze, tale moj je pa k Šmarna gora... Tko da se že veselim romantičnega potepanja z g. likalnikom user posted image user posted image user posted image

Jabolko, upam, da je krst uspel...

NiLe, si danes bolje? Masaža pomagala?

Srečka, izkoristi tole bedno vreme za certanje z Izo.... Saj veš.... user posted image

Nič, grem me že kliče moj današnji gospodek...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.9.2008 9:21:52   
sinskaT
O Štajerski konec vabi, lepo lepo. Če se bo le dalo, prideva..ne vem kaj je Hani, ker se včasih prav razpištoli, če je predolgo v lupinici, tko da mal cvikam pred daljšimi furami. No saj kadar sem jaz zadaj je pridna, ko miška, če sva pa same pa kar nekaj godrna ta naša razvajenka. Ah kaj čmo. Sem glih včeraj, ko je bil bolj tak depra dan, eno solzico potočila..je bla mucka tko krotka in se je pustila božat pa stiskat, pa ona je mene božalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in ko sem jo dojila šmrk šmrk,s em dojela kako čas leti.Še malo in ne bo več "didanja" na joški in kar zraven paše. Sem si prav rekla ma hvala bogu, da sem jo do zdaj toliko precartala in prenosila, saj kmalu bo prevelika za to user posted image . In ja, pustim ji da kakšno noč prespi med nama - se v polsnu podojiva (1x mogoče 2x kaj pa vem na pol spimuser posted image ) in se vsi 3je naspimo kot polheki. Ne vem pri nas to pomaga, če hočemo spat "celo" noč (beri: 6ur brez prebujanja). Kaj pa delate, če se vam otrok tolikokrat prebudi, al samo joška pomaga ali imate ša kakšno foro? Dobro je vedeti,ker tole otroško spanje se manja vsak teden user posted image

Srečka tebi je pa user posted image takole zagodla jej jej, no kot praviš, izkoristita z Izo za cartanje, pa glej na to tko, da bo Iza še 1 teden starejša in ji bo še lažje par ur biti brez mamice.

Ej a je pri vseh tko hladno, mi smo moral že zakurit bemtish no, to ni normalno kakšna sprememba vremena. Ni čudno, da smo vsi hitro bolehni in šmrkasti. Narava vrača udarec.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.9.2008 9:31:16   
sinskaT
Da vam še malo lušte naredim: Predlog za negovanje partnerskega odnosauser posted image user posted image ; film Mama mia (hvala Posadka film je bil špica), potem, ko ves premražen prideš domov, pa topla kopel (v Supernovi imajo neko novo linijo Fresh izdelkov za nego, take šumeče dišeče ala natur kroglice za kopel -mnjami). Hana je spala (pridna pridna user posted image ), in je tokkk pasal malo se odklopit. Bo treba naredit ponovitev.

Kosilo je še neopredeljeno, mogoče celo skočim do Kitajca in kaj naročim hihi pa mam še eno urico za igranje s H., imam pa domača jabčka in bi nardila pito.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.9.2008 9:43:26   
NiLe
Dobro jutro!

Ketrin, hvala za kavico.

Zolika, hvala za povabilo na vaš konec ... mi2 prideva, če bomo zdravi.

Srečka, cartaj se, cartaj se in še 1x cartaj se z Izo ... kaj češ, telesa in narave ne moreš okol prenest.

Sinska, lepo, da sta se z možekom tako lepo razvajala.

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tko da se že veselim romantičnega potepanja z g. likalnikom user posted image user posted image user posted image

Madonish, to je pa lepo brat, da se veseliš likanja... pri meni bi mogoče vžgalo, če bi bil likalnik podoben moškemu telesu, da bi se ga z veseljem lotila user posted image user posted image user posted image

NiLe, si danes bolje? Masaža pomagala?

Jaaa, je takoooo pasaloooo ...

Kaj bomo pa mi počeli? Glede na veliiiikaaanskiii kup perila tud meni ne uide srečanje z likalnikom user posted image Zdej pa hitro še nekaj vržt v želodček, dokler pikica spi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.9.2008 9:44:40   
Jo@n
Jutro,
Ketrin hvala za kofe.

Naša noč je bila bolj mirna, očitno je doza kosmičev z AM zvečer naredila svoje. Sicer sem namešala minimalno porcijo (60 ml), najprej ni vedel, kaj naj s stekleničko in cucljem počne, potem je začel vleči k sebi in tlačiti v usta, kasneje pa končno poštudiral da če prav potegne, še kaj pritečeuser posted image . Se je pa zbudil malo čez 11 ko sva midva odhajala spat in ob petih zjutraj.

Ja Scorpio, saj vem da mi je ob našem prejšnjem režimu prebujanja že katera zavidala, ampak ko škrat enkrat prespi celo noč brez problema, se mi je pa trikratno nočno vstajanje na 2-3 ure par dni zapored res zdelo čisto mimo. Da ne govorim o tem, da sem bila čisto mimo tudi jaz.

Včerajšnji dan smo preživeli po nedeljsko, popoldne smo šli še na sprehod in zmrznjeni prišli nazaj. Hja, res bo treba najti ovčko za pod rit in hrbet, pa počasi v nabavo zimske vreče (je ni bilo pri vozku) in bundice. Sem takega lepega marsovca videla za 30 EUR, pa se je babi hvalila, da se bo vrgla v stroške... Bom pa verjetno vzela številko 80. Trenutno je nekje med 68 in 74, pa da bo vsaj za nekaj časa. Če vzamem 86, se bo pa noter kar izgubil... Edino če mi do kupovanja bunde še ne zraste kot konoplja.

Pa kakšne dokolenke bo treba kupiti in žabice user posted image . Čeprav tole z žabicami... že jaz jih ne maram nosit, tako da bo prav zabavno jih vleči na malega živca ki niti trenutek ni pri miru pa potem pri previjanju user posted image . Ah bo že, očitno res prvorodke delamo iz muhe slona.user posted image

Scorpio bom za ušesa, ker je bila včeraj v naši bližini, pa se ni oglasilauser posted image . Sem mislila, da imamo drugačen dogovor tule gor...

Tasyo je bila pa pridna včeraj z likanjem in pospravljanjem, jaz pa se bom verjetno pridružila Ketrin s sprehajanjem peglezna danes... Sicer ni ravno Šmarna gora, ker je le od tega tedna, ampak vseeno...

Pa počasi bo treba arhivirat poletne cunje... vsaj glede na prognoze jih ne bomo več potrebovali. Vsaj pri tej generaciji ne.

Srečka, upam da dobiš nov datum, ki bo čimprej. Do takrat pa se kar crkljaj v objemu tvojih srčkov. Malih in velikih. user posted image

Jabolko, kako ste se imeli včeraj na krstu? So dolge gate palile user posted image ? Fotk se ne bomo branile... (s krsta, ne gatuser posted image )

Pri nas smo končno dobili fotkič s  servisa (saj veste, je crknil dan preden smo šli na morje). Je šlo eno vezje, strošek 60 eur. Vsekakor bolje kot nakup novega, sva v mislih že študirala, kako spraskat ojrote vkup. Pa k sreči ne bo treba. Tako da moram malo pofotkat korenjaka in ga delit z vami.

Za kosilo bo pa danes piščančji paprikaš, pa vlivanci in solata. Popoldne me čaka še obisk G, grem na samoplačniški bris, po sistemu bolje prečiti nego lječiti.. Hja, tudi naša družinska anamneza ni ravno briljantna... Pa še kakšno lahko z G rečeva o nadaljnih user posted image , pa preventivi do takrat, pa tako naprej...

Toliko zaenkrat od mene, počasi bova odpeketala ven na zrak, se beremo kasneje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.9.2008 9:47:45   
barby78
Jutro!

Zolika,medve bova tud prišle,če le ne bo kaj vmes prišlo (upam,da ne)

No,naša žabica,se je pa pred parimi dnevi le začela obračati na trebuh.in sedaj je prava mala vrtavka.nam je že skoraj iz postelje pobegnila.zdaj je pa res ne smemo več nikjer same puščat,razen na tleh.

grem še hitro mal polikat,dokler še Lia spi.

se čujemo,pa-pa

user posted image

user posted image

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.9.2008 9:48:01   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Kaj pa delate, če se vam otrok tolikokrat prebudi, al samo joška pomaga ali imate ša kakšno foro? Dobro je vedeti,ker tole otroško spanje se manja vsak teden user posted image

Duda, božanje, treplanje po ritki, pesmica,... jaz je ne dvigujem iz posteljice, razen za dojenje... Večkrat kot dojenje si pač po moje zaželi mamine bližine.... K nama v posteljo pa je ne nosim, razen zjutraj za crklanje...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.9.2008 9:52:46   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Da vam še malo lušte naredim: Predlog za negovanje partnerskega odnosauser posted image user posted image ; film Mama mia (hvala Posadka film je bil špica), potem, ko ves premražen prideš domov, pa topla kopel (v Supernovi imajo neko novo linijo Fresh izdelkov za nego, take šumeče dišeče ala natur kroglice za kopel -mnjami). Hana je spala (pridna pridna user posted image ), in je tokkk pasal malo se odklopit. Bo treba naredit ponovitev.

Kosilo je še neopredeljeno, mogoče celo skočim do Kitajca in kaj naročim hihi pa mam še eno urico za igranje s H., imam pa domača jabčka in bi nardila pito.

Vidva sta pa prava uživačka... Prdina, pridna... super da vama je uspel lep večer.... Je babi servis res super zadeva, a ne?

No, jaz Kaje še nikoli nisem pustila same... sicer pa si bomo Mamo mio kar z neta potegnili... Zaenkrat je sam španska vairanta...tko da še mal počakamo... Mi šparamo varuške za veseli decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
15.9.2008 9:54:04   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tko da se že veselim romantičnega potepanja z g. likalnikom user posted image user posted image user posted image

Madonish, to je pa lepo brat, da se veseliš likanja... pri meni bi mogoče vžgalo, če bi bil likalnik podoben moškemu telesu, da bi se ga z veseljem lotila user posted image user posted image user posted image

Ja, veselje ja... moram sama sebe mal motivirat.... pa očitno sem še Joan motivirala user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
15.9.2008 10:34:47   
JABOLKO3
Živjo!

Krst smo preživeli, vroče gate niso bile potrebne, mi je bilo v moji bolj poletni opravi tako vroče, da se na slikah iz cerkve prav svetim v faco (me je možiček prej razjezil + trema - pa sem kar kuhala). Sem komaj čakala, da pridem ven na hladen zrak, da se malo ohladim, pol nas je pa župnik povabil v pisarno, da smo Jurčka vpisali v krstno knjigo, pa je še eno flašo vinčka odprl, da smo nazdravili na Juretovo zdravje, pa mi je bilo spet vroče. Med vožnjo od cerkve do gostilne sem morala z možičkom razčistit tisto od prej, v gostilni pa še ene borovničke za aperitiv - da ne nakladam preveč, jaknica je bila zelo hitro na obešalniku, mi je bilo še v majčki pretoplo. Žurka je bila fajn, izkupiček pa tudi - kar nekaj zlatnine, nekaj evrčkov, nekaj igračk in knjigic, velik kup oblačilc (upam, da se bomo veliko dobivale, da vam vse to pokaževa), pribor za hranjenje....
Jure se je dobro držal in med obredom pridno sodeloval, le pred odhodom od doma je botri pobruhal celo jaknico (povsem novo - kupljeno v ta namen), tako da je morala oblečt eno zasilno. Pa običajno ne bruha toliko - morda mu pa ni bila všeč?

Posadka - če bomo ob naslednji vožnji na Dolenjsko opazili ob cesti kake otroke s stojnico, se vsekakor ustavimo in kaj kupimo.

Tasyo - se še dobro spomnim, kako izgleda prvo pucanje oken, ko namesto krp skoraj bolj prav pride dober olfa nož (pa močni nohti).

Srečka - kaj naj rečem - što ne ubija, jača (nekako tako).

Kino - jaz bi tuuuudiiii, pa ni izvedljivo, ker nimam varstva. Šmrc.

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jabolko, uživajte in dobro opravite jutri na štajerskem. Na termo perilo pa se spomni kdaj, ko te bo dragi vabil v spalnico, tebi pa se ne bo šlo user posted image .

Ha ha, samo ne vem, če bo učinkovalo - je navajen na alpinistke na skupnih ležiščih.

Lep dan vsem, se pišemo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
15.9.2008 10:35:25   
Isabellabina
Pozdravljene čvekice moje!

Najprej naj se zahvalim Jabčku in Kristi za obveščanje za srečanje ,a se moram takoj opravičit ,zakaj me ni bilo in zakaj se na rr-ju nisem pojavljala kar nekaj časa.

Najprej ura je zame zelo pozna saj mi najmlajša hčerka konča s poukom že ob 11.35  in jo moram hodit iskat ,do šole je pa kar približno 2-2,5 km in ker je drugi razred jih še ne pustijo ,da bi hodili peš domov, za prevoz s kombijem pa ni upravičena ,ker mora bit vsaj 4 km do šoleuser posted image Drugače bi se pa z veseljem udeležila srečanja,da ne bo katera mislila ,da se ga nočem udeleževati ,a splet okoliščin je takšen ,da jaz imam že tri šoloobvezne otroke ,ki morajo dobiti kosilo ,ko pridejo domov in se moram ravnati po njih.Žal!!

Za odsotnost z rr-ja pa -pred časom sem dobila zelo hud zs.,in po tistem se mi je kar malce uprl ,čeprav jaz vedno stojim za tistem kar napišem.Ampak kaj vem, kar nisem več šla na ringarajouser posted image tako ,da kaj ste čvekale zadnji mesec niti ne bom komentirala .

Drugače pa SREČKA--moralno podporo imaš še z moje strani ,pa sej veš otroci se kaj hitro prilagodijo novim spremembam ,bolj smo me tiste mamice ,ki mislimo ,da če nas nebo se pa otroku ne bo dobro godilo--nekaj takega

Jabček--ja krst ste imeli pa v zelo hladnem vremenu,upam da ste se vseeno imeli super fino in vam vreme ni delalo težav!

Kapice,jopice ,kombinezončki---jaz našmu malčku ,kar že sedaj prakticiram malo nošenja kapice --bombažne že v stanovanju ,ker kakor hitro mu jo poskušam dat gor ,on že hiti snemat ,in upam ,da ga bom navadla na kapico ,ker drugače bo zdajle kriza!user posted image Sem pa že nabavila kompletek v Mercatorju ,ki je toplo podložen in bo za prve mrzle dni kar vredu--bil je pa samo 16e,nekaj kombinezončkov pa še imam od prej samo so malce veliki tako ,da verjetno bom morala spet v nabavo sicer pa v res zelo mrzlih dneh niti nebom ven hodila!

Spanje---ja pri nas je še vedno hudo ponoči ,ne spim več kot 2-3 urce in potem zjutraj ko jernej zaspi še jaz dol ležem ,a kaj ko potem ni nič narejeno ,samo pa se tudi noče naredit in včasih že kar obupujem in sem čist zmozgana pol pa posledično sitnauser posted image Sem poskusila s riževim kosmičem v mojem mleku ,--pa nič drugače ,pa sem probala kot kašico na žlički--pa nič drugače tako da sploh ne vem kaj naj naredim ,da bo mulc spal ponoči ,ker tole je že zelo user posted image user posted image user posted image user posted image poskusila sem tudi že navadno mleko pa se tudi ni nič poznalo ,tako da naš je sedaj čisto nočni tičekuser posted image user posted image

Drugače sem pa zasledila nekaj o ovčki ,ki se da v voziček--kje se pa to kupi?????

No tolk zaenkrat ,

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
15.9.2008 10:53:03   
simvir
Čao punce!

Mali je končno zaspal, tako da lahko kakšno napišem. ZAdnje dni kar ni bilo časa za net. ISDN nam itak spet ne dela (je v petek samo enkrat treščilo, pa je že šel, tako da čakam telekomovca - četrtič letosuser posted image ), še sreča da imamo še en internet.

Včerajščnja noč je bila najslabša do sedaj, se je kar naprej zbujal in premetaval, ampak k sreči vedno hitro zaspal nazaj, današnja pa malce boljša. Se mi zdi da je luna na deluuser posted image ....
Sicer pa tudi mi kar naprej jemo (večkrat kot prej), tako podnevi kot ponoči, mogoče ne bi bilo slabo če bi tudi mi sprobali kakšno mlečno kašico. Sem zadnjič kupila eno škatlo Hippove za lahko noč (prvič videla). Pa tudi drugače vidim, da bi kar rad jedel, me tako milo gleda ko jem in spremlja vsak grižljajuser posted image .

Likala sem že včeraj, pa tudi za danes bi se še kaj našlo. Ampak bom še videla če se mi bo dalo. Sva danes sama, da se malo spočijem. Je bil prejšnji teden, ko je imel mož popoldne šiht in nato še delovno soboto kar malo preveč zame.

Srečka vidim, da nisi imela sreče z user posted image . Boste imeli sedaj pa še malo več časa za privajanje Ize na stekleničko, varuške... Vseeno ti želim, da kmalu dobiš nov datum. Verjamem, da se ti tole čakanje že prav vleče.

Kapice sem tudi jaz že potegnila iz omare, pa žabice tudi, očitno bo treba tudi prehodno jakno. Tudi vrečo sem včeraj namontirala na voziček, je bilo res mrzlo. Kot je že ena napisala, se bomo kmalu privadili na nižje temperature, ker tale velik preskok v temperaturi je bil kar šok, se mi zdi.

Jabolko lepo, da je krst uspel. Je spet ena skrb manj, kajne. 

Big mamma sem vesela da si se javila, kar malo pogrešam tvoje poste. Drugače pa te razumem, da ne moreš večkrat priti, saj imaš veliko obveznosti s toliko otročki. Se bomo pa kdaj probale za kakšno zgodnejšo uro zmenit, da boš lahko še ti prišla. A zs si dobila od kakšne aprilčice, ali kar tako?

Zdaj moram pa nehat, če ne se bo mali prej zbudil, preden bom jaz kaj postorila.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
15.9.2008 10:58:56   
kekec in mojca
Uuuuuu, na srečanje na našem koncu pa tudi sama pridem!!!!!!!!! 

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
15.9.2008 11:20:59   
SpeliG
Big mamma, verjamem da si zelo utrujena ob napornem, zlasti nočnem tempu, ampak sej mora iti kmalu na bolje. Sicer pa itak tukaj vse jamramo, da ga ponoči tile aprilčki biksajo, tudi tisti, ki so že solidno spali..Pri nas vglavnem ni krize in spimo celo noč, se pa zgodi včasih kakšna ubitačna noč (npr. s petka na soboto, bujenje ob 00.30, 1.30, 2.00, 3.30.,,pa tako dalje dokler nisem ob 6  vstala in jo šla futrat. Glede zs si malo mislim čigav je bil, pa upam da se ne sekiraš zarad tega...

Midve sva imele danes posvetovalnico, pri 5. mesecih je dolga 68 cm in težka 7.400. Malo mi je žal, ker jo niso cepili, ima malenkost vneto grlo in smo prestavili na naslednjič. Nič čudnega da je mal nahodna, ob taki divji spremembi vremena.

Sicer pa sva včeraj prvič probale jest krompirček in njen izraz na obrazku je bil res za posnet na kamero. Kot bi ji dala star čevelj za žvečit, ampak res. Cca štirikrat je celo odprla usta, potem pa se je začela glasno bunit in toliko o krompirju. Sej zanič je bilo res, ampak meni je tut njen Aptamil zanič, pa ona dela mmmm.. Baje je to normalno, je rekla pediatrinja da naj ji vsak dan s tem težim, pa se bo že navadila (beri sprijaznilauser posted image ).

Ful sem še hotela komentirat in kot ponavadi vse pozabila, pa rajš grem. Čim lepše preživite tale mračen dan -malenkost se celo sonček kaže pri nas...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
15.9.2008 11:57:49   
Krista28
Dober dan iz naših sivih krajev,

Nadja spi kar na naši verandi.....je tako kot bi bila na sprehodu, jst pa lahko mal ponardim....Sem imela že obiske in sva spili kavico, pa sem otroške pesmice na CD zapekla za njihova škrata...

Hja, moj nečak je na dopustu skoz pel slakove pesmi, in zdej je naš K. tud: "Uno Mia (miha) poje" in smo non stop peli Čebelico. Sem mu posnela CD z neta, zdaj je pa cel vikend vrtel user posted image .....saj imam jaz zelo rada domačo glasbo....sam cel vikenduser posted image user posted image ...no saj bo minilouser posted image . Zdravje pri nas zdaj končno na nivoju, razen šumenja v mojem ušesu. Mraz je pa za pop........ dons sem bla z debelim kovtrom pokrita ponoč.....

Srečka, ne se preveč sekirat...saj bo...ko bo za tabo, se ti bo zdelo da je šlo tik tak mimo.....glede dojenja je pa tko, da smi mi dons tud ponoči dojili pogosto, ampak ni tolk pojedla....po moje ji je pasalo malo pogreti pa stisnit se, ker je bilo bolj mrzlo....

Posadka, kar verjemi in se odloči.....kar ona reče misli resno.....je včasih bila tudi glavna organizatorka (mislim da celo šefinja) v K4. Skratka ve kaj dela in če pravi da si dobra...je že vidla marsikaj ....user posted image user posted image user posted image Me ti to itak skoz govorimo...user posted image

Ketrin - jaz bi tud en CD z filmčkom, bi doma pogledal....A bi mi zapekla? Jst nimam DVD pekača...please?

Ovčka za v voziček: Mi jo bomo vzeli pri Krznarstvo Grčaar - tu ob stari cesti pred Domžalami. Jih ima od 17-25€- pač odvisno od velikosti - ima za vozičke. Moj je že eno kupil, pa je čist prevelka in je reku da jo bo dal v avto, za voziček gremo po še eno. barve ima različne- od čisto bele do sive...

Zimsko vrečo sem jaz namontirala na voziček in je super. Jo bom imela kar gor, pol pa sam po potrebi namontirala pokrivalo....saj ne vem,,,,moja sestra ima tud eno tako, pa je ne rabi več....mogoče bi jo pa prodala, če katero zanima? Je temno modra od ABC design - ima luknje za paščke in je na zadrgo....

Big mamma - pozdravljena. Joj a tako so te prestrašil. Ma ne pusti se...me te imamo čist rade in smo prav vesele ko se oglasiš. Saj bi te kaj poklicala, pa se bojim da te bom sam motila. Si kar predstavljam, kako je ko ne spiš in pri treh šolarjih....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
15.9.2008 12:14:53   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Pri nas so pa mal bolni, in sicer ima Nataška uneta ušeska. Tako da smo dobili antibiotik.

6.mesecev- 8610 g, 70 cm

Se kasneje kaj oglasim ko bo spala

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
15.9.2008 12:15:47   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
        Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesecev- 6000 g, 63 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
15.9.2008 12:16:13   
NaTaŠa*
user posted image

21.02.2008

user posted image JAKOB (1370 g, 38 cm) Katka28

user posted image ANŽE ( 1500 g, 39 cm) Katka28

28.02.2008

user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika

05.03.2008

user posted image DAVID  (1595 g , 42 cm) MARUŠKA28

20.03.2008

user posted image LUKA  (3130 g , 50 cm) Modrookica

23.03.2008

user posted image EVA  (2490 g , 47 cm) Aprilska34

24.03.2008

user posted image NATAŠA  (3550 g , 53 cm) Violica_23

user posted image LIA  (3050 g , 46 cm) Barby78

user posted image NIK  (3510 g , 52 cm) Sasy20

01.04.2008

user posted image TOMAŽ  (3600 g , 51 cm) lepa posadka

02.04.2008

user posted image NELI  (2660 g , 46,5 cm) Tanja555

user posted image KAJA  (3210 g , 51 cm) Ketrin

06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe

09.04.2008

user posted image TINE  ( 3300 g , 51 cm) Kekec in Mojca

10.04.2008

user posted image RENE  (3540 g , 50 cm) novopečena

11.04.2008

user posted image MARTINA  (3650 g , 53 cm) SpeliG  user posted image user posted image

12.04.2008

user posted image BRINA (3750 g , 53 cm) sky77

14.04.2008

user posted image TOSJA  (3280 g , 50 cm) calena

15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

16.04.2008

user posted image SVEN  (2860 g , 48 cm) trnuljčica

user posted image JAKOB  (3870 g , 55 cm) Jo@n

17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

19.04.2008

user posted image JERNEJ (4210 g , 56 cm) big mamma

user posted image KAJA  (3230 g , 50 cm) Malamalinca

20.04.2008

user posted image MIHAEL(4020 g , 56 cm) sirenetta

22.04.2008

user posted image URS(3370 g , 52 cm) Lubici

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

24.04.2008

user posted image LIAM  (3445 g , 52 cm) Roberta69

25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 

27.04.2008

user posted image RENE  (3730 g , 52 cm) Zokica

05.05.2008

user posted image TIA ZOJA  (3850 g , 50 cm) pikica030407 

06.05.2008

user posted image VID  (3410 g, 50 cm) srčekgirll

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
15.9.2008 12:17:41   
NaTaŠa*
user posted image

15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

----->>>>> ČESTITKE ZA 5.MESECEV

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
15.9.2008 12:18:09   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image    PRESREČNE MAMICE   user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image           
                30:33

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
15.9.2008 12:34:08   
JABOLKO3
Big mamma - končno, da si spet z nami! Jaz kar vem, od koga je bilo tisto ZS, pa sem ti že takrat rekla, da se ne sekiraj, samo take stvari te prizadenejo, pa če jih še tako odganjaš, kaj? Zdaj pa le pozabi na to, pa malo več sem gor prihajaj, meni je ta rr kar neke vrste razvedrilo. Pa gotovo se lahko kdaj zmenimo za srečanje spet nekje bliže tebe in ob bolj rani uri, da boš lahko še ti prišla. Saj moram tudi jaz sedaj na srečanjih bolj na uro gledat, ker moram tudi našega drugošolca iz šole pobirat. Poleg tega se lahko pa midve kdaj dobiva (pa še kakšna, seveda), ali na kaki kavici v Domžalah ali pa se do nas pripelji, saj veš, kje smo. Ostani z nami!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
15.9.2008 13:00:16   
malamalinca
Zdravo aprilčice,
sem skočila pogledat kaj se dogaja z našo Srečko, pa vidim, da ji je user posted image  prekrižala načrte.Želim ti, da boš dobila čimprej datum, saj takole čakanje najbrž ubija...

Na grad nisem uspela priti, ker sem imela tisti dan psihologa in dermatoonkologa za ta srednjega sina, tko da ni zneslo.Srednji sinček ima neko črno znamenje, ki raste in se spreminja, pa menda ni panike in ne zgleda sumljivo.
S Kajo sem itak kar naprej okoli dohtarjev, evo jutri spet greva k njenemu zdravniku, potem pa ima ta srednji ORL in še jaz popoldan ginekologa.Naslednji teden pa za srednjega kardiolog ker mu bodo snemali 24 ur ekg in naredili UZV srčka.Po škrlatinki ima kar naprej šum na srčku, zadnjič pa so ugotovili še nenormalen EKG in ima sedaj naprej preiskave.
Za KAjo dobim danes popoldan rezultate iz gastroskopije, upam, da je vse ok.Se pa matram po eno uro in pol, da kaj popapca in spet sem jo začela ponoči budit.
Ob tem je še cela štala v podjetju, kjer delam in čje precej možno, da ob prihodu nazaj dobim knjižico in hvala lepa za 15 letno sodelovanje...

Ampak jaz sem po karakterju optimist in z optimizmom zrem naprej, mi je pa moja svakinja, ki je astrologinja že lani napovedala, da bo letošnje leto precej zdravstveno in psihično obremenjujoče zame, vendar v tem vidi le  preobrazbo in ne nujno nekaj slabega.

Pa še moj je bil operiran na kolenu...
Pa tamau je šel prvič v vrtec...
Pa jest mam nekaj sumljivega na materničnem vratu...

Zato, punce moje, ker imam en miljon misli v glavi in še en miljon vrtečih se šteng do Interneta in k mi ta velik mulc skoz ene p*** na računalnik nalaga in čakam 20 minut, da se postavi....zato sem tako malo prisotna...ampak mislim na vas in se preko Ketrin in Srečke informiram o vseh novostih med vami, mamicami.

Vsekakor vas vse prav lepo pozdravljam in upam, da mi bo kmalu uspelo življenje postavit nazaj na neke ustaljene tirnice.

Do takrat pa se lepo imejte, čvekle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
15.9.2008 13:14:33   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Big mamma - končno, da si spet z nami! Jaz kar vem, od koga je bilo tisto ZS, pa sem ti že takrat rekla, da se ne sekiraj, samo take stvari te prizadenejo, pa če jih še tako odganjaš, kaj? Zdaj pa le pozabi na to, pa malo več sem gor prihajaj, meni je ta rr kar neke vrste razvedrilo. Pa gotovo se lahko kdaj zmenimo za srečanje spet nekje bliže tebe in ob bolj rani uri, da boš lahko še ti prišla. Saj moram tudi jaz sedaj na srečanjih bolj na uro gledat, ker moram tudi našega drugošolca iz šole pobirat. Poleg tega se lahko pa midve kdaj dobiva (pa še kakšna, seveda), ali na kaki kavici v Domžalah ali pa se do nas pripelji, saj veš, kje smo. Ostani z nami!

Jst sm takoj za...lahko že ta teden.user posted image

Malamalinca, upam da se pri vas stvari čim prej uredijouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 15.9.2008 13:17:06 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......