MetiLu
|
Čer! Moj fante spi, jaz sem umita, sam še glavo si posušim, pa neki bo treba pomalcat, sem lačna Popoldan sem bila pridn, sem skoraj vse speglala, nekaj parov hlač roma do šivilje, jih bo treba not vzet... še kar visijo z mene, čeprav sem na dopustu 1 kilo pridelala Na gorenjskem pa nismo bili no, pa sej gremo naslednji vikend gledat čolničke v Izolo Jutri greva z Janezom mal v šoping, mu grem puzle za na tla kupit, ker teli tepihi pogrjeni z rjuho niso glih najboljš mu preveč drsi in rjuha se guba, pa se ne more plazit A za sredo se menite za LJ mi imamo kontrolni pregled pri nevrologu, tko da ne moreva pridt Za Celje pa še ne vem, kako bo... Nobena mi ni odgovorila, če že uporablja avtosedež namesto lupinice? Buči, jutri dopoldan bova midva v Cityparku, če boš tam kje okol se lahko dobimo na kavi? Smo bli pa tud mi dones zunaj in sem skor zmrznila, Janeza sem pa obleka kot za pozim.... groza tale vreme Larisa, upam da se Nejček hitro pozdravi, ti pa tud ne znam svetovat, ker še nismo bili nič bolni. In upam, da tako ostane, ker me je tega kar groza No, grem še mal župce pojest, pol glavo posušit, pol se pa lubeku mal posvetit, da ne bomo dopustniškega povprečja pokvarli me pa prov zanima kakšna bom, ko se posušim, je z glave tko rjava voda tekla, da se mi bo pomojem barva hitro izprala ... no, pa sej se itak nisem navajena bit tko temna, bom nabrž hitro nazaj k frizerki letela, da mi mal blond pramenčkov nardi
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 14.9.2008 20:50:35 >