Ketrin
|
Dober dan... Madona kolk se je vsega zgodil od včeraj zvečer Katka, hvala še enkrat pa Plavanje: ni za kaj, sem čist not padla v organizacijo in telefoniado... sem imala danes pravi službeni dan Torej, tolk da še ostale veste kje nas najdete v petek 10.10. ob 10 uri... na Difu v bazenu Jabolko, tebe nisem dobila pa sem vaju z Jurčkom kar prijavila, čeprav je petek,,, srede niso več frej... upam da je ok, če ne se bomo pa že zmenili... TASYo, ja končnooooo. Sem vaju z Lano prav pogrešala.... Super da hiška napreduje... še bolj super pa da sta z Lano tako pridne... Oh, ti ti zobki, upam da čimprej prodrejo in da bo vse OK.... Majček, po moje ne bo nobene reakcije.... sploh pa v soboto ne... če je ni bilo do zdaj, bo (vsaj po mojih izkušnjah) vse BP in boste lahko žurali na poroki NiLe, upam da kosmodisk pomaga... Slike: punci kaj naj rečem....odlične so. Resnično bi jih morali kam poslati... tiste skupinske so božanske.... Kam pa mislite da se to pošlje? Oblačenje: mi imamo bundice in kombinezone... HB smo vse podedvali, tko da sploh ne smem nič kupovati...no, ja, tko za gušt že lahko Kako pa se pozimi oblači pa se mi tudi sanja ne Bomo že sproti Vreme... ja očitno se bo začelo.... Vozičkanje pozimi, hmmm. No, ja, tudi jesenski in zimski dnevi znajo biti prijetni zunaj. Bomo morale bit pač še bolj prilagodljive in se srečat takrat ko bo vreme... Se še spomnite lanske zime ko smo bile s trebuhu? Mislim, da bomo ljubljančanke tokrat srečne, ko bomo lahko potovale po SLO, kjer bo sonček, pri nas bo pa itak sama megla Kosilo: danes je možek doma (ravnokar prišel) in si je zaželel "nedeljsko" kosilo... Juhica, pire krompir, pohan mesek, špinačka in solatka... Je že vse na mizi... naj mu bo, ker ga do torka ne bo nič doma, pa se bo moral na hitrco prehranjevati Posadka na ZS bi ti poslala mail, da mi pošlješ kako fotko, da jo damo razvit, res so lepe.... Hvala še 1x. Nič, grem papat kosilce, ker Kaja spi, pa da v miru popapcava, se kaj pomeniva in kako rečeva....
|