|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
10.9.2008 20:17:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Vsem user posted image čestitam za uspešne pregledeuser posted image user posted image

Vsem malim bolnikecom pa da se čimprej pozdravijouser posted image
se kar podpišem pod tole!!!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.9.2008 20:24:34   
orto2
ojla vse skupaj!

majchi, poslala sem ti zs, no pa mi povejm kje si kupila v domžalah tiste nosečniške obleke? kje je ta trgovina?

mene pa že čist nervirajo ti vozički, ta ima to slabost, uni kaj drugegauser posted image , sploh ne vem kaj kupit
pa potem ene lupinice niso dobre na testih, pa košare težke, pa oh in splohuser posted image

me kar mineva vse skupaj, mislm o vozičkih

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.9.2008 20:25:28   
Čebel@
zgleda je spet štrajk tuki goruser posted image  no jest odhajam pod tuš in počas v posteljo ker sem crknjenauser posted image pa še tok semse najedla da me bo razneslo!!!!pridne bodite,božajte bušije in pa bolančkane tamavčke pa se tipkamouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.9.2008 20:27:16   
Čebel@
orto moraš mi povedati kako lahko pogledam na zs

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.9.2008 20:27:17   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše bolančke....

Danes sem odnesla en kup papirjev za komisijo,,..zdej pa pesti držte da mi odobrijo bolniško....prosim

Čestitke vsem za krasne preglede....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.9.2008 20:28:39   
tanci29
naš pikec se zdajle kopa z očitom, jest morm pa še posesat in pomit po tlehuser posted image ....o kdo bo to zdej delal...sem prejle ene dve ure pospravljala...pa sej to ni res kok je hitr spet vse razmetan...brišem mizo v dnevni, nažalost je steklena, tamal pa za mano gor lepo z rokicami in se mi smeji...pa kaj mu boš kot da se smejiš nazaj....
ajde pejte gledat fuzbaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.9.2008 20:29:57   
tanci29
majchy-gor na desni maš moja ringaraja, klikni gor in se ti odpre par postavk in si izbereš zasebna sporočila in se ti lepo odpre...lp

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 10.9.2008 20:30:24 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.9.2008 20:59:25   
Katjusa
mi trije smo se pa zdle kopaliuser posted image user posted image user posted image user posted image to smo jst Florjan in Mala žabica, ki se tak skos kopa...... Florjan se še namaka jst sem mela pa že dost pa sem šla ven..... Pa še eno punčko sma skopala sma ji laseke umilauser posted image user posted image user posted image user posted image

tak se mi lušta ene sadne kupe s sladoledom..... pa mam doma sladoled in nek mešan kompot v konzervi sam kdo bi mi to v posodico nadeval..... bom možeka pol nahecala ko gre Florjan ajat k nebi blo dober da zdle vidi sladoled.... dons ga je že jedu pa mu ne upam preveč dajat da ne dobi spet angine....

Prej se mi je zdelo da sem spet neke rahle brcike čutlauser posted image user posted image user posted image user posted image torej je še vse vredu četud je nisem čutla več k en teden....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.9.2008 21:25:19   
naia
IZVIRNO SPOROČILO: *Nelly*

Hoj,

ja taglavno sem pozabila. Rok imam predviden 18.2.2009

Te dni imam neke probleme z mojim PC-jem oz. internetom. Me kar naprej neki ven meče. user posted image
Sem že taaako jezna, sam nimam kej. Moram počakat, da mi kolega vse to enkrat kmalu porihta.

Lep dan in božite svoje bušije.

Čaw

no...pa nisem sama...user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.9.2008 21:28:35   
naia
ojla,
punce, vas kej daje septembrski prehlad? mene vse boli, glava, ušesa pa še z nosa mi ves čas teče user posted image
ponavadi se mi to vleče cca. 2 tedna, sam sm rekla, da pa ne bi tvegala za kakršnokoli vročino in sem šla kar k dr. in me je poslala na bolniško, čeprav vem, da mi bo ful dolgčas doma...
aja, drgač so pa tud pri meni že prve brcike oz. preobrati ali karkoli že dela...user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
11.9.2008 8:14:28   
cati
Dobro jutro user posted image
Kako ste kaj na to lepo jutro?

< Sporočilo je popravil cati -- 11.9.2008 8:15:05 >

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
11.9.2008 9:04:39   
boma2
Balonchy

boma2KAKO JE BILO NA PREGLEDU??? Čakamo poročilo... user posted image
[/quote]

No pozdravljene vse... Na mojem pregledu ni bilo nič preseneteljivega, zdaj čakam izvide urina, ker sem zadnjič jedla antibiotike... :(  Ni bilo nič UZ, da bi vedela ali je user posted image ali user posted image ... Zdaj imam pa čez 5 tednov... pri drugem zdravniku... :)

Baje sem noseča šele dobrih 16 tednov... jaz teh tednov sploh ne razumem več...

na nuhalni pa je že takrat reku 15 tednov... :(

V glavnem vsem nosečkam želim prijetno nosečnost... in lepih user posted image ....

No tako ste pridne pri tipkanju.... Da sploh ne morem vsega prebrat... Zdaj sem bila malo na dopustu... :)

V torek pa v službo... :)

Balonchy

Za tvoj seznamček... 31 let... :) okolica Ljubljane

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.9.2008 9:19:08   
diamantina
Jutro!

Sem ravno iz OGTT (naša G vsako pošlje v 5. in 8. mesecu na ta pregled). Ok, res je bljak ta test. Bila sem na 50g. Najprej so mi vzeli 4 epr. krvi, potlej sem spila to brozgo (v deci vode ti zmešajo bel prašek in pride ven 2dl bele tekočine, ki je zelo gosta pa nenormalno sladka (kot bi pil nezmešan sirup za sok) - pa še zmešajo jo z bolj mlačno vodo, da je vse skupaj še bolj "njami"). Potem sem morala čisto pri miru počakat eno uro v čakalnici in ko je to minilo, sem šla zopet dat kri, eno epruvetko iz druge roke. Pa moja G zahteva povrhu še prvi jutranji urin, tako da doma še lulat nisem smela, tiščalo pa me je tako zelo, da sem komaj zdržala do zdr. doma.
Treba je pa res bit tešč (če si lačen, te pa ona popita glukoza pol nasiti ...), mene so sestre ekstra vprašala, da ja nisem ničesar jedla ali pila zjutraj. Pila sem, ampak vodo, kar je ok. Bilo je res bljak, bljak, bljak, ampak sem preživela.

Takole, zdaj pa veselo čakam na prijetnejšo morfologijo. user posted image  Lep dan!  

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.9.2008 9:26:34   
Čebel@
diamantina tole se res bere nagnusno!!!!če pa treba je pa treba!!!!!!
punce kako smo kej danes?a so bolnikci že kej bolšuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.9.2008 9:42:10   
Katjusa
Dobro jutro.....

Diamantina ni šans da pridem s prvim urinom do labaratorija..... zjutraj okol 4 grem lulat in pol ko se okol 9 vstanem k me Florjan pokliče grem najprej lulat k ne morem nič drugega delat..... in da bi se še mogla oblečt in pol peljat 13km ni šans pa še taka slaba cesta je k skos neki rukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To glukozo je pa dal men pit že na prvem pregledu ker sme slučajno bla tešča, ampak meni niso prej krvi vzel pa pol še enkrat ampak sam pol....

Kolkrat ste pa punce zdej že kej kri dale za preiskave (železo in to?) jst sam enkrat pa 2x vodo in zdej k mam 25. mi je dal listek sam za vodo? pomoje je pozabu zdej bo pa še ena nadomestna tak da pol mam pa šele 5.11 pregled???? upam da mam vredu kri da ne bo kej narobeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.9.2008 9:49:17   
Čebel@
jest mam napotnico za 2.zarad toxe(je še nisem mela)morem pa dat kri in vodo(spet)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.9.2008 9:55:57   
petrap
Ojla...

Včeri je bil super dan. user posted image Najprej zato, ker sva bila z mojim cel dan skupaj, pa še pregled sva imela, pol sva šla pa še za voziček pogledat.

Na pregledu vse okej. Raste pridno. Na teži tud normalno pridobiva, srček okej, rokice, nogice in vse ostalo veselo brcajo. Sva pa vprašala kaj bo, pa ni hotu pokazat. Smo se tko smejali. Tko da še nič ne vemo kaj bo, sicer sva se pa strinjala, da sam da je zdravo. Gin je super, smo se nasmejali do solz. Mal sem bla zaskrbljena, ker se nč dost ne redim, pa me pol vsi sekirajo. Do sedaj sem se zredila 1 kg (čeprav imam prasa za 2 številke večje, pa tud trebušček se mi lepo pozna - imam pa na ta račun bolj suhe noge in roke), pa ni nč hudga, sem vprašala. Mam tud mal bolj nizk pritisk, kar pa je tud čist normalno. Mi pa niso nič pregledali krvi, sam tud mislim, da mora bit okej. Naslednji pregled imam 13.10..

Sva šla na Rudnik v Pikapolonico pogledat Jane pa Quinny, pa jaz se kar ne morm odločit. Moj pravi, da mu je Jane bolj všeč, tko da bo pola kar ta.

Upam, da so vsi mali bolnički že kaj bolje user posted image ... Se še kaj oglasim.

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.9.2008 10:08:27   
Katjusa
petrapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.9.2008 10:59:40   
Balonchy
boma2 in petrap - user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljen pregled!

diamantna - še dobr, da si tko natančno opisala pitje tiste brozge. Bom vsaj vedla kako to gre, če me morebiti to čaka! user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.9.2008 11:21:45   
diamantina
Balonchy, upam, da ti ne bo treba tega dajat skoz, res ni fajn, ampak kot je majchy napisala, ni druge, kot da spiješ tisto. Teh 2dl, je bilo največjih in najdaljših za pogoltnit v mojem življenju user posted image

Katjuša, a tole z lulanjem ubija. Tudi jaz moram zjutraj TAKOJ na wc. Zdaj sem imela srečo, da je moj šel zraven, tako da sem lahko med vožnjo noge tiščala skupaj. Imam pa samo 5km do lab. Vsaj nekaj. user posted image  user posted image

Petrap, user posted image user posted image  za pregled.

Kri sem pa dala že dvakrat, najprej za tokso, KKS, seriološke preiskave in še nekaj + urin. Urin dam tudi vsakič pred pregledom. Pa danes sem dala kri za KKS, tokso in glukozo + urin. Groza, bodo oni vedeli več o meni kot jaz o sebi. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.9.2008 12:07:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Balonchy, upam, da ti ne bo treba tega dajat skoz, res ni fajn, ampak kot je majchy napisala, ni druge, kot da spiješ tisto. Teh 2dl, je bilo največjih in najdaljših za pogoltnit v mojem življenju user posted image

Pol te pa še sestra vpraša ste  vse spiliuser posted image user posted image user posted image user posted image in če so kake usedline ostale ti da še mičkeno vode da ja vse spiješ..... in pol čakaš 1 uro na stolu v čakalnici in ti še slabo rata vsaj meni je takrat k sme vla v 11 tednu in je slabost tak al tak vsakodnevni spremljevalecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.9.2008 12:12:32   
Čebel@
petrapuser posted image user posted image user posted image za pregled!!!tok si se obremenjevala ali vprašat ali ne pauser posted image  noče da vestauser posted image user posted image user posted image !!!!!glede krvi.....mene je teh igel in tega sr.....tok strah(bolečine) da ko mi hočejo vzeti kri ali ne najdejo žile ali pa kri enostavno neče tečt!!!!sem bla pa dele v službi(samo na obisku)in sem z eno govorila in si ji rekla da user posted image  nosim zadaj in mi prbije da bom mela pol pa ziher user posted image !moja sestra ga ni nosila v križu (je mela ogromen trebuh)pa je rodilauser posted image !!!a mislite da je kej na tem ali je to le še en lari fari več?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.9.2008 12:18:14   
petrap
majchy - sva se tud midva smejala ja user posted image user posted image user posted image , on/ona že ve kaj je najbolje.... drugače jaz nosim otročka očitno spredaj, pa mi tud velik jih reče - pol bo pa zihr punčka user posted image ..ne vem. Moja mami je mene tud tko nosila, brate pa bolj zadaj. Sam moja tašča je mela pa nošnjo spredaj, je pa tud mela fantka. user posted image mislm, da se na to ne gre zanašat...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
11.9.2008 12:25:41   
Čebel@
ne sej se ne mislim zanašat na to.....samo fora je v tem da imam jest filig da jeuser posted image  pa g je rekla da jeuser posted image  ta mi pa o prbije!!!!!!sej bo kar bo!!!drgač jest na vajinem mestu nebi več vprašala za spol ker vama je zgleda usojeno da bosta presenečenauser posted image !!!!jest sem glih dones ene bele hlačke kupla za user posted image  !!!!!se nisem mogla upretuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
11.9.2008 12:31:23   
petrap
majchy saj ne bova več spraševala, če pač noče da veva, ne bova. user posted image user posted image user posted image

user posted image ima glavno besedo že zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se pa za enkrat kar uspešno bojujem s tem, da ne zavijem v kako trgovino z oblekicami, ker bi se težko uprala, da kaj ne bi kupila. si skoz govorim, da najprej potrebujem omaro, da bom lahko stvari notr dala. user posted image

če ti praviš da bo punčka, pol bo punčka...jaz tud skoz govorim, da bo punčka - tko da nekaj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!