|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
11.9.2008 13:49:34   
Naja30
Čestitke vsem za lepe NS! user posted image user posted image

jadrnica, iz tvojega posta je toliko sreče razbrat, da si me kar v dobro voljo spravila. user posted image

jjasna, ja moj je rad obveščen. user posted image  Sicer pa tudi jaz skrbim za to in mu vsak teden preberem, kaj se dogaja v tistem tednu z otročičkom in kaj z mamo. In pokažem mu, kako zgleda. In tisti repek je še vedno, o katerem smo zadnjič debatirale! user posted image  Tisti "lulček" user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
11.9.2008 14:38:06   
Pupa7
jaz se nisem še nič zredila, pravzaprav sem shujšala za 2 kg od začetka nosečnosti, kar pa je bilo popolnoma normalno glede na slabosti :) zdaj jem 5-6x na dan po malem in se tud še za en gram nisem zredila (hehe, bomo pa kasnej 100% nadoknadli hahahah :))

mam pa normalno težo ne presuha ne okrogla ravno prav. Za okrogline bomo že poskrbeli kasneje, čeprav se mi buši že pošteno pozna :)

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
11.9.2008 14:43:03   
Pupa7
Aja Jjasna :)

še pri meni lahko dodaš naslednji pregled 6.10. :)

hvala, zlata si :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
11.9.2008 16:08:58   
SRCCEK
Ojla so user posted image

V ponedeljek sem imela pregled pri G-kri je super, voda je super, user posted image raste (sm mela UZ-vedno ga mam) in je ful brcal/a, ko sva ga gledala na monitorju......tako da smo OK user posted image  user posted image  user posted image
Ta ponedeljek imam pa NS in komaj čakam. Moje slabosti so se hvalabogu umirile in utrujenost je malo popustila, tako da nisem več (se mi zdi user posted image ) tako tečna.
Želim vam uspešne preglede, lepo nosečnost pa da vas vaši lubiji/možeki maksimalno crklajo.

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
11.9.2008 16:38:19   
štručka**
Oooooj, punce, kako ste kaj danes?

Zanima me, če vse hodite v službo ali ste na bolniški? Jaz sem namreč že od začetka na bolniški, pač zaradi ss v prejšnji nosečnosti in zaradi težkega delovnega mesta.

V ponedeljek naj bi začela ponovno delati, vendar je problem v tem, da se sedaj slabše počutim kot na začetku, glava me konstantno boli, zaspim lahko pa kadarkoli, verjetn tud zaradi nizkega pritiska, ki ga prej nisem imela...

Še najbolj sem v skrbeh zaradi dolge vožnje z avtom, ki je 70km v eno smer, saj ne bi rada, da se mi na sred ceste zavrti v glavi user posted image

Pa sem se že kar veselila, da bom šla spet malo med ljudi, a taka nisem za nikamor...

No, mal mojga jamranja, a vseen-kaj bi ve naredle?

Čestitam vseem za uspešno opravljene NS user posted image

Imejte se neskončno lepo in pazite nase in na svoje štručke user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
11.9.2008 16:58:03   
jjasna85
Oila!

Mojega dragega so včeraj končno operirali.. po operaciji je bil tako pozitiven, da nisem mogla verjet. Danes pa presenečenje... komaj je gledal, momljal sem pa tja.. mi je blo prav hudo, ker mu nisem nikakor mogla pomagat. Zdaj sem pa mogla še v LJ, ker imam jutri izpit (kot, da se lahko sploh učim).
Ampak ok... doktor pravi, da je operacija uspela.. upajmo samo še, da bo dobro okreval.

Jjasna... te tvoje (oz. od tvojega lubija) zebre so mi pa prav polepšale dan.. ga prav vidim kako veselo on ureja ta problem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 11.9.2008 17:00:26 >

(odgovor članu štručka**)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
11.9.2008 17:16:45   
Naja30
SRCCEK, super za NS!user posted image

štručka, jaz sem tudi doma. Imam za sabo zelo neprijetne izkušnje kar se nosečnosti tiče, tako da je priporočljiv počitek. Za zdaj, kasneje pa upam da ne bo treba v bolnico. user posted image  Bomo videli. Za enkrat je ta nos. v mejah normale.

jjasna85, tvoj je verjetno utrujen od vsega. Se bo naspal in bo kot nov. Koleno pa tudi. user posted image

Vedno vas pozabim vprašat, če mogoče veste kakšen utrip imate VE? Jaz si redno merim pritisk, ki je ok, utrip je pa vedno nekje od 85-97. Da imajo nosečnice povečanega, vem, pa me vseeno zanima, kako je s tem pri vas? user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
11.9.2008 18:51:16   
Anonimen
Evo mene iz pregleda. Sem se načakala. user posted image Kot vednio... user posted image Vse ok, kri, urin, gibi, pritisk,... ma ni da ni. user posted image Pregledala me je tudi vaginalno. Nobenega čudnega izcedka, vse normalno. Imam pa pol kilce več. user posted image Naslednji pregled-  morfologija - 20.10.!

Sej še kaj napišem zvečer... user posted image in popravim seznam.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
11.9.2008 19:00:44   
jjasna85
Oooo jjasna super!! Js mam pa v pondeljek pregled za DS (presejalni test), pa me kar malo stiska user posted image

Naja30. Če bi ti znala kej povedat, bi ti... ma js si sploh ne merim pritiska (na pregledu so mi tudi samo enkrat, čeprav sm bla že 2x), tako da nimam pojma. Se mi pa vsake tolko zvrti malo v glavi, pa vidim pikce, ampak se usedem pa preživim :)
mi je pa zdravnica rekla, da če mam probleme s pritiskom pomaga zjutraj par počepov nardit takoj, ko ustanem (dokler še lahkouser posted image ), pa popoldan kakšen sprehod. To je pa vse, kar js znam pomagat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
11.9.2008 20:04:39   
Pupa7
Naja30 - ne sekiraj se zaradi utripa, jst mam tko v mirovanju okol 90, če pa grem po stopnicah mal hitrej smo pa takoj na 120 :) tko da ni panike :)

me je danes zdelal dan poln presenečenj in grem kar v mižule :)

lahko noč in lepe sanje vam želim

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
11.9.2008 20:17:46   
Anonimen
Evo, pa imam malce več časa. Mož je dal tamalga spat. Jaz sem pripravila nekaj na pol za jutrišnje kosilo, tko da bova lahko zuni lajdrala s tamalim namesto za šporgetom. user posted image

Skratka pregled - katastrofa od čakanja! Pred menoj je bila samo ena pacientka in še ta je kmal zaključila, ampak notri je bila ena nosečnica (še od prej rpredno sem jaz prišla), ki ima rok čez teden dni. Pa sem mislila kaj neki delajo, da je kaj narobe, ker sem čakala celo uro in pol!!! In notri je imela samo njo. No in pridem v sprejemno pisarno, me stehta (no, sem se kr sama), mi zmeri pritisk (to je začuda opravila sestra), pogleda izvide urina in krvi in pride ven G in tista nosečnica z rokom čez teden dni. Pa mene pošlje kar notri v ordinacijo, vrata pa priprta. In an veliko debatirajo, da bo ta nosečnica imela v soboto piknik, pa ne vem kaj še vse (torej ni neka rizična nosečnica), pa da pridejo teta in stric pitaj boga s kje... pa pol je tema prišla na papriko in ajvar. In so vse tri (user posted image , G in sestra) imele tolk orpavit s tem ajvarjem. Kolk kil pride za kolk lončkov, kater recept je najbolj dober, kaj vse daš notri... Za znoret! Jst sem tam sedela 15 minut v ordinaciji in poslušala te neumnosti! In pol sem se spraševala kaj hudiča delajo notri z eno pacientko 1,5 ure????user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to - da imamo po novem datum kdaj daš urin! Si naročen na določen dan?! Ne me vprašat v čem je point !

SRCCEK - Bravo za pregled! user posted image Pa javi nam kako bo na NS. user posted image

štručka**
- Če se ne počutiš sposobno za vožnjo, še manj pa za delo ne sili v službo.

jjasna85 - Fino, da je operacija uspela! user posted image Do marca bo že fit, brez skrbi! user posted image

Naja30
- Če bi mi danes na pregledu merili utrip bi ga imela zihr ene 200! Drugače pa si ga nisem niti še nikoli merila.

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.9.2008 20:20:26   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    20.10.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    06.10.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    24.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )              15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 56 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
11.9.2008 20:26:30   
Naja30
jjasna user posted image  za pregled in za pol kilce! user posted image

Komaj sem uspavala tamalo. user posted image  Sem morala biti sklonjena nad posteljico in držat roko na hrbtu, da je umirjena zaspala. V takem položaju pa trebuh in križ bolita ko user posted image . Vnaprej mož skrbi za uspavanje, pa tudi njemu hitreje rata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.9.2008 20:57:00   
Zasanjana
Čer!

Bravo za vse uspešne NS in preglede! Kmalu bodo na vrsti že morfologije... kako gre hitro vse skupaj!

jjasna85, user posted image user posted image user posted image , da je operacija uspela. Naj možek čimprej okreva!

jjasna, ma te sestre so včasih res user posted image . Si kar mirno čakala in nič rekla? Tudi meni se je že večkrat zgodilo kaj podobnega. Ravno zadnjič sva imela z Marcom sistematski in sva na eno potrdilo, ki je bilo že napisano na mizi, čakala uro in pol, ker so sestre par metrov stran od šalterja pile kavico. user posted image Bi bilo res blazno težko vstat pa mi dat tist papir, no.

Jaz imam od vedno povečan utrip, tudi ko nisem noseča, ga imam tudi čez 100 v mirovanju. Imam take napade hitrega in močnega bitja srca, pa ne vedo zakaj. V nosečnosti ga imam pa običajno okrog 110, 120... če grem peš po stopnicah v 8. štuk v službi, ga imam pa tudi 160.

Zdejle se grem pa kar pridružit možu na kavč. Fajn bodite!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.9.2008 21:01:41   
jjasna85
Zasanjana in Jjasna hvala!! user posted image

Drugače mam pa js tudi full ''probleme'' s hitrim bitjem srca.. kakšen krat imam samo že ko ležim na pojstli občutek, da bo ven skočlo... pa pol parkrat bol mirno zadiham pa je takoj boljše. Je pa res, da je full neprijeten občutek :S

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.9.2008 21:26:29   
Dali*
Ecco, na hitro, jutri pa malo bolj podrobno. Vrnila sva se šele sedaj, ker sva še malo pohajkovala po Lj.

Malček je velik 7 cm, NS in tveganje je super.

PDP bo spremenjen na 18.3.2009.

Pa še 4 d nama je naredila, sva bila full dolgo noter, pa še cd s 16 slikicami imam. Pa še dve slikici 4d imam sprintane. Waw

Zdej grem pa pod tuš in spat, ker sem čist fertik.

Jutri dop. pa kaj vaeč.

Lahko noč pupe.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.9.2008 8:45:55   
Naja30
No čveke, kje ste se zgubile?

Dali čestitke za NS! user posted image
Zakaj ti bodo pa spremenili pdp? Meni so ga pri Tiji tudi za 8 dni, pa se je tamala na koncu rodila ob prvem pdp-ju. Ne vem, zakaj sploh spreminjajo, če ni več kot kakšnih 10 dni, ker samo do zmede pride.

In drugače? Bo katera kakšno rekla? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.9.2008 9:24:41   
mediuhec
naja30,
o čem bi rada debatirala? :-)

dali, kaj imaš to za enega G da ti zrihta tolk materiala. pa ene imate vsakič UZ. imate fajne G! res.

jjasna, pa to ne moreš verjet kako te lahko pustijo tako dolgo čakat? pri nas naroči na uro, pa se kar držijo. ko sem pa zadnjič šla v bolnico dat kri za presejalni test, je bila pa tud gužva. tolk nosečk, pa različno veliki trebuščki. sploh ne vem kaj vse so čakale? jaz sem potem v eni uri opravila, one so pa kar še čakale. mislim da so šle ne na CTG - samo zakaj? mislite ker so bile malo pred rokom pa gledajo če je že kaj popadkov ali kaj drugega?

lepo se imejte za vikend, čeprav bo deževen (o, kul imam izgovor za poležavanje). včeraj sem mojega na foro vrgla. okol 9. zvečer mu rečem, tko zdej grem pa peglat. on pa ves zgrožen: kaj, a zdaj? jaz pa ja, sedežno grem peglat (to sem na tem forumu pobrala ha ha)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.9.2008 9:31:49   
janaja
Zdravo,

naj se vam še jaz malo javim....
Imam malo smolico smo zboleli, smo prehlajeni ko sam user posted image , se slabo počutimo, nas kuha in zebe user posted image .
Pa zdej ne vem al lahko prsni čaj pijem, al lahko inhaliram evkaliptus... itd...

Vglavnem čestitke vsem za super opravljeno NS.

DALI-  a si bla pri strahovi, povej a je treba imeti cd s seboj in katerega cd-r ali dvd-ruser posted image
pa a si mogoče kej vprašala za spol, jest bom takrat 12t4dni pa res upam da se bo videlo( saj približno)user posted image

Se pa priporočam za kašen recept kaj narediti, da bo ta prehlad čimprej mimo.

Se tipkamo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.9.2008 10:01:43   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

naja30,
o čem bi rada debatirala? :-)

Kaj pa vem. Imaš kakšno idejo, kaj naj skuham za kosilo? Nekaj lahkega.
Pa kako naj se spravim sesat stanovanje. Pa likat. Pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.9.2008 10:02:19   
enkratna
Dekleta, ki ste imele te dni NS (pupa7, Dali, jadrnica, 1hruška, evica23): user posted image user posted image user posted image . Sem se kar nasmejala, ker nekatere tako lepo opišete doživetje user posted image (s takimi malimi štosi, ki ostanejo v spominu: npr. fotogeničnost, pa dolge nožice, hihi).

štručka, jaz sem na rizični bolniški iz več razlogov (dva ss v preteklosti, nad 35 let, umetna oploditev in hashimoto tyroiditis (ščitnica)). Pa še vozač sem, do službe imam 110 km v eno smer (le da se vozim z vlakom). Mene moj ginekolog ne spusti nazaj v službo, čeprav sem celo zadnjič nekaj malo potipala, če bi mogoče lahko šla vsaj za 4 urce šla... Pogrešam službo, pogrešam ljudi (saj še na sprehode ne smem hoditi). Počutim se kar OK (če odštejem slabosti in bruhanja, ki mi vzamejo veliko energije), ampak sem si rekla: Za tole pikico se tudi priklenem na posteljo, če bodo tako rekli.
Odloči se dobro - predvsem pa povprašaj G za mnenje!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.9.2008 10:09:30   
enkratna

Naja30, za sesanje zadolži moža, za likanje pa si daj kakšen film na TV (priporočam kakšno romantično komedijo, ob teh se da krasno likati) user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.9.2008 10:26:09   
mediuhec

Naja30, za sesanje zadolži moža, za likanje pa si daj kakšen film na TV (priporočam kakšno romantično komedijo, ob teh se da krasno likati)

to, enkratna, super predlog, he he.

pri nas bo za kosilo losos + makaroni + pesa. potem baje dobim še malo čipsa. za vikend me čaka: pospravljanje (grobo), pranje cunj - mi ni problem, v nedeljo pa bo velik za speglat - no ja, ob TV še kar gre. pa malo bi morala začet študirat otroško opremo, da vsaj malo vem za kaj se gre pa da mi ne prodajo najdražjih ali nepotrebnih zadev. med tednom nisem bila nič kaj delovno, sem letala popoldan po zdravnikih, malo sprehod in spat.

lp

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.9.2008 10:36:48   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Naja30, za sesanje zadolži moža, za likanje pa si daj kakšen film na TV (priporočam kakšno romantično komedijo, ob teh se da krasno likati) user posted image

Če bi čakala moža, bi se načakala. user posted image  

Za kosilo bom naredila kar makarončke s kakšno zelenjavno omakco. In seveda solato zraven. Njami, sem že lačna! user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.9.2008 10:53:55   
Anonimen
Vse čestitke za včerajšnje NS! user posted image user posted image user posted image

Spps vas lepo, lepo pozdravlja! Pravi, da je ok. Le malo v gužvi zaradi poroke in selitve. Računalnik ji pa še ne dela.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?