jana84
|
Živjo in lep pozdravček še od naju z ! Ta vikend je bil spet naporen. V petek sem bila sicer cel dan doma in bolj malo počela, ker mojega ni bilo doma (je bil službeno v Avstriji in prišel komaj ob 21h domov). No, v osoboto smo šli spet na naš vikend v hribe, kjer smo imeli celo akcijo. Vse omare in kavče smo znosili iz kuhinje (oziroma dnevnega prostora) ven ker bomo v oktobru začeli z prenavljanjem skoraj 60let starega poda in sten. No potem so moj tata, in svaka začeli razbijat (so zmetali zidni opaž s sten). Jaz pa sem med tem gledala malo na mojo nečakinjo, ker je njena mamica pomagala pospravljati razdejanje. Zvečer ko smo prišli domov sem se pa sam na kavč ulegla in me je skoraj zmanjkalo, potem smo pa res šli v posteljo in zaspali. Včeraj, v nedeljo, je imela moja mala nečakinja krst in sem ji bila botra. Tako da je bil cel dan posvečen temu. Najprej malo "piknika" pripraviti, potem pa še pojest vse kar so napravili...Zvečer pa sva se z odpravila ven, ker je bila pri nas Vipavska trgatev. Škoda sicer, da je takoooooo pihala burja, da je Heleno Blagne skoraj z odra odneslo. No, kakšno urco smo bili zunaj (seveda sem bila oblečena kot medved), potem pa domov v toplo posteljco in spat do pol devetih danes...Sem prav zaspanček. No, enkrat sem šla na WC ponoči, kar mi je prišlo že v navado... Me je pa včeraj po celodnevnem skakanju naokrog začelo zvečar tako špikati in boleti v spodnjem delu trebuha in v sramno kost, da sem si mislila, da bom šla rodit...Pa smo se zmenili z da ne še...Sem se samo ulegla in ga je hitro minilo...Očitno je imel dovolj, da njegova mamica tako skače naokrog... Se je pa pri nas pošteno shladilo. Že od petka popoldan piha burja, temperature so od zunaj tam okrog 15 stopinj (če odšteješ občutek mraza pri 100km/h, smo skor na 0)...Pa tudi stanovanje se je pošteno ohladilo. Bo treba počasi začet kurit ... Danes sem že v flis trenerki oblečena, pa nogavice na nogah... Sem pa danes klicala na CSD, kako je s temi papirji za očetovski dopust, kdaj jih je treba prnest, pa je rekla da kar po rojstvu lahko, da ni problema... Pa še to, kaj vse je treba uredit, če hoče moj vzeti dopust za nego in varstvo otroka namesto mene in kdaj...Je rekla, da se to vse uredi po rojstvu, tako da ni nobene bojazni... Aja, Lani34 čestitam za njenega sinka in ji želim, da bi res še tako naprej lepo rastel, kot raste sedaj... Ja, zdaj pa grem verjetno ponovno na kavč ali pa sestavljanko delat...Kot bo volja, k ije sicer ni veliko. Sem se zbudila kar nekam utrujena zjutraj...Bom kakšno čokolado pojedla, ker mi manjka energije...Vsaj glede kg mi pa res ni treba skrbeti, ker sem na +7...Super, kaj ne? ok, lepo se imejte, naložila sem več kot dovolj... papa
|