|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.9.2008 21:37:58   
mojčika
Naja30 jaz bi pa rekal, da je mamino drugo stanje spravilo naše male iz tira, naša se me drži kot klop, celo noč kliče, kje sem in vse je nekaj čudno.

Danes sem imela pregled za astmo, domov sem prišla čist fuč, dobila sem potem še 3 ure dretja in držala se me je kot klop, hotela je, da jo nosim neprestanouser posted image , nato je hotela ven, jaz pa nisem bila sposobna še sedet ne, kaj šele hodit naokrog. Nisem pa imela prav nobenega, da bi vskočil. Kak dan je res hudo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.9.2008 23:46:33   
Anonimen
Danes sem rekla, da grem zgodaj spat... no, šla sem, ampak sem že pokonc. Sem se ene 15 minut mojemu možu skup režala, da me kr trebuh boli. Skor nisem prišla do sape.user posted image Sem mu razlagala nekaj, pa se mi je zdelo da me ne posluša več, da je zaspal. Pa ga ruknem in rečem, če me posluša. On pa da ja, sam da premleva kako bo izpeljal nove zebre. Men čist nič jasno, pa ga vprašam kje in kakšne pa? No in bolj kot ga drezam - se je človek vmes zbudu. user posted image In sem mu rekla, da sem mu nakaj resnega govorila, on pa spi. No in mu začnem še enkrat vse pripovedovat in ga vprašm kaj misli al je spet pri zebrah. Pa reče, da bo res treba nove postavit malo bolj levo kot lani. Men nič jasno. Sem mislila, da je nekaj pol res na teh zebrah. Pa ga vprašam, da kdo bo pa to delal in kaj ima on s tem. Pa pravi jst nič, ampak KRJ... in pol sem ga že v drugo zbudila in sem ugotovila, da je vmes že drugič zaspal. user posted image user posted image user posted image V glavnem narežala sem se kot nora in sem šla kr ven, da ne bi tamalega zbudila. user posted image

Maš tamal ima pa novo posteljo - 90x200, tko da se ne bomo stiskali več vsi trije na eni. No, upam, darugače bova pa midva s tamalim na zakonski in bova očija in njegove zebre user posted image na tamalo posteljo dala.

pocka - Bravo za NS! Res zelo dober rezultat! user posted image Mleko smo pa spravili iz jogija in ne smedi več. user posted image

KOKICA32 - Bravo za takšne šefe! user posted image Žal so v manjšimi...

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ma, sem razmišlala, da bi na rr v spodnji vrstici, kjer je zs, album...dodali še rubriko recepti, kaj menite.

Sam to imajo pa čez modelatorji.

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ma, sem razmišlala, da bi na rr v spodnji vrstici, kjer je zs, album...dodali še rubriko recepti, kaj menite. Tako, bi si lahko in lažje izmenjevale in brskale po drugih "kuh. knjigah", heh.

Ja, super ideja!   jjasna, boš uredila na seznamu?

Naja, jst nimam nič z uno vrstico, kje piše ZS, album, blokiraj, e-mail? Sam kako bi pa na seznamu uredila link do rubrike recepti? Kje bi jih pa našla? NE razumem najboljše, če mi ena razloži bolj "po kmečko". user posted image

trinity - Seveda na zanima. user posted image Ti nas kar bolj pogosto obišči in kakšno reci.

enkratna - Vsaka ima lep buši. Men so nosečnice itak vse tolk všeč. Pa tudi trebušček mi je tolk všeč, da bi bila noseča kar več mesecev kot le 9. user posted image No, me to še enkrat vprašajte februarja. user posted image user posted image user posted image

imam - Bravo za NS. user posted image

Naja30 - Ta teden ima tud Jure čist zmešan ritem spanja, pa ga nikamor ne uvajamo, ni nič novega?

mojčika - In kako je s tvojo astmo? Kaj bolje?

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.9.2008 23:50:26   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               11.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)  
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )              15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 56 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
11.9.2008 7:15:20   
mojčika
mojčika - In kako je s tvojo astmo? Kaj bolje?

Pravzaprav po rezultatih slabše, dobila sem nova močnejša zdravila in želijo, da grem za nekaj dni na Golnik. No jaz sem rekla, da ne bi šla, dokler ne bom čutila, da ne obvladam več, saj moj mož s diabetesem 1 ne sme bit sam ponoči z našo malo, ker je imel že večkrat napade, ali je padel v komo ali pa je bil tudi malo nasilen, skratka nobene možnosti ne sme biti. Če bom morala it, bosta onadva tudi morala k staršem.

Sicer pa sem malo zmedena, pulmologinja mi je podaljšala bolniško še za 14 dni, takrat imam spet pregled, po sem jo pa vprašala, kaj potem, ker mi redna bolniška ne pripada več, je rekla, da naprej ureja osebni zdravnik, pač da predlog na komisijo. Vse lepo in prav, dobim izvide, da moram bit doma, kakega mnenja za mojega zdravnika, da naj me da na komisijo, pa nisem dobila. Je sicer na izvidih vse jasno in glasno, samo ne vem, če mora za komisijo prav izrecno napisati.

Pomaga pa itak ne nič, kot počitek in svež mrzel jutranji in večerni zrak. Me pa naša dveletnica seveda utrudi in se bom morala malo zorganizirati.

Še tega donosimo, potem bo pa res dovolj, ker je bilo v prvo isto. No v prvo je bilo celo tako, da sem šla kljub težavam delat, dobila krče in bila že v 4. mesecu za prst odprta in nato res ležala.

Dobro jutro, po kavici naj vam zadiši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
11.9.2008 8:07:09   
Grahec
Dobro jutro!

No, žal zame ni nič dobro user posted image , sem že v službi pa imam take prebavne težave, da se s prepečencem filam in tekam do školjke pa nazaj. Ne vem ali naj vztrajam ali naj jo domov popiham... ampak zaenkrat bom še kar tukaj, ker je školjka relativno blizu, po poti domov je pač ni! Kriza, sem čisto zanič, res! user posted image

Bodite ve bolj fajn!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
11.9.2008 8:53:00   
Dali*
Jaz sem pa že čist napeta, ker imam danes NS, ma šele ob 17.45. Ojej, sploh ne morem nč nrditr, kr mislim na otročička, kolk je kej velik, kako kaj miga...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
11.9.2008 9:38:48   
Pupa7
hoj,

jaz celo noč nisem spala :S se premetavala, ker bi mogla met NS že prejšnji teden ( pa so me prestavlili bogsigavedi zakaj---- aja za delat živčnost :)), tako da komaj čakam da mine tja do 11.30 :)

sporočim kako je šlo :) srčno si želim da je vse v najlepšem redu!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
11.9.2008 9:46:40   
petrcaK
Jutro!

Držim pesti za današnje preglede, naj bodo uspešni!!!

Jasna, sem se tolk nasmejala zraven, super! user posted image user posted image  KEr meni je zadnje čase vse smešno in se tudi jaz pogosto mojemu režim, tako da se potem oba, jaz njemu, ker mi je smešno, on pa meni, ker se jaz smejim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
11.9.2008 9:49:34   
Nina00
enkratna ti nič ne zavidam, ampak saj bo tudi to minilo. Meni se je zdelo, da sploh noče bit boljše, a zadnje tri dni imam občutek, kot da se stvari izboljšujejo (če odvzamem včerajšnji večer). no če se bo trend nadaljeval grem drug teden po NS v službo. Bo že pasalo.

pocka in imam super za nuhalno, jaz jo že komaj čakam.

jjasna sem se nasmejala zebram user posted image

mojčika ti kar čim prej nesi te izvide od pulmologinje k svojemu zdravniku in on jih bo poslal na komisijo. Ni treba, da je v izvidu napisano, saj splošni zdravnik ve, da te mora dat na konisijo, ker ti sam ne more več podaljšat bolniške. Tako da nič skrbet!

Grahec ne preveč vstrajat. Saj če skoz do školjke letaš, težko kaj narediš. počakaj da se malo umiri, pa domov.

Dali* bo vse ok, boš vidla. Ko prideš domov pa sporoči kok luštn je blo pikico gledat user posted image

Naš otrok je imel pa ponoči cel šou user posted image  Pa ravno včeraj sem se pohvalila kako zadnje čase pridno spi in se le redko zbudi ponoči, pa še to le za minutko. No, danes se je zbudil ob dveh in hotel v najino posteljo, kjer pa se je nato cele pol ure zelo trudil, da bi zaspal - kar pomeni, da ga je po celi postelji dovolj in da dve minuti skupaj ni pri miru. sem preverila, če mu je morda prevroče pa se mi ni zdelo. Nato se je odločil, da hoče ven iz spalne vreče. Sem mu jo odpela in si jo je slekel. Pa spet probal zaspat. Pa se odločil, da bo kar vstal in šel v dnevno. Sem šla za njim, mu dala za pit pa nazaj v postlo. Pa se je spet ene četrt ure trudil zaspat in končno mu je uspelo. Saj, ko se tako trudi, da bi zaspal, se mi prav smili. Zgleda, da mu je bilo vseeno prevroče user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
11.9.2008 10:24:01   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Naja30 jaz bi pa rekal, da je mamino drugo stanje spravilo naše male iz tira, naša se me drži kot klop, celo noč kliče, kje sem in vse je nekaj čudno.

Ja, to da otroci čutijo, da se nekaj dogaja, jaz verjamem.
Samo pri Tiji je vrtec tisti, ki jo je zmešal.

jjasna, sej res, tole glede receptov. ne vem. Imaš prav. Sem zabluzila. user posted image
Ej, a je tvoj tak zaspanec ali ti tako dolgočasno pripoveduješ? user posted image  Hec!
Sem vidla na tisti temi o kilogramih. user posted image  Kako smešno! Ja veš, ene najprej vprašajo, pol pa ko dobijo odgovore v smislu "ne sekiraj se" to pišejo dalje. Sam je vseeno smešno. Ob tej priliki naj ponosno povem, da se nisem še nič zredila. Poleg tega kot vedno poudarjam, da zaloge itak so. Še preveč jih je. user posted image

No, vidim, da ima več otrok problemčke s spanjem te dni. Upam, da se to kmalu popravi. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 11.9.2008 10:35:07 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.9.2008 10:41:06   
Anonimen
Naša noč je za zjokat. Tamal v noci postelji tik ob očiju in ta itak spi k top. In mu pade duda iz ust in vpije duda, jst moža rukam, on spi... no, pol se tamal ne oglasi več, ampak sem videla da išče dudo. No in mu je ratalo spravit nekam na tla, da sem mogla po še eno v kuhinjo. On pa ta čas v tak jok, da je joj. Mož spi... In tamal se je potem zarad tega čist predramil in sva vedrila do 4.30. Tko da sem spala cele 4 ure danes.

mojčika
- Joj, tole pri vas je pa res hudo. Ampak pred nami je še teh 6 mesecev, pa naj minejo čimhitreje in s čimmanj komplikacijami. Če te bodo pa hoteli dat delat pa povej kako je bilo v prvo, da se ti sedaj ne ponovi. Ker če bi morala strogo ležati je tudi za vajino tamalo hudo. No, upam da do tega ne pride.

Grahec - Uh, nič fajn ni viset tko na školjki... user posted image Če ne bo bolje pojdi domov. Na konec koncu te pol itak noben ne vidi, da delaš kljub temu, da bi jih pol drugih bilo doma.

Dali* - Sej bo kmal ura 17:45! user posted image Dobro opravi! user posted image

Pupa7 - Tudi tebi želim vse ok na NS! user posted image

No, jst imam pa pregled danes ob 17:15! user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.9.2008 10:58:25   
Dali*
Punce, najlepša hvala za vse vaše želje, pestke... Moj lubi je že tok vznemirjen in raznežen, da me je že 3 x klical iz službe. Pravi, da sploh ne more delat. Ja, zanj bo to doživetje prvič, on sploh še ni bil na nobenem UZ in komaj čaka, da vidi kaj se skriva v mojem trebuščku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.9.2008 11:26:55   
enkratna
Dali, kar raznežila sem se, ker je tvoj partner danes tako "prikupno zmeden".
Tudi naš je prišel ven z "rahlo zarošenimi šajbami", ko je videl razgrajača na UZ. Na nuhalni smo se pa itak smejali. Noro doživetje, res. Meni so najbolj srčkani moški, ki se tako prisrčno odzivajo na to, da bodo postali očetje. user posted image

Držim pesti danes zate!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.9.2008 11:46:02   
Naja30
Dali, jaz tudi držim pesti.
Moj dragi je pa na NS še bolj strokoven kot doktor. Postavlja vprašanja in z zanimanjem posluša razlago... user posted image  Meni ko reče, da je vse ok, bi najraje še samo ven šla in poklicala miljon ljudi, on pa mirno postavlja vprašanja dalje. user posted image

Zdaj pa je skrajni čas za počitek. user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.9.2008 11:53:02   
mediuhec
joj, punce vidim da se vam veliko dogaja zadnje dneve (ene prigode so prav smešne).

držim pesti za vse, ki greste na NS, pa poročajte, kako je bilo.

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
11.9.2008 12:29:38   
1hruška
Živjo punce!
Mi smo imeli včeraj NS..  Je trajalo ful časa, da se je naša pikica umirila.. Je skakala gor  in dol in se nazadnje obrnila na glavo. user posted image user posted image user posted image Velika je 5,82cm, tveganje 1:8744, potem sem še dala kri za hormonski pregled, tako da celotne rezultate dobim drug teden.. srček bije 166 na min... pa tudi nosna kost se lepo vidi. Tako da smo zelo zadovoljni z rezultatom. Za spol mi pa G še ni znala povedat... Naslednji pregled pa imam 14.10... Pa izvedela sem, da sem negativna za toksoplazmo, kar se mi zdi ful čudno, ker smo imeli doma vedno mačke in sem jih vedno nosila pa rokah, tako da se moram zdaj pazit mačk.

Držim pesti za vse, ki imate danes ali v naslednjih dneh NS!!!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.9.2008 12:38:14   
jadrnica
heloo, poredujem poročilo z NS, ki je cool:
tveganje je 1: 10152 tako, da smo cool user posted image user posted image user posted image (sem pač ze prebila magočmo mejo 30 svečk na torti user posted image )

drugače pa sem 12 tednov noseča in 3 dni, deteveliko 61,5mm (ko berem ene imate prave velikane že po 1 cm večjega od mojega deteta v 12 tednu) , utrip pa 166bpm.nosna kostka se je fino vidla, ostalo tud, mehur, trebušček...pa sem že pozabla kaj.

skratka rok imam me 20 in 22. marcem ,takoa da jjasna ti kar 21. 03 napiši pa bo cool.
Lepe pozdrave vsem, se grem mal trudit jest, ker sem med bolj normalnimi/suhimi,pa bi blo fino da kaj pojem , če že pol ven zbruham.

Ja jaz sem tud slabo spala ze nekaj dni, so pa ene prigode prav da dol padeš - zebre pa to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
11.9.2008 12:48:39   
mojčika
Pa izvedela sem, da sem negativna za toksoplazmo, kar se mi zdi ful čudno, ker smo imeli doma vedno mačke in sem jih vedno nosila pa rokah, tako da se moram zdaj pazit mačk.

he he še ena, jaz imam doma dve mački že deset let, da ne govorim, koliko sem jih pa prebožala tudi zunanjih, pa sem tudi negativnauser posted image , sicer pa se je menda bolj za bat zelenjave z vrta.

Vaši možeki so pa res prikupni, moj je velik čvekač, no na UZ je pa čist obmolknil, hehe jih udari hudouser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
11.9.2008 12:54:51   
jadrnica
jah pozabila sem povedati še druge stvari za statistiko:
- naslednji reden pregled imam 24.09. -tako da jjasna daj me na seznam prosim user posted image user posted image
- jem še vedno floravital- tekoče železo, pač hemoglobin ni moja vrlina user posted image user posted image bo pa sedaj, kaj pravte
- sem si kupila pa tisto olje za nosecnice od WELEDE - upam da sem prav napisala, pa mi full lepo diši. Drgač sem jaz sedaj kar z dove mlekom mazala, pa se mi je zdelo ok.

Drgač pa punce, DM ima naslednji teden popust 15% na izdelke za nego telesa, zato vam pripororčam ,da si gremo takrat te zadeve tja kupovat , ker pir 12 EUr je pa 15% že kar nekaj. vsaj zame.

drgač je pa G na NS spuščala take, joj kako je fotogenična, pa živa tudi, aja, je rekla da bo najbrž pupa user posted image user posted image user posted image tako da sva full vesela. sicer ne vem kaj pomeni, da si fotogeničen na ultrazvoku oziroma NS, sam men se je zelo smešno zdelo. Aja pa še to NS = 1,25, ker sem videla, da ste nekatere tudi to napisale.

danes popldne bom pa od Dali metin sirup finiširala, uf se veselim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
11.9.2008 12:58:45   
Anonimen
Dali* - Ti naši moški so res ene face. user posted image

Naja30
- A sta najina dva kaj v sorodu? user posted image Njega tud zanima vse kar se vdii in kar se ne in se njemu zdi, da se vidi. Men je pol stvari jasnih, ker jih preberem na netu ali pa iz prve nosečnosti, on je pa tolk zmeden in pol sprašuje čist vsako stvar.

1hruška - Bravo za NS! user posted image Je že brez krvnih rezultatov zelo lep rezultat. user posted image Tudi jaz še nisem prebolela toksoplazme (no, vsaj ne v prejšnji nosečnosti, če sem jo med tema dvema zvem danes), pa sem pred prvo nosečnostjo imeli doma 10 muckov (ja, celih 10 user posted image ), ki so bili tako zunaj kot notri. No, sedaj imamo 2 muci in 7 mejhnih, tko da ne zaostajamo daleč od številke 10. user posted image No, jaz sem si le dobro umivala roke, dobro oprala zelenjavo, pa regrada sem na koncu nosečnosti pri Juretu pojedal celo goro.

jadrnica - Ja, tvoja NS oziroma rezlutat je res cool! user posted image Bravo! Glede kil - če bi se dalo bi ti jih takoj ene 10 mojih dala, pa bi imele obe ravno prav. user posted image user posted image user posted image Drugače se pa ne sekiraj, bo itak še do konca šlo tolk gor, da se res ni za sekirat. user posted image

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.9.2008 13:02:54   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               11.09.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    24.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )              15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 56 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.9.2008 13:13:15   
evica23
Pozdravljene punce, kako kaj?
Najprej vsem čestitke za uspešno opravljen preglede in NSuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem imela NS 9.9. in je vse OK, tveganje je 1:14586, mali pa je velik 10 cm. Za spol pa nisem nič vprašala, sem se odločila da sploh ne bom in naj bo presenečenje.
Zdej pa mam naslednji pregled pri G 25.9., pa se vam kaj javim kako bo.
A ste že pridelale kakšno kilco?  

Ajd lep dan in uživajte na sončku dokler še je!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.9.2008 13:14:29   
Pupa7
jeeeeeeeeiiiiiiii:) NS je super

1:4171 veliki smo že 6,5 cm in imamo zeloooooooooooo dolge nogice, se je naše malo bitjece odločilo raztegovati in pretegovati v ravno pravem trenutku:) je ginekologinja takoj pripomnila, ko je vidla mojga lubija in mene (oba velikana 197on in 181 jaz), da bo dete dvometraš :) hahaha. Ob 14.00 pa grem dat še kri :)

Presereeeeeeeečnaaaaaaa!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

PDP ostaja 21.3. gremo pa bojda jutri v 14. teden :)

čestitike vsem za odlične rezultate, se veselim z vami :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.9.2008 13:25:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: evica23

A ste že pridelale kakšno kilco?  

Čakam na današnje tehtanje pri G, ampak mislim da neke panike ni. user posted image Sicer mi pa pri G vedno pokaže kakšno kilco več kot na domači tehtnici. user posted image Ravno za zbijanje morale. user posted image

Pa čestitke za NS! user posted image

Pupa7 - Tudi tebi bravo za NS! user posted image Če sta tolk velika pol dete res ne bo moglo bit majhno. user posted image Pa veš kaj pravijo (no, enkrat sem že omenila), da če je otrok podoben očetu je to vpliv genov, če pa poštarju pa vpliv okolja. user posted image

(odgovor članu evica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.9.2008 13:34:11   
petrcaK
Jasna, dobra fora, vpliv okolja.user posted image user posted image

Ja, jaz sem že pridelala kg, ene triuser posted image , tako da se bojim, da bo pri meni kar šlo gor. Sem bila na začetku N tako lačna, da sem skoraj sve pojedla, če ne bi kar skupaj padla. Sem pa že imela nekaj podlage, tako da presuha nisem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?