|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
11.9.2008 21:35:15   
naty13
Evo  5 user posted image .

Zdej grem pa počas spančkat tudi jaz.

user posted image  je izpod tuša. Upam, da moj križ dobi kakšno masažo. user posted image user posted image user posted image

Nočko.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.9.2008 22:06:06   
tejkaz
Pogledala sva en del Prison Breaka, in gremo tudi mi spat.
Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.9.2008 22:09:49   
bella02
naty, jaz sem Tejo že zdaj vpisala v vrtec. Ni nič narobe če ni marec, pravijo celo, da je najbolš otroka vpisat takoj po rojstvu in jaz sem to storila že pri Tjaši in zdaj spet. Prej je vpisan, bolš je. To so mi povedali v 2-eh vrtcih.

naty in tejkaz: starševski dodatek je bil izplačan danes, otroški dodatek pa bo jutri. To vsak mesec piše na strani CSD Šiška   user posted image . Sem vama kar fouš, bi šla tud jest na kavo, pa sva trenutno brez avta, pa Kranj je predeleč user posted image . Sem pa imela do zdaj delo s pupama, pa kuhno je blo treba mal v red spavt, ura pa gre ... No, mali dve že spita od 21h.
Grem še mal po netu brskat. Nočka user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.9.2008 7:28:52   
tejkaz
Jutro user posted image user posted image

Škoda Bella, pa kdaj drugič ko boš imela avto.

Jaz nimam starševsega dodatka, imam navadno porodniško, zato jo dobim šele v ponedeljek, otroški je pa res bil danes. Sem preverila.

Nič, šibam, moram še posesat, da bo Naty našla do nas user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.9.2008 7:51:11   
sandra123
Jutrouser posted image , po dolgem času se še jaz malo oglasim....preberem še nekako, kaj čvekate, komentirati pa nimam časa, ker me moji princeski nonstop okupiratauser posted image ...
Tejka, hvala za user posted image user posted image , sem je res potrebna danes...
V ponedeljek smo imeli pravo žrko doma...Tinka je bruhala 100 na uro in je ostala doma, pa še posvetovalnico smo imeli...Taja in Teja sta pridobili že skoraj 1 kg odkar smo prišli iz bolnice (Taja 3950g, Teja 2900g), smo bili zelo pohvaljeniuser posted image user posted image user posted image ...Še vedno obe dojim, čeprav je to kar mučno na trenutke...sem potem čisto brez energije...V sredo smo imeli kontrolo v bolnici s Tajo - UZ ledvic, je HB vse ok, tako, da ne bo potrebno več hoditi na kontroleuser posted image user posted image user posted image ...Spanje pri nas je kar lepo ponoči...Taja v povprečju spi od 22-ih oz.22.30 do 5-ih ali celo do 6-ih zjutraj, Teja pa se vmes zbudi...spi nekje 4.5 ure skupaj...Skratka, vsaj ponoči imamo nekako mir in malo spanja, ker čez dan je kar pestro...šele okrog 12-ih mi uspe, da gremo na sprehod in potem še po Tino v šolo...skratka, spanja ni veliko čez dan, je kar akcija user posted image user posted image user posted image user posted image , mami pa čisto izmučena zvečer...
Lepo se imejte, se še slišimo kaj, ko bo kaj več časa...moji princeski se spet oglašata....šibamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.9.2008 7:53:58 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.9.2008 8:07:08   
kaja02
ja pol pa nič, spet vam ne morem kave skuhat, me vedno katera prehiti, tejkaz, hvala za kavo, sem si jo privošla. Ena je zadnjič spraševala, katero kavo pijete, jaz pijem tapravo, v povprečju 2 šalčki na dan, jutranja je bolj mlečna,popoldanska pa malo manj, pa nimam občutka, da bi malo zaradi tega kaj bolj matral oz. da bi imela manj mleka.

današnja noč je podobna že 4.ta teden, zvečer se nekaj časa dere, odvisno od dneva, včasih to traja par minut, včasih skoraj celi 2 uri, potem pa zaspi in spi okoli 7- 8 uruser posted image , mamica spočita, danes sem jo celo ob 6.30 budila, ker so mi mlekarne skor eksplodiraleuser posted image , sedaj pa spet spi, jaz sem že zajtrkovala, bla pod tušom, po tavečjem pospravla, Kajo v šolo spravla.... sem karnaenkrat postala jutranji človekuser posted image , saj čez dan večinoma bedi, zvečer pa jaz dobesedno padem v postlo. Sedaj grem pa še časopis prebrat, če se je kaj pametnega zgodil...

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.9.2008 8:08:21   
naty13
Jutro.

Tejka hvala za user posted image , jo bom spila s tabo raje v živo in na štiri oči. user posted image user posted image user posted image  Do tebe pa v miže najdem, mi je poznana tvoja pot, sploh ker imam frizerko dve ali tri hiše naprej. user posted image

Bella res škoda, ker se nam ne moreš pridružiti na user posted image  in čveku. kar izbori si kdaj avto. Bi te rada spoznala, verjetno si tolk prijazna in v redu  kot tvoja sestrica. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image  za tvoji bejbi, ker sta tolk gramčkov pridobili, pa za super noči. user posted image user posted image user posted image  Ja, verjemem, da si velikokrat brez energije. Saj bosta kmalu zrasli, pa bodo šle tvoje bejbe po svoje in rekle cao mami. user posted image  A jih user posted image  kaj slika, bi jih rada videla.

Naša noč spet super. user posted image  Jošt v postelji ob 19.30, sicer zaspal mal kasneje, Nejc pa tudi pred 20h v postelji. user posted image  No, saj se vidi, sva s Tejko kar fajn čvekali. Sva meli kar podmazane prste. user posted image user posted image  Jošt pridno pančkal do 3.45, pojedel in spal do 6.45. Takrat pa je tudi Nejc vstal. user posted image

Nič se grem mal na pakirat, ker greva s Tejko na kofe in vozičkat. user posted image  Danes bova mele pa jezike namazane. user posted image user posted image user posted image user posted image  jutri bo pa dež. user posted image user posted image user posted image   user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.9.2008 8:12:07   
kaja02
tejkaz- a si preverla na kliku???  mam vprašanje, če preverjaš skupno stanje, tam kje se ti izpiše tudi dodan limit, a tebi tudi pišejo same 000, meni že cel teden pišejo nule

pa prijetno čvekanje Natj in tejkaz vama želim, pa glejta, da res ne bo jutri cel dan dežuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.9.2008 8:14:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tejkaz- a si preverla na kliku???  mam vprašanje, če preverjaš skupno stanje, tam kje se ti izpiše tudi dodan limit, a tebi tudi pišejo same 000, meni že cel teden pišejo nule

pa prijetno čvekanje Natj in tejkaz vama želim, pa glejta, da res ne bo jutri cel dan dežuser posted image

Ja, na kliku sem preverila, pa nimam nobenih nul. Mislim da je najbolje da se na banko obrneš, nekaj verejto ni v redu.

Jutri bo pa dež v vsakem primeru user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.9.2008 8:46:12   
Zoja Miša
Hvala za kavico Tejkaz.
Sta z Naty tako čvekali včeraj, da sta že danes dež priklicaliuser posted image . No, dežja še ni, je pa oblačnouser posted image . Ampak jaz bom vseeno šla potem še malo na sprehod! Jutri in do ponedeljka, bo potem katastrofa!user posted image  Pa še mrzlo bo ko hudič!

Je super sedaj, ko mojo punco pustim kar spati. Čeprav ima ponoči fore. Včeraj je zaspala ob 20h in potem spala do 1h, sva jedli (3x), in šele ob 3h je zaspala nazaj. Jaz ji namreč ne morem v flaško dati kar npr. 100ml in da bi ona pojedla, kolikor lahko, ostalo pa pustila. Ker naša punce poje vse, kar ji daš. Če bi bilo v flaški 150ml, bi pa toliko vase zbasala, čeprav bi potem pol ven vrglauser posted image . Je rekla patronažna, da to delajo nedonošenčki. Nimajo meje, in ko dobijo za jest, pojedo vse!user posted image  Zato pa imava potem mataronsko hranjenje. Ker ji najprej dam 75ml, potem pa še parkrat po 10 ml ali 15ml, dokler se ne umiri. In ponoči je potem sešteto vse pojedla 105ml!user posted image  Pa sem mislila da bo kaj ven vrgla, pa niuser posted image . Očitno je res, kot je Naty rekla, notri prinese obrok, ki ga prej izpusti.
In da ne boste mislile, potem je bila ob 5h zopet budnica in je pojedla zopet 75ml. Sedaj še vedno pančka. Eh, ni kaj pridna punca je!user posted image Moram jo zvagati danes in potem vsak dan, da bom videla kako ji gre.

Sem tudi sebe zvagala, še 6,5kg do moje teže. Teh 10kg je šlo hitro dol, zdi se mi da se bom pri zadnjih 5kg namučila, da se jih znebim. Ampak sem se odločila, z oktobrom začnem 1 x tedensko na fitnes hoditi, tako bom še nekaj zase naredila. In se pripravljala na rolanje pomladi!user posted image

Govorite o deokladih, jaz pa še nisem nobenih papirje oddala! Kaj pa moram sploh narediti????

Vidve čvekiuser posted image (Naty in Tejkaz) uživajta na kavici! Pa pazita da ne bosta za jutri dež priklicaliuser posted image user posted image user posted image . Mogoče se še jaz kdaj zraven povabim. Vendar se je treba zorganizirat, moj je ravno včeraj izvedel, da bo avto lahko kupil šele konec novembra. user posted image user posted image user posted image  Takrat njegova teta dobi novega in nama proda njenega. Do takrat imava enega (beri mojega) in on se z njim vozi v službo.

Zdej moram pa na Tamala za telovadbo mail napisati, da vidim kako je s tem.

No, lepo se imejte in se beremo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.9.2008 8:56:20   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Govorite o deokladih, jaz pa še nisem nobenih papirje oddala! Kaj pa moram sploh narediti????

Greš v papirnico, kupiš vlogo za uvaljavitev pravic do otroškega dodatka, izpolniš in oddaš na centru za socialno delo. Če boš oddala v roku treh mesecev po rojstvu dobiš za nataj tudi izplačano (naslednji mesec še za ta mesec), drugače pa samo za tekoči mesec. Potem si pa lahko na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp informativno izračunaš koliko boš dobila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.9.2008 9:18:41   
cebrca
Vas samo na hitro pozdravim.

Meni pa drugače kot zjutraj ne uspe priti na RR. Očitno bo tudi mene Ivan preobrazil v jutranji tip. Vstanemo ob šestih in potem se ne splača it več v posteljo, pa še buden je potem kot trobentica. user posted image user posted image user posted image Po kakšni urci zaspi nazaj, mami pa v akcijo na zajtrk, še kakšno malenkost postorim, potem je pa spet: mami jedel bi!!!!!
Zvečer je pa tako ali tako akcija od sedmih do desetih ko zaspi, ampak so to prijetne urice, ko jemo, se crkljamo, smejemo kopamo itd. Potem pa mami pade v posteljo kot pokošena.

tejkaz in naty sem prav uživala v vajinem dialogu na prejšnji strani, vama kar zavidam, ker sta tako blizu skupaj in se lahko dobita na kavici! Sicer pa vama bolj zavidam čvek kot kavo user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa uživajta. Da bo pa dež smo pa tako ali tako že vedeli!user posted image user posted image user posted image

sandra živjo, lepo te je malo prebrat. Si pa supermami in ravno tako vse tiste, ki imate več kot enega cele dneve doma.  Pa še veliko mirnih in prespanih noči, da je potem več energije za čez dan.

bella02 mene tudi ni preveč zanimala barva oči, samo da je spal. Sicer pa a ni tako, da se vsi rodijo z modrimi očmi in se jim šele kasneje ustali prava barva oči??? Zdaj pa ne vem ali sem to sanjala ali sem to res nekje brala. Sicer pa imam jaz modre, moj pa rjave oči. Vseeno je kakšne ima Ivan, nihče ne bo mogel reči da je od poštarja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Ivan spi enako kot njegov oči!

user posted image

Toliko smo pa pridelali podbradkov

user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.9.2008 9:30:30   
kaja02
iiiii, ceberca, kak cuker je tvoj mali!!!

nevem no, me zadnje čase tako hormončki dajejo, vse mi je tak cart, vsi so tako lepi ( moje še posebej user posted image ), sva včeraj z mojim gledala najni princeski, ko sta zvečer zaspali in se pogovarjala, kdaj greva v akcijo še za eno pupo( vedno si je želel fantka, sedaj pa je čist navdušen nad punčkami- so bolj atijeve ljubice). Pa sva že prvič rekla, da ne bo repeteja, pa sva po 6. letih zopet not padla, sedaj si pa želiva še eno, sam ko mamo prostorsko stisko in ne vem, kam bi jo lak dal.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.9.2008 10:08:04   
kaja02
pa mam spet samogovoreuser posted image , vse pobegnete, ko se jaz prijavim

vprašanje: koliko od vas, ki polno dojite je dobil že menstruacijo??? men se še čišča ni nehala, pa sem včeraj ponovno začela kar dobro krvavet, danes tud, tak da mislim, da je to user posted image , upam vsaj, da ni kaj druzga, ker tudi čišča je še vedno bila bolj krvavkasta in ni spreminjala barve, mam pa pregled 17.9, in če me nebo nič bolel( baje če je kaj narobe boli trebušje) se nebi rada šla prej tja pokazat.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.9.2008 10:11:19   
ozziebo
kaja, pojdi se pokazat. Jaz sem po 14 dneh zakrvavela, so ugotovili del posteljice v maternici in rekli, da bodo počakali do 6. tedna po porodu. ( če ne bo bolečin, vročine). Sem pa ves čas krvavela, ves čas sveža kri, tako da so mi v torek naredili abrazijo, ker sem dobila vročino. Pa polno dojim.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.9.2008 10:18:57   
anita goitan
dan punce,
šele sedaj mi je od jutra uspelo Zojo mal uspavat, da sem lahko pomivalca spraznila in cunje dala sušituser posted image , noč je bila kot običajno: zaspala je ob pol 21ih, spala do pol 24ih, na to jedla, spala do pol 3, na to jedla, spala do pol 5ih, na to jedla spala do nekaj čez 6, na to jedla user posted image user posted image spala do pol 8ih.
Včeraj smo bili mal po gozdu, sem jo zunaj dojila in zvečer sem pod tušem klopa na joški opazilauser posted image user posted image , sam je lepo šel ven, hudič!

ravnokar pa sem dopis na SVIZ poslala, se želim odjavit ker pri porodniški se mi ful pozna ko mi mesečno tržejo tile sindikalistiuser posted image

Ok se grem preoblečt, in kmal bove pičle ven, čaoo

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.9.2008 10:21:30   
Mia007
Ali dajete tem vašim dojenčkom na dan kakšno žličko vodice... NE čaja.... Marsikateri dojenček tudi če je dojen je potrebn prekuhano ohlajene vodice.

Lepo cartatje, ker tako hitro mine čas:)user posted image

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.9.2008 10:43:07   
Krysia
Pozdravljene!

No, tudi meni je šele zdaj uspelo priti do RR. Noč je bila ok - spali od 23h do 2:20, potem smo bili tako pokakani, da je šel oči v akcijo previjanja, pa ne vem, kaj sta imela, ker je to ful dolg trajalo - nekaj sta govorila o polulani sveži plebnički (jah, dragi moj, kar navadi se - to je Rokova specialiteta user posted image user posted image ). Potem se je pa seveda Rok zbudil in gledal kot sova in do pol štirih ni zaspal user posted image In ko je zaspal, midva nisva bila zaspana user posted image In ker še nimava dovoljenja za user posted image , sva šla gledat en dokumentarc o nekih ladjah user posted image Jah, no .. kaj moremo user posted image user posted image

Smo pa ponoč še dal stvari v sušilca in sem zjutraj že vse lepo zložila in pospravla, pa posodo pomila pa po tleh pometla ... zdej pa čakam, da se Rok zbudi, da greva mal vozičkat ... Popoldan pa dobimo obiske da se mami mal načveka ...

Tejkaz in naty13, sta pa res lepo načvekale celo stran user posted image . Mi je kar mal žal, da nisem iz KR, bi šla kdaj z vama na sprehod in čvek. Dežja za zdaj pri nas še ni, tako da ni panike, vidve kar čvekajta ...

cebrca, ivan je pa res cukrček. Glede oči pa ... moje so modro sivo zelene (odvisno od ... ne vem česa), moj ma pa neki bolj na rjavo, tako da tudi pri nas ne bo nihče mogu rečt, da je od poštarja user posted image Mislim pa, da sem tudi jaz nekje brala, da imajo itak vsi dojenčki na začetku modre oči ... tako da res ne vem, zakaj je treba tok gledat kakšne oči ima ... Glavno, da vidi pa da je zdrav, a ne!
Aja, pa hvala za tvojo izkušnjo s čajem - sem včeraj spet probala in si imela prav - celo všeč mu je ... in je včeraj pridno pil komarčkov čaj po žlički, pa še krči so se mal umiril in smo pridno zaspali.

kaja02, jaz polno dojim, menstruacije na srečo še ni od nikjer, mam pa še zadnje zdihljaje čišče - pa smo že 4 tedne po porodu.  Glede prostorske stiske pa ... poznam družino s 4 otroki (od 0 do 8 let), pa so živeli na 34 kvadratih, zdej so se pa preselil v alo večje stanovanje ... Drugač pa tudi midva nimava neki blazno velik prostora, pa tudi razmišljava še o enem user posted image (sam mal bova počakala). Pa ne narobe razumet, te nič ne sekiram al pa kritiziram, sam povem ... me je glih prešinilo, ko si to napisala. Je pa res, da se tud jaz kdaj pa kdaj vprašam, kako se bomo zorganiziral ko bo Rok večji in bo rabil malo več prostora. samo mislim, da bo šlo ... Konec koncev smo tudi pri nas doma živeli na 45 kvadratih, pa nas je bilo 5 (mislim, 3 otroci + starši, da ne bo katera narobe razumela user posted image )

Naš Rok je pa včeraj dobil davčno številko user posted image Bogi revež, takoj ga je davkarija napadla ... user posted image
Aja, še eno vprašanje: če dam delat osebno al pa pasport za Roka, a katera ve, koliko časa je to veljavno? Ker tista slika ki bo tam noter itak ne bo relevantna, ker se otroci ful spreminjajo. A pol bom mogla vsako leto nove dokumente delat al kaj? Pa zdej sem ugotovila, da bo treba kar pasport dat narest, ker z osebno ne moreš v Bosno, mi mamo pa tam žlahto ... user posted image

Joj, tejkaz in naty, a je res tolk hudo s to porodniško? Ker jaz u bistvu kar dost dobim ... no, ni glih, da bi se človk hvalu pa da bi lahko kej velik pršparal od tega, ampak je več kot sem mislila, da bo. In to kljub odtegljajem za SVIZ - packi, ful poberejo, pa še poračuna za nazaj nisem dobila, ker to pač dobiš z avgustovsko plačo, ki je jaz nisem dobila! - mi je potekla pogodba o zaposlitvi in sem zdaj brezposelna ... Mah, sam da je Rok ok, službo bomo pa že dobil enkrat ...

Sandra123, vi ste pa res lepo pridobili tele gramčke ... me prav zanima, kako bo pri nas - vam sporočim v ponedeljek.

No, to bi blo vse za zdej. Grem pogledat, če še znam kakšno križanko rešit, pol bomo pa počas jedli in šli mal na sprehod ... Pridne bodite pa velik veselja z vašimi sončki.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.9.2008 11:47:53   
kaja02
krysia- saj mi tud žvimo na 40 kvadratih, pa smo že 4-je, ma Kaja tako miceno sobo( smo balkon zazidal), v najini spalnici pa je sedaj še kindreped, ko bo pa večja se bova pa midva selila v otroško, pa one v spalnico, tako da si ne predstavljam, kam bi pa še eno postlo dala, ja bomo pa zidat začel, se še mal zakreditiral( kot da še nismo dost user posted image ).

glede Sviz ti pa res velik poberejo, pa tudi jaz sem sedaj brezposelna, tud nisem dobila poračuna, ampak trgat pa še znajo, barabeuser posted image

veljavnost osebne je 5 let, vsaj še lani je blo tako, Kaja je mela slikco, ko je bla stara 2 meseca, in ko smo šli na morje, so vedno mal čudn gledal, sploh, ko imava drugačne priimkeuser posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 12.9.2008 11:51:24 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.9.2008 12:07:21   
iskanje
Živijo sem šla glih včeri urejat novo osebno pa pasaport ku sm i spremenila naslov ker sem se preselila in sem uprašala za tamalo ku je stara en mesec za pasaport in osebno za tamale velja 3 leta

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.9.2008 12:57:14   
anaya
Dober dan punce...

naša noč je bila krasna, 2x zbujanje za hrano, pa še to je samo malo pojamrala brez joka.user posted image user posted image  Še več takih noči.

Imam pa 2 problema, vedno ampak res vedno, ko dojim zaspim zraven (dojim leže in Neli kr dolgo vleče) in pa potem ko podremo kupček (ko se zbudima) jo pa začne kolcat??? Se da kako preprečit kolcanje pri malčkih? Aja pa do kdaj je novorojenček??

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.9.2008 13:19:20   
anita goitan
uf je vročeuser posted image , sva ravno z vozičkanja po nagužvanem Kamniku, začenjajo se dnevi narodnih noš in pač se že dogaja, tako da vabljene v Kamnik.
Zoja še ninka v vozičku, tako da šibnem si nekja pripravit za pod zob, lep dan

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.9.2008 13:31:56   
Erin

user posted image PUNCE  S SEZNAMA  - JAVITE SE !!! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

user posted image  

03.08.
~ lana78

06.08.
~ arsha
~ karmen83

10.08.
~ Arašida

17.08.
~ buruolan
~ erta
~ Jelenche

21.08.
~ soncek3

24.08.
~ Manika

26.08.
~ krtek1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.9.2008 13:34:06   
Erin
      user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                              ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri
      user posted image
user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) ~ EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) ~ JAKA - 53cm, 3510g

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g ob 15.05 uri

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) ~ LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) ~ ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50
25. Odette (PDP 5.8) ~ fantek - 55cm, 4050g

5.8.2008

26. ozziebo (PDP 1.8.)  ~ LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
27. bili1 (PDP 11.8.) ~ JULIJA - 50cm, 2920g ob 00.15 uri
28. iva77 (PDP 11.8.)
~ TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri

6.8.2008
29. Erin (PDP 1.8.) ~ TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
30. sandra123 (PDP 22.8.) ~ TAJA - 50cm, 3030g ob 9.16 uri
               ~ TEJA - 47cm, 1960g  ob 9.18 uri

31. pufka (PDP ?) ~ NIKOLA - 52cm, 3900g ob 12.43 uri

9.8.2008

32. renatka (PDP 22.8.) ~ EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 
33. arait (PDP 2.8.) ~ EVA - 52 cm, 3450g ob 23.44 uri
34. sonce84 (PDP 6.8.) ~ TIAN - 51cm, 3560g

10.8.2008
35. Nevaeva (PDP 2.8.) ~ ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
36. nyna84 (PDP 4.8.) ~ LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri 
37. Astrea (PDP 18.8.) ~ TINE - 52cm, 3570g ob 21.40 uri

11.8.2008
38. Zoja Miša (PDP 29.8.) ~ KAJA LINA - 47cm, 2600g ob 8.35 uri
39. PABLO (PDP 31.7.) ~ OTMAR - 52cm, 3490g ob 10.24 uri 

12.8. 2008
40. ANA_P (PDP 11.8.) ~ TAI - 51cm, 3960g ob 21.33 uri 
41. PikaPola (PDP 8.8.) ~ PETER - 53cm, 3540 g
42. iskanje (PDP 14.8.) ~ MALU - 54cm, 3800g
43. petrushka (PDP 23.8.) ~ OŽBEJ - 52cm, 3850g ob 10.19 uri

13.8.2008
44. cicmic (PDP 3.9.) ~ ZARA - 43cm, 2290g ob 1.00 uri

14.8.2008
45. Krysia (PDP 23.8.) ~ ROK - 52cm, 3380g ob 1.04 uri
46. košuta (PDP 15.8.) ~ TEODOR - 51cm, 3370g ob 10.12 uri 
47. anita goitan (PDP 14.8.) ~ ZOJA - 50cm, 3185g ob 17.38 uri
48. m_m (PDP 15.8.) ~ TJAŠA
49. MATEJKA_ (PDP 15.8) ~ PIA - 51cm, 3050g 

16.8.2008
50. maartinca (PDP 10.8.) ~ JERCA

17.8.2008
51. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
52. LenaG  (PDP 12.8.) ~ TISA - 50cm, 3060g ob 15.56. uri
53. Ryssa (PDP 24.8.)
~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri

18.8.2008
54. anonimnauser posted image (PDP 28.8.) ~ LIAN - 49cm, 3150g ob 7.50 uri

19.8.2008

55. meeryana (PDP 13.8.) ~ ELA - 53cm, 3600g
56. LinaK (PDP 25.8.) ~ LINA - 48cm, 3340g ob 14.25 uri
57. URSKAP (28.8.) ~ ŽAN - 50cm, 3595g
58. buhtlčk (PDP 13.8.) ~ GAŠPER -  52cm, 4230g ob 20.28 uri
59. maya maya (PDP 19.8.) ~ SARA - 52cm, 3380g ob 22.32 uri

20.8.2008
60. Žanneža (PDP 13.8.) ~ LANA - 52cm, 3860g ob 9.51 uri
61. matejchi (PDP 21.8.) ~ MARUŠA - 49,5cm, 3500g ob 16.52 uri

21.8.2008
62. Nejka23 (PDP 28.8.) ~ JAKA - 53cm, 3960g
63. betty (PDP 20.8.) ~ ROK - 54cm, 3900g

22.8.2008

64. Vilika (PDP18.8.) ~ VID - 55cm, 4220g ob 4.21 uri
65. vika1 ( PDP 29.8.) ~ AJA - 50cm, 3500g ob 9.40 uri
66. kat007 (PDP 11.8.) ~ ŽIVA
67. majah (PDP 22.8.) ~ NIKITA - 51cm, 3385g ob 19.52 uri
68. pingo80 (PDP 28.8.) ~ LANA - 50cm, 3320g ob 23.58 uri
69. Višnja (PDP 18.8.)
~ TINEJ - 56cm, 4230g

user posted image
user posted image
23.8.2008
70. tinka14 (PDP 18.8.) ~ NEJC - 56cm, 4360g ob 13 uri

24.8.2008

71. Ninaaa ( PDP 15.8.) ~ ŠPELA - 50cm, 3450g ob 13.30 uri
72. čipka (PDP 18.8) ~ TIA - 52cm, 3660g ob 15.20 uri

25.8.2008
73. Amelia (PDP 24.8.) ~ KAJA - 52cm, 3440g

26.8.2008

74. nateja (17.8.) ~ LUKA - 53cm, 3470g
75. clara23 (PDP 25.8.) ~ MARK - 50cm, 3230g ob 3.15 uri
76. anaya (PDP 18.8)
~ NELI - 52cm, 3370g

27.8.2008
77. Arany (PDP 18.8.) ~ DOMEN - 53cm, 4040g ob 14.27 uri

28.8.2008
78. nell (PDP 20.8.) ~ TIBOR

29.8.2008
79. ČebelicaMaja (PDP 26.8.) ~ GAJA ULA - 53cm, 3730g ob 00.36 uri

30.8.2008
80. Barbarinha (PDP 25.8.) ~ LUKA - 50cm, 3470g ob 22.12 uri
81. karmar (PDP 24.8.)
~ URŠA ~ 50cm, 3380g

31.8.2008
82. Julija08 (PDP 24.8.) ~ TRISTAN - 51cm, 3510g ob 7.36 uri

1.9.2008
83. Aradej (PDP 27.8.) ~ LUCIJA - 52cm, 3420g ob 1.43 uri
84. tatly (PDP 24.8) ~ STELLA - 50cm, 3140g ob 10.03 uri

4.9.2008
85.anckabancka (PDP 27.8.) ~ JAKOB - 51cm, 3680g ob 15.21 uri

5.9.2008

86. Lana777 (PDP 22.8) ~ LEV AN - 52cm, 3600g ob 18.00 uri

42 user posted image   : 47 user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.9.2008 13:37:30   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Dober dan punce...

naša noč je bila krasna, 2x zbujanje za hrano, pa še to je samo malo pojamrala brez joka.user posted image user posted image  Še več takih noči.

Imam pa 2 problema, vedno ampak res vedno, ko dojim zaspim zraven (dojim leže in Neli kr dolgo vleče) in pa potem ko podremo kupček (ko se zbudima) jo pa začne kolcat??? Se da kako preprečit kolcanje pri malčkih? Aja pa do kdaj je novorojenček??

tud Zoja velikokrat kolca in to po podiranju kupčka, men je babca rekla da to ni nič takega, naj se s tem ne obremenjujem, sam men je tako boga-že spi pa jo kar meče po postli tako močno kolcauser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?