Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 21:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelin@, Sem mal preletela, kaj se je dogajalo in sem zelo vesela da je Gregi sedaj spet zdrav in vem da je morala biti prava mora to z bolnico. Zate in za vse tvoje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 21:52:52
|
|
|
|
Tina 28
|
Špelin@...hvala za lepe želje včeraj...danes je bil pa dan v vseh pogledih zelo pozitiven. Nimam časa še tu pisat, vendar ko boš naslednjič brala junijčice...boš rekla, da ti dolgujem Taula...a lohk še jaz geslo dobim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:00:42
|
|
|
|
špelin@
|
****, glavno, da smo najhujše "pregurali" in da je Gregi začel jesti. Zdaj pa naj se še Samia in Omar hitro pozdravita, ti si pa le odpočij In se fajn stisni k !!! Tudi jaz bi šla na kavo v Mantovo... Tina 28, junijčic ne berem redno, ponavadi še majčice komaj dohajam No, midva z sva bila danes v kinu. Ja, prav ste prebrale Moja mami je za nekaj ur prevzela malo piko in princa, velika pika je bila v glasbeni, midva pa sva šla dat možgane na pašo. Film je bil bolj pocukrane, plehke sorte, ampak kaj več moji možgani itak niso bili sposobni prebavit, zato sem se fino sprostila Ubogi babici je mali dal vetra, zato si je fajn oddahnila, ko sva se vrnila Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:28:45
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice mi smo malo fračo komaj uspaval pa že čez dan ful spi pa je zvečer prav tečna če zamudimo tistih njenih par minut,ko je pripravljena zaspat Nina 7 in Taula geslo prosim Špelina za kino in tvojo zlato mami,da je popazla na mala dva Grem podolgoma lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:33:03
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Model? Opa, to pa ni kar tako. A si ga prijavila v kako agencijo? Ah, ne, tk trčena pa tud nisem Lepo pupiko imaš, sploh je za pojest na oni slikci s klobučkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:35:48
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Catja za kaj pa bo model če smem vprašat? Razkrijem, ko bo zadeva na trgu, a je prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:39:13
|
|
|
|
MARTINA25
|
NINA7 prosim za geslo!!! ŠPELIN@ in NINA7 hvala za lepe želje....upam da bomo to kmalu dali čez!!! **** upam da se kmalu pocajtate in aklimatizirate, ter da življenje steče po starih tirih!!!! Vsem lahko nočko!!!!
< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 9.9.2008 22:40:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 9.9.2008 22:48:46
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, midva z sva bila danes v kinu. Ja, prav ste prebrale Moja mami je za nekaj ur prevzela malo piko in princa, velika pika je bila v glasbeni, midva pa sva šla dat možgane na pašo. Film je bil bolj pocukrane, plehke sorte, ampak kaj več moji možgani itak niso bili sposobni prebavit, zato sem se fino sprostila Ubogi babici je mali dal vetra, zato si je fajn oddahnila, ko sva se vrnila Paše mal odklopit, a ne. Jaz sem šla zadnjič s kolegico in najinima malčkoma gledat Kung fu pando, pa pol še mal po štacunah, pa je prav pasalo. Če odmislim norenje ta malih dveh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 7:50:19
|
|
|
|
aurora28
|
Dala sem nekaj slik v album Galov krst in če katero zanima, ji lahko po ZS pošljem geslo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:13:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dala sem nekaj slik v album Galov krst in če katero zanima, ji lahko po ZS pošljem geslo. ja, meni prosim pošlji, pa tudi ostale, lepo prossimmmm, da si pogledam vaše sončke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:22:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dala sem nekaj slik v album Galov krst in če katero zanima, ji lahko po ZS pošljem geslo. geslo prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:23:58
|
|
|
|
Taula
|
Aurora mene zanima krst. Hvala špelin@ super za kino in Grega. Midva tudi nameravava iti, moram še preveriti kaj igra. Paše odklop na vsake toliko časa. nina7....kolk so lepe na sliki. Male klepetulje, bo dež jana81..upam da ste spali dalj časa danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:28:39
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: lepo delajo punce dežeka So vse po babje firbčne. taula: res lepe slikce. Mala je prava pozerka .Tud men je bla nabolj megastična tista s klobukom in tista, ki leži z rokco pod glavo aurora: geslo , prosim!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:29:36
|
|
|
|
kasso
|
hijenca, jaz bi se na tvojem mestu pogovorila s sosedom..na lep način seveda. Saj če mu ti nič ne poveš, on ne more vedeti, da ti z brusenjem zbuja otroka. Anitka, imaš kakšno slikco Dona? ...veš, jaz sem bolj pasja ...dugače pa za novega člana in da bi čimbolj užival pri vas tilči, super za tvojega Nejca, da je dobro prestal sistematski. tally, koliko Varja na dan spi pa je zelo različno. Včasih po par ur skupaj, včasih pa le po pol urce, pa je že budna. Je bila pa Petja ena veika zaspanka, podobno kot Emilija. martina, Varja se je kar navadila in to od cepljenja da tuli ko zmešana, če ji kaj ne paše. včeraj pri tašči mi je tako vreščala, da je sploh nisem mogla pomirit, le zato, ker ji je dala lupčka. In kasneje isto, ker jo je svakinja pogledala..in to že drugič, ne vem zdaj me je prav strah, če jo kdo pogleda. špelina, super, da sta si privoščila kino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:36:21
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Anitka, imaš kakšno slikco Dona? ...veš, jaz sem bolj pasja ...dugače pa za novega člana in da bi čimbolj užival pri vas jaz tudi Kasso, mene Anitka tudi zanima slika Dona. Krasno za novo pridobitev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:39:32
|
|
|
|
Taula
|
Aurora kolk je Gal že velik. Je pa ful miren bil, ko ga je župnik z vodo, naša bi po moje vreščala. Imaš tu novo frizuro...krajše lase? Paše ti. Sej te nisem še videla v živo, samo na slikah se mi zdi da si včasih imela daljše lase videti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:41:02
|
|
|
|
tilči
|
Taula..kakšna cortika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:44:04
|
|
|
|
kodrana
|
jutro. mi smo bili danes bolj zgodnji. že ob 6h sva se zbudili. namreč našo bogo revico je šraufalo, napenjalo.. in smo vstale. zdaj pančka. hb. je pa res, da ima že kar lep čas zeleno blato in kaka bolj kašasto. tako da greva danes akr k pediatru. upam,da ne delam po nepotrebnem panike. aurora in ostale prosim za gesla. sem supela naložit slikice, tako da če katero zanima, lahko pogleda našo princesko. brez gesla. in po mesecih. 2,3,4 mesec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 8:48:42
|
|
|
|
tilči
|
Aurora..super slikce in Gal je res že velik in kakomje bil priden. Ko smo mi Nejca krstili, smo imeli srečo, da je ravno takrat zaspal, drugače bi celo cerkev v luft vrgel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 9:32:25
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Punce, jaz bi tudi imela gesla, da si pogledam slikice. Kino. Hmmm, jaz bi tudi šla. Vse filme, za katere sem pravla, te pa moram it gledat, so se odvrteli brez mene, zdaj me tudi mikajo, pa kaj ko mi nekam ne znese. Se vidi, da nismo več sami. Za hrbtom imam enega levčka, ki kriči ko levji mladiček , grem gledat, kaj potrebuje. Tako vem, da bi se rad nosil in cartal. Kiha pa kot mali mucek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 9:36:53
|
|
|
|
špelin@
|
nina7 in Taula, hvala za gesli nina7, lušten trio Taula, mala je prava damica aurora28, tudi jaz prosim za geslo IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca, jaz bi se na tvojem mestu pogovorila s sosedom..na lep način seveda. Saj če mu ti nič ne poveš, on ne more vedeti, da ti z brusenjem zbuja otroka. Se strinjam, najprej se poskusiš pogovoriti na lep način Pa upam, da bo uspelo Anitka, tud jaz bi rada videla Dona kodrana, čudovite fotke In dobro opravita pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 9:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Morm na hitr ker se morava zrihtat pa it v Kamnik.Dons dobiva pikico . Ja same dečve mamo mi u Kamniku, nikjer nobenga fanta . Sej zato pa tuki visim, zbiram kanditate , se mal hecam. Špelin@ za kino. Super da sta si vzela malo časa samo zase. Aurora28 jest bi tud geslo. Kodrana luštkane fotke,pa kok ma Tara lask . No zdej pa šibam,se tipkamo kej zvečer,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 9:56:30
|
|
|
|
kasso
|
Toula, lahko še meni geslo prosim Aurora, zelo ste lušni...vsi po vrsti, a Gal še najbolj Nina7...a ste imeli obiske? Lušne slikce. kodrana, tudi Tara je že ena punca in pol...ful luškana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 10:23:09
|
|
|
|
hijenca
|
kodrana, nina7 zelo lepe pupe. Pa sem se že bala, da ne bo neveste za Vidka, sedaj pa same lepe punčke rastejo. Videk ni straha, da ne bi našel neveste. kasso jaz bi tudi tvojo Varjo z veseljem pogledala, pa nimam gesla. Kje si dobila idejo za ime Varja?? Še nisem nikjer zasledila in še ne poznam nobene Varje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 10.9.2008 10:42:39
|
|
|
|
hijenca
|
Aurora28 jaz bi imela geslo. Prosim, prosim.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?