|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
12.9.2008 10:15:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika
pa btw. nama je celo uspelo to noč 2x user posted image user posted image  (prvič okoli 11 zvečer, ta drugič pa ob 4-ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image ) mam ovulacijo, pa me razganja ko user posted image  (user posted image user posted image )

No, no, tolk se pa tud ni treba hvalit. Če sta 2x, bodo pa mogoče dvojčki user posted image .

Sonchek, meni danes ne bo zneslo. Imam 2 sestanka s projektanti za izdelavo predračuna. Verjetno bom morala mojega jutri na finto vržt, da bomo šli skupaj. Če bo naslednji teden kaj vremena, se pa lahko dobimo na Trubarjevini in kakšno rečemo.

A copatke in čeveljčke pa praviš, da imajo ceneje, Ajtak... babe, ne vsega pokupit, mi tudi rabimo kakšne!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.9.2008 12:15:44   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Pri nas se pedinpedke naročujejo samo prek neta...poglej si..
http://www.malamasa.si/si/
pa naslov mi sporoči za pravljice...

loh jih tud na sejmu v lj kupis! Sam rabis gotovino, so pa kr ene 10€ cenej, vsaj tko je blo k sem jih gledala na stojnici od malemase.

SE VSEM OPRAVICUJEM!! prislo je do napake, men je trgovka na sejmu povedala napacno ceno, danes ko jih je sla mami kupit pa je cena ista kot na netu user posted image  (samo brez postnine). Tko da ni nic ceneje.

V celju smo se danes dobile Barika, Narascaj in Alex28 in smo se mel super, otrocki so dubil celo vreco igrac in so lezli en cez drugega mamice smo pa v miru kofetkale user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.9.2008 12:50:49   
BrinaS
Dan,

no, nic ne bo z nasimi jesenski pocitnicami. Je mojuser posted image  na tritedenski bolniski. Mononukleoza. Prvic slisala, da to tudi obstaja in namesto da bi pakirala, sem Tino oddala v varstvo in ga peljala se na infekcijsko. Vzeli so mu 6 epruet krviuser posted image . Dva dni nazaj je slikal pljuca, ki so HB cista, me je pa priznam kar malo stisnilo, ker sem se sele takrat zavedala, da pa je lahko kaj resnega. No ce je samo mononukleoza (upam) bo pocivanje dovolj.

Zirafa uzivaj jutrisnji dan in vse lepo v zakonuuser posted image user posted image

Kanarka, tudi nasi Tini je tati povsem dovolj in sem po eni strani vesela. Pa pri mojih starsih in njegovi mami je tudi ok. Tako sem nekako pomirjena, da ji tudi v vrtcu ne bo hudega.
NL - tudi Maks je imel eno obdobje jutranjega joka v vrcu (pri 2l) ampak ne pri uvajanju. Jokal je samo dokler sem bila zraven, ko me ni vec videl, je nehal user posted image  sem ga kar nekajkrat preverjala naskrivaj. Pa se user posted image  za Elo.
Drugace pa imam z vrtcem zelo pozitivne izkusnje. Vse pohvale ljudem, ki se odlocijo za poklic vzojiteljice. Tudi jaz jih obcudujemuser posted image  vkljucno s tabo Tannaya.

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

pa btw. nama je celo uspelo to noč 2x user posted image user posted image  (prvič okoli 11 zvečer, ta drugič pa ob 4-ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image ) mam ovulacijo, pa me razganja ko user posted image  (user posted image user posted image )

No, no, tolk se pa tud ni treba hvalit. Če sta 2x, bodo pa mogoče dvojčki user posted image .

user posted image
Kako pa lulanje? Rozika, to kar je napisala Kanarka z lonckom je meni tudi rekla sestra od P. Da bo najlazje ce prestrezem srednji curekuser posted image user posted image user posted image  v loncek. Ja pa jadeuser posted image user posted image user posted image

Na bazar pa bom sla (ce ne pride kaj vmes) danes popoldan, da bo lahko Maks spet obnovil znanje o policijskih motorjih, oklepnih vozilih, gasilskem vozilu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.9.2008 13:19:34   
barika
mama11, da se ti besede pozlatijouser posted image , ja to morema zdej za nazaj spravit, veš kolk dela naju še čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja Ajtak, fajn je bilo, a se Tjašu še pozna ugriz (namreč Tjaš je "napadel" Martina, on mu je pa vrnil z ugrizom na glavouser posted image ).

BrinaS user posted image user posted image user posted image za tvojga

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.9.2008 14:16:42   
ninocka
Brina, ojoj user posted image user posted image user posted image Pa ena veeliiiika user posted image user posted image user posted image za tvojega.  No, bosta pa s Tino kaj do brunarce uletele naslednji teden user posted image user posted image (v vsaki negativni stvari je nekaj pozitivenga user posted image )
Seveda vljudno vabljene tudi vse ostale user posted image

Mi3 (Ruben + midva) gremo pa jutri na dunaj. Evan gre danes z mojimi v Crno, mi trije pa za vikend na Dunaj. Si fule zelim it gledat tisto razstavo o Tutankamonu in glede na to, da se par let ne bom sla v egipt, sem ful vesela, ker letos gostuje tuki. Ja no, pa kaksna Ikea bo tud padla user posted image

Js tud ne vem, kaj je Rubnu, ponoci se mi spet doji po 5x...user posted image user posted image
Sem se pa odlocila, da bom sla za prve 3 mesece samo za 6 ur v sluzbo, pa samo dopoldan, da se mali malo na vrtec privadi...mam obcutek, da bo pri njemu se ful kriza user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte cez vikend, jst grem pa se mal pospravit in pakirat...

pa - pa

Aja, pa zirafa, uzivaj na polno v soboto user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.9.2008 14:23:34   
mamuška
Pozdrav iz onostranstvauser posted image user posted image user posted image

Počasi prihajam nazaj med žive, nisem nič brala za nazaj, vsi smo obležali, najhuje sem jo fasala sama, spet imam preklemanski začetek pljučnice. Bemosveca, zadnje 3 leta samo še pljučnice kasiram. Sesuta sem v nulo, valjda je zbolel tudi D, pa ne vem kateremu čudežu se naj zahvalim, da sva v 3 dneh glavno prebrodila in to celo samo s P na "štriku" (telefonu!), ni blo treba dol lazit. 2 dneva je samo na meni visel, najvišjo vročino je imel 39,7, ampak očitno je ravno to pomagalo, da se je dokaj hitro izvlekel. Pojedel vse zaloge mleka, še iz skrinje sem morala malo potegnit in P je prepričan, da ga je ravno to rešilo, še sploh, ker sem bila hkrati bolna tudi sama in naj bi menda bilo mleko polno protiteles.  Ajd no, pol se vsaj splača bolan bit in mu-mašin gonituser posted image user posted image user posted image K še kreha ins mrka, a je od srede v vrtcu, mož se vlači okol ko napol povožen maček - klinc pa taka jesenuser posted image

Na brzino sem preletela, da ma en od možakarjev mononukleozo. Šparaj ga,šparaj ga, šparaj ga - ker to je za odrasle, sploh za dedce, živa muka in računaj, da bo 6 tednov totalno v k***u. Jetrna dieta mu ziher ne bo škodila, čeprav je ne predpisujejo več, pa bistveno pomaga k hitrejšemu okrevanju, saj so jetra ob tej bolezni močno prizadeta. Pa pazit se udarcev v trebuh, ker je povečana tudi vranica in v najslabšem primeru lahko tudi poči. Bezgavke mu bodo otekle, lahko tako zelo, da oteži požiranje. Sama sem jo imela v puberteti, od dobre prijateljice mož pa pri 30-tih. Par let prej je prebolel klopni meningitis pa je rekel , da rajš še enkrat klopa kot pa mononukleozo.  K jo je fasal pri 3 letih - 3 tedne je bil ko mrlič, spal in pil, potem so mi za dieto povedali in je šlo hitreje na bolje, ampak z vozičkom sem ga vozila, ker ni zmogel 10 m it peš, še 3 tedne pa je bil čist podrt. Tko da cartaj svojega bolnika.

D je zaspal, jaz grem tud po dolgem, ko bom predihala vse za nazaj se pa kaj javim. Bodite bolje, kot smo mi!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.9.2008 14:39:50   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Bo katera dop. na bazarju?

Ja kje si pa bla??? Midve z Gruško sv ble tam od 10h-12h - sva se prov na brzino zmenile po sms-u, če ne bi bil prej pondelk user posted image , pa sva srečale Levčico in Matica, pol pa še Sonchico in Neli user posted image , pol v avtu pa Gruška zaglda še Dajico in Kajo user posted image . Je pa res kr precej zanimivih reči za videt. Na koncu sem dam prtrogala tok materiala, da sem Kim nesla, vs roba se je pa peljala user posted image

No, lej ga zlomka, zdej pa naorej berem, da Ajtak je bla pa razočarana. Ah, štajerci mate zmer take visoke kriterije user posted image user posted image user posted image

Levčica... Rutar je pa itak user posted image  Nasploh se mi zdijo vsi ti "novodobni uau shoping centri" čista katastrofa (ala Bauhaus, Baumax, Lesnina, Obi...). Totalno neosebni, lutaš k spermiji po jajčkih, živ boh se te ne usmil user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: levčica

V glavnem jutr greva tut midva dopoldan (predvidoma) na bazar, tko da če me kera sreča naj me pocuka (za rokav, se razumeuser posted image ), ker js po svetu hodim ko fijakarski konj!

Lahko potrdim iz prve roke. Sva ji mogle z Gruško čist pred nos stopit in tkole delat   user posted image  user posted image user posted image

Brina... Kaj je mononukleoza??

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.9.2008 16:53:03   
ajtak

ja Ajtak, fajn je bilo, a se Tjašu še pozna ugriz (namreč Tjaš je "napadel" Martina, on mu je pa vrnil z ugrizom na glavouser posted image ).

počasi bledi...

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ja kje si pa bla??? Midve z Gruško sv ble tam od 10h-12h - sva se prov na brzino zmenile po sms-u, če ne bi bil prej pondelk user posted image , pa sva srečale Levčico in Matica, pol pa še Sonchico in Neli user posted image , pol v avtu pa Gruška zaglda še Dajico in Kajo user posted image . Je pa res kr precej zanimivih reči za videt. Na koncu sem dam prtrogala tok materiala, da sem Kim nesla, vs roba se je pa peljala user posted image

No, lej ga zlomka, zdej pa naorej berem, da Ajtak je bla pa razočarana. Ah, štajerci mate zmer take visoke kriterije user posted image user posted image user posted image

user posted image , packa user posted image

sej je blo qul, sam za take male pac ni neke hude ponudbe... pa sej niti ne vem kaj sem prcakovala... kaksno novemberko in dobro kavo user posted image , zato je blo vam bolj vsec!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.9.2008 19:46:39   
naraščaj
Hojla

Celjanke, ful vas je blo fajn videt. Mormo čimprej ponovit.

No posvetovalnica uspela in naše nove mere pri 9min 20dni so 8.660kg in 71,5cm ter 44cm obseg Bli lepo pohvaljeni.

Pol smo šli še pa na sejem pa vam rečem nč pametnga (razen če greš s točno kakim namenom - gradnja,...) smo šli pa pol še jest in hop domov in sva s T v avtu obe zaspali in naju jew ati še kr vozu encajt user posted image  na okol.
Men je spet slabo in me boli glava vglavnem sem ko cunja. Zaj morm it pa T zrihtat (sva sami, ker je šel ati na en k..... sestank

šibam je t ful  posrana

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.9.2008 19:49:55   
mklks
čau!

vidim da ste ble vse na bazarju, men je tko žal, da nisva mogle pridit, če ne druzga, da bi šle na eno orngi kavo....

v glavnem, uradno je potrjeno, da smo zboleli:(
je ema fasala tako vročino, se ji vleče že cel dan....nič ne spimo, driskamo, jokamo in se na muč crkljamo.....upam, da bo kmal bolš in da so sam zobki

zdej grem pa najprej neki pojest, ker sem tkoooo lačna.....pol pa prvo pod tuš k tko smrdimuser posted image user posted image user posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.9.2008 19:51:10   
mklks
aja, a je katera že nabavljala kake bundice??

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
12.9.2008 20:26:43   
tabi
čer

Brina za tvojga možekauser posted image user posted image user posted image

Za vse ki ste se danes nacejale kavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mklks upam da Ema hitro okrevauser posted image user posted image

Mamuška no zdej mate pa res že dost teh virozic pa bolezni evo za vse vas da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa na pikniku smo se zelo hitro popokali ker so prestavili z jutri na dones zaradi jutrišne napovediuser posted image pa je bilo super Nejc je s svojimi kolegi in kolegicami užival 100 na uro Nika pa je itak bila najmlajša atrakcija user posted image vsi so jo božali,nosili ,dajali v roke za grickat,....No moram pa res oba sončka pohvalit ker sta pokazala kolk znata biti pridna,sploh Nejc se je pa že mal naučil poslušat mamico pa očijauser posted image user posted image Res pa da slovo je bilo pa jokavo ker je vsa darila odnesel slavljenčekuser posted image ostali pa so odšli z baloni.

Nika se še premetava po posteljici Nejc pa v igralnici sestavlja kocke.Mojga pa sem mal nagnala s kolegi na pivo,ker je za danes že utečen(ga ima že kr nekaj v riti)user posted image user posted image
Mene pa čaka še tuš pa posteljauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
12.9.2008 20:30:23   
tabi
Naraščaj za Tajouser posted image user posted image user posted image

Za bundice je pa po moje še čas.Pri nas kar dolgo prakticiramo termo pa brezrokavnik,šele ko res pritisne mraz so navrsti bundice.Pa ravno danes sem mal gledala da tudi zimske ponudbe še ni.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
12.9.2008 20:45:19   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

vidim da ste ble vse na bazarju, men je tko žal, da nisva mogle pridit, če ne druzga, da bi šle na eno orngi kavo....

ornk bi bla samo cena - 1,50 kava z mlekom, s tem da si jo morš it sam iskat user posted image user posted image user posted image

men na srečo ni treba, sem preskrbljena od kolegic do naslednje zime user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimveč takih dobrih vil

Dugač pa otročki že spijo, tko da sem ready za kšn "ta  prav" čvek, tak izpred pol leta, s citati ipd... user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.9.2008 20:48:48   
Ilije

Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
V celju smo se danes dobile Barika, Narascaj in Alex28 in smo se mel super, otrocki so dubil celo vreco igrac in so lezli en cez drugega mamice smo pa v miru kofetkale user posted image

Pismo no... spet sem vas zamudilauser posted image

Po moje pa tokrat delata na punčkiuser posted image  Kar tako naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse bolneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.9.2008 20:59:48   
mama11
Dugač pa otročki že spijo, tko da sem ready za kšn "ta  prav" čvek, tak izpred pol leta, s citati ipd... user posted image user posted image user posted image

Bi, z veseljem, ampak je pri nas začelo sekat, pa moram ugasnit računalnik...

user posted image  za velike in male bolančke, da se čim prej pocajtate.

Žirafa, imamo te v mislih in držimo pesti, da bo jutrišnji dan tako sanjski kot si si ga želela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.9.2008 21:23:11   
DEBELUŠKA30

Ne vem, meni je rekla, da za urikult rabijo več user posted image  Pa je že tretjič, da dajemo vodo - pri 2h, pri 6h, pa še zdaj pri 9h mesecih. Bi človek mislil, da smo že profesionalci user posted image .

Za urikult je pri nas posebna vrečka, ki ujame srednji curek (spodaj vrečka, v sredini plasnika v katero se ujame srednji curek, zgoraj vrečka)!!!

Levčica, mi pošlješ na ZS svoj e-mail, imam eno slikco zate, k mi jo ne rata, da bi ti jo poslala kot ZS!

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image , vsem slavljenčkom pa user posted image user posted image user posted image !

Žirafa, jutri naj bo tvoj najlepši dan v življenju (poleg rojstva seveda) user posted image user posted image user posted image !

GB, Mateja pravi, da te je še ene dvakrat klicala in te ni dobila user posted image user posted image , si ji dala prave številke, daj jih še meni pošlji na ZS, da ji jih ponovno posredujem!

Mi smo po cel dan zunaj, ko je tko lepo vreme!
A veste, da je moja E1 dobila prvo "prijateljsko user posted image " pismo in to pri šestih letih,  pa ravno tako od šest letnika user posted image user posted image !

Nicolina, a si dala sliko gor (ti v obleki)?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.9.2008 22:01:52   
BrinaS
Brina... Kaj je mononukleoza??

En situser posted image  Nekaj kar otroci skoraj neopazno prebolijo kot virozo, ce pa zbolijo odrasli, pa lahko pride do komplikacij. Moj ima srednjo zalost. Se pa tej bolezni rece tudi first kiss - ker naj bi se to prenasalo s poljubljanjem. Kwa naj si pa zdej mislimuser posted image user posted image user posted image
Ja, mamuska saj ga sparam, ce pa se ze spozabim, me pa takoj opozoriuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.9.2008 22:06:25   
BrinaS
Aja, sem sla vceraj v sluzbo. Grem delat 24.11.user posted image  Za zacetek za 6 ur.

Ninocka - uzivajte na Dunaju! Ja, ja pridem do brunarice.

Debeluska - bravo za E1. Je pa hitrauser posted image

Levcica - sem tudi jaz slisala za Rutarja samo slabouser posted image  sploh ce pride do reklamacij, tako da se ne splaca jezit.

Tabi - evo, pri nas ze dezuje

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.9.2008 22:10:04   
BrinaS

Tudi jaz se cakam, kaj dobim v paketuuser posted image user posted image user posted image

Pauser posted image  za vse vas.

Mamuska - pa za vas tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.9.2008 22:14:42   
tabi
BrinaS pri nas je pa sam mal porosilouser posted image

Sem pa ravno zdej slišala kaka neurja so spet divjalauser posted image primorska,notranjska,štajerska

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.9.2008 23:21:50   
mamuška
No, mal sem vas prebrala za nazaj, pa ne čist.

Žirafca - naj bo jutri en krasen dan, ki seg aboš poleg rojstnega dne svojih princesk najraje spominjala. Vse lepo tudi vnaprej.

Debeluška, upam, da bodo izvidi v redu ins e boste znebili vseh strahov in sumov.  D ima 1.10. spet kontroli UZ ledvičk.

GB - krepko stiskamo pesti za tvojo bejbiko.

BirnaS - tudi otroci je ne odnesejo vsi tako banalno, vedno več ej kar hudih oblik, očitno s(m)o že čist preveč pomehkuženi.

Barika - živ norcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tko naprej, en mora delat za naše penzioneuser posted image   Mi se ob boleznih od Dominika dlaje  tovrstniha ktivnosti ogibamo, ke rjaz ob pljučnicah vedno - zanosimuser posted image user posted image user posted image Vse 3 otroke sva naredila medtem, ko sem  prebolevala pljučnicouser posted image user posted image enega sva kasneje žal izgubila, ta druga dva sta po mojem samo zato taka živca.

Bazar bo minil brez nas, žal, jaz glih o dkuhne do spalnice pridem, brez da se vmes dol usedemuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa je K blazno zadovoljen  vrtcu, čepra ga tudi kar konkretno svira in je bil že 2 x kaznovan, spet seka na dan njegova negotovost, isto je bilo po D-jevem rojstvu. Ne vem, kako bi ohranil pozornost in pol strelja največje kozle. Sama sreča, da imamo za vzg. specialno pedagoginjo, ki te fore v nulo obvlada.  Tudi pri logopedu zadnjič ni nič kaj sodeloval in imel podobne izpadeuser posted image

D raztura, proba hodit, pada ko polenouser posted image , ampak se ne pusti motit user posted image user posted image Na NFTH se pospešeno uči padat in tok smešno zgleda, da se jaz vsakič ornk nasmejem. Ampak pali, zdaj se kdaj pa kdaj celo že ulovi na roke. Drugače plazi s svetlobno hitrostjo, še vedno pa mu rit prehiteva glavouser posted image user posted image in pol naredi salto ali pa preval. Pol ves čukast gled, kdo mu je zdaj to naredil in mu ni nič jasno. Potem se pa pride mami nna hlače obesit in se potožituser posted image user posted image user posted image Scrklan je tko, da glava peče. Prov en tak mali muc je, ves čas bi se muckal in stiskal. Je ko termit, vse dovoljeno po spisku, zdaj ima spet obdobje, ko pozauga vse mleko, kar ga načrpam in to poleg konkretnih porcij GH. Čist je nor na meso, itak se ga pa ne znebiš, če te vidi migat z usti, dokler ne daš tudi njemu nekaj.  Zadnjič mi je iz ust ven ukradel čokoladouser posted image Kakih flekov ni bilo. Ves čas nekaj brblja, na smrt ej smešen, ko se "krega" in grozno je hud, če jaz kregam K. Na K je dobesedno nor, valja se po njem in čist se mu odpelje, ko pride iz vrtca. Lahko si samo želim, da o ta "bratska ljubav" obstala. K je pa tud ves srečen, da ga tamau tko porajta in ima neskončno potrpljenje z njim.  Spanje: ena srednja žalost, kakšno noč malo bolje, zadnjo se je zbujal na slabo uro. Ven mu rinejo zg. dvojke in spodni kočnik, ne vidim dobro, ali bodo najprej trojke ali najprej štirice, ker jeVSE rdeče in otečeno.

Zdejle K spet fajn kašljauser posted image user posted image user posted image Upam, da ne gremo že v nov krog, ker še iz taprvega nismo dobro zlezli. Vsem eno mirno nočko.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
13.9.2008 8:26:57   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               6× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  7× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 
10.m.- 9500 g 76 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm
10.m.- 10900 g 76 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 8×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm
10.m.- 9100 g 74 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               8× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm
10.m.- 8750 g 74 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan              3× user posted image
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm
9.m.- 8260 g 72 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                4× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995 g  71,5 cm
10.m.- 10000g 78 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

ILIJE
Ajda                  6×user posted image
9.11.07- 3475 g, 54 cm
1.m.- 4340 g, 52 cm
2.m.- 4800 g, 57,5 cm
3.m.- 5800 g, 58,5 cm
6.m.- 7150 g, 62 cm
9.m.- 8220 g, 68 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  5× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 g 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm
9,5.m.- 10320 g 75,5 cm

KANARKA
Sara                    4× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm
9.m.- 8950 g 69 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      2×user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm
9.m.- 10330 g 75,5 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm
9.m.- 12100 g 80 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            7×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          6×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 7× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm
9,5m.- 9970 kg 80 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  5× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm
9.m.- 8660 g 71,5 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm
9.m.- 7800 g 71 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                       2× user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm
9.m.- 7550 g 70 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   2× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm
9.m.- 9500 g 76 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              4× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm
9.m.- 10950 g 74 cm

GB
Tianna           4× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 5× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm
9.m.- 7900 g 70 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm
9.m.- 7400 g 72 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon                  2×user posted image
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm
9.m.- 7530 g 71 cm

22× user posted image       22×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.9.2008 8:29:12   
barika
Žirafca - naj bo jutri en krasen dan, ki seg aboš poleg rojstnega dne svojih princesk najraje spominjala. Vse lepo tudi vnaprej.

Debeluška, upam, da bodo izvidi v redu ins e boste znebili vseh strahov in sumov.
GB - krepko stiskamo pesti za tvojo bejbiko.

se podpišem!
pa še za mauškole en user posted image user posted image user posted image
drugače pa dobro jutrouser posted image
ata je šel v službouser posted image  (stran od meneuser posted image ), mali rogovili po postli, jaz spijem kavo, pa šibama ven.

hotla sem povedat, da se M. noče cartat, sem glih mojmu včeraj rekla v hecu, da sem jezna na malega ker se noče nič pocartat,on samo bluzi bo stanovanju pa bedarije delauser posted image user posted image .

Za bundice grem danes pogledat v C&a in v pikapolonico, kupit pa še ne mislim nič. za začetek bom prakticirala kakšen topel flis in trenirko, ali pa jopico in trenirko, ko bo pa res mrzlo pa bundo, pajac, dekna, zimska vreča...bomo še vidl.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.9.2008 8:30:13   
tabi
dobro jutro

Eno orng user posted image user posted image user posted image

vsi vstali pred 15.min.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa letimo user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.