|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
9.9.2008 16:31:03   
Naja30
Jupi, tudi Tija je spala! user posted image user posted image  Sem bila tako vesela. In sem jo počakala, da se zbudi. Končno! Danes je čisto en drug otrok.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.9.2008 20:16:41   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Da nas poberem iz druge strani...

Včeraj popoldan smo malo pohajali po Izoli in vsi otroci se mi zdijo taaakkkkoooo veliki... da je jojjj.. Matia  pravi fantina...teče, govori, kaže...Klara ravno tako.. ona lepo v triciklu ko ena prava gospodična.. uživači

zrak....... ...vidim,da uživate sto na uro...do vas itak ne ppride nihče
  Majrim user posted image ne štekam,, itak da sem blond, samo se farbam..

helen.. jaz bi tudi hitla kust.. ampak kaj ko se nobena ne odzove...

zakaj pa niste povedale????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....hvalauser posted image
grem...sem žalostnauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.9.2008 20:21:40   
helenav
majrim   sej nismo bile zmenjene...Zrak je šla mimo manziolija z mamo...Matie , pa nisem vidla...user posted image

ne bit žalostna..povej kako je z Nežikouser posted image

Bravo Naja , je lepo ne...ko so otrovi pridniuser posted image

Klara je pol še eno uro doma spala...zdej popoldne pa smo špendavali za darila.

grem spit eno birrouser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.9.2008 20:32:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Da nas poberem iz druge strani...

Včeraj popoldan smo malo pohajali po Izoli in vsi otroci se mi zdijo taaakkkkoooo veliki... da je jojjj.. Matia  pravi fantina...teče, govori, kaže...Klara ravno tako.. ona lepo v triciklu ko ena prava gospodična.. uživači

zrak....... ...vidim,da uživate sto na uro...do vas itak ne ppride nihče
  Majrim user posted image ne štekam,, itak da sem blond, samo se farbam..

helen.. jaz bi tudi hitla kust.. ampak kaj ko se nobena ne odzove...

zakaj pa niste povedale????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....hvalauser posted image
grem...sem žalostnauser posted image

majrim nič huda bit, jaz nisem nobengauser posted image vidla, sem pa srečala Zrak, ampak brez Eneia. Aja, pa Asso mi je pomahala iz avta, sem jo zadnji moment vidla!
Tvoj sms pa sem vidla malo prekasno da bi vama pomahaleuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.9.2008 20:35:21   
thaiss
frišni vrtičkarji: Klara, Neža, Tija.....user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Matia tudi uživa v vrtcu, zjutraj kdaj pa kdaj še pojokca, ma samo ko ni njegovih vzgojiteljic na sprejemu. Danes pa prvič ni hotel domov, je sedel za mizico in v miru glodal kruh, se ni pustil motit dokler ni pojedeluser posted image

majrim kaj Nežo voziš zjutraj preden greš delat al jo pelje I??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.9.2008 21:10:45   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

majrim   sej nismo bile zmenjene...Zrak je šla mimo manziolija z mamo...Matie , pa nisem vidla...user posted image

ne bit žalostna..povej kako je z Nežikouser posted image

Klara je pol še eno uro doma spala...zdej popoldne pa smo špendavali za darila.

grem spit eno birrouser posted image

ok,ok user posted image user posted image user posted image
Neža...iiiiiiiiiii,super je ta moja puncauser posted image user posted image user posted image user posted image ...me kar presenečauser posted image ...danes je recimo spala 2,15...in o hrani da ne govorimo,ker poje vso kosilo,tudi repete če je treba user posted image ...v glavnem so jo full pohvalile in jaz sem v devetih nebesihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 981
9.9.2008 21:16:09   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

frišni vrtičkarji: Klara, Neža, Tija.....user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Matia tudi uživa v vrtcu, zjutraj kdaj pa kdaj še pojokca, ma samo ko ni njegovih vzgojiteljic na sprejemu. Danes pa prvič ni hotel domov, je sedel za mizico in v miru glodal kruh, se ni pustil motit dokler ni pojedeluser posted image

majrim kaj Nežo voziš zjutraj preden greš delat al jo pelje I??

evo,se podpišem.....user posted image ...dva dni kar jo hodim iskat,vedno je kruhuser posted image user posted image ...danes so bli tako pridni,trije sedeli za mizo in jedli kruh...ma jih je blo lepo videtuser posted image
..ko sem zjutraj,ga pelje I...tako smo zmenjeni...uni,ki dela pop jo pelje

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 982
9.9.2008 21:20:49   
thaiss

user posted image user posted image ...danes so bli tako pridni,trije sedeli za mizo in jedli kruh...ma jih je blo lepo videtuser posted image

ko so moji prišli po M pa so bili 4je za mizouser posted image
Ob kateri uri grejo v skupno igralnico, ker ta mesec se zbirajo pri M

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 983
9.9.2008 21:21:06   
majrim
user posted image helenav....kaj spet boste feštali al kaj???user posted image ...lepo vamuser posted image ....sem čula,da je tvoj dragi lep ko hudič zdejuser posted image user posted image
asso...kdaj imaš RD???????????????????user posted image ...aha,pa bo zrak spet feštalauser posted image user posted image ...mi pa nikamoruser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 984
9.9.2008 21:22:08   
thaiss

...in o hrani da ne govorimo,ker poje vso kosilo,tudi repete če je treba user posted image ...

imajo zelo dobro hrano, Matia se je tudi danes zagrebu za dodatek!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 985
9.9.2008 21:22:41   
majrim

user posted image user posted image ...danes so bli tako pridni,trije sedeli za mizo in jedli kruh...ma jih je blo lepo videtuser posted image

včeraj sem delala do 15 in ob 15,30 so bli že v uni vaši igralnici....do 15 ure so v svoji,pol pa se združijo...ampak so zanimiviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 986
9.9.2008 21:24:12   
majrim

...in o hrani da ne govorimo,ker poje vso kosilo,tudi repete če je treba user posted image ...

imajo zelo dobro hrano, Matia se je tudi danes zagrebu za dodatek!

ja,jedilnik je pa superuser posted image user posted image user posted image ....pa se mi zdi,da dokaj zdrava hranauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 987
9.9.2008 21:25:00   
thaiss

včeraj sem delala do 15 in ob 15,30 so bli že v uni vaši igralnici....do 15 ure so v svoji,pol pa se združijo...ampak so zanimiviuser posted image user posted image user posted image

allora ni bla ona med temi manjoni kruhauser posted image user posted image  Matia gre ob 14.10 domov

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 988
9.9.2008 21:25:43   
thaiss
majrim ma kaj si opazle da smo samo medve zveste tle goruser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 989
9.9.2008 21:29:57   
majrim

majrim ma kaj si opazle da smo samo medve zveste tle goruser posted image

vidim ja user posted image user posted image user posted image ...ampak so pa te babnce...zjutraj klepetajo,ko mene oz. nas ni..user posted image ...kje pa je mela???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 990
9.9.2008 21:35:02   
majrim
lahko noč thaiss....pa vsem tistim,ki samo škilite tudi...mirno noč!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 991
9.9.2008 22:03:27   
Sibil_
Nočko....in ja, samo škilim malo, ki drugega po 11 urah šihta ne morem več...grem ninat....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 992
9.9.2008 22:10:43   
helenav
ku ku...

ma nobena fešta dej....ena birra tako za zaspatuser posted image user posted image user posted image

tudi zgoraj je hrana suuuuuuuuuuuper..al je to ista kuhinja?user posted image

cuma te vidimuser posted image user posted image
majrim kako veš...kaj tudi I je zrihtan? Imata isto frizerkouser posted image

zdej ste šle....

Jaz grem tudi..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 993
9.9.2008 22:34:30   
NAVT
Hvala za odziv za terme. Nena, to mi ne diši preveč, ker se je treba vozit. Čeprav cena mika. Naši punci nista namreč nič preveč navdušeni nad vožnjo v avtu. Največkrat je problem že od Kopra ali Lucije, ko pa smo šli poleti na dopust, smo potovali dva dni (brez heca). Že itak bo podvig nekam prit, pol bi se pa rada znebila za par dni avta. Poleti v Logu se nismo vsedli vanj niti en dan v celem tednu. Kar pasalo je!

No, mi smo začeli z virozami. Danes popoldne je Aljoša zakuhal. Ne zgleda nič tragičnega, a zaenkrat smo na 38,6 in pijemo Calpol. Pa ravno jutri sem nameravala končno opraviti PRVO cepljenje punc. Nič ne bo! Sem se dogovorila za ponedeljek zjutraj, če bosta zdravi.

Bravo novi vrtičkarji!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.9.2008 6:42:54   
n€na
dobro jutro,

moja kavica je že kuhana in jo veselo pijem in čakam da se moja miška zbudi.

NAVT to je pa res problem, če se punci nočeta vozit v avtu. Mi imamo to srečo da se zala rada vozi in grem lahko večkrat kam sama. Mi skoraj vedno zaspi in spi celo pot.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.9.2008 7:36:51   
zrak
Dobro jutro.. babe--- kome???

Majrim.. ma tisti dan sem jaz pohajala z mojimi in Eneim...pa sem druge samo srečala... Ja veš da se lahko zmenimo za kakšen sprehod.. Ampak jaz nočem gnjavit, ker zdaj imate otroke v vrtcu, pa delate do poznega.. in pol si mislim, da ni potrebno da se štulim.. če bo kakšna imela željo bo že poklicala...

Asso ma saj so hladilniki v marezigah?? Pod pultom? Če je pa premalo se zmeniš v oštariji..Aja sicer sem pozabila, da se rabi tudi prostor za otrokeuser posted image

Navt?? Kaj komaj prvo cepljenje???

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.9.2008 7:58:23   
helenav
zrak...ti tako zgodnjauser posted image user posted image

nena26 se vidimo v vrtcu....

Klara je spet spala celo noč..pridna punca..se je pa zvečer pokakala..ko sem šla k njej ob 23h, da preverim ali je pokrita, je tako zasmrdelo, da sem kmalu dol padlauser posted image ..sem jo kar v pojstli zrihtala..ona pa je kar spala..niti previjanje in mokri občki na riti jo niso zbudiliuser posted image ..

grem sedaj..ura teče

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.9.2008 8:08:39   
zrak
user posted image helena ja bravo jaz.. to so pa službe vidiš.. doma ni nikoli cajta.. v službi se pa le najdeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.9.2008 10:09:38   
asso

Asso ma saj so hladilniki v marezigah?? Pod pultom? Če je pa premalo se zmeniš v oštariji..Aja sicer sem pozabila, da se rabi tudi prostor za otrokeuser posted image

Aja, je tudi pultuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tudi na otroke je treba mislit, glede na to, da večina (beri vsi) od mojih znancev in pa da ne govorim sorodnikov imajo froce in to kar po dva tako, da... Tam do 21. nekje bomo žerali z otroci, potem pa kdor bo, bo še naprej...
V glavnem tri lokacije že odpadejo, zdej pa me prav skrbi, če bom kaj dobilauser posted image user posted image user posted image  Če ne bom morala prestavit za en vikend.
No, imam še za poklicat v Ribiško družino Rižana, odgovor čakam od Sončka (Kaštelir), številko od PaintBalla čakam (ali kako se že napiše) in tudi od Sermina. Pa še razen Sončka moram it še vse pogledat, samo resno upam, da dobim kaj fraj.

user posted image helena ja bravo jaz.. to so pa službe vidiš.. doma ni nikoli cajta.. v službi se pa le najdeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ponavadi sem bila jaz zjutraj med prvimi, zdej pa me vsako jutro prehitišuser posted image  Se vidi, da ne voziš v vrtecuser posted image  Bom nadoknadla. Danes mi je uspelo bit malo bolj zgodnja.
Jo, pač pustim in grem. Ampak se hitro umiri in je prav pridna (baje) med dnevom. Tudi spi brez problema, le manj kot je navajena. Nekje eno uro.
Ko sem jih včeraj šla iskat seveda nista hoteli domovuser posted image

Ej znorela bom. V pisarni imam enga komarja, ki mi pije kri. Ampak dobesedno komarja (da si ne mislite kaj drugega), vsa sem popikana.

Ne morem verjet pa kakšno srečo imam. Napišem cel post in na koncu dam copy, pa sploh ne vem zakaj, čisto tako brez veze in ko potrdim mi napiše nek error in jaz vsa kontenta, ker enkrat mi je uspelo prej vse shranituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.9.2008 10:27:22   
Naja30
Evo, mala v vrtcu, mama pa doma lenari. Me je kar sram. user posted image  No sej se bom počasi lotla diplome, pol pa bo dela toliko, da ne bom misla sam na to, kaj Tija dela v vrtcu.
Ko pa jaz pridem po njo, pa nič ne čaka, ampak samo vzame malico od vzg. in že teče v garderobo po čevlje. Če se še kaj pogovarjam z vzg., čevlje kar h sobi prinese, sezuje copate in se obuje. user posted image  In kako veselo pošilja poljubčke in reče "čao"! Samo da je mami prišla in je presrečna! user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?