|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
10.9.2008 14:27:31   
Češnca
Jeeeeeee, Sanek!!! user posted image user posted image user posted image  Kolk sm jst veseeeeeelaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image  S to novico si mi res polepšala dan.

Punce kolk fajn ste se načvekale učeri. user posted image  Jst sm bla pa čist crknjena, pa čist down... user posted image  pa ta služba...

user posted image user posted image user posted image  Naja!!!

user posted image user posted image user posted image  za vse nosečke!

Pa še neki sm hotla napisat... mah, ne vem več.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.9.2008 15:01:30   
madejka
Jeeeeeee Sanekova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak faaaaaaajn!user posted image user posted image user posted image

jaz bi tuduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.9.2008 19:50:39   
pupi
SANEKOVA JEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! SEM VESELA ZA ŽIVIKO, DA BO MELA BRATECA AL PA SESTRICO, PA ZA VAJU TUDI SEVEDA!!!!!!!! user posted image Pa taki lepi mesec sta izbralauser posted image user posted image user posted image  oz se vama je fsralouser posted image user posted image . Lepo nosečnost, pa sama veš da bo en dva tri maj tu!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.9.2008 19:51:24   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

jaz bi tuduser posted image

Ne vem če je to skrivnost oz. si že kje napisala. zakaj pa ne ti tuduser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.9.2008 20:05:50   
kapica
Sanekova, lep mesec imata ja. Men bi tud bilo ljubse tam nekje, ker oktobra jih ima ze tolko roj. dan v familiji, da je grozauser posted image . Vidis, da sem te skapirala.
Madejka, a ti bi tud bla noseckauser posted image ? Jaz ti drzim pesti da bos cimprej in da nas razveselis z veselo novicko. Sam je treba tud delat na tem, kr tako od nicesar nic ne bouser posted image . Mal se hecam.

Jaz sem pa danes cist crknjena, torej pomeni, da bom fajn spalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.9.2008 20:09:49   
Ajvy
SANEK čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.9.2008 20:12:55   
SANEK1
Babike, hvala za take lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res ste zlate moje Julijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, glej to iz druge strani. Oktober je verjetno tudi mesec ko je bil spočet Dino, torej je štorklja že vedla, kdaj vama more Niasa dostavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.9.2008 20:18:22   
Ajvy
 Baja...user posted image user posted image user posted image  za Reneja, da se čimprej pozdravi....

KApica...sem zrihtala vse papirje za komisijo ,skopirala in te zadeve, pol sem šla pa še do moje osebne zdravnice, da ji vse papirje predan, da odpošlje....sem se kar načakala...ampak zdej je vsaj vse urejeno....samo še komisija mora odobrituser posted image
A tvoja nočka je bila tudi usrana,....bo pa današnja boljša....user posted image

Freycha..naj te razveselim z dejstvom, da kadar imam jst spalni dan TArja vedno dalj spi, kot kadar ga ima moj oz . čez teden....to so pač atijeve pupe, in je to neka skrivna naveza, ki je me ne razumemouser posted image user posted image

Sanek...zdej pa hitr ticker naštimat, da bomo lahko s teboj spremljale tvojjo user posted image , pa eno lepo lepo nosečnost ti želim.....(da se ti nau treba tolk pritoževat kot namuser posted image user posted image user posted image )
Pa da se boš kej več javljala.....

Ulla...si bila pridna....meni pucanje ne uspeva..je postelja predalečuser posted image user posted image

Češnca....user posted image user posted image user posted image user posted image

uf sem skurjena.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.9.2008 20:46:06   
zvesta
Ćer...

Me je Freycha sem nagnala. Pa zdaj vidim zakaj. user posted image

Sanek, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti mirno nosečnost, lahek porod, zdravo bebo in ljubezni za vse.

Pa čestitke babam... Spet se vam je odprlo. Ste kot v starih časih. A to delajo nosečniški hormoni? Jaz bi jih tudi mela.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.9.2008 20:49:50   
Anonimen
evo, tamala spi, umazana ko pujsuser posted image je zakomirala, pa sem jo samo po tavečjem z gazo umila in dala spat, revčkauser posted image je cel popldan rila po pesku, pa z kužkom se je igrala, pa z mucouser posted image je bla čist divja, muca pa ni bla glih navdušena in jo je pokrempla. ni hudga, je samo taco stegnila, češ dej mi mir, še krempljev ni dala ven, je pa glih tolk, da ma 2 risa na rokiuser posted image življenjsko pomembne izkušnjeuser posted image

sem pa tolk utrujena, res čist sesuta, mah...

tko da dons bom pa res prisiljena čvekat tule, k ne verjamem, da se bom še kdaj sama dvignila iz tega stolauser posted image pa sama sem...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
10.9.2008 20:51:06   
Anonimen
zvesta in madejka, ja v akcijo....jaz priporočam mireno na nočno omaricouser posted image user posted image uspeh zagotovljenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
10.9.2008 20:51:16   
Freycha
ulla do desetih držim s tabo, potem pa jo popiham spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.9.2008 20:51:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta in madejka, ja v akcijo....jaz priporočam mireno na nočno omaricouser posted image user posted image uspeh zagotovljenuser posted image user posted image

tiho bodi s tem receptom... jaz širim teorijo, da se na tak način NE DA zanositi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.9.2008 20:52:49   
zvesta
A pol moram najprej mireno in nočno omarico kupit?

Nimam ne enega ne drugega. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.9.2008 20:53:39   
madejka

jaz bi tud

Ne vem če je to skrivnost oz. si že kje napisala. zakaj pa ne ti tud

Ni skrivnost...sem napisala že včeraj - delamo na tem, ampak ne rata. Se tolažim, da zarad tega ker moj komplicira, da nimamo svojga doma, ne prostora ne redne službe... in ko se bo to uredilo (mogoče že konc mesca) bo pa ratalouser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.9.2008 20:56:13   
madejka
Peekola me tipkovnica zeza... kaj sem nardilauser posted image user posted image user posted image

Hvala kapica za pestke...kr drži!user posted image

Ulla pol morm tud jaz oboje nabavituser posted image

Zvesta vi tud delate na tem???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.9.2008 20:57:24   
madejka
Jaz sem tud sama do pol enajstih!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.9.2008 20:59:12   
zvesta

Zvesta vi tud delate na tem???

Ne še user posted image Pa tudi fizičnih pogojev ni. Še.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.9.2008 21:04:58   
arijana..
Zdej je pa skor tak kot pred leto dni, ko je človek odpru temo julijke pa najdu par strani naklofanih.

Najprej SANEK čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa da ti nosečnost lepo mine.

Vsem ostalim nosečkam pa tudi čimmanj tegob.

Jaz sem pa danes zmatrana kot že dolgo ne. Se vidi, da se na nov ritem ( vrtec, služba...) šele privajam. Tamala mi po novem mrkne že ob sedmih, v vrtcu ji je očitno za preživet, upam le, da nas ne ujame kak  prehlad.

Kje pa je kaj Rumba? So se že preselili?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.9.2008 21:12:33   
Anonimen
če nimate nočne omarice, verjetno zaleže tud če jo kr na tla postavišuser posted image al pa kam drugam, glih tko primeuser posted image

madejka sej bo, ko bo čas taprav. samo brez slabe volje in tega,boš vidla, te stvari se zgodijo točno takrat, ko se morjouser posted image

zvesta, kako to misliš, da ni fizičnih pogojev?

babe, da nebi štrajkaleuser posted image moj pride šele čez dve uriuser posted image

(odgovor članu arijana..)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
10.9.2008 21:13:17   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta, kako to misliš, da ni fizičnih pogojev?

ni tardeče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.9.2008 21:14:14   
madejka
Ullo to ni motlouser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.9.2008 21:19:23   
arijana..
Zvesta in Madejka sej bo, kot je rekla Ula vse ob svojem času.

No pri nas je verjetnost za tretjega bolj proti nuli, pa čeprav sem sama nekak vedno študirala, da bi imela tri.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.9.2008 21:21:51   
madejka
Arijana saj mogoče bojo pa čez kako leto dve stvari drugačne tud pri vas. user posted image

Hja no, saj mate prev... bo ko bo čas za to... ampak jaz bi mela zdaaaaaaaaj!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.9.2008 21:23:28   
Anonimen

Ullo to ni motlouser posted image user posted image user posted image

sam resuser posted image zvesta sej menstruacija je sam znak, da je šla ovulacija neizkoriščena mimouser posted image tko da kr pogumnouser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.