|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
10.9.2008 11:34:08   
n€na
ojla,

moja mala je v vrtcu, zjutraj pa ni hotela sama v razred ali kako naj rečem igralnicouser posted image user posted image sem jo morala nest in sem jo posedla na stol. Sploh ne morem verjet, da zna tako lepo sedeti sama na stolčku. Zdej grem pa dol pogledat ali bo zaspala po kosilu, bom gledala kar od daleč, da me slučajno ne vidi.

naja nisi edina ki lenariš tudi jaz lenarim in študiram kaj dela Zala v vrtcu, mi je tako doooolg čas brez njeuser posted image user posted image

helenav dans smo pa mi malo dlje spali, pa še moj je hotu it zraven pol sm ga pa kar v trgovino pelala, da sma kej  kuplauser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.9.2008 13:07:09   
melaverde
Dober dan tudi z mojega konca!!

najprej hvala vsem ki me pogrešate - Majrim user posted image user posted image

Pri nas je tudi pestro ker po enem tednu dopusta se ne morem rešit papirjev, pa itak mi gre vse na živce in samo čakam 15:30...

vrtec: se ne smem pritoževat user posted image  Ko ga zjutraj predam njegovi Dragici zajoče in to kar fanj ampak utihne že ko sem v garderobi. Ga hvalijo, da vse poje razen sadja user posted image  nimam pojma kaj se mu je uprlo... ga pa zgleda mučijo zobki ker nam spet iz ust teče, pa iz ritke tudi...ampak sej vse še prehitro mine user posted image
popoldne pa se crtamo na kvadrat (vrtec je prinesel tudi nekaj dobrega) user posted image

zmenkarije: jaz sem načeloma za srečanje, razen če ne bom imela luno kot zadnjič in boste pol oči obračale... user posted image  skoraj raje pa z otroki.

POLJUBČKE VSEM !! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.9.2008 13:08:01   
melaverde
Joj, avatarje sem pozabla pohvalit...

PRIDNE, PRIDNE user posted image user posted image
LEPI,LEPI, LEPI... user posted image user posted image user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.9.2008 15:25:00   
helenav
Mela bravo za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kaj ti že delaš? Imama eno boršo zate....magari v petek skočim do tebe?..če delaš seveda...

Klara je bila pridna..ampak sšpet spala samo pol urceuser posted image ..jo prebudi jok enega sošolcauser posted image ..zdej spančka..ampak upam, da bo hitro potegnila spanec..sicer bo od naslednjega tedna dalje ful utrujena čez dan zaradi pomankanja počitka.

Jutri pa shoppppppppppppppinguser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.9.2008 15:43:23   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
Jutri pa shoppppppppppppppinguser posted image user posted image

Kam greš šopingirat? Joj, jaz bi mogla tudi skočit čez. Mi je zmanjkalo kreme za faco in me firbec kaj imajo že novega...

Melauser posted image user posted image user posted image user posted image  Končno glas s tvoje strani.

Moje iskanje prostih koč gre vedno slabše. Še en prostor več zaseden, mogoče Ribiška v Rižani, ampak me je že opozoril, da navadno ob 11. uri pride policija (jih kliče sosed) tako, da...user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.9.2008 15:56:10   
Naja30
Tija spet ni spala v vrtcu user posted image  in je zbujala druge. Čaka nas dooolgo in sitno popoldne.
En fantek jo je zelo grdo ugriznil na dveh mestih. user posted image  Sem jo namazala z aloe vero in upam, da bo kmalu zginilo. Poleg tega je cela popikana od komarjev.user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.9.2008 19:40:29   
n€na
čer,

evo, moja mala že spi jo vrtec tako zmatra da zdrži komaj do sedme ureuser posted image user posted image . Sem prišla malo poškilit sem, ker me čaka kup posode in še večji kup perila za zlikat. Joj kako sem lena ob tem lepem vremenuuser posted image user posted image user posted image

Tija, da ne bo bolelo in boš v vrtcu lažje zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.9.2008 20:14:11   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image še nea,ki hodi tako zgodaj spatuser posted image user posted image user posted image ...našo tudi zmanjka točno ob 19...sej bi še prej,a je ne pustim...ob 18 sem jo dala v škaf od perila in v tuš kabino...in je bil mir skoraj pol ureuser posted image ...s tem,da je blo pol kopalnice mokre,ker odpre vrata od kabine in brcauser posted image user posted image user posted image user posted image
mela....se strinjam s tabouser posted image ...nekaj dobrega je prinesel vrtecuser posted image ...tudi Neža se cel popoldan samo carta...mi je prav čudno...malo krize je zjutraj,ampak se bo navadlauser posted image
asso...kako rečejo,več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image ...boš drugo leto praznovala in boš tako eno leto mlajšauser posted image user posted image user posted image
sibil....dej bodi malo bolj gostobesednauser posted image
navt...kaj ste sse odločli???. kam boste šli??user posted image
zrak.....meni ni frke...sem vedno sama s tamalo user posted image user posted image user posted image
helenav....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi tudiuser posted image
thaiss....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.9.2008 20:15:47   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Tija spet ni spala v vrtcu user posted image  in je zbujala druge. Čaka nas dooolgo in sitno popoldne.
En fantek jo je zelo grdo ugriznil na dveh mestih. user posted image  Sem jo namazala z aloe vero in upam, da bo kmalu zginilo. Poleg tega je cela popikana od komarjev.user posted image

a ta je tista,ki otrokom ne pusti spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nimaš kej...komarji so povsod,tudi v vrtcuuser posted image ...pa jo namaži malo al pa dej njim kremo,sej namažejo one - vsaj nam je rekla,če hočemouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.9.2008 20:19:27   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
asso...kako rečejo,več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image ...boš drugo leto praznovala in boš tako eno leto mlajšauser posted image user posted image user posted image

In kaj naj se smejemuser posted image  Jaz skoraj jokam. Sej bi bila rada leto mlajša, ampak ne bo ratalo...Kriza je, upam, da vsaj, če ne dobim, da dobim en vikend kasneje.

Evo jaz grem. Vaši otroci so vsi zmantraniuser posted image  Moji mi še razbijajo škatole in niti ne delujejo, da bi spale. No, Nastia je izjavla, da bi že zdej šla v vrtecuser posted image user posted image  Tarin pa se valja potleh z račko in prstom v ustih... ko bo ura za spat, pa bo skakal.

by,by

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.9.2008 20:29:29   
Naja30

a ta je tista,ki otrokom ne pusti spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nimaš kej...komarji so povsod,tudi v vrtcuuser posted image ...pa jo namaži malo al pa dej njim kremo,sej namažejo one - vsaj nam je rekla,če hočemouser posted image

Ma ne, komarji niso iz vrtca.
Kaj, a je prišlo že do vas, da ena punčka ne pusti otrokom spati? user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.9.2008 20:33:11   
thaiss
Matičko spi!
Mene neki hvata, verjetno kaka virozica, ma imam doma vse možne zvarke in upam da jo premagamuser posted image

komarji v vrtcu- jih je miljon, Matia prinese vsak dan ene tri nove pike domovuser posted image Mah, sej zdej bo konec poletja in bojo pocrkaliuser posted image

thaiss....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa to????

o meleverde, tebi bo treba pisno vabilo poslat da kej napišeš sem goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi zgoraj je hrana suuuuuuuuuuuper..al je to ista kuhinja?

ista kuhinja, kuhajo v našem vrtcu!!!user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.9.2008 20:40:58   
majrim
zakaj to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti,tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.9.2008 20:41:57   
majrim
naja....danes se mi je tožla ena bivša vozičkarca,da njena mala nič ne spi,ker jih ena druga vse zbujauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.9.2008 20:43:50   
majrim
mela....da prideš še kej okroguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.9.2008 20:45:32   
thaiss

naja....danes se mi je tožla ena bivša vozičkarca,da njena mala nič ne spi,ker jih ena druga vse zbujauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Bravo Tijauser posted image  user posted image  user posted image

majrim mene pa zanima katera je ta ki se tožiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.9.2008 20:47:16   
Naja30

Povej ji, da je tudi meni zelo hudo, ker mi otrok ne spi ne doma ne v vrtcu. In se ne počutim dobro zarad tega. V bistvu se zelo sekiram. Po drugi strani si pa mislim, da so to le spremembe za otroka in jih pač moramo prebroditi.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.9.2008 20:51:10   
helenav
ku ku..je kera tu..eko jaz sem szuširana in danes sem si rekla da si vzamem čas za čvekuser posted image

asso grem h kitajcem in take poceni rube..rabim tanke trenerkice in pižamice

majrimuser posted image ..škoda...sej veš, da bi te vzelauser posted image

tudi v našem vrtcu en fantiček joka in zbuja Klarouser posted image ..ma se bodo že navadli...tej ki jočejo..bodo počasi nehali in tej občutljivi bodo tudi to preslišali...HOOOOPE SOuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.9.2008 20:53:13   
majrim

Povej ji, da je tudi meni zelo hudo, ker mi otrok ne spi ne doma ne v vrtcu. In se ne počutim dobro zarad tega. V bistvu se zelo sekiram. Po drugi strani si pa mislim, da so to le spremembe za otroka in jih pač moramo prebroditi.

se nimaš kej sekiratuser posted image ...tako pač je...kaj niti doma ti ne spi???user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.9.2008 20:53:19   
thaiss
ku ku helenauser posted image

jaz sem si skuhala hrenovke, ker me je full lakota zagrablauser posted image , pa čajček se tudi hladi in potem počasi v mižule!!

Naja a Tija noče spat odkar je v vrtcu??? Mogoče je res le kriza, upam!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.9.2008 20:54:10   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image  Bravo Tijauser posted image  user posted image  user posted image

ufffff,ne vem po imenu,ena črna,ki je starejša od mene user posted image ...ma sej veš katera....veš??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.9.2008 20:55:28   
Naja30
Odkar je v vrtcu, prav od tistega prvega dne imamo probleme s spanjem. Prejšnji teden je samo 2x spala popoldan, čez vikend nič, včeraj pa prvič v vrtcu. Danes spet ne. Poleg tega so zvečer krize, ki jih nikoli ni bilo. Res se sekiram in upam, da bo kmalu minilo. Ni mi vseeno ne za mojega ne za druge otroke, ki ne morejo spati. Naredit pa ne morem nič, žal.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.9.2008 20:57:00   
n€na
tudi v našem vrtcu en fantiček joka in zbuja Klaro ..ma se bodo že navadli...tej ki jočejo..bodo počasi nehali in tej občutljivi bodo tudi to preslišali...HOOOOPE SO

od jutri naprej bo delala kažin tudi Zalauser posted image user posted image user posted image . Sem jim predlagala, da jo dajo v posteljico pa mi je vzgojiteljica rekla, da majo posteljice samo za majhne in tako je ena posteljica v kotu samauser posted image user posted image Vztrajajo na ležalnikih in valda zato danes Zala ni hotla spat. Bo že upam , da jutri ne bo prehudo.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.9.2008 21:00:56   
helenav
a ti ti Zalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma se bodo navadli.....važno da ne jokajo....

sej Klara drugače ni ful sitna če ne spi....danes je bila kar znosna, glede na une pol urce...sam so pa eni face...spijo ko ubiti..user posted image

thaiss kaj se te loteva prehlad?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.9.2008 21:05:00   
Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ufffff,ne vem po imenu,ena črna,ki je starejša od mene user posted image ...ma sej veš katera....veš??

Če sta skupaj vozičkali, ima toliko starega malega kot je tvoja. V Tijini skupini so pa starejši.

thaiss, ti se pa ne hecaj s tem bravo Tija! Oz. ne govori tega pred njo! user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?