|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
14.9.2008 11:18:46   
jencili
dan,

naša noč kot ponavadi. Vstajanje ene 5x, od tega 3x dojenje.
No, ampak smo se kr lepo spočili, sploh jst, k ga je ati zjutri še za urco in pol odpeljal, da sm se jst v miru naspalauser posted image . Sej on je pa ponoči spal, pa sva si kvituser posted image

Zdej pa že spi prvo rundo, no že eno urco, tko da bo vsak čas budnica.

Lepo nedeljo vam želim

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.9.2008 11:21:36   
jencili
aja, a se spomnite, k sm vam zadnjič rekla, kok je enih stvari drug vikend?
Sej ni res pa je...še ena več se je našla. V soboto mamo obletnico mature, v nedeljo naj bi šli v Milano (pa mogoče vseeno zdej ne bomo šli, k je meni too much tole vse) zdej so se pa spomnili in dobim učer mail, da v petek mamo pa obletnico valeteuser posted image . A lahko vse na en vikend? Pismo, k da je edini v tem letuuser posted image user posted image .
Itak pa na vse ne morem it, ker mi morala ne dovoli. V sreo v lj, v petek na eno obletnico, v soboto na druo, pol pa še v sredo v Ce?
No go...ni šans.
Bom sam doma odpoved dobila...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.9.2008 11:22:06   
dolenjka
O mama jencili, lepo da si se javila. Se mal popravljaš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.9.2008 11:23:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Sej ni res pa je...še ena več se je našla. V soboto mamo obletnico mature, v nedeljo naj bi šli v Milano (pa mogoče vseeno zdej ne bomo šli, k je meni too much tole vse) zdej so se pa spomnili in dobim učer mail, da v petek mamo pa obletnico valeteuser posted image . A lahko vse na en vikend? Pismo, k da je edini v tem letuuser posted image user posted image .
Itak pa na vse ne morem it, ker mi morala ne dovoli. V sreo v lj, v petek na eno obletnico, v soboto na druo, pol pa še v sredo v Ce?
No go...ni šans.

Kaj boš izpistila? Eno od obletnic?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.9.2008 12:03:03   
buči
klepetate, ker je slabo vreme, ne? Kuhat, prat, likat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.9.2008 12:05:25   
MetiLu
Dan!
Dolenjka, jaz pa dons mal za tabo ponavljam, župa se že en cajt kuha, za zraven bo pa res sam še tenstan krompir in pesa, ker nimam solate doma... user posted image

Popoldan gremo pa mi na Gorenjsko gledat en čamac, bova nabrž res en čoln nabavla, da bodo dopusti bolj pustolovski user posted image

Zunaj je mrzlo za znoret user posted image  sem prej sam nos ven pomolila, pa me je čist minil...

Zdej grem pa peglat, mam še vse z dopusta za pospravit, pa včeraj sem začela letno garderobo pospravljat, pa Janezu sem prepucala omaro in ven zmetala premajhne cunjice... zdej moram jesenko zimske cunje na dan privlečt, pa sandale iz omare pospravit user posted image user posted image user posted image

No še kafetek spijem in grem peglat...

Sem vidla da so neka srečanja v planu, a mi katera pove kdaj in kje prosim? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.9.2008 12:06:04   
Marusah
Dan...

Mat je gnilo vreme. Spet bomo lahka cel dan noteruser posted image  Pa baje bo do srede dež - kriza...JAZ BI POLETJE NAZAJ!!!

Janey, verjetno bom jaz res 24. potem še do mamice skočila - bom še vidla. Če pa ne bom šla, gre pa kamot ena z mano. Po moje greta kamot dva vozička v Alfo. Ma velik prtljažnik. Lahka en dan probama, če bota z jakcem kej tu okoli hodila.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.9.2008 12:06:32   
MetiLu
Suzika WB user posted image  a tebe tud kej podopustna otožnost daje? Men tud do šopinga ni, pa tko sem se pripravljala na šoping po dopustu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.9.2008 12:07:34   
MetiLu
Joj Buči, sej že grem , no user posted image  ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.9.2008 12:58:14   
Februarka08
Evo, kosilo kuhano, moj je šel po otroke, potem pa jest... Larisa spi, upam da še kakšno uro, ker potem moram še staro mamo nahranit... dons mam pestrouser posted image komaj čakam da smo vsi siti in dobre voljeuser posted image upam da bo Larisa jedla kaj goveje juhe... kaj ji bom pa zraven nardila, pa še zdej ne vemuser posted image user posted image user posted image

Meti, srečanje bo v sredo, 17. ura tam nekje po 10... krajuser posted image najprej je bil rečen Kaval, zdej je pa mrazuser posted image pomoje bo na koncu Supernovauser posted image čeprav saj ima Kaval tud notri plac, a nima??

Nič, grem da bomo jedli...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.9.2008 13:41:30   
buči
Meti, Mlavla je rekla, da pride jutri ali v torek v ljubljano, pa gremo na kavo oz. čaj. Ti sporočim.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.9.2008 13:44:18   
buči
A veste, da meni pa ful paše malo hladu ... user posted image user posted image user posted image  ne me kregat, ampak jaz sem ful rada oblečena, pa ko smo šli ven, so bili moji fantje tako srčkani s kapicami - kot da bi bili v sorodu user posted image user posted image user posted image . mi je mraz udaril v glavo! Upam sicer, da se stopinje dvignejo na kakih 15 / 17, da ne piha, da ne dežuje, da je vsaj 4x na teden sonce, pa sem popolnoma zadovoljna.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.9.2008 14:17:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No go...ni šans.

pojma nimam...res jih nisem vidla že sto let. Od mature 6, od osnovne pa pol same računiteuser posted image .
Ne vem, bom vidla, kako se bom lahko zorganizirala. V lj pridem, to je ena na enauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.9.2008 14:17:48   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, mi smo pokosilal, tudi carica, čeprav ji juhca, krompir in korenček niso šli v slast in je jedla borovničko z jabolčkom (ja, spet user posted image  ) in to z veseljem in nasmehom user posted image
Zdaj pa kavico popijem in grem pod tuš pol pa na obisk!

Meti, srečanji sta 2 - 17.9. od 9.30 dalje verjetno v Supernovi in 24.9. v Celju, lokacija tudi še ni dorečena user posted image

Larisa, notri v Kavalu je čist premal prostora za vse nas z vozički user posted image

Buči, tudi meni bolj paše malo bolj hladno, sam ne tolk user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.9.2008 14:19:25   
jencili
mava pa z user posted image  generalno doma. Taja sva dala tašči gor za kake dve urci in sva se lotila omar. Matr tko šparamo zmer vse, na koncu pa po pol leta itak vse stran vržem, ne da bi kdaj sploh rabila to stvaruser posted image user posted image .

Me pa čaka še kupček, pa tudvojlo mam kr, sam morm prvo omare, ker je to v današnjem planu. Sej verjetno bo pa pol, ko bo to fertik, tud fertik z mojo voljo do peglanjauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.9.2008 14:19:28   
dolenjka

No go...ni šans.

pojma nimam...res jih nisem vidla že sto let. Od mature 6, od osnovne pa pol same računiteuser posted image .
Ne vem, bom vidla, kako se bom lahko zorganizirala. V lj pridem, to je ena na enauser posted image

Čak, pa v CE tut gremo, da dokažemo štajerkam da nismo tko kot one in da pridemo kamorkoli, samo da je februarski žur user posted image  No, z izjemo Misar, ki je res prava februarčica user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.9.2008 14:31:25   
jencili

No go...ni šans.

Čak, pa v CE tut gremo, da dokažemo štajerkam da nismo tko kot one in da pridemo kamorkoli, samo da je februarski žur user posted image  No, z izjemo Misar, ki je res prava februarčica user posted image

ja, sej drugač sva z Ello že zmenjeni, da gremo skupi, tko da plan je bil zlo dober, sam bom mogla neki skint. Ne vem, bom vidla, mogoče bo pa premal odziva za to drugo obletnico, pa jo bomo prestavl. Res bi vas rada vidla in tud do Celja mi ni problem prituser posted image , sam bom mogla kak dan še počakat, da vidm kako bouser posted image .
Če se pa user posted image user posted image user posted image  tko menjo vsiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.9.2008 15:51:43   
jencili
mama jencili gre lahko kamorkol....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.9.2008 16:14:26   
lillchy123
Ojla! Se sam na hitro javim, da me novte čist odpisale...user posted image
Mali škrat je priden, da sploh ne vem, kako nam je to ratal...
Smo se selili v hiško, super truper noro fajn, interneta še vedno ni..user posted image  mogoče Božiček prinese?
Tko..
Zdej pa moram princeske peljat domov. Mejte se, pa če bo kakšno srečanje, mi pošljite sms.
Uživajte,
lili&luka

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
14.9.2008 17:51:24   
jencili

mama jencili gre lahko kamorkol....user posted image user posted image user posted image user posted image

hihi, le kdo je to napisaluser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
14.9.2008 17:51:56   
jencili

hvala, ati Jencili

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
14.9.2008 19:05:56   
jencili
kje pa ste vse?user posted image

mi smo dons osvojili dadanje. Cel dan že govorimo dadadadadadadauser posted image
je pa Taj tud probal dons cvetačo in je šla tud super doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
14.9.2008 19:07:16   
jencili
aja, pa podru je že dva rekorda dons. Dopoldan je spal uro in poluser posted image , popoldan pa 1h 45minuser posted image . To je za njega res velikuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
14.9.2008 19:14:27   
Februarka08
Uuu, jencili zvezdice nabirauser posted image

Larisa glih večerja, jo oči hraniuser posted image jest mam pa minutko cajta... otroci so šli siti domov, mama je zrihtana, jest pa še ne.... upam da bom čimprej ker bom sam dol padla... sem glihkar še zadnji stroj cun speglala in čakam tuš, pa dam tamalo spat, pol pe mižule mažule zelo kmal dons... upamuser posted image
Smo pa hotl it popoldne na sprehod, sem jo oblekla kot sred zimeuser posted image user posted image mraz za popuser posted image to ni zameuser posted image no, po 10-ih minutah je pa itak spet dež začel, tako da smo laufali domovuser posted image mah...

Vas še kaj pridem pogledat, lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
14.9.2008 19:35:08   
Janey
čer babike

evo nas domov. brrrr kak je mrzlo zunaj. konec lušnih sprehodov in celih dnevov zunajuser posted image user posted image user posted image žalostnauser posted image user posted image user posted image

jaka je danes spal zjutraj ob 9 pol ure, potem pa je ob pol 2 zaspal in spal do 4ihuser posted image user posted image user posted image še nikoli ni tak dolgo spančkal. ob 3h sem šla se k njemu vležt pa pol je še lubi prišo pa smo do 4ih bli kome. pol je pa jaka pojedel skoraj cel krožnik juhe in potem še veliko pire krompirja in špinače. menda še nikoli ni tolko pojedel. danes je bil dan rekordovuser posted image user posted image

jaz sem pa že malo nestrpna. jutri bodo najbrž rezutati in me kar malo dajejo živci. ma sej ste stiskale pesti in čarale kot vedno ne?user posted image user posted image

ati pa jaka se mečeta po postelji ker mene že roke bolijo od malega velikana ko sma zdaj norela 1 urouser posted image user posted image pa plesala pa se metala...mali se je pa režal, pa račko za bano je skoraj pojedel, bom potem slike nalimalauser posted image user posted image faca mala.

grem se jima pridružit še malo. čez kake 15 min se tak gremo kopat, pa še poamamo pol pa gre jaka nina nana, mi2 pa kot vedno. pogledama hausa in grema enga pripalit pol pa umit sebe in vse v kuhni pa ajat.

mah zdaj pa sta prišla v dnevno. nič nebo z metanjem po posteljiuser posted image
kak je že utrujen. samo če gremo zdaj potem ga mam ob 7 jutri auf...pol ure za mene...je pol ureuser posted image user posted image user posted image malo bo že potrpeluser posted image user posted image

lep večer vam želim...se mogoč še kaj javim

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?