naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Volga ...za moje pojme z obleko pokažeš tudi spoštovanje do sočloveka. ...Neke vrednoste pa tudi še morajo obstajat. --------------------- Za moje pojme pa ne ! Ne spoštujem človeka zaradi njegove obleke in če bi me kdo spoštoval zaradi cunj, bi mi bilo figo mar za takšno spoštovanje ! Morda si mislila bolj v smislu protokola, to je pa povsem nekaj druga kot spoštovanje . In še zadnje, vrednote niso univerzalne, torej ima vsak svoj sistem vrednot, ne ?!... Glej, ti si moja mnenja lahko razlagaš čisto in kakorkoli želiš. Spoštovanje v smislu: grem k tašči na kosilo, vendar ne v trenirki in teniskah. Grem teč, v trenerki in teniskah. V trgovino v hlačah in teniskah ali japankah, na koncert v kavbojkah in majici, v službo v finejših hlačah in srajcah, majicah...na poroko upedenana, zagotovo, ker tam bi se jaz bedno počutila v kavbojkah in majici. Evo, samo toliko sem ti še želela odgovoriti. Upam, da moje odgovore razumeš, če pa jih ne me pa BK. Ej, točno tko nekak mam jest to razdeljen... Moj mi pravi, da sem hašišarski tip, kar se oblačenja tiče, ampak za na šiht sem pač v hlačah in srajčki ali kaj temu podobnega, koncert tak kot si napisala, če grem žurat, dam mal bl fajn kavbojke na peto, za na poroko pa naj bi bil malce bl upedenan... Ej, res Volga točno to ... K tiste k so pa vsak dan isto napravljene (recimo pete za na šiht, štacuno, pa še za laufat skor da ne), pa men niso zanimive, ampak ok njihova stvar...
|