|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.9.2008 21:54:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kapica zase znam bit malo neodgoovrna.... predvsem v tej smeri, da dokler mi voda že pošteno ne teče v grlo, se ne zganem.....

ne sekiraj se, smo vsi po malem taki....

Ne, jaz pa nisem taksna .

ne, ti si pa čudež
Pa saj to vam ze skoz pravim, pa mi ne verjameteuser posted image user posted image .

verjamem, verjamem...še zdej se spomnim posta, ko si nas obvestila o svoji user posted image ..milionkrat sem ga prebrala, da vidim če prav berem, stisnlo me je pri srcu od veselja, pa solze sem tudi potočila od sreče.....tak da , jst ti čist verjamem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.9.2008 21:54:34   
Anonimen
nočko babe, jst tud gremuser posted image je blo prov fajn počvekat malouser posted image user posted image
zdej pa upam da bom lohk vstala iz stolauser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
9.9.2008 21:55:18   
Ajvy
user posted image nočko vsem....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.9.2008 21:55:19   
kapica
Pupi, sem jaz tud sla pogledat na Amazon. Pa pise, da trenutno ta dvd ni v prodaji. Poglej se veckrat, enkrat bo sigurno dosegljic, ce si zainteresiranauser posted image . Jaz mojga dvd-ja niti slucajno ne znam kopirat al karkoli, drugace bi ti ga poslala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.9.2008 21:55:46   
madejka
Ulla a si sama doma?

Ajvy res si nisem predstavljala... zdaj si pa še za jest ne upam it nardit da mi ne bo treba spet sto let brat poluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.9.2008 21:57:53   
kapica
nočko babe, jst tud grem je blo prov fajn počvekat malo
zdej pa upam da bom lohk vstala iz stola

Ce ne bos mogla vstat, lahk se naprej cvekas z namiuser posted image .

Ajvyuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.9.2008 21:58:54   
kapica
Ulla a si sama doma?

Ajvy res si nisem predstavljala... zdaj si pa še za jest ne upam it nardit da mi ne bo treba spet sto let brat pol

A ti bi se kaj jedla al kaj? Ob tej uriuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.9.2008 22:02:25   
madejka
Ja prej nimam časa...user posted image Zdaj grem pa ER gledat pa se basat... bodite mi faušuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.9.2008 22:08:19   
kapica
Nocko punce, je bilo rees fajn mal poklepetatuser posted image .
Madejka, ti pa uzivajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.9.2008 22:10:17   
madejka
Jaz sem sicer zamudla večino čveka, nasmejala sem se pa vseenouser posted image

Nočko babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
10.9.2008 6:54:59   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj in kapučino!
Bravo Naja!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste pa bile včeraj čveke.Jaz bi tudi bila noseča.POgrešam to!Saj bo!
Žana še spi jaz pa že rogovilim po stanovanju.Pijem kavo in malo pospravljam.Sem se odločila da bom danes zvečer moža napadla.user posted image user posted image user posted image Ne bom pa ga silila da bi imela še enega ptroka.Bom počakala.Mogoče bo pa Žana mu rekla da hoče imeti bratca ali pa sestrico.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 886
10.9.2008 9:09:04   
Ajvy
Jutro...vsem....

Bačko...hvala za čajčekuser posted image user posted image
Ti ga kar napadi....bomo držali pestke.....

Madejka..jst sem ti folš za nočno prehranjevanje, sem šla lačna spat, ker mi ni nič pasalo jesti.....

Danes ponoči sem imela spet ene bizarne sanje...marija, sem se mogla sred noči zbudit, dvakrat okoli kepe mahnit, pa zaspat....ah ja.....
Moram it popoldne k G, odnest izvide da za komisijo napiše predlog, da bom doma.....me bo brat peljal..še dobr da je na dopustuuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 887
10.9.2008 10:29:17   
baja*
hej čveke čvekasteuser posted image  kak vas je blo fajn prebratuser posted image pridneuser posted image

evo mene na bolniški, glih 7 dni sem delalauser posted image  
Rene je zakuhaluser posted image v 15-ih mesecih je bil samo 1x prehlajen, pol ga pa po 7 dneh vrtca vržeuser posted image sicer ni nič hujšega, ampak vseeno ga takega ne morem peljat tja... sicer pa je dohterca rekla, da so viroze že na pohoduuser posted image

glava me boli, grem si kafe skuhat...

aja, tele user posted image user posted image user posted image  so pa samo za naše user posted image , vidim, da mate skoz neke težave... držite seuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
10.9.2008 10:59:40   
kapica
Backo hvala za cajekuser posted image . To je pa tud ideja ja, da bo Zana rekla ociju, da si zeli bratca al sestricouser posted image .
Ajvy, dobro opravi pri G in z vsemi papirji. Moja nocka je bila tud za enuser posted image , ko me nekaj matra, ne morem spat.
Baja, pa res, me nosecke sam nekaj jamramo user posted image . Pa saj druga se skor ne pise vec tu gor nouser posted image . Da se cimprej pozdraviteuser posted image .

Midva sva bila danes v vrtcu, sem ga sla prijavit in lahko pride komaj septembra drugo letouser posted image . Kje je sele to no, se mi zdi takoo dalec. V prihodnjih dneh nas pa se od drugega vrtca obvestijo, ce smo dobili zdaj januarja. Bomo videli. Dino mi je pa na poti doma zaspal in zdaj spiuser posted image . Ajjjaajj, kaj bom pa pol popoldan...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.9.2008 11:12:22   
Freycha
ok, tega ne štekam več. Zakaj Dita vedno lepo spi, če je moj dragi dežuren, če sem pa jaz (pa še dragi je pomožnosti v službi), ga pa tak serje user posted image  In seveda začne pol ure po tistem, ko jaz zaspim, potem je pa do jutra nek ferker...... eh, jaz si ukinjam nočna dežurstvauser posted image  sam ne vem, če bo moj zadovoljen user posted image  Čeprav, njega ne moti, ker je z nočnimi izleti do kuhinje spraznil že celo Nutelo user posted image user posted image user posted image  Sem si jo pa hotela včeraj namazati na kruh, pa vidim, da je ni user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
10.9.2008 11:13:35   
Freycha
baja user posted image user posted image user posted image  Reneju, da se pozdravi user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 891
10.9.2008 11:16:55   
kapica
Freycha, mogoce Dita atija pogresa, ker se je zdaj tolk navadila biti z njim. Ji daj kaksno njegovo majco v posteljouser posted image . Al pa ti tak glasno smrcis, pa jo motisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 892
10.9.2008 12:09:38   
Freycha
pomoje je bolj to, da ni nekega glasnega smrčanja, ki bi jo vsakič uspaval nazaj v sanje, pa se zato zbuja user posted image user posted image user posted image

sem razmišljala, da tudi ni važno, kdo jo uspava. Zadnjič v.d. možeka še ni bilo domov, pa sem jo dala jaz spat (vedela je, da sva sami, kot sva sami, ko je možek v nočni), pa ni vedela, da je potem prišel, pa je spala celo noč ko ubita...... al je pa res zgolj in samo je.beno naključje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
10.9.2008 12:43:41   
SANEK1
Dober dan!

U, madona, kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image
Bravo za nakloftane straniuser posted image user posted image user posted image
Grem vas bratuser posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim, ker več ne morem bit tiho in ker je danes še uradno potrjeno, naj delim z vami:
Živika bo dobila user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 894
10.9.2008 12:49:45   
Anonimen
uuuuu sanekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke....no, sej je cajt, da se nam še ktera pridružiuser posted image

jst sem pa glih kopalnco spucala. zdej pa kuhat pa po Ulo v vrtec. popoldan grema pa mal na potep, sma sami doma, atkoja spet ne bo. pa boma malo okoli bluzileuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
10.9.2008 13:30:59   
Freycha
joj, sanekova, še dobro, da si ti obelodanila, ker bi mi bilo sicer težko nepovedati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
10.9.2008 13:37:37   
kapica
UUU, Sanekova CESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhuuu, pa imamo se enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A je bilo zeljeno al presenecenje al kako. Aja, a si verjetno zato bila tak tiha zadnje tedne tu gor, da se nisi oglasala, da ti ne bi kaj izletelouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 897
10.9.2008 13:42:17   
SANEK1
Kaj misliš zakaj sem zadnje cajte tak malo na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.9.2008 13:46:36   
SANEK1
Kapica, si me prehitelauser posted image
Ja, res je blo težko zdržat, zato sem se vas raje izogibalauser posted image

Nosečnost je ja bla malo presenečenje, a zaželenauser posted image user posted image user posted image user posted image   Načrtovala sma malo kasneje, ampak je že z razlogom prišla prejuser posted image user posted image user posted image
Sma ful vesela, upam in verjameme da bo vse ok, rok pa imam 5.5.2009user posted image ...ufuser posted image ki je še to...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
10.9.2008 14:22:09   
baja*
sanekova čestiiiiitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo in zdravo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.