Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:01:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Jutro noki. Miš, lepo si to napisala.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:10:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo blanči in nokes en kufe. In ostale tud.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:20:30
|
|
|
|
nokes
|
hvala, dejzi, za kavico. ti pa presenečaš tako zgodaj kje si pa blanči vidla, blanči, javi se, povej, kako si, stiskamo pestke do konca!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:22:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
Dobro jutro :) Sobota, 13.09. Dajamaja - punkcija Arneja - ET Kiwi - ET Navijamo za vas . Arneja in kiwi, da se lepo ugnezdijo in pri vama ostanejo do konca . Dajamaja, da bo čimanj bolelo, da bo čimveč celic in se vse oplodijo. Mislimo na vas.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:23:21
|
|
|
|
mismis
|
Jutro vsem skupaj se na hitro pofočkam, zdele sem nazaj s sprehoda, pa me naš že vleče v leclerc, ker pravi da po potem gužva...se tipkamo kasneje dejmo babe, dejmo babe, dejmo babe
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:24:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
Nokica, morgen. Kako se ti počutiš, koliko T si nosečka? Daisy, hvala za kavico. Kje maš pa tisto lepo rožico?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:26:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Ni več rožice, zdaj sem superkrava. Blanči sem videla tam na dvojčkih, kjer so jo zjezili, zdaj je pa še larica tam. Čakam, da nas pride pogledat. Malo sem na družino in partnerske zalutala, ker sem mislila, da vas ni.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:44:19
|
|
|
|
lara light
|
Dobri jutro, lepotičke moje! Gigi, vsako jutro se hočem takole zbudit, ti si zakon ...kje sem bila, tam sem film bulila ene 3x ..no, no tudi kavico sem vmes kuhala (tako mastno, slastno, kot se za soboto spodobi), pa tam pri dvojčkih sem se morala spucat, jebelacesta me pojezijo take, bom še gubasta ratala Mi noče slikice kavice prlepit...je pa bila s sladkorčkom in čokoladico...pa s smetano, pregrešno! Daisy, Blanč, Nokes, Zvezdica, mismis...a bo meeting? Kraljestvo zabave Jaz še nisem bila pod tem okriljem leva. Navijam za 4 akterke
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:47:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Kraljestvo zabave Jaz še nisem bila pod tem okriljem leva. Lari, kaj to pomeni? Sem blond... Uredu si se spucala in zelo lepo si napisala. Da bi jaz znala kdaj tako lepo besede obračat...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:51:07
|
|
|
|
lara light
|
Ups, a sem kiksnla....mislim, da se tu pr nas na radju vrti KONGO, kraljestvo zabave...s takim močnim glasom, mi je všeč...a ni? Leva sem pa sama dodala, kot kralj živali...no zame je bolj kraj žživali prašič
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:52:41
|
|
|
|
lara light
|
Sicer ne vem, če sem prav preletela...neka skripta z besedili..jaz bi tudi ponižno...plačam u kunama
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:53:51
|
|
|
|
blanč
|
dobro jutro! tale dejzica me zmeri zasledi tam, ko jaz mal živčke pučem. jaz glede na situacijo se dobr držim, saj se moram ker sem v službi . kaj čmo, ni nam vsem materinstvo dano. Moj test danes zjutraj -. Bo pa drugič oz. četrtič. Sobota, 13.09. Dajamaja - punkcija Arneja - ET Kiwi - ET navijam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:54:50
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni več rožice, zdaj sem superkrava. Mater volovsko, kakšen preobrat...nič več rožica, zdaj sem superkrava! kot bi bila na psihoterapiji grajenja samozavestne osebnosti Zakon, moja Daisy!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:55:01
|
|
|
|
nokes
|
jst sam berem dvojčke nosečke, sploh nisem še prešaltala na otroke/družine/odnose no, me firbca, kaj ste se razkurle, šibam brat, zvezdica, hvala, fajn sem zdaj, ko sem dala skozi muke od prvega tromesečja , mal preveč se redim, a otroka rasteta , aja sem v 15 t. bi rabla tickerček, ne? blanči, daj no, prid nas pogledat, pa povej, če si ok!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:55:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Saj kolikor vem, bo skripta zastonj. A zatooo kraljestvo živali. Jaz večkrat ne vem, kaj po svetu dogaja. Nisem še tega slišala. A prideš v petek? Boste vse brezalko. Moram najdit enga, ki bo pir pil, če ne bom pa še jaz solidarnostno na uniju.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:58:36
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč dobro jutro! tale dejzica me zmeri zasledi tam, ko jaz mal živčke pučem. jaz glede na situacijo se dobr držim, saj se moram ker sem v službi . kaj čmo, ni nam vsem materinstvo dano. Moj test danes zjutraj -. Bo pa drugič oz. četrtič. Blanči, dej ponovi pls v ponedeljek ....se mi zdi zgodaj danes in da je premalo hormona ...mene tako trga spodaj, da se mi zdi, da se bo vsak cajt ulilo...čakam na ponedeljek za test. Bo kar bo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 8:59:59
|
|
|
|
Shuka
|
Dobro jutro čvekice ste pa naštepale enih strani
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:00:39
|
|
|
|
blanč
|
danes in da je premalo hormona ...mene tako trga spodaj, da se mi zdi, da se bo vsak cajt ulilo...čakam na ponedeljek za test. Bo kar bo. Mene pa nč ne trga in nasploh mam energije, da ne vem kam z njo, ker za šiht jo je škoda . Jaz upam, da vsaj tebi rata , ker tole trganje je pa res super znakec.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:01:04
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Saj kolikor vem, bo skripta zastonj. A zatooo kraljestvo živali. Jaz večkrat ne vem, kaj po svetu dogaja. Nisem še tega slišala. A prideš v petek? Boste vse brezalko. Moram najdit enga, ki bo pir pil, če ne bom pa še jaz solidarnostno na uniju. 19. žal ne, na tistega kasneje, ki je ledenka napovedovala, pa obvezno.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:01:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč dobro jutro! tale dejzica me zmeri zasledi tam, ko jaz mal živčke pučem. jaz glede na situacijo se dobr držim, saj se moram ker sem v službi . kaj čmo, ni nam vsem materinstvo dano. Moj test danes zjutraj -. Bo pa drugič oz. četrtič. Mam senzor, a ne? Kaj pa vem blanči, tolk sem žalostna, ker si tole napisala. Da ne bo nič. Pa po drugi strani vesela, ker deluješ tako močno. Bo. Enkrat bo. Mormo kar verjet. Čeprav mislim, da upanje umre zadnje. Predviden test je 18. 9. Mogoče si pa vseeno prehitra. Mogoče se pa vseeno kaj dogaja tam spodaj. Kaj pa veš. Po vseh zgodbah tule, verjamem, da je vse možno. In seveda navijam ko pri norcih. No, če se vseeno prikaže do petka, se bova pa skupaj zapili. Samo povej, če maš kako glasbeno, da bo ledenka dodala v skripto. No, to lahko v vsakem primeru poveš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:02:11
|
|
|
|
blanč
|
Super krava, kdaj greš v postopek, sem mal mim, ker je tolk podatkov, da moja "plava kosa"ne folga sledit.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:03:37
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč danes in da je premalo hormona ...mene tako trga spodaj, da se mi zdi, da se bo vsak cajt ulilo...čakam na ponedeljek za test. Bo kar bo. Mene pa nč ne trga in nasploh mam energije, da ne vem kam z njo, ker za šiht jo je škoda . Jaz upam, da vsaj tebi rata , ker tole trganje je pa res super znakec. Upam, upajmo za vse nas, da nam uspe! Saj veš, kako so ti znaki, nočem niti govorit o tem, zadnjič me je isto in se je prikazala v vsej svoji veličini. Jaz sem tudi polna energije, zdej šibam, ker imam full reči danes...se beremo zvečer. Blanči, drživa pesti naprej...do konca, saj veš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:04:29
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni več rožice, zdaj sem superkrava. Mater volovsko, kakšen preobrat...nič več rožica, zdaj sem superkrava! kot bi bila na psihoterapiji grajenja samozavestne osebnosti Zakon, moja Daisy! Če se bo kdo na netu hotel kregat z menoj, lahko samo rečem, da nisem jaz tista, ki se s superkravo krega. Pol naj se pa kar vpraša, kdo je tu nor.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 13.9.2008 9:05:02
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč dobro jutro! tale dejzica me zmeri zasledi tam, ko jaz mal živčke pučem. jaz glede na situacijo se dobr držim, saj se moram ker sem v službi . kaj čmo, ni nam vsem materinstvo dano. Moj test danes zjutraj -. Bo pa drugič oz. četrtič. Mam senzor, a ne? Kaj pa vem blanči, tolk sem žalostna, ker si tole napisala. Da ne bo nič. Pa po drugi strani vesela, ker deluješ tako močno. Bo. Enkrat bo. Mormo kar verjet. Čeprav mislim, da upanje umre zadnje. Predviden test je 18. 9. Mogoče si pa vseeno prehitra. Mogoče se pa vseeno kaj dogaja tam spodaj. Kaj pa veš. Po vseh zgodbah tule, verjamem, da je vse možno. In seveda navijam ko pri norcih. No, če se vseeno prikaže do petka, se bova pa skupaj zapili. Samo povej, če maš kako glasbeno, da bo ledenka dodala v skripto. No, to lahko v vsakem primeru poveš. Daisy! Vidiš Blanč, če super krava to reče...to ni lahka lara varianta, to ni hec ...rada vas imam!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?