|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
9.9.2008 21:50:31   
Anonimen
Spelin@,

Sem mal preletela, kaj se je dogajalo in sem zelo vesela da je Gregi sedaj spet zdrav in vem da je morala biti prava mora to z bolnico.
Zate in za vse tvoje: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.9.2008 21:52:52   
Tina 28
Špelin@...hvala za lepe želje včeraj...danes je bil pa dan v vseh pogledih zelo pozitiven. Nimam časa še tu pisat, vendar ko boš naslednjič brala junijčice...boš rekla, da ti dolgujemuser posted image user posted image

Taula...a lohk še jaz geslo dobim?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.9.2008 22:00:42   
špelin@
****, glavno, da smo najhujše "pregurali" in da je Gregi začel jesti. Zdaj pa naj se še Samia in Omar hitro pozdravita, ti si pa le odpočij user posted image  In se fajn stisni k user posted image !!! Tudi jaz bi šla na kavo v Mantovo...

Tina 28, junijčic ne berem redno, ponavadi še majčice komaj dohajam user posted image

No, midva z user posted image  sva bila danes v kinu. Ja, prav ste prebrale user posted image  Moja mami je za nekaj ur prevzela malo piko in princa, velika pika je bila v glasbeni, midva pa sva šla dat možgane na pašo. Film je bil bolj pocukrane, plehke sorte, ampak kaj več moji možgani itak niso bili sposobni prebavit, zato sem se fino sprostila user posted image  Ubogi babici je mali dal vetra, zato si je fajn oddahnila, ko sva se vrnila user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.9.2008 22:28:45   
katy82
Čer mačkice mi smo malo fračo komaj uspaval pa že čez dan ful spi pa je zvečer prav tečna če zamudimo tistih njenih par minut,ko je pripravljena zaspatuser posted image

Nina 7 in Taula geslo prosimuser posted image

Špelina user posted image za kino in tvojo zlato mami,da je popazla na mala dva

Grem podolgoma lahko nočko

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.9.2008 22:33:03   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Model? Opa, to pa ni kar tako.user posted image  A si ga prijavila v kako agencijo?

Ah, ne, tk trčena pa tud nisem user posted image  

Lepo pupiko imaš, sploh je za pojest na oni slikci s klobučkom user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.9.2008 22:35:48   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Catja za kaj pa bo model če smem vprašat?

Razkrijem, ko bo zadeva na trgu, a je prav user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.9.2008 22:39:13   
MARTINA25
NINA7 prosim za geslo!!!

ŠPELIN@ in NINA7 hvala za lepe želje....upam da bomo to kmalu dali čez!!!

**** upam da se kmalu pocajtate in aklimatizirate, ter da življenje steče po starih tirih!!!! user posted image user posted image

Vsem lahko nočko!!!!

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 9.9.2008 22:40:12 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.9.2008 22:48:46   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, midva z user posted image  sva bila danes v kinu. Ja, prav ste prebrale user posted image  Moja mami je za nekaj ur prevzela malo piko in princa, velika pika je bila v glasbeni, midva pa sva šla dat možgane na pašo. Film je bil bolj pocukrane, plehke sorte, ampak kaj več moji možgani itak niso bili sposobni prebavit, zato sem se fino sprostila user posted image  Ubogi babici je mali dal vetra, zato si je fajn oddahnila, ko sva se vrnila user posted image  

user posted image

Paše mal odklopit, a ne. Jaz sem šla zadnjič s kolegico in najinima malčkoma gledat Kung fu pando, pa pol še mal po štacunah, pa je prav pasalo. Če odmislim norenje ta malih dveh user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.9.2008 7:50:19   
aurora28
Dala sem nekaj slik v album Galov krst in če katero zanima, ji lahko po ZS pošljem geslo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.9.2008 8:13:07   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dala sem nekaj slik v album Galov krst in če katero zanima, ji lahko po ZS pošljem geslo. user posted image

ja, meni prosim pošlji, pa tudi ostale, lepo prossimmmm, da si pogledam vaše sončke user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.9.2008 8:22:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

geslo prosim

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.9.2008 8:23:58   
Taula
Aurora mene zanima krst. Hvalauser posted image

špelin@ super za kino in Grega.user posted image user posted image Midva tudi nameravava iti, moram še preveriti kaj igra. Paše odklop na vsake toliko časa.

nina7....kolk so lepe na sliki. user posted image Male klepetulje, bo dežuser posted image

jana81..upam da ste spali dalj časa danes.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.9.2008 8:28:39   
Estrella*
nina7: user posted image  lepo delajo punce dežekauser posted image  So vse po babje firbčne.

taula: res lepe slikce. Mala je prava pozerka .Tud men je bla nabolj megastična tista s klobukom in tista, ki leži z rokco pod glavouser posted image

aurora: geslo , prosim!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.9.2008 8:29:36   
kasso
hijenca, jaz bi se na tvojem mestu pogovorila s sosedom..na lep način seveda. Saj če mu ti nič ne poveš, on ne more vedeti, da ti z brusenjem zbuja otroka.
Anitka, imaš kakšno slikco Dona? ...veš, jaz sem bolj pasjauser posted image ...dugače pa user posted image user posted image za novega člana in da bi čimbolj užival pri vasuser posted image

tilči, super za tvojega Nejca, da je dobro prestal sistematski.

tally
, koliko Varja na dan spi pa je zelo različno. Včasih po par ur skupaj, včasih pa le po pol urce, pa je že budna. Je bila pa Petja ena veika zaspanka, podobno kot Emilija.

martina, Varja se je kar navadila in to od cepljenja da tuli ko zmešana, če ji kaj ne paše. včeraj pri tašči mi je tako vreščala, da je sploh nisem mogla pomirit, le zato, ker ji je dala lupčka. In kasneje isto, ker jo je svakinja pogledala..in to že drugič, ne vem zdaj me je prav strah, če jo kdo pogleda.

špelina, super, da sta si privoščila kinouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.9.2008 8:36:21   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Anitka, imaš kakšno slikco Dona? ...veš, jaz sem bolj pasjauser posted image ...dugače pa user posted image user posted image za novega člana in da bi čimbolj užival pri vasuser posted image

user posted image user posted image jaz tudi Kasso, mene Anitka tudi zanima slika Dona. user posted image Krasno za novo pridobitev. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.9.2008 8:39:32   
Taula
Aurora kolk je Gal že velik.user posted image  Je pa ful miren bil, ko ga je župnik z vodo, naša bi po moje vreščala.user posted image  Imaš tu novo frizuro...krajše lase? Paše ti. Sej te nisem še videla v živo, samo na slikah se mi zdi da si včasih imela daljše lase videti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.9.2008 8:41:02   
tilči
Taula..kakšna cortikauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.9.2008 8:44:04   
kodrana
jutro.

mi smo bili danes bolj zgodnji. že ob 6h sva se zbudili. namreč našo bogo revico je šraufalo, napenjalo.. in smo vstale. zdaj pančka. hb. je pa res, da ima že kar lep čas zeleno blato in kaka bolj kašasto. tako da greva danes akr k pediatru. upam,da ne delam po nepotrebnem panike. user posted image

aurora in ostale prosim za gesla. user posted image

sem supela naložit slikice, tako da če katero zanima, lahko pogleda našo princesko. brez gesla. in po mesecih. 2,3,4 mesec.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.9.2008 8:48:42   
tilči
Aurora..super slikce in Gal je res že velik in kakomje bil priden.user posted image Ko smo mi Nejca krstili, smo imeli srečo, da je ravno takrat zaspal, drugače bi celo cerkev v luft vrgeluser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.9.2008 9:32:25   
hijenca
Dobro jutro!

Punce, jaz bi tudi imela gesla, da si pogledam slikice.

Kino. Hmmm, jaz bi tudi šla. Vse filme, za katere sem pravla, te pa moram it gledat, so se odvrteli brez mene, zdaj me tudi mikajo, pa kaj ko mi nekam ne znese. Se vidi, da nismo več sami.

Za hrbtom imam enega levčka, ki kriči ko levji mladičekuser posted image , grem gledat, kaj potrebuje. Tako vem, da bi se rad nosil in cartal. Kiha pa kot mali mucek.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.9.2008 9:36:53   
špelin@
nina7 in Taula, hvala za gesli user posted image  nina7, lušten trio user posted image  Taula, mala je prava damica user posted image

aurora28, tudi jaz prosim za geslo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
hijenca, jaz bi se na tvojem mestu pogovorila s sosedom..na lep način seveda. Saj če mu ti nič ne poveš, on ne more vedeti, da ti z brusenjem zbuja otroka.

Se strinjam, najprej se poskusiš pogovoriti na lep način user posted image  Pa upam, da bo uspelo user posted image user posted image

Anitka, tud jaz bi rada videla Dona user posted image

kodrana, čudovite fotke user posted image  In dobro opravita pri P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.9.2008 9:51:51   
Anonimen
Dobro jutro!
Morm na hitr ker se morava zrihtat pa it v Kamnik.Dons dobiva pikicouser posted image .
Ja same dečve mamo mi u Kamniku, nikjer nobenga fantauser posted image . Sej zato pa tuki visim, zbiram kanditateuser posted image user posted image user posted image , se mal hecam.

Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za kino. Super da sta si vzela malo časa samo zase.
Aurora28 jest bi tud geslo.
Kodrana luštkane fotke,pa kok ma Tara lask user posted image .

No zdej pa šibam,se tipkamo kej zvečer,papa

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.9.2008 9:56:30   
kasso
Toula, lahko še meni geslo prosim user posted image

Aurora, zelo ste lušni...vsi po vrsti, a Gal še najbolj user posted image

Nina7...a ste imeli obiske? Lušne slikce.

kodrana, tudi Tara je že ena punca in pol...ful luškana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.9.2008 10:23:09   
hijenca
kodrana, nina7  zelo lepe pupe. Pa sem se že bala, da ne bo neveste za Vidka, sedaj pa same lepe punčke rastejo. Videk ni straha, da ne bi našel neveste.user posted image user posted image user posted image

kasso jaz bi tudi tvojo Varjo z veseljem pogledala, pa nimam gesla.user posted image  Kje si dobila idejo za ime Varja?? Še nisem nikjer zasledila in še ne poznam nobene Varje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.9.2008 10:42:39   
hijenca
Aurora28 jaz bi imela geslo. Prosim, prosim.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?