|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.9.2008 13:19:07   
nemrak
user posted image user posted image ,
Tanayya29, jaz bi t apa nekaj vprašala, glede na to, da si vzgojiteljica.
Naša gre čez 10 dni v vrtec. Seveda jo bomo uvajali. To sem prepustila atiju, ker je manj navezana nanj. Sem bila prej pri prijateljici na kavi in sem šla samo  na stranišče in je že ful jokala in me klicala. Vprašala bi te , če je veliko takih maminih maz, in kako naredite , če je skozi jok. Problem je pa še v tem, da naša ne zna zaspati. zASPI SAMO, ČE ( up, črke...)  se vozi. Pa sem jo navajala v posteljici, pa ne gre. Doma ni šans, da bi zaspala . Mogočee na flaški, ampak jo ima samo še zvečer.
Vsi mi govorijo, da jo bo že vzgojiteljica pripravila , da bo vse ok. Ampak meni je malo nerodno, kaj si bo mislila.
Kako vi rešujete to v vrtcu????

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.9.2008 13:20:01   
ajtak
hej, ti lepo vzami en lekadol, naklofen, naprosin... pac neki kar mas proti bolecinam ene pol ure preden gres k ginekologinji. Bo takoj manj bolelo.
Drugace pa korajzno ker ni tok grozn kuker bo cez 9.m. ce je ne vstavis user posted image
Jaz jo full priporocam!!!

Btw, ce Tjasa drzim za dlani lepo sam hodi user posted image  sicer po prstkih k baletka ampak lepo sam in s celo tezo...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.9.2008 13:28:11   
rozika12
Ojla,

no evo končno čas, pa so mi misli ušle user posted image

BrinaS, a vi pa še na jesenske. Super.

Vas še berem.
Čau.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.9.2008 13:45:44   
tabi
DANuser posted image

No pa sem mal prebrala sam zapomnila sem si bolj malouser posted image

Gruška za obletnicouser posted image user posted image user posted image pa engauser posted image za Bineta
user posted image user posted image user posted image za Tajo
Mark za spanjeuser posted image user posted image user posted image in 10.mesecevuser posted image

Oranža za nove mereuser posted image

Ruben za prve korakeuser posted image user posted image

Taj za zobikeuser posted image Tanayya jst vedno ko je kaj na vidiku dam svečko,tako imamo vsaj merno nočuser posted image

Barika zdej pa vem v kerem bloku siuser posted image

no zdej me pa tamala priganja mama papa    po moje bi jedlauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.9.2008 13:50:45   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

al hoce pa na izlet user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.9.2008 13:57:09   
tintin
LP od mene,

tudi mi šibamo jutri za dva dni na morje, tako da gremo na Otr. bazar v soboto.
Tajči - čestitke za zobke!
Oranža - je pa res Timon lahek ko perešček! Kako žlico kisle smetane v hrano pa bo.
Debeluška - super za E2, da nima bakterije in super za spanje - mene bi na tvojem mestu samo malo njeni zobki skrbeli. Saj veš, čokolino in karies....

Spanje - ni najboljše, ampak bomo preživeli. Sem ga pa odvadila zaspat na joški....no, danes je tudi dopoldan zaspal zgolj ob božanju... in šuškanju...

Ziher sem še kaj pozabila, ampak mam bolj kratek spomin...
lp vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.9.2008 14:10:38   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

ja, pri nas bi to pomenilo mama adijouser posted image user posted image user posted image . za lakoto pri nas pali mama ama ama ali pa am am

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.9.2008 14:15:25   
manca
Pri nas zobka št.1 zgoraj levo še kar ni...noč je bila pa katastrofa in sem ji dala dve svečki. A mislite, da je možno, da čez dan tako malo spi tudi zaradi tega ker bi jo bolela dlesen ali se to dogaja samo med spanjem ponoči?

Debeluška user posted image user posted image user posted image za E2

Pikapikica, če prideš za vikend v Kr se javi pa se vidimo...čeprav morda bolj na hitro. V soboto ob 13ih moramo biti na pikniku v Vodicah, v nedeljo dopoldne gremo na Krst od sosede (popoldne pa še k njim na torticouser posted image ).

Kdaj se dobimo v Kranju na čveku z Gruškouser posted image ? Sem ji še vedno dolžna za Tupp.

aja, pa še to: sem mislila, da sem edina s problemi s spanjem, pa očitno ni tako. Sej mi ni težko dojit, to počnem še vedno z veseljem, samo kaj ko bo pa treba počas nehat ker bo spanje pri tašči ko bom jaz v službi. Me je kar groza, da grem že 20.10. delat, pa tako luštno je doma

< Sporočilo je popravil manca -- 10.9.2008 14:17:44 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.9.2008 15:00:42   
manca
A veste kaj sem ugotovila? To, zakaj Maja ponoči tako razgraja in tuli....ven ji rinejo kar 4 zgornji zobje in so vidne kar 4 bele pikice

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.9.2008 15:08:13   
barika
Barika zdej pa vem v kerem bloku si

ja potem se pa kej na kavo oglas, neuser posted image

Maja bravo za zobe!user posted image

Ajtak, še vedno ne vem za jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.9.2008 15:14:37   
alex28
lp vsem

GRUŠKA: čestitke za  obletnicouser posted image in objem za Binetauser posted image (te razumem-sama sem tudi mama dveh anglečkov, je od tega 4 leta in 8 mesecev)

DOJENJE: Tudi jaz že počasi premišljujem o prekinitvi,.. me je začel grist ponoči,.. tako čudno zagrabi-in boli!!

BARIKA: Sva v podobni kaši glede parkiranjav času sejma,.. obup. Taka gužvauser posted image ,..se nič ne veselim tega sejma-je vedno problem. A gre katera na sejm?

AJTAK: dobrodošla kej v CE na sprehod, al pa kavo? Je pravi princ tvoj TJAŠ, naj še našmu posodi par centimetrov, da ne bo glih pri tamalih-se da kej zment?? user posted image user posted image

No punce lep pozdravček vsem in uživajmo še te dneve do izteka porodniške,.. meni je kr mal žal da bo že vsega konc- služba. Se mi zdi da bom ful zamudla, pri mojmu princu- in kakšne vragolije vse bo ušpičil

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.9.2008 15:43:38   
kanarka
Ola babuške

Gruška in Alex28...user posted image user posted image  si ne predstavljam, kako težka preizkušnja je to morala biti. Čestitke tudi za obletnico.

Manca, upam, da čimprej ven pririnejo in da bo mir.

A sem jaz edina, ki kot mama doživljam separativno anksioznostuser posted image . Moja Sara sploh nima tega problema. Če me ni, me pač ni. Papi je tut čist dober. In jo bom v vrtec morala dati zaradi nje, ker tako uživa v družbi z drugimi otročki. Sama pa imam problem, da se mi srce trga, ko pomislim, da ne bova več skupaj. Torej se morem jaz v roke vzet.

Sonchek in Mklsk, a potem se lahko priporočam tudi jaz s slvoenskim nalsovom?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
10.9.2008 16:14:22   
kanarka
Jooly, sem te že parkrat hotla vprašat...a tamali daješ meso al ne?

Rozi...pojma nimam kdo so RBD. Sem prvo mislila, da so kaka nova slovenska skupina, pa vidim, da si neki omenla angleščino. Drugač pa bravo za tak podvig. Lepo je biti kdaj glavni na šoliuser posted image .

Barika...jst tut vem, kje si domauser posted image , sam kave mi ne kuhi, ker ne bo sam hladna ampak plesniva tutuser posted image .

Moja bučka je zaspala. Fotra sem nagnala delat, ker bo drugač mislu, da je res bolan. Jaz grem pa tut mal pospravit, pa skuhat, pa...se bo še kaj našlo.

LP  

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.9.2008 16:26:22   
kanarka
Joj še neki, pol pa dam mir. Kje v Slo se lahko kupijo Pediped-ke (okolica CE, če je možno)?

Mamuška, kje si??? Upam, da ste zdravi!

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.9.2008 16:27:34   
tabi
hoj

mi smo z vrtca pa mal smo šli špegat v merkator Šiška če majo kej novgauser posted image
In kaj sem odkrila i Chikotovi trgovini super čeveljčke za Niko(Sam cena je pa 50-60e)pa v Masu super fit copatke 18 številkauser posted image user posted image tko da zdaj vem kam po kajuser posted image

Tintin glede čokolinota pa se ni treba nič skirat če po jedi otročku umiješ zobike.Preverjeno Nejc je do 2let po flaši jedel čokolino dosti krat tudi ponoči pa sva lepo zjutraj umila zobike pa nima niti pikice kariesa-Sva bla prejšni teden na kontroli.
Kaj vse nebi smeli jest pa pit zaradi kariesa pa to počnemo.Seveda pa se vsak po svoje odloči kaj bo dal svojemu otrokuuser posted image

Ajtak nam pa lahko prilimašenga zobika(skupaj 8)

No zdej pa šibamo na en sprehod ob vodiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.9.2008 17:23:11   
mama11
Gruška čestitke, imam sošolko iz srednje šole, ki je bila v tem času že 3. poročena, tako da kapo dol user posted image . Bine pa pazi na vaju in bratca ter sestrici user posted image

Alex, user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Lubica zlata, že 10 dni nazaj sem pisala, da ga imam in da se javite tiste štiri, ki ste ga naročile user posted image  ... jutr dop. grem v Leclerc, a prideš?

Premalo bereš, jaz sem se javila 9 dni nazaj user posted image . Danes smo imeli izlet k nonotu na Primorsko, pa še tole sem prepozno videla. Ali boš še kaj na Rudniku ta teden?

Jooly, šport je user posted image , sem imela sodelavko, ki je poročena z nekdanjim trenerjem Olimpije. NIkoli nisi zih, koliko časa boš imel službo. Držim pesti, da se hitro najde kaj dobrega zanj.

Bravo, bravo za vse praktično hodeče user posted image . Mi smo šele na vstajanju ob opori, ampak mislim, da so počasi naši mirni dnevi mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: levčica
user posted image  A je kera letos nabavljala kake aparate za kuhinjo pa pralni in sušilni stroj? Kaj ste kupile , kje ste kupile pa kako se obnese? Js mam že polno glavo pa še zdej en vem kaj naj kupimuser posted image .

Nabavljala lani v GA. Poglej na spletni strani, imajo ves čas nekatere zadeve v akciji (http://www.gaa.si/) in se ful splača. Če želiš več o kuhinjah, pa lahko na ZS, ti je pa tudi Dajica dala dobre smernice.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.9.2008 17:46:34   
ajtak
Celjanke jaz se vam javno opravicim ker bom zahinavla... greva jutri v LJ in na bazar tko da naju ni v ce. user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.9.2008 18:21:53   
barika
ajtak, sprejmem opravičilo, če mi prineseš eno RR vrečko (polno sevedauser posted image )

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.9.2008 19:21:52   
mama11
A gre katera na bazar v petek? Jaz bi šla ob cca. 13h.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.9.2008 20:10:23   
mklks
živjo!!
naša že spi, je bla čist fuč...

no, najprej mere za ajtak:
9 mesecev  in pol:  
9970g in 80cm

kanarka....tudi naša nima nekih ful problemov, če kam grem , sicer kakor kdaj, ampak načeloma se tudi tujih oseb ne boji, je seveda previdna ampak joka pa ne....pa tudi ful uživa v družbi drugih otročkov

aja, kanarka- cd ti lahko presnemem, na ZS mi pošlji naslov

glede bazarja...nama verjetno ne bo uspelo, ker moram v petek it na faks na govorilne in seveda posledično ne morem pikice s seboj vzet, v soboto imamo pa eno fešto in spet ne moreva....

drugač pa....izpita nisem nardila....user posted image user posted image user posted image pa sej bo pa drugič bolšuser posted image

ajdi mejte se, pa se še kasnej kej oglasim

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.9.2008 20:46:00   
zirafa76
POZDRAVCEK..

samo nahitro, da veste, da se zivim..SE DVA DNI...user posted image pa bo veliki dogodek, zato vse te priprave in ne vem se kaj ...
ampak še mislim na vas, upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri.....user posted image

pa vsem pozdrave......user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.9.2008 20:56:57   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri.....user posted image  

user posted image  bomo, bomo, pa lepo, lepo se imej in uživaj v tvojem dnevu!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.9.2008 21:24:22   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Celjanke jaz se vam javno opravicim ker bom zahinavla... greva jutri v LJ in na bazar tko da naju ni v ce. user posted image
To pa ne user posted image user posted image
Men bi pa itak bol pasal v PE, ko mam posvetovalnico ob 11,30, pa bi se lahk prej kaj doble. No javite

Mor it, ker se T dere ko pr  user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.9.2008 21:34:46   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri.....user posted image  

user posted image  bomo, bomo, pa lepo, lepo se imej in uživaj v tvojem dnevu!

s kr podpišemuser posted image user posted image res se imej maksimalno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.9.2008 21:35:12   
jooly
Ahoj. Pri Stanetu je blo z moje strani "kratko a slatko", Debeluška, še 1x fala fala fala za CD-je, danes je že "padu" Medvedek PU user posted image . Bi pa mogle videt to našo mizo... na njej otroc, kave, vode, kozarci in vse ostalo pa po klopeh in po tleh user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Jooly, sem te že parkrat hotla vprašat...a tamali daješ meso al ne?

Bol švoh user posted image . Dobi ga kadar smo na kosilu pri dediju, to je cca 2x na teden. Kljub temu ima hemoglobina 114 in je bla P zlo zadovoljna. Se mi je pred dnevi zgodila taka smešna prigoda... Sem v trgovini dobila preblisk, da bi za tamalo nardila eno haše omakco in makarončke. Kupim meska, prinesem domov, začnem kuhat... pol se pa spomnim... kako za vraga bom pa jaz sprobala to zadevo, če bo sploh užitna?? Premal slano, preveč slano, dost pečeno... user posted image  In sem cel mes vrgla stran user posted image

zirafa... user posted image  upam da bo ohcet uspela in seveda vse lepo v zakonu user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.