|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
11.9.2008 21:01:14   
malcekvita
Urnebes, moj tudi še ni povedal očetu, ker se ne razumeta najboljš, mamice pa nima več, je veliko prezgodaj umrla ( ko je bil še v osnovni šoli). user posted image
Jaz si takih odnosov ne predstavljam, ker je pri nas vse tako pristno, domače, prijetno. Zato mi je žal za vas, ki imate tako slabe izkušnje.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
11.9.2008 21:47:28   
Nogavica
Ojla, punce!

Ve pa tako pridno klepetate, da sploh ne bom uspela prebrati za nazaj, ko me ni bilo.
No, mi smo v soboto ponoči prišli z morja predčasno, ker nas je zahaklala neka trebušna viroza. Najprej je bruhala in driskala naša mala bogica, potem pa sva bila na vrsti še midva z dragim. Jaz sem se šele včeraj dokončno spucala, tako da danes končno spet normalno funkcioniram.
Škoda, ker smo se imeli res fino.

Še za seznamček: NS 24. 9., naslednji pregled 3. 10.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.9.2008 8:48:46   
Pat74
Dobro jutro vsem aprilčicam!user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.9.2008 8:56:59   
april09
Jutro..

Pat, kako kaj tvoji izcedki? Se je umirili z prenehanjem jemanja elevita?

Jaz sem resno sita teh slabosti.. Delovno vnemo imam na psu.

AMPAK PETEK JEEEEEEEEuser posted image user posted image  

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.9.2008 9:09:05   
zupancdam
EN LEP POZDRAV VSEM APRILČICAM!!!!
JUNONA, mene pa zanima iz te nove kolekcije vozičkov peg perego, če se skupaj lahko kupi v kompletu, voziček+jajčka+sportni del+ležalni del in torba mislim da je še zraven! A katera ve kolk komplet stane!
SONČEK85 pozabila sem ti povedat, da napiši na seznam, naslednji pregled 24.9, nuhalno pa imam 9.10., sedaj v Domžalah ne v Konjicah. Sem se prestavila, še sama ne vem zakaj, mogoče ker sem že enkrat bila tam.

In punce? Sem videla, da se kar razpišete, jaz se že nekaj časa nisem javila, vas kar berem in spremljam. Zanima me, tiste ko ste nosečke že 12 tednov ali vas je že minila slabost, men pri prejšnjiuser posted image  ni bilo nič slabo, sedaj mi je pa ful in kr nisem navajena, pa še tolk sem utrujena, dobr da mam sedaj mojo 19 mesečno pikico v vrtcu, da se mal odpičijem.
Ima katera še kakšnega otročka podobne starosti?
mI ŠE VEDNO RAZMIŠLJAMO KAKO JO ODVADIT OD DOJENJA, JOJ KOK BO HUDO!
No, lepo se imejte!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.9.2008 9:12:00   
sonček85
          user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27               (št.user posted image  3 ,št.user posted image 1 )                  ?             ?

02.04.

user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)           08.10.     22.09
user posted image malcekvita                    (št. user posted image 1,št.user posted image 0 )            24.10      15.09

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)            19.08.     25.09.
user posted image bibona                            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             15.09.       ?

04.04.

user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)            11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)          16.09.         ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )        06.10.     24.09   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          18.09.     23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )            08.09            ?

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.08.      26.09
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08.         ?

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.         ?
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09        03.10

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image   0)      22.08.      30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.         ? 
user posted image linči 312                       (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image  0 )           07.10.       06.10.
user posted image angelito                      (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                 ?             02.10
user posted image aljab                           (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                  ?              ? 

12.04.
user posted image poka1                         (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.          ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?                ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št. user posted image 5,št user posted image 1 )            24.09.       09.10 

14.04.
user posted image  vud                           (št.user posted image  2, št.user posted image   1)            23.09        30.09

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )            10.09.          ?
user posted image pat                             (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )            09.09.          ?

16.04.

user posted image krfjolca(25let)         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)               ?          06.10.
user posted image lily32                         (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                ?              ?

17.04.
user posted image Nea_teja_(33let)    (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                ?               ?
user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           07.10.      06.10
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.            ?

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           20.08.           ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )          13.10       06.10.   

19.04.
user posted image  nmag                        (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            02.09.      07.10.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           ?
user posted image BrinaBA(32 let)        (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09        09.10

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.           ?

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)        30.09.       10.10.

25.04.
user posted image pikaro                         (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)        14.09          ? 

26.04.

27.04
.

user posted image   štorkljica                  (št.user posted image  2,št.user posted image  1)          25.09          ?

28.04.

user posted image zoja B                         ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )         22.09.        ?

29.04.

30.04.
user posted image
*junona* (23 let)     (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )            13.10        ?

xx.04.
user posted image sobra(27let)              (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?             ?

user posted image tassika                        (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)         16.09.       ?
user posted image čokoladica                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)               ?            ?
user posted image ančula                        (št. user posted image , št. user posted image )                   ?             ?

user posted image  srečka82                    (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ?)           11.09    18.09

01.05.
user posted image   pat74(34let)              (št. user posted image 3,št.user posted image 2)           03.10.       ?

TRENUTNO NAS JE: 53  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.9.2008 9:13:02 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.9.2008 9:16:52   
sonček85
evo jutro!Sem vpisala vse podatke in če ima še katera kaj za spremeniti mi naj sporoči.
Zupancdam:ne sekiraj se zaradi dojenja ,saj imaš še dovolj časa da prenehata s tem ,vsak dan manj in potem malo iz flaške vmes pa bo,se bo tudi mala navadila.In po moje se da vse skupaj kupit ,samo stane kar preko 500e po moje.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.9.2008 9:36:02   
zupancdam
SONČEK85 Sam a veš, dlje bom čakala slabše bo, ker potem bom pa pikico dojila, bo pa ta večja hotla zraven, sigurno, se mal bojim kako bo. Mi pravjo naj v tandemu dojim, n išans, pol bo pa za pikico premalo mleka, ko mi Lara v enem podoju sprazni obe, pa veš kolk mleka še mam, vse otroke bi lahka nahranla v vasi. Joj ej, sem si zarekla, da dojim drugega otroka samo pol leta potem pa flaška, čeprav sem pri LARI bila strogo proti flaški in dudi, pa ima dudo še sedaj, flaško sem ji pa pr 1 letu na silo vsilila, da je vsaj malo spila, ker sem avša mislila, da mojega mleka nima dovolj. Še dane spije samo 1x do 2x na teden 1dcl mleka po flaški, samo ziza se dere. JOJ,JOJ!

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.9.2008 9:40:07   
srecka82
Jutro punce.

Jaz sem že na svojem delovnem mestu in tako kot sem večeraj obljubila, se sedaj oglašam. Včeraj sem bila na prvem pregledu pri svoji G in tako sem videla user posted image  in slišala srček kako bije. Je rekla G, da je medek, ker je malo debeluškast user posted image user posted image , upam, da se mu notri godi dobro. 18.9 pa imam NS. Srečni dogodek bi naj bil 7.4.09user posted image user posted image . To je moja prva nosečnost in si želim, da bo vse vredu do konca.

Sonček85 sedaj me lahko dodaš v seznam-hvala!

Se tipkamo še kaj...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.9.2008 9:47:20   
srecka82
aja, pa stara sem 26 letuser posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.9.2008 9:47:52   
april09
Srecka user posted image user posted image user posted image

zupancdam - ma jaz se zaenkrat se ne sekiram zaradi dojenja. bom videla, kaj bo cas prinsel do konca leta. vceraj je sla spat po dolgcem casu brez dojenja cez dan in pred spanjem user posted image  ampak ponoci pa se se vedno tko uspava. meni zaenkrat ustreza, ker sem taka koma. ko mi bo pa dovolj, bomo pa verjetno par noci prejokali (verjetno obe user posted image )..

user posted image  soncek za urejanje seznama

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.9.2008 9:52:46   
vud
Zdravo punce!
Tudi jaz komaj čakam, da mine teh 12 tednov. V prvi nosečnosti mi je bilo slabo od 7-12 tedna, zdaj pa že od dne ko se je prijelo. Groza me je, potem pa še vzel elevit...user posted image  Sem včeraj tako za hec pogledala v materinsko od prvič glede velikosti pikice in seveda kil....user posted image  Fantič je bil v istem obdobju precej večji..., kar se pa kg tiče, sem se pa do 20 tedna zredila samo 2 kg, zdaj pa že 3, pa še v 10 tednu nisem. Sploh ne vem kaj naj. Lačna non stop, slabo non stop.... joj me ne. Zdaj imam toliko kil, kot sem jih imeka pri prvi nosečnosti v 27 tednu, s tem da sem štartala z malo več......kaj me še čaka. Prav talko se moja druga nosečnost čist razlikuje od prve... tako da bi morala pol biti punca.... A boste ve vprašale za spol?? Mene sicer mika, samo se bom verjetno pustila presenetit. Dragi mi pravi da bo punca.... 
Kakšne znake še imate poleg slabosti in bruheca???
mene mučijo mozolji, glavobol, zgaga, zobe si komaj umijem da ne bruham (se zdaj trudim samo 1x na dan, pa je še to grozna muka..)user posted image  
Prvič se spomnem, da so mi smrdeli skoraj vsi parfumi zato je imel dragi prepoved mazanja in špricanja v prvih treh mesecih, ni bilo mozoljevuser posted image , ne glavobolovuser posted image , bruhec samo 1x, samo pogosto sem jokala, taka cmerika....

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.9.2008 9:53:07   
zupancdam
APRIL09, a vi se še ponoči kar dojite, midve tudi, po 3x če se zbudi, sama razvada in crkljanje, ker ko jo dam pa k babici čez noč, pa spi celo noč in zvečer spije 2 dcl mleka po flaški. Ej, vedno, samo doma ne, se dre ponoč mami zizo...
Čez dan včasih pozabi na zizo, samo ko sva notri in če se jaz uležem hoče zizat, včasih pa tud naša zvečer pozabi na zizo.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.9.2008 9:53:48   
sonček85
          user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27               (št.user posted image  3 ,št.user posted image 1 )                  ?             ?

02.04.

user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)           08.10.     22.09
user posted image malcekvita                    (št. user posted image 1,št.user posted image 0 )            24.10      15.09

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)            19.08.     25.09.
user posted image bibona                            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             15.09.       ?

04.04.

user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)            11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)          16.09.         ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )        06.10.     24.09   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          18.09.     23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )            08.09            ?

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image   0)         14.08.      26.09
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08.         ?

user posted image
 srečka82(26let)        (št.user posted image  1, št .user posted image   0)               ?           18.09
08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.         ?
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09        03.10

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image   0)      22.08.      30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.         ? 
user posted image linči 312                       (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image  0 )           07.10.       06.10.
user posted image angelito                      (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                 ?             02.10
user posted image aljab                           (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                  ?              ? 

12.04.
user posted image poka1                         (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.          ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?                ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št. user posted image 5,št user posted image 1 )            24.09.       09.10 

14.04.
user posted image  vud                           (št.user posted image  2, št.user posted image   1)            23.09        30.09

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )             10.09.          ?
user posted image pat                             (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )             09.09.          ?

16.04.

user posted image krfjolca(25let)         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)               ?          06.10.
user posted image lily32                         (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                ?              ?

17.04.
user posted image Nea_teja_(33let)    (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                ?               ?
user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           07.10.      06.10
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.            ?

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           20.08.           ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )          13.10       06.10.   

19.04.
user posted image  nmag                        (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            02.09.      07.10.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           ?
user posted image BrinaBA(32 let)        (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09        09.10

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.           ?

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)        30.09.       10.10.

25.04.
user posted image pikaro                         (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)        14.09          ? 

26.04.

27.04
.

user posted image   štorkljica                  (št.user posted image  2,št.user posted image  1)          25.09          ?

28.04.

user posted image zoja B                         ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )         22.09.        ?

29.04.

30.04.
user posted image
*junona* (23 let)     (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )            13.10        ?

xx.04.
user posted image sobra(27let)              (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?             ?

user posted image tassika                        (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)         16.09.       ?
user posted image čokoladica                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)               ?            ?
user posted image ančula                        (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )              ?             ?

user posted image  Adelina                       (št.user posted image 3,št. user posted image   2)             09.10   27.09 

01.05.
user posted image   pat74(34let)              (št. user posted image 3,št.user posted image 2)           17.09.       ?

TRENUTNO NAS JE: 53  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.9.2008 10:03:39 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.9.2008 9:54:11   
Pat74
April09včeraj sem bila prvič brez, ampak moram rečt, da je moje počutje v primerjavi s prejšnjimi dni neprimerljivo boljše, tako da sem prepričana, da je bil veliki krivec elevit. Tudi slabosti so bolj mile, pol grem malo pojest in je ni več.
Sonček85jest imam pregled 17. 9. in ne več 3. 10. Hvala, ker tako lepo urejaš seznamuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.9.2008 9:59:41   
sonček85
vud:Da tudi nam se pojavljajo mozoljčki ni to se pojavijo baje takrat ko so punčke.Jaz sem najprej rekla ,da bo fantek ,čeprav čedalje bolj mislim ,da bo punčka.N o mi je pa vseeno ali bo user posted image  ali  user posted image  samo da bo user posted image  potekala normalno in da po 9 mesecih držim najino pupikov naročju.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.9.2008 10:00:26   
Adelina
Ojla!
Res ste pridne za čvekat, da vas komaj uspem sproti prebrat, pa sem doma. Torej Sonček 85, če hočeš dodaj še mene na seznam, sicer pod xx.4. ker še ne vem, kdaj imam točen rok, NS imam 27.9., naslednji pregled pa 9.10.
Moje počutje je zelo spremenljivo. Včasih sem ko rožca, včasih pa sem cel dan tolk utrujena in švoh, da bi sam ležala, pa še to mi je mukauser posted image Tudi slabo mi je kakor kdaj, ponavadi pa bolj proti večeru. Sama sicer tudi jemljem Elevit popoldne ali zvečer, sam mi pomoje ni slabo od njega, ker mi je blo tud  prej slabo, ko sem ga jemala zjutraj.
A na nuhalni boste vse vprašale za spol. Jaz tokrat ne bom, pri prvih dneh pa me je obakrat firbec matral, oz. 2. je bolj mojega moža kot mene. Tokrat pa se tudi on strinja, da naj bo presenečenje do poroda.
Sicer pa imam 24.9. še en pregled pri Pušenjaku zaradi cerklaže, ki me po vsej verjetnosti čaka zaradi prejšnjega grozečega prezgodnjega poroda, ko sem se 2,5 meseca prekmalu začela odpirat. Mi je pa zdaj sestra pri zdravniku rekla, da skoraj vsem komisija zavrne podalšanje bolniške in bom očitno morala it s cerklažo delatuser posted image pa se bom pol res skoz sekirala, kaj če bo kaj narobe. Moram namreč dostkrat kej dvigovati ali prestavljati, zato me je tud zdej dala G. na bolniško. No, bom vidla kaj bodo povedali čez en mesec.
Lepo čvekajte še naprej pa srečno vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.9.2008 10:00:31   
Pat74
Vud- ja vsaka nosečnost je malo drugačna - v 2. sem misnla, da bomo mel pubeca, ker je bla tolk drugačna, ampak očitno to nima veze s spolom, ker smo potem imel še eno pupko. Tokrat mislim, da bo še v 3. punčka - ja, sej bi mel pobeka, amak iskreno: sem se že kar na punčke navadila, da si kar ne predstavljam, kako je, če imaš sina. Drugač bomo pa zagotovo vprašal za spol, sem bolj firbčne sorte, da ne bi zdržala, razen, če ne bo hotela pikica pokazat, kaj je - kot pri Maški - šele v 8. mesecuuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.9.2008 10:02:25   
vud
Pa še to... vsak dan sem ful utrujena, ker imam povečini sama vse popoldneve malčka.. ne upam si niti predstavljati, da bi imela dva in bila nocečka... grem ponj, šibam v trgovino, pridem domov pospravljat, pripravljat večerjo... kopat malega.... komaj čakam da pride moj, pa je tud zmatran, ker dela cele dneve. zato imamo doma bobmo. Kako zmorete tiste z dvema malkoma ali še več???

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.9.2008 10:08:21   
Pat74
Naši punci sta hvalabogu že izven kategorije malček - 7 in 3 leta - kot vidite imamo otroke na vsake 4 letauser posted image - zato bosta v kar veliko pomoč, vsaj starejša, ki že komaj čaka, da pride dojenček; tamala pa tudi vsem okol razlaga, da ga imamo v trebuhu - pa ona tudi - pri tem pa kaže na prsa in ne trebuhuser posted image . Imamo pa kar majhno krizo s tamalo, ker je ne morem odvadit, da bi ponoči spala v svoji postelji, tako sva zjutraj z možekom čist polomljena in zbita. Upam, da mi do prihoda novega člana to uspe.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.9.2008 10:18:03   
aljab
Jutro še od mene!

Jaz sem še kar.....slabo mi skoraj ni več (v primerjavi s 7.tednom), sem pa danes po dolgem času spet bruhala. Krvavega izcedka že en teden nimam. (TOK; TOK)
Tud moja druga nosečnost je drugačna od prve. Večja jokica sem, mozoljev nimam, pa bolj mi je slabo,...prvič sem tud manj bruhala. No pa predvsem nisem bila tako napihnjena!! Zjutraj je še v redu, popoldan sem pa kot v petem mesecu. Hlače sicer še vse oblečem, ampak mi gre pa na živce ta balon od trebuha.  Nisem  še čist dojela, da sem nosečka in predvsem na to da me bo razpihnilo.

April 09 in zupancdam Tudi jaz se ubadam z uvajanjem v vrtec in mi je taka nočna mora, da kar skoz jočem. Mala je kar v redu tam.....joče sam če drugi, ampak se je pa ful  spremenila. Porušila se nam je vsa rutina, skoz joka in se vesi po meni. Danes je po dolgem času spet spala celo noč.
Jaz sem jo nehala dojit tri dni pred 1. rojstnim dnem. Počasi ji uvajam mleko po magičnem lončku in kar gre. Je pa res, da je mlajša in ni bila kaka zizomanka. Sem pa postopoma ukinjala. Najprej nočno, nato jutranje in nazadnje še večerno dojenje. Šele zdaj po štirinajstih dneh mam mogoče malo večje prsi...v prvi nosečnosti sem bila pa ful obdarjena, pa boleče so bile tudi.user posted image user posted image

Vud jaz sem pa celo na boljšem glede kilaže ampak sem tud skoz lačna. Sem shujšala 2 kg odkar sem noseča, ampak mam pa itak drugačno postavo kot pred nosečnostmi.  Trebuh sploh ne gre stran. V prvi nosečnosti sem se zredila 16 kg, pa bi rada tokrat manj. Sem morala potem vsakih 14 dni druge hlače kupit.user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.9.2008 10:23:12   
frutolina
Vud po tvojih znakih sodeč ( mislim tiste ko ni bruhca, ni mozoljev, ni glavobolov..) bom jaz očitno mela fantka user posted image  Me prav zanima če res....user posted image  Vendar pa poznam punce ki so ful bruhale ( + druge težave) in mele fantka al pa nič bruhale in mele punčko.

Pa saj veste zakaj pravijo da če imaš mozolje, da bo pupika?
Baje zato, ker mami lepoto krade heheheuser posted image  Moje dete za zdaj tega ne počne user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.9.2008 11:20:49   
april09
NOGAVICA - lej kaj sem nasla user posted image user posted image  un vozicek za dva v akciji
http://www.o-baby.de/agr/phil&teds-sport-buggy-+-double-kit-black_22305_3.html

user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.9.2008 11:51:06   
zupancdam
ALJAB,se bom ravnala tako kot ti;postopoma bom začela ukinjat dojenje in sem se odločila da jo bom takrat ko bo potrucana za zizo zamotila z nečim, da bo vsaj čez dan pozabila, ampak kaj ko se peljema z vrtca že gvori-mami zizo!
Mi sicer nismo imeli problema z uvajanjem v vrtec, ker ga imamo 50 m stran in sva včasih ko sva bile na sprehodu šle kr tja na igrišče in se je mala igrala zraven in tudi sicer je navajena na otroke in jih ima ful rada. Tako, da joka ne, samo včasih zjutraj gleda za menoj. Hvala bogu da je tako. Boš videla, saj se bote pri vas tudi privadili!
No, sedaj me pa res nekaj zanima in lepo prosim, če mi lahko ena svetuje!
Preden sem zanosila, mi je zdravnica rekla, da imam toliko mleka, da bom morala dobiti tablete da mi bo zginil, sedaj ko sem pa noseča pa seveda teh tablet ne smem jemati. Kako hudiča mi bo zginil mlek, če pa, ko pikice nimam eno noč pri sebi imam zjutraj čisto trde, bulaste, že skoraj vnete, bolijo ko hudič-tako kot na začetku ko je naval mleka. Kako mi bo zginil, če si ga bom pa stiskala ga bo pa še več, imam ga pa res veliko!
To me resno skrbi, zdajle je mala v vrtcu pa že mam vse trdo in boleče. Naj mi katera svetuje, saj tablet sedaj ne smem vzet!
lep pozdrav

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.9.2008 13:21:13   
Ladybird01
no takole...pa se ena...vas prebiram ze nekaj casa, pa sem rekla, da se pofockam...moj primer malo drugacen, ker zivim v tujini ampak vseeno vas prebiram; se tako pocutim closer to home hehe...stara sem 29 (no cez par dni 30 user posted image ), prvi otrok ampak ne prva nosecnost; sem imela splav 9 let nazaj :(. tale mali palcek user posted image  sicer ni bilo nacrtovan ampak ZELO ZELO zazeljen!! je kar ratalo yeeeey!! daddy&mummy sta zelo happy happy happy user posted image user posted image user posted image ...datum imamo 2.4., prvi scan pa 17.9...komaj cakamo!! ja tukajle so vse stvari malo bolj pozno, ker ti v bistvu kot prvi scan naredijo kar nuhalno...prej pregledov sploh ni!! no razen, ce je kaj nujnega oz ce krvavis imas bolecina etc...je pa dobro to, da je vse tukaj zastonj - naredijo nuhalno+blood test zdruzeno...to je res fajn...me ful preseneca kako je v slo to samoplacnisko; saj to je pa ja ze tako vsakdanje postalo...drugace pa imam za sabo ze vse krvne preiskave; vse OK (poleg tega, da sem Rh negativna)...drugace nisem imela tezav TOK TOK, seveda krci na zacetku, pa SLABO SLABO SLABO (se vedno!), in seveda utrujenost...noro sem skoz utrujena...drugace pa so far so good in resnicno upam, da bo tako tudi v prihodnje!! edino kar so mi rekli je to, da sem presuha in se moram zacet redit...ampak ce mi je pa taaaaaaako slabo! nic mi ne pase jest; jedla bi take prave domace stvari (od mamice user posted image ); sarme pa cufte pa pire krompir pa spinaco in jajc na uc, pa mmmmmmmm...jest kuharca bolj nism in zdejle bi mi prov pasalo iti domov v Slo in se crkljati pri mamah! no ampak sej se trudim tudi tukaj, se bomo pa kuhat naucil ne?!

no pa naj bo dovolj, sem vas cist zasula hehe
lepo vas je brati, vsem zelim srecno in LEPO user posted image  in samo pozitivne misli pa bo vse OK!!

lep petek&vikend
papa

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?