lepa posadka
|
Dober večer... Iz naših spalnic se še kar nekaj sliši. Ta velika je bila danes v glasbeni in dekleti prav na glas pojeta: po stopničkah gor...po stopničkah dol... Joj. Če že je tako navdušenje, upam, da bo vsaj trajalo celo leto. Tako... četudi smo že zdavnaj zaključile s srečanjem, je tukaj še kar zatišje. Bilo je spet simpatično, pestro, pozornost vzbujajoče, lepo... Pa še kaj bi lahko dodala. Sasy - lepo, da sva se spoznali. Pa vse smo se malo naklepetale...kot pa je napisala Majček... bo treba en taborni ogenj, da bomo vse skupaj lahko klepetale, četudi tudi tako ni bilo miru. Katka!!!!! - takole nam ne boš več ušla. Sicer hvala - ampak to res ni bilo potrebno. Današnji fotosession je dal nekaj fotk...pa niso vse OK. Sem imela WB narobe naštiman - po nesreči... Upam, da vam bo vsaj katera všeč. Moramo pa ponovit tole na gradu...tista tetica je bila čist navdušena in je rekla, da če še kdaj pridemo, naj jo prej pokličem... pa še nekaj takole na uho... kakorkoli že virtualno je tole poznanstvo... jaz ljudem rečem, da smo se spoznale na telovadbi, velja??!!! Torej, če nas še kdo kdja intervjuva - poznate odgovor, hehehehe! Ja, Katka - ti pošljem ZS glede slikic, pa Roberti tudi... Majček - če imaš ti iz Mosteca tudi kakšno lepo, mi jo boš tudi poslala. Srečka - danes si veliko in hitro poštimala, so pa vse to veliki koraki in težko je ostat kar miren in štoser, četudi si ti huda. Držiš se super in ja, vsi bomo mislili nate v ponedeljek, da se čim bolje izteče. Glede dojenja tudi predlagam, da si 2x stisneš... potem pa že dojiš. Saj bo. Tvoj Joc je pa faca... moj možek se že ne bi upal tako prikazat... vsaj čist miren ne :-))) Slikica pa-...- sem mislila, da sta se tako čist med stebri slikala, tako da današnja ni kopija poročne... je pa ena vseeno lepa... ta druga pa... boš možeka malo za ušesa...se je ravno nekaj spakoval. Lahko še kdaj ponovimo. Sicer pa v small sizu...tukajle :-) ...joj...tole bo pa čudno izgledal... če ne bom pa ponovila vajo?! Nile... verjamem, da si bila danes malo utrujena... je pa verjetno za vami eno doživetje, ki tudi ne bo šlo kmalu iz otročkih glav. Če bo še kaj ratalo to jesen, pa še bolje :-) Sicer pa vas moram vse mamice pohvalit - od prve, do zadnje, da ne naštevam vsake posebej... Joan, tudi tvoja prijateljica je simpatična... še kdaj jo pripelji. Ja, med vami se počutim še kot ena frklja, ki še brezskrbo teka naokrog in nima polno glavo skrbi :-))) No, saj drugače mi ni hudaga, pa vseeno taka družba dobro dene. Še odgovor Trnuljčici: otroka se lahko kmalu pusti. Sta pa stara starša še malce naivna in pozabljiva, saj sta že pozabila kaj pomeni skrb za tako bitjece. Jaz sem vendo govorila kako bo zabavno, ko bodo nečakci hodili eden k drugemu na počitnice... No, pa je trajalo par let, da se je to začelo dogajat. Prvi je spal stran od doma celo noč šele pri 4-letih... Zakaj? Ker do takrat še ni imel cele neprespane noči. Moja mama pa npr, zlata kakor je, je vendo pomagala čuvat otročke - podnevi. Ponoči pa se je bala njegovega joka (tudi, ko je prišla k meni domov počuvat, ko sva šla samo kam ven) in naju je vedno nadrla, ko sva prišla domov...tako da. Od otroka, do otroka odvisno. Čeprav tvoj kar spi, kaj ne? Dekleti sta prespali drugje okoli drugega leta... Sedaj to dostikrat prakticiramo, sploh če greva midva na kakšno srečanje, ki traja pozno v noč, potem prespijo ta veliki trije pri prijateljih (ki jim mi vrnemo uslugo :-)))), ta mali pa gre še z nama. Več dni še niso nikjer ostali sami, ker nimava te možnosti... vsi sorodniki imajo veliko že svojih otrok... pa 3 dodatne vzet, ni tako enostavno. Že varstvo za vse tri ni enostavno dobit!!! Bodite vesele še za vse čile babice in dedke, ki vam nudijo take usluge. Jaz moram sedaj vse plačat! Eh, spet sem se razpisala... Lahko noč...jaz grem še po inhalacijo pa spat... Jutri imam ob 8h slikanje na ORL... upam, da ne bodo odkrili vozličkov :-(( :-)) P.s: Slike bodo jutri gor, če mi bo še katera kaj poslala.
|