|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
10.9.2008 10:23:05   
katja_p
Joj, ste se razpisale!!! Komi sem preletela vse poste.

Kar se tiče mojga pregleda ... men vedno pregleda nožnico, pa nism nikol nč mela. Ampak me vedno da najprej na ta stol, pol pa na ležažnik za UZ. Tk da ne vem ... Ampak ta pregled včeraj je bil zlo rutinski. Pač pogledla, če sm zaprta, kolk velik mam trebuh, če srček bije ... Nč takega.

Srečanje: še vedno sem za in medse sprejmemo vse okoliške tud :)

Naša user posted image  ima pa cele tektonske premike v men. Se mi včasih zdi, da bi kr skoz trebuh rada kaj ven dala ... user posted image

Kaj več napišem kasneje, ker šibam zdle s kolegico na user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.9.2008 10:28:12   
tasa.m
Oj,

jaz sem iz pregleda, vse OK, mi je danes naredil še eno morfologijo (ki jo običajno delajo v 30 t), potrdil je še enkrat spol, pridobila pa sem že 8 kg v 28 t, drugače se mi ne poznajo kg, ker je vse v trebuhu.
Mene včasih, ko na hitro vstanem zaboli oz. zapeče spodnji del trebuha in so mi razložili, da sem mi pač razteguje maternica in ker sem bolj suha pač bolj čutim, tako da Otika najbolj, da vprašaš svojega G in boš tako še najbolj mirna.
Z materinsko šolo pa začnem že 6.10., naslednji pregled imam pa 8.10.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.9.2008 10:33:30   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Kako pa ste ve? Še malo pa bo potrebno urejati papirje za porodniško. Če imam rok 11.12.2008 lahko oddam vlogo okrog 15.10.2008? Po moje ni prepozno.

Pozdravčekuser posted image

sem šla včeraj na csd po nekaj informacij in po vloge.so mi rekli, da 60 dni pred PDP oddaš vloge.lahk pa že prej, če že imaš potrdilo od G o PDP.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.9.2008 10:56:19   
Anonimen
Jah ... sem klicala G, pa ima ta butast sistem, da je njena ordinacija dosegljiva samo ene 2 uri na dan in če kličeš izven tega časa, se telefonska tajnica javi in niti s sestro ne morš govort ... pač danes bom počivala kolikor se bo dalo, jutri jo bom pa poklicala med 8-10. uro ... Drugače je vredu G, sam teli njeni telefoni mi pa včasih živce parajo! user posted image

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.9.2008 13:08:01   
andya
otika: mene tudi tam zbada...ko sem omenila moji g, je rekla, da je to normalno...me pa občasno fanj zbode in neha...tebe pa precej zbada, me prav zanima kaj ti bo rekla tvoja g...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.9.2008 13:24:19   
Anonimen
andya ... bom jutri videla kaj bo rekla, pa potem sporočim.

Drugače sem pa ravnokar klicala v ZD Domžale zaradi materinske šole, no in se začne 24.9. in obsega 6 predavanj, ki so 2x na teden, partner pa če želi biti prisoten pri porodu mora pridt prvič in potem še enkrat ... lahko je pa skos prisoten.

Sam danes pa niste kaj preveč zgovorne ... učeri in predvčerajšnjim ste cele romane pisale, danes ko pa počivam in se mi ni treba nič učit in mi je dolgčas pa takole ... murphy pa to user posted image .

(odgovor članu andya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.9.2008 13:27:06   
katja_p
Evo mene nazaj iz kavice.

Moj naslednji pregled je 10.10. in računam, da bom takrat tud dobla potrdila o PDP in te papirje, da lahk pol urejam. Poleg tega bom pa pol po tistem pregledu imela itak bolj pogosto preglede.

Počutim se še vedno dobro, krčev nimam več, odkar sem spet bolj redno začela NeoVin jemat, drgač se pa itak dobro počutim.

Če se želimo srečat, se bi blo fajn čim prej dogovorit, da ne bomo pol novembra skakale okol, ko lahk, da bo ktera že v porodnišnici. Pa da se bomo poznale in pol januarja skup potiskale vozičke ob Savinji user posted image  - mislim Celjanke, ostale pa kje drugje.

Včeri sm bla na obisku pr eni prjatlci, ki je pred 14 dnevi rodila in sva naredili spisek, kaj so res iste stvari, ki je fajn, da jih imaš doma, ko prideš iz porodnišnice. Si bom enkrat v naslednjih dneh naredla seznam, ga mal primerjala s tistimi, ki so že bila kje na forumu objavljena, pa ga objavim tule.

Uživajte v teh dneh, ker od vikenda naprej bo prava zima.

lubčka vsem user posted image

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.9.2008 13:37:35   
Anonimen
No pa še ravnokar sem dobila sms z oceno včerajšnjega izpita ... IN SEM GA NAREDILAAAAA!!!! JEJ!!!
8/9 sicer ni najboljša ocena v mojem indeksu, sam za predmet, ki mi absolutno ne leži in me ne zanima (programiranje), je več kot odlična!!!

Zdaj pa samo še diploma!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.9.2008 13:41:21   
katja_p
Otika, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.9.2008 13:50:53   
*Mateja
Otika čestitke, pa je uspelo. Diploma bo pa tk mačji kašelj zate .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.9.2008 14:03:24   
Splet.Ka
Dober dan!

Otika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke. Se ti je odvalil kamen od srca, kaj?

Jaz sem danes izpustila svojo jutranjo rubriko o kuhanjuuser posted image . Vseeno vam povem, da sem skuhala govejo juhico, s punčko sva pravi ljubiteljici, pojeva tudi vso zelenjavo in meso, ki se kuha notriuser posted image .

Vse, ki s pregledov prihajate z veselimi novicami, super, le tako naprej. Jaz imam pregled naslednji teden.

Ali katera ve, kaj se dogaja z MoonEve in Luno? Upam, da je vse ok. Zakaj je sploh toliko prezgodaj rodila, kaj je bil vzrok?

Drugače sem se pa včeraj in danes malo urejala, ker grem jutri na en službeni sestanek, čeprav sem doma. Se kar bolje počutim. Ampak urejanje bikini predela je pa že pravi podvig. In lakiranje nohtov na nogah tudi!

Gorenjke, ali katera kupuje kavč trosed? Mi s težkim srcem prodajamo enega lepega, starega dve leti, sem dala oglas na bloguser posted image

Zdaj vas pa z barvo na laseh lepo pozdravljamuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.9.2008 14:15:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Otika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke. Se ti je odvalil kamen od srca, kaj?

Kaj kamen ... cela skala! user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.9.2008 14:21:36   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Jaz sem danes izpustila svojo jutranjo rubriko o kuhanjuuser posted image . Vseeno vam povem, da sem skuhala govejo juhico, s punčko sva pravi ljubiteljici, pojeva tudi vso zelenjavo in meso, ki se kuha notriuser posted image .

A imaš kak fajn recept za fino govejo juhco? Kaj vse daš noter? Ker js sm že par različnih poskusla, pa so nekatere ok, nekatere niso bistre ... Al imajo premal okusa ...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.9.2008 14:33:05   
Splet.Ka
Katja_p, jaz dam kos govejega mesa, malo kosti, kake 3 korenje, malo peteršilja, kolerabo in pol popečene čebule. Posolim, dodam malo origana in muškatnega oreščka in kuham 2 uri.

Moja juhica je dobra. Ampak niti približno ni taka, kot jo naredi moja stara mama, čeprav uporablja iste stvariuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.9.2008 14:43:00   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Joj punce, ko sem včeraj napisala, da je bolečina v sramnih kosteh malo popustila, sem se grozno uštela ... včeraj zvečer in danes je isto kot je bilo. Sploh ko vstanem iz postelje/kavča, so prvi 3-4 koraki peklenski. A je to normalno???? Ali naj pokličem G in ji povem?

Otika  lahko da ni nič narobe in gre le za navadno raztezanje in pripravljanje na porod, lahko pa da se že odpiraš kar pa zdaj še nebi bilo vredu, za vsak slučaj raje pokliči G in povej. Tud mene boli občasno tam dol a tako močno pa ne.

b., pojdi se pokazat G, ker pekoče uriniranje pomeni da imaš lahko kakšno vnetje, kar pa zdajle ni priporočljivo.

user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit Otika.

Jaz pa sploh nemorem več pojesti normalno obroka kot sem ga prejuser posted image user posted image , čim pojem malo več me tišči v želodcu in imam napihnjen trebuh kot da mi ga bo razgnalouser posted image , občutek je grozen ko pojem me že tiščiin težko diham - mislim da je moja maternica že tako visoko da takoj čutim kako poln želodec mam, po par ugrizihuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.9.2008 15:01:50   
tejci01
Ojla!
Samo en dan vas nisem prebrala, pa ste napisale cele romane.
Včeraj sem naročila previjalno pri podjetju Recinko in naj bi jo dobila v začetku naslednjega tedna. Komaj čakam!
Pol prinesem še posteljico in bo v sobi tako lepo vzdušje, samo še najin sinček naj pride in bo vse.
kaj pa ve, imate že vse poštimano?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.9.2008 16:53:30   
andya
tejci01: jaz jo tudi čakam...od recinkota..vsak dan čakam poštarjauser posted image
naj bi prišla ta teden, naročila pa sem jo prejšnji teden...upam, da se ne čaka preveč :))

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.9.2008 16:56:02   
katja_p
Mal sem prelena, da bi se mi dalo gledat za nazaj ... ker je preveč strani že ... zanima me, katera je rekla, da si je odprla sp?

Naj mi prosim na zs pošlje potek tega in mal razloži, kako je s plačevanjem prispevkov, kolk to znese, na podlagi česa se potem izračuna porodniška, kolk približno je je ... Predvidevam, da je vse preračunala in ugotovila, da se ji to najbolj splača.
Prosim ...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.9.2008 16:57:09   
katja_p
Js bom pa pri recinkotu naročila "kinderpet", sam še ne zdaj ... za prve 3 mesece mam itak zibko.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.9.2008 17:08:20   
andya
katja_p , kaj pa je to? potovalna posteljica?

otika: bravo za izpit! vem kakšno olajšanje je touser posted image

mateja: tista previjalna mi je takoj padla v oči, zelo lepa in poceni, redko katera mi je bila všeč, ampak pol sem šla raje na preverjeno in 10cm globje predale ima ta od recinkota, boš sporočila, če si zadovoljna...no, itak se jo že naročila..

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.9.2008 17:09:35   
Claudi
Čauči user posted image  da se še jst mal javim in se mal razpovem kaj mi dogaja....sej vem da nobene ne zanima, sam vseen user posted image

Sem v 29.tednuuser posted image ...kr ne morem vrjet da je že tko hitr minil...še mal pa bo...
V glavnem, včeraj sem mela g. pregled, naj bi blo vse uredu z user posted image , počutim se kr solidno, zredila sm se že 12 kg, dala mi je tablete za železo, pa ene magnezijeve tablete, ker sm mela že parkrat krče v mečih.
Ker komisija ni podaljševala bolniške sem zdele en mesec delala, včeri pa mi je napisala spet bolniško, pol naj bi pa itak imela še cel dopust za izkoristit, pol je pa že porodniška.

In kaj...na šihtu to povem, itak taki čudni frisi od šefice kot da bi nevem kaj nardila.Je rekla da mora na upravo poklicat če sploh lohk cel dopust koristim pred porodniško.Pa sem to dans jst nardila, je bla kadrovnica ful prjazna, sta se tud z šefinjo že pogovarjale,  pa je rekla češ da nej imam zdele dopust, pol bolniško pol pa porodniško.Kao da če mam zdej bolniško pol nam mogla dopusta koristit, kr neki, sploh ne razumem, a ni vseen user posted image
Zakompliciran ja...Šefinja je rekla da nej si fajn zračunam, če nebi raj še mal delala, da nam šla 45 dni prej na porodniško, niti ni rekla lepo se mej, pa srečno itd, pa ena izmed najboljših delovk sem bla.Sm klicala tud na CSD pa se rekl da zdej ni več 45 dni prej, da se gre zdej 28 dni pred PDP na porodniško.Tko da men se lih vse izide lepo.

No taka je situacija pr men, tko da zdej je res zadnji čas da mal uživam in se ne sekiram pa  da mal za tamalga prpravim, nimam še nč kej dost.Velik bom mogla kupit, vrejtn rabljeno, k novo je vse tok drago.
Če ktera slučajno ve za kako pocen previjalno omaro, al pa da jo kdo proda nej plis sporoči?

Zdej pa grem filane paprike kuhat, k moj kmal s šihta pride, da bo mel kej za jest.

Lepo se mejte, papa

< Sporočilo je popravil Claudi -- 10.9.2008 17:10:35 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.9.2008 17:30:34   
pumpkin23
Claudi-glede bolniske in dopusta je baje tko da ce si najprej na bolniski, mors imeti vsaj en delovni dan predno gres na dopust. Mogoce ti zaradi tega komplicirajouser posted image

Jz sm pa danes tako brez energije. Komi cakam da grem zvecer na aerobiko da me mal gor dvigne in seveda da se prepotim in s tem mogoce zgubim kej odvecne vodeuser posted image .

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.9.2008 18:07:37   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: andya

katja_p , kaj pa je to? potovalna posteljica?

Ne, navadna posteljica. Ampka jaz jo bom koristila šele po 3. mesecu, ker bom najprej imela zibelko. 

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.9.2008 18:09:18   
*Mateja
IZVIRNO SPOROČILO: andya

mateja: tista previjalna mi je takoj padla v oči, zelo lepa in poceni, redko katera mi je bila všeč, ampak pol sem šla raje na preverjeno in 10cm globje predale ima ta od recinkota, boš sporočila, če si zadovoljna...no, itak se jo že naročila..

Jo še nisem naročila, jo pa nameravam v kratkem. In mi je tok všeč, da si bom težko premislila.
A bote ve vse vzele denar pri pomoči za dojenčka? Al bo katera vzela e-paket?

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.9.2008 18:16:01   
december28
Hej punce!

Vas je prav lustno brat! user posted image

Jaz pa od vrnitve iz 3-tedenskega dopusta (25.8.) med tednom samo še delam. Ne vem kaj razmisljajo, ampak z razpisom za nadomescanje se kar ni nic... Jesen pa pri nas pomeni ogromno nekih projektov in kar nekaj nadur dela - sem se danes res odlocila, da se ne mislim pustit totalno izzet preden grem, me lahko se kaksne tezave v obliki krcev doletijo... Preostalih 10 dni dopusta pa verjetno pred odhodom na porodniško 14.11. tako ali tako ne bom mogla izkoristit... Tolko o tem kdo gleda na moje interese! Kaksne so pa kaj vaše izkušnje?

Sicer sva pa z dragim ta vikend kupila voziček, se je moj tako navdušil na vozičkom iz jeansa, da česa takega še nisem vidla. user posted image  Je rekel, da ne gre iz trgovine dokler ga ne vzameva... user posted image  Lepo je tako nakupovat za dojencka, je pa kar veliko enih stvari, ki jih se rabiva ...Uh!

user posted image

P.S.: Vrtnica21 - prosim za popravek v mojem profilu - avgusta sem dopolnila 29 let, imeli pa bomo fantka.user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.