Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:19:07
|
|
|
|
nemrak
|
, Tanayya29, jaz bi t apa nekaj vprašala, glede na to, da si vzgojiteljica. Naša gre čez 10 dni v vrtec. Seveda jo bomo uvajali. To sem prepustila atiju, ker je manj navezana nanj. Sem bila prej pri prijateljici na kavi in sem šla samo na stranišče in je že ful jokala in me klicala. Vprašala bi te , če je veliko takih maminih maz, in kako naredite , če je skozi jok. Problem je pa še v tem, da naša ne zna zaspati. zASPI SAMO, ČE ( up, črke...) se vozi. Pa sem jo navajala v posteljici, pa ne gre. Doma ni šans, da bi zaspala . Mogočee na flaški, ampak jo ima samo še zvečer. Vsi mi govorijo, da jo bo že vzgojiteljica pripravila , da bo vse ok. Ampak meni je malo nerodno, kaj si bo mislila. Kako vi rešujete to v vrtcu????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:20:01
|
|
|
|
ajtak
|
hej, ti lepo vzami en lekadol, naklofen, naprosin... pac neki kar mas proti bolecinam ene pol ure preden gres k ginekologinji. Bo takoj manj bolelo. Drugace pa korajzno ker ni tok grozn kuker bo cez 9.m. ce je ne vstavis Jaz jo full priporocam!!! Btw, ce Tjasa drzim za dlani lepo sam hodi sicer po prstkih k baletka ampak lepo sam in s celo tezo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:28:11
|
|
|
|
rozika12
|
Ojla, no evo končno čas, pa so mi misli ušle BrinaS, a vi pa še na jesenske. Super. Vas še berem. Čau.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:45:44
|
|
|
|
tabi
|
DAN No pa sem mal prebrala sam zapomnila sem si bolj malo Gruška za obletnico pa enga za Bineta za Tajo Mark za spanje in 10.mesecev Oranža za nove mere Ruben za prve korake Taj za zobike Tanayya jst vedno ko je kaj na vidiku dam svečko,tako imamo vsaj merno noč Barika zdej pa vem v kerem bloku si no zdej me pa tamala priganja mama papa po moje bi jedla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:50:45
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi no zdej me pa tamala priganja mama papa po moje bi jedla al hoce pa na izlet
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 13:57:09
|
|
|
|
tintin
|
LP od mene, tudi mi šibamo jutri za dva dni na morje, tako da gremo na Otr. bazar v soboto. Tajči - čestitke za zobke! Oranža - je pa res Timon lahek ko perešček! Kako žlico kisle smetane v hrano pa bo. Debeluška - super za E2, da nima bakterije in super za spanje - mene bi na tvojem mestu samo malo njeni zobki skrbeli. Saj veš, čokolino in karies.... Spanje - ni najboljše, ampak bomo preživeli. Sem ga pa odvadila zaspat na joški....no, danes je tudi dopoldan zaspal zgolj ob božanju... in šuškanju... Ziher sem še kaj pozabila, ampak mam bolj kratek spomin... lp vsem!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 14:10:38
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi no zdej me pa tamala priganja mama papa po moje bi jedla ja, pri nas bi to pomenilo mama adijo . za lakoto pri nas pali mama ama ama ali pa am am
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 14:15:25
|
|
|
|
manca
|
Pri nas zobka št.1 zgoraj levo še kar ni...noč je bila pa katastrofa in sem ji dala dve svečki. A mislite, da je možno, da čez dan tako malo spi tudi zaradi tega ker bi jo bolela dlesen ali se to dogaja samo med spanjem ponoči? Debeluška za E2 Pikapikica, če prideš za vikend v Kr se javi pa se vidimo...čeprav morda bolj na hitro. V soboto ob 13ih moramo biti na pikniku v Vodicah, v nedeljo dopoldne gremo na Krst od sosede (popoldne pa še k njim na tortico ). Kdaj se dobimo v Kranju na čveku z Gruško ? Sem ji še vedno dolžna za Tupp. aja, pa še to: sem mislila, da sem edina s problemi s spanjem, pa očitno ni tako. Sej mi ni težko dojit, to počnem še vedno z veseljem, samo kaj ko bo pa treba počas nehat ker bo spanje pri tašči ko bom jaz v službi. Me je kar groza, da grem že 20.10. delat, pa tako luštno je doma
< Sporočilo je popravil manca -- 10.9.2008 14:17:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 15:00:42
|
|
|
|
manca
|
A veste kaj sem ugotovila? To, zakaj Maja ponoči tako razgraja in tuli....ven ji rinejo kar 4 zgornji zobje in so vidne kar 4 bele pikice
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 15:08:13
|
|
|
|
barika
|
Barika zdej pa vem v kerem bloku si ja potem se pa kej na kavo oglas, ne Maja bravo za zobe! Ajtak, še vedno ne vem za jutri
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 15:14:37
|
|
|
|
alex28
|
lp vsem GRUŠKA: čestitke za obletnico in objem za Bineta (te razumem-sama sem tudi mama dveh anglečkov, je od tega 4 leta in 8 mesecev) DOJENJE: Tudi jaz že počasi premišljujem o prekinitvi,.. me je začel grist ponoči,.. tako čudno zagrabi-in boli!! BARIKA: Sva v podobni kaši glede parkiranjav času sejma,.. obup. Taka gužva ,..se nič ne veselim tega sejma-je vedno problem. A gre katera na sejm? AJTAK: dobrodošla kej v CE na sprehod, al pa kavo? Je pravi princ tvoj TJAŠ, naj še našmu posodi par centimetrov, da ne bo glih pri tamalih-se da kej zment?? No punce lep pozdravček vsem in uživajmo še te dneve do izteka porodniške,.. meni je kr mal žal da bo že vsega konc- služba. Se mi zdi da bom ful zamudla, pri mojmu princu- in kakšne vragolije vse bo ušpičil
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 15:43:38
|
|
|
|
kanarka
|
Ola babuške Gruška in Alex28... si ne predstavljam, kako težka preizkušnja je to morala biti. Čestitke tudi za obletnico. Manca, upam, da čimprej ven pririnejo in da bo mir. A sem jaz edina, ki kot mama doživljam separativno anksioznost . Moja Sara sploh nima tega problema. Če me ni, me pač ni. Papi je tut čist dober. In jo bom v vrtec morala dati zaradi nje, ker tako uživa v družbi z drugimi otročki. Sama pa imam problem, da se mi srce trga, ko pomislim, da ne bova več skupaj. Torej se morem jaz v roke vzet. Sonchek in Mklsk, a potem se lahko priporočam tudi jaz s slvoenskim nalsovom?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 16:14:22
|
|
|
|
kanarka
|
Jooly, sem te že parkrat hotla vprašat...a tamali daješ meso al ne? Rozi...pojma nimam kdo so RBD. Sem prvo mislila, da so kaka nova slovenska skupina, pa vidim, da si neki omenla angleščino. Drugač pa bravo za tak podvig. Lepo je biti kdaj glavni na šoli . Barika...jst tut vem, kje si doma , sam kave mi ne kuhi, ker ne bo sam hladna ampak plesniva tut . Moja bučka je zaspala. Fotra sem nagnala delat, ker bo drugač mislu, da je res bolan. Jaz grem pa tut mal pospravit, pa skuhat, pa...se bo še kaj našlo. LP
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 16:26:22
|
|
|
|
kanarka
|
Joj še neki, pol pa dam mir. Kje v Slo se lahko kupijo Pediped-ke (okolica CE, če je možno)? Mamuška, kje si??? Upam, da ste zdravi!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 16:27:34
|
|
|
|
tabi
|
hoj mi smo z vrtca pa mal smo šli špegat v merkator Šiška če majo kej novga In kaj sem odkrila i Chikotovi trgovini super čeveljčke za Niko(Sam cena je pa 50-60e)pa v Masu super fit copatke 18 številka tko da zdaj vem kam po kaj Tintin glede čokolinota pa se ni treba nič skirat če po jedi otročku umiješ zobike.Preverjeno Nejc je do 2let po flaši jedel čokolino dosti krat tudi ponoči pa sva lepo zjutraj umila zobike pa nima niti pikice kariesa-Sva bla prejšni teden na kontroli. Kaj vse nebi smeli jest pa pit zaradi kariesa pa to počnemo.Seveda pa se vsak po svoje odloči kaj bo dal svojemu otroku Ajtak nam pa lahko prilimašenga zobika(skupaj 8) No zdej pa šibamo na en sprehod ob vodi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 17:23:11
|
|
|
|
mama11
|
Gruška čestitke, imam sošolko iz srednje šole, ki je bila v tem času že 3. poročena, tako da kapo dol . Bine pa pazi na vaju in bratca ter sestrici Alex, IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lubica zlata, že 10 dni nazaj sem pisala, da ga imam in da se javite tiste štiri, ki ste ga naročile ... jutr dop. grem v Leclerc, a prideš? Premalo bereš, jaz sem se javila 9 dni nazaj . Danes smo imeli izlet k nonotu na Primorsko, pa še tole sem prepozno videla. Ali boš še kaj na Rudniku ta teden? Jooly, šport je , sem imela sodelavko, ki je poročena z nekdanjim trenerjem Olimpije. NIkoli nisi zih, koliko časa boš imel službo. Držim pesti, da se hitro najde kaj dobrega zanj. Bravo, bravo za vse praktično hodeče . Mi smo šele na vstajanju ob opori, ampak mislim, da so počasi naši mirni dnevi mimo. IZVIRNO SPOROČILO: levčica A je kera letos nabavljala kake aparate za kuhinjo pa pralni in sušilni stroj? Kaj ste kupile , kje ste kupile pa kako se obnese? Js mam že polno glavo pa še zdej en vem kaj naj kupim . Nabavljala lani v GA. Poglej na spletni strani, imajo ves čas nekatere zadeve v akciji (http://www.gaa.si/) in se ful splača. Če želiš več o kuhinjah, pa lahko na ZS, ti je pa tudi Dajica dala dobre smernice.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 17:46:34
|
|
|
|
ajtak
|
Celjanke jaz se vam javno opravicim ker bom zahinavla... greva jutri v LJ in na bazar tko da naju ni v ce.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 18:21:53
|
|
|
|
barika
|
ajtak, sprejmem opravičilo, če mi prineseš eno RR vrečko (polno seveda )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 19:21:52
|
|
|
|
mama11
|
A gre katera na bazar v petek? Jaz bi šla ob cca. 13h.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 20:10:23
|
|
|
|
mklks
|
živjo!! naša že spi, je bla čist fuč... no, najprej mere za ajtak: 9 mesecev in pol: 9970g in 80cm kanarka....tudi naša nima nekih ful problemov, če kam grem , sicer kakor kdaj, ampak načeloma se tudi tujih oseb ne boji, je seveda previdna ampak joka pa ne....pa tudi ful uživa v družbi drugih otročkov aja, kanarka- cd ti lahko presnemem, na ZS mi pošlji naslov glede bazarja...nama verjetno ne bo uspelo, ker moram v petek it na faks na govorilne in seveda posledično ne morem pikice s seboj vzet, v soboto imamo pa eno fešto in spet ne moreva.... drugač pa....izpita nisem nardila.... pa sej bo pa drugič bolš ajdi mejte se, pa se še kasnej kej oglasim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 20:46:00
|
|
|
|
zirafa76
|
POZDRAVCEK.. samo nahitro, da veste, da se zivim..SE DVA DNI... pa bo veliki dogodek, zato vse te priprave in ne vem se kaj ... ampak še mislim na vas, upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri..... pa vsem pozdrave......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 20:56:57
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri..... bomo, bomo, pa lepo, lepo se imej in uživaj v tvojem dnevu!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 21:24:22
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Celjanke jaz se vam javno opravicim ker bom zahinavla... greva jutri v LJ in na bazar tko da naju ni v ce. To pa ne Men bi pa itak bol pasal v PE, ko mam posvetovalnico ob 11,30, pa bi se lahk prej kaj doble. No javite Mor it, ker se T dere ko pr
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 21:34:46
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 upam, da boste mislile name v soboto ob 13.uri..... bomo, bomo, pa lepo, lepo se imej in uživaj v tvojem dnevu! s kr podpišem res se imej maksimalno lepo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.9.2008 21:35:12
|
|
|
|
jooly
|
Ahoj. Pri Stanetu je blo z moje strani "kratko a slatko", Debeluška, še 1x fala fala fala za CD-je, danes je že "padu" Medvedek PU . Bi pa mogle videt to našo mizo... na njej otroc, kave, vode, kozarci in vse ostalo pa po klopeh in po tleh IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Jooly, sem te že parkrat hotla vprašat...a tamali daješ meso al ne? Bol švoh . Dobi ga kadar smo na kosilu pri dediju, to je cca 2x na teden. Kljub temu ima hemoglobina 114 in je bla P zlo zadovoljna. Se mi je pred dnevi zgodila taka smešna prigoda... Sem v trgovini dobila preblisk, da bi za tamalo nardila eno haše omakco in makarončke. Kupim meska, prinesem domov, začnem kuhat... pol se pa spomnim... kako za vraga bom pa jaz sprobala to zadevo, če bo sploh užitna?? Premal slano, preveč slano, dost pečeno... In sem cel mes vrgla stran zirafa... upam da bo ohcet uspela in seveda vse lepo v zakonu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.