bella02
|
Zoja Miša, so ti punce že odgovorile. Meni Teje ni treba zbujat, Tjašo sem pa mogla, vendar sem jo zadnjič podojila okoli 22h, 23h, potem je pa spala, kolikor dolgo pač je. Ponoči se otrok ne zbuja in ne previja, če seveda ni plenica ravno pred tem, da jo raznese, ali da spušča (kar se pri nas kar pogosto dogaja , npr. danes sem jo ob 5h preoblekla, ker je prišlo čez in čez 15 min spet, ampak pazi! Plenica pa skoraj suha!!!) . No ja, kaj čmo . Pa z oblačenjem je tako. Naj bi upoštevali čebulno oblačenje, to pomeni po plasteh. Jaz bi pikico oblekla v bodi z dolgimi rokavi, pajacka in nogavičke. Jopico bi ji dala za v avto in če bi bli zunaj, kapico ravno tako in še to zunaj, če ni v vozičku. Če je v vozeku in ne piha fajn hudo, je ne dam. Tako bi jaz naredila. Midve imava na dan 6 ali 7 obrokov, več ni potrebe, ker pač spi. Se pa polno dojiva. Tudi čaja ji dam zelo malo, ker je nič kaj ne zvija in očitno tudi ni žejna, vsaj pokaže ne. cebrca, moja tašča je pa hotla prvo minuto, ko sva prišli domov videti, kakšne ma učke. Pa skoz tisto: "Pa dej odpri učke, de vidim, kakšne so." Haloooooo!!!! Nekaj dni star otrok, pa so učki tako hudičevo pomembni. Ja, in šele čez dober teden je videla, kakšni so in to velikokrat pove. Briga mene, kakšni so, važno mi je le, da vidim, da me sledi s pogledom in da je vse ok, ne pa kakšni so!!! Dost pritoževanja! Danes popoldne grem po dovoljenje za . Če verjamete v smrkce . Lepo se imejte! Aja, pa morda vam končno lahko pokažem našo Tejo. Se učim spravt slike iz fotkiča dol. Bomo videli.
|