|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.9.2008 11:39:46   
Dali ni me še odneslo prav pa si povedala da sem lenuh sej sem res ampak danes sem bila pridna se javila tle potem posesala mal pomila pa kaj še...hmmm jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

jadrnica le drži se boš videl kako bo lepo na NS,jz bi še kr enkrat šla sem pa jezna ko nam dvd ne odpre ker ni zaključen in kaj sedaj pod nos se lahko obrišemuser posted image user posted image user posted image

zdej pa počitek pol pa milsim da dobim obisk...papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.9.2008 11:52:03   
Naja30
cita in vse, ki vam ne odpre dvd-ja. Kar pojdite nazaj, pa vam bodo posneli, zastonj. Ali pa pokličite in vam bodo poslali. Sigurno. Škoda je, da imaš dvd in ga ne moreš pogledat.
cita, te razumem. Jaz sem tudi odkar je Tija v vrtcu prava lenoba. user posted image   user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.9.2008 12:06:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, medve se pa že malo ponavljava s tole kremo. user posted image

user posted image user posted image user posted image No ja... če jih je pa še enkrat zanimalo. user posted image

PetrcaK - Hvala, da si opazila. Mama_m je spremenila datum PDP-ja, in sem jo zgleda prenesla na 11.3., sam datuma pa nisem popravila.

Dali* - Hvala še tu. user posted image

jadrnica - Ene bruhajo tudi do 4-5 meseca. Na NS bo pa vse ok.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.9.2008 12:07:22   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)             
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               11.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )              15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 56 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.9.2008 12:30:52   
Dali*
No, meni pa že malo manj stvari smrdi in lahko vsaj malo skuham. Ker rada kuham, sem kar malo pogrešala. Ne boste verjele, ampak zaluštal se mi je prežganke, ki je po mojem vsaj 5 let nisem jedla in ecco, zdej si jo grem nrdit.

Pa dober tek, še ostalim, ki imate kosilce. Naj vam tekne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.9.2008 12:44:26   
Anonimen
Še nekaj sem hotla povedat glede podatkov na RR-ji. Danes sem startala s 16t in grem na nosečniški koledar pogledat in piše za 16t: "Vas zanimajo še podatki o teži in velikosti? Plod je težak približno 85 gramov, velik pa celih 16 cm." Ampak po drugi tabelci na RR-ji, pa naj bi bil velik 11,6cm in imel 100g. user posted image user posted image user posted image user posted image Že na netu je en kup nasprotujočiš se izjav in podatkov, na RR-ji pa zgleda da tud. user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.9.2008 13:00:37   
Dali*
jjasna, se strinjam s tabo glede teh N koledarjev. Na različnih spletnih straneh so različni. Vsak drugače odšteva. Ma... upam, da bodo vsaj tega na rr poštimal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.9.2008 13:09:03   
KOKICA32

cita in vse, ki vam ne odpre dvd-ja. Kar pojdite nazaj, pa vam bodo posneli, zastonj. Ali pa pokličite in vam bodo poslali. Sigurno. Škoda je, da imaš dvd in ga ne moreš pogledat.

Ne, ne gre tako, ker sem jaz Pelkičevo še posebej vprašala, da mi naj pač na drugi (beri rezervni) DVD posname, pa je rekla, da to ne gre, ker si ona tega na računalnik ne posname in moram na nov pregled- čemu pa sledi novo plačilo.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.9.2008 13:10:26   
pocka
No, da še jaz malo poročam. Včeraj smo imeli NS in smo super zadovoljni z rezultatom, tveganje je 1:12151, pulz je 158, je pa naša pikica nekaj dni manjša, tako,da mi bodo verjetno prestavili PDP, ampak bom raje počakala do naslednjega pregleda. Dr. pravi,da imam enega zelooo živahnega user posted image v trebuščku. Naslednji pregled pri G imam 25.9.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in NS.
zasanjana - kak lep buši user posted image user posted image , meni se tudi približno toliko pozna. Prvič sem imela takega šele v petem mesecu.
user posted image

jjasna - upam,da vam je uspelo rešiti jogi, ja tisti smrad pa glih ne more biti prijeten, sploh pne zdaj,ko si noseča, jaz bi verjetno hitro tekla do wc-ja, če bi tole zavohala.

dali - tudi jaz bi te prosila za recept od tega sirupauser posted image

jjasna85 - držimo pesti za tvojegauser posted image

mediuhec - proti strijam se jaz mažem kar z navadnim mlekom za telo. V prvi nosečnosti mi je bilo to dovolj in nimam nobene. Močno upam, da bo zdaj v drugo tudi tako. Drugače pa zelo hvalijo eno kremo od Mustele. Ampak jaz še vedno mislim ,da če se ti imajo za narediti, se ti bodo naredile, ne glede na to koliko in s čim se mažeš. No, ne vem, mogoče se motim. Saj so ti že druge podobno napisale.

jadrnica - jaz sem v 1. nos. po 3. mesecu šele začela bruhat, je pa na srečo trajalo samo kak mesec, pol je bil pa mir. Upam, da se kmalu rešiš slabosti. Meni so se tokrat po večini končale točno pri treh mesecih, zdaj pa le še tu pa tam malo, če kaj takega ne ravno dišečega zavoham.user posted image

Dost me mate, grem malo kavč likat, dokler Taja še spi...pa pa

< Sporočilo je popravil pocka -- 10.9.2008 13:14:14 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.9.2008 13:13:48   
pocka
kokica - probaj se še enkrat zmenit, malo se razjezi, včasih pomaga, ker tole pa ni fer, saj mislim, da je v ceni tudi DVD (ponekod - mi npr. včeraj nismo dobili nič, razen dveh sprintanih slikic). To, da njej ni ratalo zaključit pa ni tvoj problem. Joj, samo denar znajo pobirat, no, ne morem verjeti!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.9.2008 13:14:31   
KOKICA32
Aja, pa še nekaj...danes sem za nosečnost povedala v službi glavni šefici, pa je zeloooo lepo sprejela in mi čestitala ter mi zagotovila, da me nosečnost ne bo ovirala pri napredovanju v mesecu decembru!user posted image Uf, sem si odahnila. 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.9.2008 13:21:29   
Dali*
Ma, sem razmišlala, da bi na rr v spodnji vrstici, kjer je zs, album...dodali še rubriko recepti, kaj menite. Tako, bi si lahko in lažje izmenjevale in brskale po drugih "kuh. knjigah", heh.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.9.2008 13:48:18   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, ne gre tako, ker sem jaz Pelkičevo še posebej vprašala, da mi naj pač na drugi (beri rezervni) DVD posname, pa je rekla, da to ne gre, ker si ona tega na računalnik ne posname in moram na nov pregled- čemu pa sledi novo plačilo.user posted image

A res? Škoda. Pol bi pa lahko že prvič lepo posnela, ne pa tako. Pa si plačala cd in slike?
No kolikor jaz vem (za Dravlje v Lj) posnamejo še 1x, če je kaj narobe. Ker cd se posebej plača.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.9.2008 13:52:44   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ma, sem razmišlala, da bi na rr v spodnji vrstici, kjer je zs, album...dodali še rubriko recepti, kaj menite. Tako, bi si lahko in lažje izmenjevale in brskale po drugih "kuh. knjigah", heh.

Ja, super ideja! user posted image   jjasna, boš uredila na seznamu? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.9.2008 14:42:55   
KOKICA32
A res? Škoda. Pol bi pa lahko že prvič lepo posnela, ne pa tako. Pa si plačala cd in slike?
No kolikor jaz vem (za Dravlje v Lj) posnamejo še 1x, če je kaj narobe. Ker cd se posebej plača.
[/quote]

Ne, slikic (3kom) nisem  nič posebej plačala, DVD-R pa moraš s sabo prinesti, da ti posname postopek. Nič dodatno ne zaračuna, stane 60,00 EUR z ali brez snemanja na DVD. Jaz sem pač imela smolo in medija ni mogla zaključiti, sedaj upam le, da mi bo kakšen računalniški mojster lahko prebral vsebino, ki pa je zapečena na mediju, le zaključen ni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.9.2008 14:57:44   
mediuhec
zapečena na mediju, le zaključen ni....

kokica,

pri nama je 2x poskusila zaključit snemanje - v drugo je šlo (nisva pa doma preverila če dela). nama je pa isto razložila kot tebi- snema lahko sproti, na svoj rač. pa si shrani samo slike.

lp

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.9.2008 15:51:12   
trinity22
ojla,

jaz in moja pikica sva ok, če katero seveda zanimauser posted image

Kje pa ste bile to na NS, da vam niso zaključili cd-ja, pri meni se vse tako lepo vidi in res je bila zelo prijazna in vse ...

Sem pa danes že po službi, stavri se malo umirjajo in sedaj se grem malo odpočit, pol pa še malo popoldanskega delauser posted image

bodite fajn in božajte bušije ...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.9.2008 16:05:07   
Naja30
KOKICA, ne vem, je pa škoda. Če bi morala plačat, se to sigurno ne bi zgodilo.

Jaz sem pa tako zaspana.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.9.2008 16:33:04   
enkratna
Ene bruhajo do konca! user posted image

Ja, jaz sem prejšnje 3 tedne bila bolj "večerna bruhalka", zdaj pa so se mi slabosti raztegnile čez cel dan, povprečno hrano vržem v školjko 2-3x dnevno user posted image . Sem poskusila že tako, da ko mi je slabo, se uležem in skušam zaspati - ampak me slabost zbudi in spet sem nad školjko user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.9.2008 16:45:00   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32   ...danes sem za nosečnost povedala v službi glavni šefici, pa je zeloooo lepo sprejela in mi čestitala ter mi zagotovila, da me nosečnost ne bo ovirala pri napredovanju v mesecu decembru!

Oh, kako je pa to lepo slišati! Takšnih šefov je pa zelo malo. Po mojih izkušnjah so namreč ženske šefinje hujše do žensk (potencialnih nosečnic) in nosečnic, kot moški.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.9.2008 16:57:07   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna Že na netu je en kup nasprotujočiš se izjav in podatkov, na RR-ji pa zgleda da tud. user posted image

Jjasna, jaz se samo še na tvoj seznam zanesem user posted image ... vse ostalo je pa res: bolj ko gledaš, prebiraš, bolj zmeden lahko postaneš.

Jaz sem imela včeraj izredni pregled pri G (kontrola po odpustu iz bolnice), tako da mi je G naslednji pregled prestavil na 7.10. Cicibančka sem zelo slabo videla na UZ, razen hrbtenice (ki je kar bodla v oči) in utripa, nisem kaj dosti drugega videla. Včeraj je bil zadnji dan 12. tedna, velikost 7,1 cm. Pa podaljšal mi je bolniško še za 2 meseca - čeprav sem tiho upala, da me bo že spustil v službo.

Ko vas takole berem, sem nekako "potolažena", ker vidim, da nisem edina, ki nenormalno sanja. Jaz tako nemirno spim (sanje, premetavanje in zbujanje zaradi bolečega trebuščka), da mož razmišlja o tem, da bi si še on kupil materinsko blazino in se z njo zaščitil pred mojimi nočnimi "vajami" user posted image .

Me je prijateljica nosečka (februarka) vprašala, če bom tekmovala za miss buši 2008. Emmm... če bi imela tak fleten buši kot zasanjana, bi se user posted image . Tako pa... meni je moj buši čisto všeč (oblečen) - samo ne bi pa zanj glasovala, če bi bil v tekmovalni kategoriji user posted image user posted image . Pa še velik je tako, da vsak misli, da sem več noseča user posted image
No, vsaj kilogrami zaenkrat ostajajo taki kot 2 meseca nazaj, česar sem zelo vesela.
Čeprav je baje 2. tromesečje najbolj znano po slastnem apetitu. No, jaz sem zaenkrat še v "bruhalni fazi" in fazi, ko me motijo močnejši vonji... Samo jamranje, joj joj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.9.2008 19:34:10   
imam
Živjo punce.

Precej časa me ni bilo, ve pa ste bile zelo pridne in sedaj berem kaj se je med mojo odsotnostjo dogajalo. Tudi pri meni je nekaj novega, bila sem na nuhalni, kjer je bilo vse v redu, samo malo hitro je minilo. user posted image Jaz bi lahko v ekran gledala še precej časa. Izvedela sem tudi, da bomo v marcu z 80% verjetnostjo dobili fantka.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.9.2008 20:01:09   
Dali*
O oj, ma kje ste vse punce?

Tko, jaz sem prišla s sprehoda in sem čist fertik, tako da grem pod tuš in aja aja.

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.9.2008 20:05:15   
Zasanjana
Čer!

Tale miss buši se mi zdi ful lepa ideja! Prijavit se pa itak ne morem. Se bo katera od vas??

Danes sem pa ful zmatrana. Jaz bi bla kar do konca na bolniški, pa moja G ni najbolj navdušena nad tem, ker nimam nobenih problemov. Samo lenoritis me daje. user posted image user posted image Joj, res, v službi tiste papirje samo premetavam sem ter tja celo dopoldne, potem pa hitim, da kaj naredim in grem čimprej domov. Imamo tako smotan delovni čas... od 9h do 17h, včasih pa celo do 19h. Potem še kaj pospravit pa z otroci je treba kej ven skočit, sploh Marcu mora skoz nekaj dogajat. Pa je tiktak dan okoli, nimam niti časa biti noseča. user posted image Je rekel mož, da mi bo najel eno žensko, ki bi pospravljala namesto mene. user posted image
imam, no upajmo, da bo res fant! Bravo! user posted image

Pri meni je pa edina novost ta, da imam apetit ful povečan. Bi sam jedla in jedla. Skoz nekej pečem pa kuham, malo eksperimentiram.

Strije pa matrajo tudi mene. Jih imam že od prejšnjih nosečnosti na notranji strani stegen, pa na trebuhu ob strani (so vidne tudi na slikciuser posted image ). So spet butnile ven in so vijoličaste. Mažem se pa itak nonstop, tudi ko nisem noseča in sem poskusila že najmanj 20 različnih krem, ma nič ne nuca. Smo vse ženske v družini nagnjene k temu.

Zdajle šibam možku pomagat skopat otroka, ker se že sliši vriskanje iz kopalnice. Potem pa najbrž kar spat, Naja30 pa pride v večerno izmeno, a ne?user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.9.2008 20:33:47   
Naja30
Naja na večerni izmeni, ja. user posted image
Ma sem ful žalostna, ker se je naši Tiji čisto zmešal ritem spanja oz. ga nima več. user posted image  Čez dan nič ne spi, zvečer je kriza pred spanjem. Sploh je nisem mogla umirit, skoz se je drla. Pol je pa moj šel z njo, zdaj je pa končno tišina. Pa tako lepo je bila navajena se uležt in zaspat. Jah, tale vrtec nam je zmešal otroka. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?