|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
14.9.2008 21:59:35   
MetiLu
U Pina, sta mela pa Janez in Ana dones enako kosilo user posted image  sam jest sem mu še rižek notri zakuhala user posted image

Glede AC sem pa tud jest slišala da je tam po 6. mesecu "nevarnost" mimo, sam pomojem ga bom mela vsaj do 1 leta user posted image  sem sam hotla preverit, čem sem mal pacientka, pa HB nisem edina user posted image  si tud jaz mislim, če ga že mam, naj bo v uporabi, a ne? user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.9.2008 22:00:08   
jencili
čveke...

mi mamopa samo en obrok GH zaenkrat, pa se nč ne hvalimouser posted image
No, pa še tega ne zamenjanega, sam tko za vmes.

Nč, jst bom šla pa počas kr spat sm se odločla.

Bodite pridne, lepo čvekajte...

nočkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.9.2008 22:01:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Uuuuuuu tole je pa huda kombinacija, banana in brokoli user posted image user posted image user posted image  A tud domačih sadnih ti noče jest? Pa jih spasiraš al pretlačiš? Ker eni majo rajš hippe in frutke, ker so čist spasirani. Nočem bit pametna, sam sem falila neki dni tle gor, pa ne vem kako ste štartale s tole GH user posted image  

čist lepo je pojedla od Hippa brokoli z rižem skupaj z banano, brez pa ne user posted image  vsaj smrdelo ni user posted image

Domačega ne je, pa je lahko pol ure miksano s palčinjakom ali pa pretlačeno z vilico ali pa z nožem ali pa z žlico.....
Kako sem začela? Z bučko, kuhano, zmiksano s paličnjakom, ko ni šlo, sem dodala sol naslednji dan, pa potem še olivca, pa potem smo probali korenček, ista pesem, pa krompirček, isto, pa blitvico, isto....smo pač sadni tip, ko ne vemo pa še mal brokolija popapcamo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.9.2008 22:01:49   
pina-1
jaz dam ani jest skoraj isto kot nam. Vedno gledam, da kaj skombiniram od našega kosila, ker se mi ne da packat zanjo posebi. Mahhh, mi pa full idej zmanjkuje. Se mi zdi da skozi eno te isto je. Bom morala po kako zmrznjeno zelenjavo, čeprav mi je škoda sedaj brokolije kupovat, ker jih bomo pozimi meli domače. Sedaj je pa toliko blitve.... mahhhh

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.9.2008 22:03:37   
dolenjka
Mama jencili, beri ZS user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.9.2008 22:03:39   
pina-1
dolenjka, kaj pa če ji iz vse te zelenjave skuhaš mineštrico, pa fajn zmiksaš? mogoče ji pa vse skupi gre lažje dol,kot ena sama stvaruser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.9.2008 22:04:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, kaj pa če ji iz vse te zelenjave skuhaš mineštrico, pa fajn zmiksaš? mogoče ji pa vse skupi gre lažje dol,kot ena sama stvaruser posted image

Draga moja, res misliš, da nisem probala user posted image  Danes je imela korenček, krompirček in kolerabico, zalito z govejo juhico user posted image  Pojdel je pa oči user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.9.2008 22:06:13   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Draga moja, res misliš, da nisem probala user posted image  Danes je imela korenček, krompirček in kolerabico, zalito z govejo juhico user posted image  Pojdel je pa oči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.9.2008 22:11:28   
jencili

razumemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.9.2008 22:12:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

razumemuser posted image

kok je men všeč če se me uboga...se počutim kot doma user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.9.2008 22:12:56   
MetiLu
Uf Dolenjči, pol pa mate eno zbirčno Metko doma user posted image  ko bi mene gledal, jaz sem bila ista, k sreči je Janez po atiju, k vse je user posted image user posted image user posted image  jaz sem šele v zadnjih letih začela jest zelenjavo, prej pa sam dunajca, pomfri pa palačinke user posted image  

Men pa ni problem za Janeza skuhat, čeprav tud jaz večkrat pokombiniram z najinim jedilnikom... No, sej bo kmal začel vse po vrsti jest.

Punce, grem se mal dedcu posvetit, dones je še v enem kosu, jutri se začnejo priprave na judo, pa zna it pol kej na bolniško user posted image  hec!

Nočko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.9.2008 22:14:58   
pina-1
jaz bom tudi počasi šla. še lekadole vase vržem in upam,d ase jutri zbudim kot novauser posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.9.2008 22:15:10   
MetiLu

Ej, lahko pa vašo carico pripelješ do Đonija na inštrukcije user posted image  na dopustu je tud eno februarčico naučil jest 100/h user posted image  samo pol ne odgovarjam, če bo nehala spat ponoč user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.9.2008 22:15:42   
jencili
no tko, javila sem se na dolžnost, zdej grem pa res počasi k palčkom.
Me že od včeraj neki zob opominja naseuser posted image

papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.9.2008 22:18:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ej, lahko pa vašo carico pripelješ do Đonija na inštrukcije user posted image  na dopustu je tud eno februarčico naučil jest 100/h user posted image  samo pol ne odgovarjam, če bo nehala spat ponoč user posted image  

vse ob svojem času, eni začnejo jesti pri 9 m, se pa ne sekiram tudi če bo na sadju zrastla...rajš vidim da spi ponoči in podnevi...danes npr 2h in pol - v kosu  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 14.9.2008 22:20:17 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.9.2008 22:19:50   
dolenjka
Mama jencili lahko noč, pridna si bila user posted image  Upam, da zob pozabi nate user posted image

Pinči, popapcaj ene 2 pa fajn se je treba prešvicat pol user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.9.2008 22:25:04   
MetiLu
Aja, sej pol sadne kašice je, sem mislila da tud teh ne obrajta preveč user posted image  ah, mal sem blond no user posted image  maš prav, enkrat vsi začenjo jest.
Pa sej tud naše spanje ni slabo, sam ponoč  bi mi pa že počas pasal spat več kot 4 ure v kosu user posted image  čez dan pa tud Janez lepo spi, 2-3x, od tega 1x 2 urce skupaj user posted image user posted image  pod pogojem da spi v posteljji, če je v vozičku ali v avtu spi po 1 urco v kosu, kar tud ni slabo user posted image  ponoč pa 1x budnica za jest, če je pa slaba noč, se pa še 1-2x zbudi za dudo, sam mal ma zgodnjo uro za jutranje bujenje... 6.30 user posted image  no, blo je že velik hujš, tko da se nič ne pritožujem nad tem ritmom user posted image

Zdej pa res grem, nočko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.9.2008 22:29:27   
Janey
larisauser posted image user posted image user posted image da se nejček čimprej pozdravi

meti valda prideš v celje...ne sanjajuser posted image user posted image če nimaš avta te bo ena nabasala.

komaj zdaj se spravlam spat...mi nikol ne rata prej

lahko noč babike

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.9.2008 22:34:07   
mesecnica
Naša se je pa prejle menda zbudila in jokala na moč - jaz sem bila pa ravno pod tušem user posted image  in spoh nisem vedela kaj dogaja. In je moj sploh ni mogel pomiriti. Potem sem pa jaz prišla in sem jo pomirila. Sem se malo na taveliko postlo vlegla z njo in je lepo nazaj zaspala. Potem sem jo pa preložila v posteljico. Zdej pa ne vem, kaj je bilo krivo. Mogoče rižek napenja user posted image . Vem, da je Suzi* enkrat o tem govorila, da je njenega Anžeja rižek ponoči napenjal. Pa že včeraj, ko smo prvi dan imele rižek se je ponoči zbujala malo bolj pogosto user posted image . Bomo videli kako bo danes... Najbrž se tudi želodček še privaja na GH. Bi jo pa res rada čimprej spravila na čimveč obrokov GH.

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.9.2008 22:45:31   
dolenjka
Sem vas mal zanemarjala, ker sem "srečala" prijateljico iz Pariza na Skypu user posted image  user posted image  user posted image  Sem mogla mal svojo frenčo povadit, pa nimam več pojma user posted image

Kva je Buči, si se zgubila tako pozno tu gor ?

No, jaz grem nina nana.

Želim vam dolgoooo in prespanoooo nooočččč user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.9.2008 22:51:58   
buči
Dolenjka, a lahko tudi jaz enkrat fante spat spravim, pa pred spanjem še vas preverim?!? user posted image user posted image user posted image

Vas svečano obveščam, da Tilne od danes dalje ni več vegetarijanec. Je padel prvi košček piščančka. user posted image

meti, jutri najbrž ne bo šlo, moram čakat kavč, če bo treba nosit (še tega se mi je mankalo!), ampak moj mlekarnar ne sme, tako da ...

larisa, spirat nos, dvignit vzglavje, veliko pit, vlaži sobo, zakuhaj vodo v velikem piskru, ga daj na tla poleg stola, ti se vsedi na stol, Nejca čez kolena (pazi, da ti ne zdrkne v paro!), pa naj diha paro, mu bo iz noska začelo tečt. Ponavadi je po 1-2 dneh najhuje zabasano mimo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.9.2008 22:52:55   
buči
Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.9.2008 23:01:17   
Janey
ja jaz še kar tu strašim...moj je šel enga pripalit, mene nihče ne dobi na ta mraz brrr...on sedi zunaj v zimski jakni in kapi...kak je hecn, še 2 dni nazaj je v gatahuser posted image user posted image user posted image user posted image hihihi mater to vreme ej.

pogrešam srečko...se ni nič javila čez vikend. zgleda so družinskiuser posted image user posted image

jaka se je že ene 5x zbudil odkar je zaspal, upam da nebo noč takšna, ker rabim spanjeeee.

zdaj pa res gremuser posted image user posted image lahko noč in eno bolho za pomoč

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
15.9.2008 7:58:53   
buči
jutro

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
15.9.2008 8:32:57   
jencili
jutro buciuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?