|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
12.9.2008 18:21:06   
tassika
jaz bom šla tudi pomoje na sprehod, sem sama doma, pa mi je dolgčasuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
12.9.2008 18:37:38   
detelja
tassika pridem k tebi pa greva skup na sprehod...pri nas ful grmi, dežuje, je taka tema, da imam občutek, da je že 21 h...mi pa paše, da se je ohladilo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.9.2008 18:53:30   
angelito
ladybird => moja frendica je ze 2 leti v londonu in zaenkrat se nimata otrok s partnerjem - jih se ne nacrtujeta. sem slisala glede vremena, no, pa tudi bla sem ze parkrat v londonu... lepo mesto, ampak depresivno - v takem vremenu je turobno in mrko... jaz prisegam bolj na spanijo user posted image

glede telovadbe pa, baje je priporocljivo zaceti po 12. tednu... hja, plavanje je zaradi gibov o.k., zaradi raznih infekcij, glivic, ipd.  pa ne - kupi si tampone, ki scitijo pred vdorom vode v noznico (npr. senta protect tamponi) - meni jih je priporocila moja ginekologinja, ce bom sla kaj v bazen. jogo in aerobiko prilagojeno nosecnicam pa res ful priporocajo.

glede udarca, padca... ti ne znam povedat nicesar... je pa res, da sta najpogostejsa znaka za splav izcedek in bolecine v spodnjem delu trebuha. a mas kaksen hematom na trebuhu? najbrz ne, a ne, ce pravis, da si se ujela na roko in udarila se v hrbet...  no, odslej, bos morala malo bolj paziti...

tassika in detelja => no, skoda, da se nismo zmenile. jaz sem pa ravno kar prisla domov s sprehoda - s kolesom in nekaj kapelj je padlo name... vendar se ne dezuje... zdele si pa delam torteline user posted image mmmmmmm... pol bova sla pa z mojim najbrz v kino... malo za sprostitev

no, se se kaj javim cez vikend. itak se nam obeta "londonsko" vreme ;-)

pazite nase

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
12.9.2008 19:12:20   
tassika
evo me, sem že nazaj, sem uspela priti samo do pekarne, ker je tudi v domžalah črno in piha da je groza, ampak imam pa sezamov slanik in se že bašemuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
12.9.2008 19:19:58   
angelito
jst pa sem glih pojedla torteline z olivcem in parmezanom ... mmmmm... kako je blo dobr... pa se malo oliv in sveza domaca bio paprika... user posted image zakon!!!

zdele morm pa se neki za posladek - kaksno sadje, skutico s sadjem ali jogurt...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
12.9.2008 19:22:43   
Blancica
Pozdravljene punce!
Dans je petek in še zadnji poletni dan je šel mimo...
ampak bo user posted image
Tassika, ti si iz Domžal? od kod pa?

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
12.9.2008 19:30:03   
tassika
trenutno in kot kaže bom tudi do nadaljnega v spb-ju, čeprav bi bila raje v hiški, ampak vse ob svojem času pravijouser posted image  

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
12.9.2008 19:31:22   
zupancdam
NOGAVICA, kolk je pa stara tvoja pikica?

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
12.9.2008 19:31:33   
Adelina
Če lahko komentiram tiste tampone za v vodo. Nekateri g. jih res priporočajo, Pušenjak pa je enkrat napisal, da se njemu zdijo brez veze oz. da je celo še slabše z njimi, ker tamponi ne more zadržati vse vode oz. itak naj ne bi prišla ne vem kako daleč, ko pa se tampon napoji z vodo pa je  ravno ta lahko vzrok infekcije, ker se potem bakterije dejansko nabirajo na enem mestu okrog in na tamponu. Nekako tako-skratka vem da je bil proti.
Glede padca pa tako. Zdaj je plod še premajhen oz. ga obdaja še toliko vode in ostalega tkiva okrog, da je skoraj nemogoče, da bi bilo kaj narobe, sploh če ni kakih krčev. Kasneje po 25. tednu ali kasneje pa se je v takem primeru dobro iti pokazat, da ti po možnosti naredijo UZ. Ko sem bila v prejšnji nosečnosti v bolnici, je ravno ena prišla-sicer je bila že bolj proti koncu nosečnosti-, ki so jo obdržali na opazovanju, ker je v kopalnici padla in se udarila v trebuh.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
12.9.2008 19:34:34   
april09
Ladybird, otrocek je v maternici kar ornk zavarovan sploh tkole na zacetku.

Detelja - po porodu se zacne zelo zanimivo obdobje. Zase lahko recem, da je bilo vse, kar sem planirala, poruseno. Vse, kar sem si predstavljala, se je obrnilo na glavo. Problemi z dojenjem - joj kok solz je preteklo, mala ni znala zgrabit bradavice, nastavki - dojenje je umetnost, zato jaz vsaki prijteljici, ki je noseca priporocam, da si prebere veliko na to temo. Vcasih stece brez problema, vcasih pa je muka. Bila je na joskah 10 ur na dan, cel dan sem sedela prva dva meseca z njo na zizah po uro in pol, ker sem bila odlocena, da hocem dojit. Razen na joski ni spala cez dan - torej skoraj nic spanja zame cez dan... Potem nasa ni hotla videt vozicka - jaz zeljna sprehodov, ona v huronski jok,sam da smo jo priblizal vozicku.. skratka, prvic zna bit kar stresno, ker nisi siguren vase, ne ves, kaj pomeni kak jok, itd. Ampak nekje cutis, kdaj je kaj res narobe, kdaj je pac jok iz nekega razloga ala lakota, plenica,..
Mislim, da je pomembno, da ce opazas, da te daje depresija ali kaksna cudna volja, da se cim prej pogovoris o tem. Dobis v lj P tudi literaturo na to temo. Jaz sem imela histericen napad tisti dan, ko sva prisli domov, ker sem se pocutila cist nesposobno, ker se mala ni znala prisesat. user posted image  jo je moj odnesel stran od mene, jaz sem se zjokala do konca in cez pol ure sem bila najsrecnejsa, ker sem imela na sreco doma nastavke, preko katerih ji je uspelo papcat.
Navajanje in spoznavanje novega clana ima tako cudovite kot tezke trenutke. Biti stars je dalec od neke lahke naloge. Skrbi, ki pridejo z rojstvom, so velike. Ampak veselje,ki pride z rojstvom, se pa ne da opisat. Ko gledat to malo bitje in si reces, to je moje, moj otrok, moje, moje, moje.. user posted image  Ma ni lepsega filinga. Ko gledas, ko odrasca, ko osvoji nove vescine, pa jaz vsak dan zrastem od ponosa do neba. Ko osvaja zadeve, ki so nam del vsakdana, za njih pa kot da bi stopili na luno - jesti z zlico, seuti se obuti, ma noro.
sem mal zafiloziofirala user posted image  no mislim, da bo v drugo veliko lazje pa tud casa ne bo tok za komplicirat user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
12.9.2008 19:43:16   
sonček85
ladybird01:Dobrodošla in naj pikica rast lepo in se na moj rojstni dan rodi,se pravi 2.4user posted image user posted image Sem te kar dala na seznam,če ti je ok in javi se še kaj te bomo vesele.ONE MORE TIME- WELCOME TO SLOVENIAuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
12.9.2008 19:44:44   
sonček85
       user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27               (št.user posted image  3 ,št.user posted image 1 )                  ?             ?

02.04.

user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)           08.10.     22.09
user posted image malcekvita                    (št. user posted image 1,št.user posted image 0 )            24.10      15.09
user posted image  ladybird01 (30let)       (št.user posted image  2 ,št.user posted image  0 )            17.09          ?

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)            19.08.     25.09.
user posted image bibona                            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             15.09.       ?

04.04.

user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)            11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)          16.09.         ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )        06.10.     24.09   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          18.09.     23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )            08.09            ?

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image   0)         14.08.      26.09
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08.         ?

user posted image
 srečka82(26let)        (št.user posted image  1, št .user posted image   0)               ?           18.09
08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.         ?
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09        03.10

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image   0)      22.08.      30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.         ? 
user posted image linči 312                       (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image  0 )           07.10.       06.10.
user posted image angelito                      (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                 ?             02.10
user posted image aljab                           (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                  ?              ? 

12.04.
user posted image poka1                         (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.          ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?                ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št. user posted image 5,št user posted image 1 )            24.09.       09.10 

14.04.
user posted image  vud                           (št.user posted image  2, št.user posted image   1)            23.09        30.09

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )             10.09.          ?
user posted image pat                             (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )             09.09.          ?

16.04.

user posted image krfjolca(25let)         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)               ?          06.10.
user posted image lily32                         (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                ?              ?

17.04.
user posted image Nea_teja_(33let)    (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                ?               ?
user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           07.10.      06.10
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.            ?

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           20.08.           ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )          13.10       06.10.   

19.04.
user posted image  nmag                        (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            02.09.      07.10.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           ?
user posted image BrinaBA(32 let)        (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09        09.10

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.           ?

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)        30.09.       10.10.

25.04.
user posted image pikaro                         (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)        14.09          ? 

26.04.

27.04
.

user posted image   štorkljica                  (št.user posted image  2,št.user posted image  1)          25.09          ?

28.04.

user posted image zoja B                         ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )         22.09.        ?

29.04.

30.04.
user posted image
*junona* (23 let)     (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )            13.10        ?

xx.04.
user posted image sobra(27let)              (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?             ?

user posted image tassika                        (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)         16.09.       ?
user posted image čokoladica                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)               ?            ?
user posted image ančula                        (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )              ?             ?

user posted image  Adelina                       (št.user posted image 3,št. user posted image   2)             09.10   27.09 

01.05.
user posted image   pat74(34let)              (št. user posted image 3,št.user posted image 2)           17.09.       ?

TRENUTNO NAS JE: 54  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
12.9.2008 19:52:20   
Nogavica
zupancdam, Živa bo novembra stara 2 leti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
12.9.2008 22:15:55   
Piruri
Helou...danes ste pa bile kar zgovorne...

PAT...zanima me, kako je razlika 4 leta med otroci? Pri nas bo glih toliko...Povej mi tudi kakšne tehnike se boš lotila za "odvajanje" od mamine postelje? The same problem...

Danes sva naši pupki povedala, da ima mamica dojenčka v trebuščku...tako, da jo počasi pripraviva in predvsem, da začne ona okoli razlagat, da bomo imeli dojenčka, ker tokrat se tega ne veva s prave strani lotit...no, in naša punca je začela fantazirati (ima 3 leta)...prav vživela se je v vlogo sestre in začela razpredati zgodbo o sprehodih z vozičkom, dudicah, crkljanju in previjanju...Ko sva šli spat, mi je še vedno kar razlagala in razlagala...tako, da sem ji po določenem času rekla naj se pomiri, da dokler se bo dojenček rodil, da mora minit še dosti časa in mamin trebuh mora močno zrast...
Mislim, da smo ji novico malo prehitro sporočili...

Moja slabost je pa minila lalalalala...zdaj mi grozno diši mesni burek....mljask...

Sonček ...mislim, kje si dobila teorijo o mozoljih? Jaz jih imam za ponoret, kot da sem v drugi puberteti... pri prvi jih nisem imela, pa je user posted image ...res je, da mi je cel čas nosečnosti čistilka v službi zatrjevala, da bo fantek...in bolj, ko sem ji govorila, da je ziher punčka (tri potrditve na UZ), bolj je ona trdila, da ne...in ko sem dojenčico pripeljala na "ogled" in sem jo slučajno oblekla v tak petrolejsko moder pajac, mi je rekla "Vidiš, da sem imela prav, da bo fant!"....pa ni!

www.by-ab.si

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
13.9.2008 7:21:45   
detelja
jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? slabost? meni ful paše, da se je ohladilo....

april09 tvoja zgodba je podobna zgodbi mojih znank, prijatejlic...vse pravijo, da je bila največja kriza tisti dan ko so prišle domov...midva z dragim sva se zmenila, da bo on takoj ko pridem iz bolnišnice koristil očetosvki dopust, da nama bo lažje se navadit, da nisva več sama, pa itak če me kaj piči, da je on poleg...no moram pa ti povedat, da je moja prijatejlica tudi drugič imela krizo...

kaj boste danes kaj delale?

lep dan uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.9.2008 11:43:31   
Nalini
OJLA.

Jaz sem pa tak tak - slabosti ni, ampak en teden imam že ful problemov z nizkim krvnim tlakom in posledično glavobilo (90/60 je moja stalnica); boljše je le dopoldne. In ne vem kaj maj delam, da bo višji krvni tlak. Utrujenost me kar daje ob popoldnevih, težko se spravim kaj delat.

V torek imam NS in takrat bomo novičko povedali družinskim članom - seveda, če bo vse ok. Konec tedna pa še v službi nadrejeni.

Imam še vedno enako kilogramov,..... in upam, da se ne bom začela rediti. je pa res, da jem zajtrk (takoj, ko vstanem, ker sem ful lačna), potem v službi malico,..... ko pridem domov kosilo,...... zvečer pa sadje ipd...... Ampak zajtrk pa mor biti nujen, drugače umrem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prej pa nisem nikoli imela zjutraj apetita.

Uživajte,... meni prav paše, ker se je ohladilo user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.9.2008 12:17:04   
krfjolca
detelja, jaz sem imela po porodu hudo krizo - krivo je bilo v prvi vrsti dojenje, ker nama ni uspelo: številna vnetja, pristavit ga nisem znala, bradavice sem imela žive rane, da je pil samo kri namesto mleka. Ko sem se odločila, da se ne bom mučila in sem ga začela hranit na flašo (že po 3 tednih), sem se pa začela sekirat, da se nisem dovolj potrudila (branje številnih nasvetov in obtoževanj po forumih je stvar samo še poslabšalo, zlomila sem se pa potem vsakič, ko me je kdo vprašal, če dojim - torej vsak drugi, ki ga srečaš, kot da je to najbolj pomembno user posted image ).
     Druga stvar so bili pa krči, ki jih je imel moj mali nenormalne - imeli smo nevzdržno dretje do 4. meseca starosti. Tišina je bila le, ko je spal - ko se je zbudil, je jedel, po dobrih 10 minutah se je pa začelo dretje, ki je trajalo do novega spanja. Smo poskusili vse živo, bili celo na preiskavah v bolnici, pa niso ugotovili nič posebnega. Tako da sem bila 4 mesece popolnoma živčna razvalina, k sreči mi je veliko pomagala moja mami in tašča, pa tudi dragi, da sem lahko šla za kako uro ali dve stran od otroka, sicer bi se mi zmešalo. Je pa moj otrok tudi sicer grozno razdražljiv in zahteven, tako da niso bili vse samo krči - najbrž ga niti ni bolelo, samo razjezilo ga je - saj je tulil za vsak drek, če je kolcnil, če je prdnil, če si ga samo pogledal narobe. user posted image
Skratka bilo je naporno in je še zdaj. Zato srčno upam, da bo drugi user posted image  vsaj malce drugačen po karakterju.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.9.2008 15:51:00   
detelja
ojla...danes pa je nekam tiho na forumu...prijateljica mi je tudi rekla, da je imela probleme z dojenjem ena je ni znala pristaviti, pa je v bolnišnici prosila za pomoč pa so jo sestre paje tako napi..., da je kar vtihnila in na to je šlo...druga pa je imela tudi rane na bradavičkah...moja mama mi je rekla, da kao si jih moram z brisačko drgnit, da se one učvrstijo, da so baje to že njej vedno pri gin. govorili, da to pomaga, da bradavičke ne pokajo...
glede krčev pa mi je prijatejlica rekla, da pomaga sirup LAEVOLAC...daješ ga v mleko in baje, da bebice nimajo krčev...ampak ne vem, če se dobi pri nas...za avstrijo vem...

lepo se imejte uživajte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.9.2008 16:02:33   
Pat74
Sem bla danes na urgenci zarad izcedka in mi je odkril hematom. Tako, da nič ne smem, samo počivat in počivat - sploh mi ni jasno, kako sem ga dobila - saj seksal že od takrat, ko smo user posted image nardil nismo, je pa res, da smo imel v službi kar 2x selitev, pa sem morala dvigovat tiste preklete monitorjeuser posted image ... Tako, zdaj bo pa tamala prisiljena spat sama, ker je ful nevarnosti, da ne bi prišlo do splavauser posted image

Piruri 4-letna razlika se je zame izkazala idealna - ni bilo nič ljubosumja, ampak samo veliko ljubkovanja user posted image in tudi veliko pomoči. Upam, da bo tako tudi zdaj.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
13.9.2008 16:27:04   
detelja
Pat74 od česa pa nastane vse hematom...drži se...upoštevaj napotke...še dobr,da je tako vreme...držim pesti, da bo vse ok...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.9.2008 17:47:33   
april09
Pat, drzim pesti, da se izcedek umiri in hematom absorbira. Meni so ga tudi nasli ob prvi krvavitvi in pri drugi je bil se tam. Tko da grem vsaaakiiccc s strahom na wc user posted image  Ampak pozitivna zadeva je, da je pikica OK - ti pa lepo pocivaj, koliko ob dveh nadebudnezih gre user posted image

Kaksno vreme user posted image

Glede dojenja so tukaj zbrani super nasveti - shranite link za kasneje http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920  Ja dojenje je umetnost.

Krci - hehe kolikor otrok toliko razlicnih reakcij na sirupe, kapljice,... pri enih pa pomaga samo cas. Krfjolca, nasa je samo ene 3x ornk drla zaradi krcev, pa sem se še ja skoraj zraven zjokala..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.9.2008 18:29:57   
štorkljica
Živijo.
Spet se malo oglasim, ker sem prebirala malo poste za nazaj in sta mi najbolj padla v oči posta od april09 in krfjolce...mater a smo me mele doma istega otroka. Ej ne moreta verjeti kak sem se najdla v vajinih postih. Pri nas je bil ene 3 tedne po porodu čisti horor. Nič spanja čez dan, sam jok in stok, dojenje šlo pa spet ne pa spet jauser posted image  Jaz sem enkrat že čisto obupana mojemu rekla, da naj kliče v najbližjo norišnico če majo kako pojstlo frej, ker sem bla na robu. To je trajalo do 4 meseca, pol pa kar naenkrat, kot če to sploh ne bi bil moj otrok...nasmejana, nič več joka, brez problema spanje čez dan in ponoči, angel v glavnem.
So pa spet eni, ki sploh niso prvič znali da majo otroka, sam spijo pa jejo - zame čisto čudo.
No hotela pa sem še vprašati a je to normalno da sem tak zmatrana, sem že malo pozabila od prvičuser posted image   Sem ko cunja od jutra do večera, ponavadi se iz službe domov komaj privlečem, pol pa doma energetična in mame željna princeska, me včasih kar ma da bi se nekam ji skrila na podstrešje...samo kaj ko takoj joka če me ne vidi slučajno 1 sekundo.

Piruri jaz bi pa sirov burekuser posted image

Mene pa zanima kak bo razlika dve pa pol leti, mi bomo nareč toliko meli. Občutek mam da bo tamala ful ljubosumna, ker je že zdaj čist prilepljena name. Sosedovi so avgusta dobili dojenčico, pa majo že 3,5 let staro hčero in je mala baje prav agresivna, jo morjo pazit da ne hodi v spalnico sama, ker pol baje dojenčico tam grabi pa trese in take.

Pat tudi jaz držim pesti, da se vse skupaj umiri. Probaj res čim več preležat, čeprav vem da je to ob otrocih skoraj nemogoče.

OK, lep vikend še naprej vsem skupaj, bom se probala čimvečkrat javit...sam sem preveč lenauser posted image

ČAU BAU

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.9.2008 18:49:01   
april09
Storkljica, welcome in da club user posted image  Ampak ne vem, kaj je  s temi 4 meseci.. Pri nas je bilo isto prve 4 mesece ful naporno. user posted image  Preden se je mala rodila, sem imela iluziije, da bova po ene pol leta, 8m zacela delat na novem otrocku, da bo cim manjsa razlika. No v teh prvih mesecih me je ta ideja minila user posted image  

Ufff navezanost na mame - ja jaz se tudi sprasujem, kako bi nasa sprejela novega clana. Ker moj me se objet ne sme user posted image  Nekako bom poskusala si vsak dan vzet nekaj casa samo zanjo, ostalo pa bomo sproti resevali. Se bo morala navadit, da ne bo vec edina. Ampak se ne bom obremenjevala preden ne bo dejansko prislo do problema. Jaz se bolj sekiram, kako bo ko bom 3 dni v porodnisnici - ker zaradi dojenja se ni spala kje drugje. Pa tud ni mi do tega, da bi jo dala kam v varstvo. Glede na to, da se kar ornk zbuja in jo pomiri edin ziza, pa mislim, da bi tudi v varstvu bila samo enkrat user posted image user posted image user posted image  Zaradi nespanje sem jaz itak kroncno utrujena, tko da sploh ne locim zdaj, da bi bila se tok bolj, ker sem na splosno fertik. user posted image  

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.9.2008 19:45:29   
sonček85
Sonček ...mislim, kje si dobila teorijo o mozoljih? Jaz jih imam za ponoret, kot da sem v drugi puberteti... pri prvi jih nisem imela, pa je ...res je, da mi je cel čas nosečnosti čistilka v službi zatrjevala, da bo fantek...in bolj, ko sem ji govorila, da je ziher punčka (tri potrditve na UZ), bolj je ona trdila, da ne...in ko sem dojenčico pripeljala na "ogled" in sem jo slučajno oblekla v tak petrolejsko moder pajac, mi je rekla "Vidiš, da sem imela prav, da bo fant!"....pa ni! [/quote

od veliok katere ki je bila nosečka sem že čula in tudi moja sodelavka je imela polno mozoljev in seveda rodila punčko.Odvisno ,samo meni je vseeno samo da bo otrok zdrav

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.9.2008 20:49:45   
krfjolca
No, me veseli, da nisem edina s takimi izkušnjami od prvič. Veseli pa zato, ker znajo biti ljudje obupno nerazumevajoči, vsaj okoli mene so se običajno našli samo taki, ki so jim otroci do pol leta samo jedli in spali, potem pa odkrili lego kocke in se po 5 ur skupaj igrali sami v kotu, medtem ko je mama na kavču brala in take user posted image . Glede dojenja ti pa že vsaka branjevka deli nasvete, ko bi ji najrajši nekaj v glavo zabrisal. user posted image

Aja, glede krčev sem pa jaz bolj ali manj doktorirala. Sprobali smo vse živo, od koroških, homeopatskih, avstrijskih, italijanskih kapljic, čajev, ni da ni. Pomagalo ni nič, le celo premoženje sem zmetala po raznih lekarnah. No, pa tudi glede dojenja imam že cel magisterij, pa čeprav nisem dojila - sem pa prebrala na to temo pol knjižnice.

Glede sprejetja novega člana - vnaprej je treba starejšega pripraviti, paziti, da ne pride do hudih sprememb - npr. odstaviti ga veliko prej, da ne zameri, v svojo posteljo gre preden pride novi član, predvsem pa bova midva pazila, da se bom predvsem jaz z njim po porodu ravno tako veliko in kvalitetno ukvarjala. Ker imamo v  hiši živi primer obupno ljubosumnega nečaka, ki ga je mama komaj opazila kako leto po rojstvu drugega otroka, ga puščala po cel dan pri babici in je postal strašno agresiven. Tisto uro, ko ga je imela pri sebi, mu je pa dala risanke za gledat, da je bil mir. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?