|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
11.9.2008 10:06:14   
arabela*
hhe,facan si,Larauser posted image
Držimo pesti za nedeljouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.9.2008 10:06:28   
Lara Croft
Kaj v porodnišnici imajo tehtnico? Jst bi se rada takoj zvagala....me ful zanima, kok bo šlo takoj dol...  nimam vage doma.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.9.2008 10:07:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hhe,facan si,Larauser posted image
Držimo pesti za nedeljouser posted image

Ja prosim..... ki v torek niste imele cajta.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.9.2008 10:13:36   
Tejchy
jst sem se javla za nedeljo....

js pa za ju3 al pa nedeljo......... user posted image  user posted image  user posted image  
sam v soboto 13. ne... ko 13 mi je taka cifra user posted image
......... a po moje bom glih 13. rodila.......... ko zakleto...

Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.9.2008 10:21:14   
alysa
sam v soboto 13. ne... ko 13 mi je taka cifra

js bi pa glih 13. 9., ker pol bi imel user posted image  en mesec pred mano RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.9.2008 10:25:32   
Tejchy
js bi pa glih 13. 9., ker pol bi imel en mesec pred mano RD

js sem tud hotla 5., ker pol bi imel en mesec za mano........ pa ni ubogal .... upam, da boš ti imela več sreče

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.9.2008 10:37:02   
ključek
čao!!!

evo, prva noč je za nami. bila je super, spat smo šli okrog 11.30, mala je spala do pol petih, potem smo se najedle, malo ga je še sračkala, potem pa zaspala do pol devetih. user posted image user posted image user posted image  sem ful srečna, upam, da bo takšen ritem imela tudi vnaprej. user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj pa čakam na patronažno, da jo še malo "napadem" z vprašanji.........user posted image .........sem mislila, da bo za vikend kaj sončka, da bi šli na sprehod, pa bo samo dež in ful mrzlo. user posted image

malo imava problemov pri dojenju (desna bradavica je tako ranirana, da mi kri teče iz nje) in tako jo dojim samo na levi strani in potem še dodam Novolac. pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani."user posted image  počasi upam, da se tudi to uštima. zdle pa pančka.user posted image  jo kr skoz gledam pa božam.........user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.9.2008 10:37:47   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

js sem tud hotla 5., ker pol bi imel en mesec za mano........ pa ni ubogal .... upam, da boš ti imela več sreče

Moj sin ima 5.10 rojtni dan... user posted image Ups.... aja, za tabo.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 11.9.2008 10:38:14 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.9.2008 10:41:36   
arabela*
me to you,jaz sem imela z bradavicami isti problem.En dan sem pustila celit,pa samo z ene dojila,pa pred vsakim dojenjem obvezno mazala z bpantenom.Zdaj je zacelilo.
Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalacuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.9.2008 11:04:40   
Lara Croft
pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani.

Joj eno uro..... jst se že vidim s flašo.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.9.2008 11:06:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalacuser posted image

Saraya.... a Novalac ni  redu? Jst bom sicer kr tistga z DMja najprej probala, pravijo, da je ok... če pa ne bi bil, sem pa Novalak hotla.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.9.2008 11:22:42   
Lara Croft
No končnoooooooooo..... je prišla naša previjalna miza, podloga, stolček in poivijalne plenice.... user posted image user posted image user posted image

Babetine...... kako nej malo okrasim zavese..... imamo kr bele, že od prej in jih tudi ne mislim menjavat.... bi pa kej gor zapela.... kej obstajajo kaki metuljčki al kej podobnega, ki bi se primli na zavese? 

Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.9.2008 11:23:13   
*bubi*
Jst bom sicer kr tistga z DMja najprej probala, pravijo, da je ok...

Pred tremi leti je bil s tem mlekom iz DM ful problem, so ga celo umaknili iz prodaje. Jaz prve mesece ne bi testirala, dvojkica (6m+) pa je verjetno čisto OK, takrat je user posted image  tudi dosti bolj razvit in prilagodljiv. Na začetku se tudi veliko manj mleka porabi. Strošek pa je, se strinjam.

Mi smo v P dobili recept za Nestle Beba H.A. pre. to je menda neko še posebej hipoalergeno mleko za otroke, pri katerih je povečana možnost nastanka alergij. pre pa zato, ker ni imela 3 kg ob odpustu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.9.2008 11:24:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani.

Joj eno uro..... jst se že vidim s flašo.... user posted image

Ja, eno uro, pol ure miru pa spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image  Tak to je. Bubika me ima za dudko, se točno vidi, kdaj sesa in kdaj se samo carta user posted image . Pa seveda drema zraven, potem pa ni konkretnega spanca.

Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.9.2008 11:26:20   
*bubi*
Midva sva pravkar prišli iz prvega sprehoda user posted image  Takega mini seveda. Bubika pridna in v ponos mamici user posted image  Bom dala še kako slikico v album user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.9.2008 11:27:45   
coko
En lep sončen pozdravček...

Kaj je zdej to? Vsak dan prižgem računalnik v upanju, da se bom lahko veselila kakšnega novega rojstva, pa nič!
Mogoče pa res vsi čakajo polno lunco.

Mene tudi danes nekaj špika tam odspodaj, že od jutra, tako da diham kot slon! Mi pa trebuh prav nič ne otrdeva, tko da verjetno ne bo nič. Sicer pa imam še čas, se mi še ne mudi...

MARUŠKAŠ ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

NYNNA ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.9.2008 11:28:05   
Lara Croft
Bubika me ima za dudko,

user posted image user posted image user posted image Ne bo pri meni tega filma.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.9.2008 12:00:10   
*bubi*
Mene tudi danes nekaj špika tam odspodaj, že od jutra, tako da diham kot slon! Mi pa trebuh prav nič ne otrdeva, tko da verjetno ne bo nič. Sicer pa imam še čas, se mi še ne mudi...

Med popadki sploh ne občutiš tako kot otrdevanje trebuha. Mene je samo v spodnjem delu zvijalo, okoli in okoli.
aja, sploh nisem prepričana, da je CTG karkoli narisal med mojim porodom user posted image user posted image user posted image user posted image  No, itak je takrat fora CTGja spremljanje user posted image  srčka.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.9.2008 12:01:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bubika me ima za dudko,

user posted image user posted image user posted image Ne bo pri meni tega filma.... user posted image

Ja, ja..... ti kar govori. user posted image user posted image user posted image

Ko ga boš mirila in mirila, ti bo še najlažje, da se z user posted image  na posteljo vležeš in se cartata user posted image

Sicer pa mi že uspešno uvajamo tisto ta pravo dudiko user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 11.9.2008 12:02:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.9.2008 12:24:23   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za popiuser posted image ..................sem napisala cel roman (porod), pa mi napiše-we are sorry.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.9.2008 12:24:34   
meta21
Uh, sm tečna!!!user posted image

Moj se je kar odstranil ven nekaj delat, jaz grem pa najbrž peglat. Najrajš bi kar spala, dokler ne grem rodit, ker se mi enostavno več ne da čakat. Skoz me nekaj boli in špika, včasih me nekaj fejst zagrabi pa nekaj časa drži, da že pogledam na uro, če bi bil slučajno popadek, pol pa spet par ur nič.user posted image

Jest bi ga rada vidla, pa rada bi že normalno hodila pa dost mam tega, da mam skoz eno hrano na trebuhu, k mi vse tam gor pristane, pa nč se mi ne da, pa ...

No, sej sm rekla, da sm tečna...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.9.2008 12:26:01   
petrax
Pozdravljene punce!

Evo midva z malim Kristjanom sva že doma od včeri. Mali je kr priden, smo danes spali kar do 9h. Ponoč je bil pa tud buden samo kakšne pol ure. Mami se bo pa še kar nekaj časa sestavljala nazaj v prvotno stanje, je bil kr težek porod.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.9.2008 12:26:33   
ključek
Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalac user posted image

ker tamala še ful hoče jesti, jz mam pa premal.........sam mi je patronažna zdle rekla, da naj lepo na vsaki strani dojiva po 15 minut, pa če bo treba, čez eno uro spet dojiva.............tko da ji zdej ne bom nič dodajala, sam dojile se bova...........

pa popoldne gremo lahko na sprehod...........za pol urce, urco..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.9.2008 12:27:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo v P dobili recept za Nestle Beba H.A. pre. to je menda neko še posebej hipoalergeno mleko za otroke, pri katerih je povečana možnost nastanka alergij. pre pa zato, ker ni imela 3 kg ob odpustu.

.... mi pa imamo Aptamil prematil- tudi za novorojenčke in dojenčke z nizko porodno težo......so ga dobivali v bolnici, pa pol nisem menjavala.....zdaj smo ga pa dobili na recept...   Bom pa vprašala v posvetovalnici kako in kaj....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.9.2008 12:27:23   
ključek
Pozdravljene punce!

Evo midva z malim Kristjanom sva že doma od včeri. Mali je kr priden, smo danes spali kar do 9h. Ponoč je bil pa tud buden samo kakšne pol ure. Mami se bo pa še kar nekaj časa sestavljala nazaj v prvotno stanje, je bil kr težek porod.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?