|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
9.9.2008 13:01:17   
Anonimen
mah ronja, kaj pa vem...jaz verjetno nebi o tem z nikomer razpravljala, v končni fazi je tko, da do zapletov vedno lahko pride, tud če nimaš težav prej. in da bi pol nekdo paničaril okoli mene ( kar sigurno bi, clo moja mat, k je čist skulirana in ni paničar, pa vem da bi) in me nonstop živciral in zasliševal in prežal nad mano, a sem "pridna" al ne....mah...jaz bi verjetno probala čimbolj skulirano to vzet, dejstva so taka, lahko se zgodi. in neka panika sigurno ne pripomore k ugodnemu razpletu. sicer pa sama veš, kaki so tvoji starši. in čeprav se tebi zdi, da je vse ok, brezskrbi, da če bi no česa prišlo, bi se po hitrm postopku popokala v bolnicouser posted image in po moje je zadost če takrat poveš da je zadeva nadnujna in da je treba hitro ukrepat. in folk je navadno tko narjen, da če je postavljen pred dejstvo, reagira razumno in trezno, če ma pa možnost o stvari razmišljat in razpredat, mu gredo pa bedarije po glavi in samo sranje lohk nardi. zato bi jaz povedla res šele takrat, ko bi blo mus, če bi pač prišlo do česauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.9.2008 13:03:29   
Detece
Ja tako kot si sama rekla, da po eni strani jih je brezveze obremenjevat, po drugi strani je pa s5 dobro da vejo zaradi tega da ti lahko pravilno priskočijo na pomoč, v kolikor bi jo slučajno potrebovala.
Težko je vnaprej vedeti kaj je bolj pametno. Mogoče pa poskusi tako, da jim stvar razložiš, ampak na bolj mili način. Da jih ne prestrašiš preveč, da pa vseeno vejo kakšne so možnosti. Mislim, da je zelo pomembno na kakšen način kaj poveš. Če sama deluješ prestrašeno, potem bodo tudi oni in obratno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.9.2008 13:12:09   
uršika***
Ronja kaj ti ne bodo naredili kar CR, če so lahko po naravni poti takšni zapleti?
Jaz sem sigurno za to, da jim poveš. Na takšen način, kot si nam tukaj. S polno optimizma- saj itak ne bo šlo nič narobeuser posted image . Saj že tako vejo, da imaš rizično nosečnost, pa jim povej še, da je lahko rizičen tudi porod. Za vsak slučaj.

Najbolj bom vesela, ko bom izvedela, da je naša Lejla in njena mamica lepo na varnem doma in da sta obe zdraviuser posted image

Tale sobica je od Lip Poljčane ja.  Sonja. V Mercatorju je sedaj popust na to sobico, tako da naju pride okoli 900 eu, pa moj lubi ima še 10% popust kot zaposleni pri Merkatorju. Mi je bila pa ta sobica najbolj všeč od vsehuser posted image .
Ja, imava pa dovolj prostora. Cene pa imate tam na njihovi strani, pa si lahko same izračunate- midva ne bova vzela tistega zaboja za igrače, se mi zdi brez veze. Se pa vse kupuje tudi po kosih. Imajo jo razstavljeno v BC v BTC-ju. Tam nasproti Mr. pet.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.9.2008 13:16:19   
uršika***
http://www.lip-poljcane.si/

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.9.2008 13:16:39   
ronja
in folk je navadno tko narjen, da če je postavljen pred dejstvo, reagira razumno in trezno

Hehe, tole za moje ne veljauser posted image . Moja mami ni šans, da bo razumno reagirala, če bo postavljena pred dejstvo, takrat njo panika stisne in ne more več nič. Oče je itak doma na primorskem in res ni paničar, po moje tega sploh ne bi kaj resno jemal, tak da to ni problem, samo se mi zdi nefer povedat enemu, drugemu pa ne.

Je pa to moj isti pomislek, da zadnje kar rabim, je to, da mi nekdo skoz mori po tel., če sem ok... Samo podobno sem razmišljala pri Ronji, pol sem pa za las brata dobila, da sem mu povedala, da padam skup, če lahko pride me pelat v p., . Se je vse dobro izšlo, niti nisem potem tisti dan rodila, ampak šele naslednji samo me je pa moral mal budit, ko je prišel. Če ne bi bilo nikogar tam, bi bila pa malo dlje nezavestna, to pa ni glih dobro za user posted image (pa zame tudi ne). Tak da včasih se ne moreš popokat sam v p. po hitrem postopku...

Ja, itak do zapletov lahko pride vedno, samo navadno niso glih ful verjetni, tu je pa tako, da nekateri g. popokajo lepo user posted image v bolnico 3 tedne prej, pa mora tam počakat. Moja tega ne bo naredila, ker si jaz tega ne želim, ker bi rada bila doma s tamalo, ampak sem ji pa morala zaprmej obljubit, da bom v bližini bolnice skoz. Tak da ne delam neke panike, samo probam približno ubogat navodila zdravnice (enkrat za spremembo)user posted image . Problem je v tem, da ne veš, če je kaj narobe - oz. ko veš, je že malo poznouser posted image , ker ko začneš krvavet, maš še 5 min.

Ja, sem se spokala v ZD, ko je bilo treba, ko sem krvavela (sem pa prej klicala, če je res treba), samo sem šla z biciklom - to pa ni bilo najbolj pametno... Ker ni bilo pač nikogar blizu. Za januarja pa pač ne vem, koliko bo časa. Če ljudje ne vejo, valjda ne bojo čakali v pozoru, da jih zvrcnemuser posted image . Sej po svoje si rečem, še vedno lahko rešilca pokličem, tudi če ni nobenega zraven, samo se mi zdi, da bojo moji malo jezni, če bi vedeli, da sem vedela, da se lahko kaj takega zgodi, pa nisem nikomur povedala. Čeprav se zaenkrat nagibam k temu, da jim nič ne povem

Bom pa verjetno povedala bratcu, ker ta pa res ne paničari, niti ne jemlje teh stvari preveč resno, lahko pa računam nanj, da pride me odpeljat, če bo treba, če bo lubi lih takrat na terenu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.9.2008 13:25:40   
Anonimen
no, evo...poveš bratcu, rešilca tud lohk vedno pokličeš, ma v taki situaciji bi jst tud soseda zagnjavlauser posted image čeprov je bebo....ker si ne zamišljam preživet par mesecev z nekom, da mi visi za vratomuser posted image

če bodo pa tvoji jezni, ker bi poklicala rešilca in ker jim nisi povedala, pa čeprov si vedela, je pa milo rečeno, to njihov problemuser posted image se bodo že odjezili....je pa to čist taka osebna stvar, tko da jeza ali nejeza nekoga pač ne more vplivat na tako odločitevuser posted image

moje skromno mnenjeuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.9.2008 13:27:33   
ronja
hehe, paničarit res ne mislim, tudi do zdaj še nikoli nisem pri nobeni stvari, mogoče pred kakim ustnim izpitom, če so bile pa resne zadeve, pa nikoli. Navsezadnje: saj je samo porod, enega sem že dala skozi, zakaj pa ne bi še enega, itak nekak mislim, da ta ne bo zadnjiuser posted image . Saj pravim, nisem prestrašena in me ne skrbi, da bi bilo res kaj narobe oz. tudi če bi bilo, bi se sigurno zvlekli, ker sem pač "fajter", pa mala Lejlica tudi.
Gre bolj za vprašanje ferplaya; ker če pomislim, da meni ne bi oni hoteli kaj takega povedat, bi bila žalostna...

Hm, detece, kaj bi bil bolj mili način? Da rečem, da lahko začnem krvavet ali pa se tudi brez krvavitve odlušči posteljica in me morajo takrat spravit takoj do p oz. poklicat rešilca, če jaz ne bom več v stanju, da to sama zrihtam?

uršika, upam, da mi ne bojo naredili CR, saj ni nujen. Lahko da gre vse ok, problem nastopi samo in edino v primeru, da se posteljica predčasno odlušči. To pa oni itak vidijo, jaz pa čutim, ker boli ko hudič in lahko v tem primeru reagirajo, pa je vse ok. Skratka, tudi če se posteljica odlušči, sva z Lejlico ok, mi pač naredijo CR (si ga sicer ne želim, ampak ajde, če ni drugeuser posted image ), samo da sem pravi čas v p., pa ni panike. Saj sem že prvič malo preveč krvavela, sicer takoj po porodu, ne vmes, pa je bilo vse ok.

uršika, hvalauser posted image . Ampak garantiram, da boš še bolj vesela, ko boš držala svojo štručko v rokah! To je res nekaj nepopisno lepega!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.9.2008 13:33:40   
ronja
ker si ne zamišljam preživet par mesecev z nekom, da mi visi za vratom

hehe, moji so bolj skulirani glede tega. Fotr je bil tako ledeno hladen, ko sem krvavela, da mi je bilo že kar čudno, se mi zdi, da sploh ni dojel, kr razlagal je o tistem mojem kolesu, ki sva ga pustila (zaklenjenega) pred ZD, kako naj ga spravi potem domov, pa raznorazne variante... pa mu rečem: "oče, boli me k* za kolo!" on pa: "zakaj? pa bi bilo škoda!" Pa sicer ni tak bučman, samo se pa ne vživi glih v take situacije... Tudi zdaj, ko me recimo boli, pa se uležem, potem vsakega od naju z lubijem po 10x vpraša, če mi je slabo. pa mu 10 odgovoriva, da mi sicer je slabo, ampak to mi je itak vedno, ležim pa zato, ker me je začelo bolet... Tak da se ni za bat, da bi paniko zganjal ali me moriluser posted image .

Mami me je prejšnjo nosečnost nekaj časa vsak ljubi dan klicala, ker se je baje bala zame, potem sem jo pa 1x najurila in potem mi je dala mir.

Zato pa sem mislila, da če bi jim povedala, bi jim zdaj, da bi do poroda že malo "pozabili" in bi se spomnili samo, če bi bilo treba (da bi jih poklicala). zdaj je mami itak na dopustu na morju en mesecuser posted image . Tak da moji se ne bojijo ne vem kaj, ker itak vedno rečem, da sem dobrouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.9.2008 13:36:32   
ronja
Aja, sosedje pa ne pridejo v poštev, ker se ne smeš premikat, kaj šele okoli lazit... Če pa padeš skup, pa tako niti nimaš te možnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.9.2008 14:03:01   
uršika***
Ronja je pa sigurno boljše, da se kdo sekira za tebe, kot pa da se nebi nobeden. Normalno, da jih je strah za tebe- ravno tako, kot je tebe za Ronjo pa Lejlo. Ne smeš jim zamerit- mislijo samo najboljše- tako kot me vseuser posted image
Ti samo pridna počivaj, pa Ronja ti najbrž tudi ne pusti kaj preveč časa, da bi negativno razmišljala o porodu. Saj res. Kaj pa počenja mala lumpika?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.9.2008 14:16:42   
sonček33
Ronja  - vse bo ok!

Eno vpr.:  - Se vam zdi prezgodaj za nakup vozička? Gre za eno ugodno akcijo in bi ga že kupila, čeprav sem tudi sama malce vraževerna in mislim, da se prezgodaj ne sme kupovati stvari.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.9.2008 14:38:28   
ronja
hehe, sonček, ti si mi hecna - vse bo ok, (ja, itak da bo), ampak za voziček si pa vraževernauser posted image ! Včasih se pač zgodi kaj, česar ne planiraš in česar si ne bi izbral. Če si rečeš, da se to ne more zgodit, si samo manj pripravljen, če se. Vidim v teh user posted image : ko si rečem, super, sem čisto ok, začnem delat bedarije in potem ni ok. POleg tega se pač včasih zgodi tudi kaj, na kar nimaš vpliva. Tak da ni vedno dobro mislit samo: saj bo. Itak da bo, to ni vprašanje. Samo pač ne bi rada ravno svoje punčke zafrknila zaradi tega, ker se mi ni dalo poslušat mami, recimouser posted image . ni bilo vprašanje, če bo ok, to bi vprašala g., ne pa vasuser posted image . Vprašala sem samo, eč bi ve povedale staršem.

uršika, se strinjam, saj jim nič ne zamerimuser posted image . Ronja pa se carta, pojedla je pol črne žemljice ali pa še malo več, pa topljeni sirček in marmelado. Zdaj pa bere knjigicouser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.9.2008 14:39:02   
Detece
Sonček meni se nič ne zdi prezgodaj. Jaz razmišljam v tej smeri, da mi je lažje zdaj po trgovinah laufat, ko pa kasneje ko bom imela že velik trebuh in še mrzlo bo po vrhu..druga stvar, ki je je pa ta, da nikoli ne veš ali bo nosečnost do konca bp...Mi že kar pridno nakupujemo, za vsako stvar si vzamem čas, da jo preštudiram in mi je prav lepo kupovati..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.9.2008 14:44:25   
sonček33
Ronja - oprosti, saj nisem tako mislila. Prav je, da razmišljaš s trezno glavo.

detece - hvala tudi tebi za odg.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 15:03:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.9.2008 15:07:07   
uršika***
Sonček ti kar pridno nakupuj! Navsezadnje pa sploh ni več tako strašno daleč do januarja- Čeprav se sliši še daleč- šele drugo leto. Jaz sem voziček in lupinico kupila že v 2 mesecu nosečnosti- takrat sem se sama sebi zdela smotana, sedaj pa vidim, da sem naredila super potezo, ker je bil v akciji.
(-70%), ker so zapirali Ariel. Ampak Ariel so zaprli čisto vse trgovine? Sploh ne obstaja več, se mi zdi. Tako da se je takrat res splačalo kaj kupit.
In kot je napisala Detece- lažje je sedaj, kot pa potem z gromozanskim trebuhomuser posted image , pa še je čas, da malo spremljamo akcije. Zakaj bi plačevale polno ceno, če se pa da tudi nekaj prišparatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.9.2008 15:13:04   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Uršika, zelo zelo lepa sobica. Previjalna mi je ful lepa, ker je bele barve.

Jaz sem pa danes malo gledala v H&M oblekce in sem se odločila, da greva z možem v nabavo, ampak v tistega na Rudnik, ker je izbira večja. user posted image

Ronja, jaz bi na tvojem mestu vsekakor povedala, sicer ne še zdaj, kasneje pa. Po mojem je vedno bolje, da se za take stvari ve, v primeru, tistega ČE...
Ampak itak, da bo vse OK s tabo in tvojo punčko, to sploh ne smeš razmišljati. Misli čimbolj pozitivno.user posted image

Niia: vse se da naročiti posebej. Sama previjalna je 260 eu. Pa fino je, ker daš potem zgornjo- previjalno površino dol in ti ostane lepa komoda.

Tudi jaz sem bila v H&M- u v city parku- ko ste tako hvalile da so nosečniške hlače cenejše- pa mi reče, da jih pri njih sploh nimajouser posted image , da jih imajo na Igu.
Tudi prav. Pa se mi ni dalo še tja vozit, sem jih potem kar v BC v La vie kupila. Sedaj so pa seveda na krajšanju, ker sem jih dobesedno 20 cm vlekla za sabouser posted image user posted image . Ne vem, če ima res katera tako dolge nogeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 15:20:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.9.2008 15:31:39   
uršika***
jp. Drago. Ti kar pridno papcaj. Mi je kar odleglo, ko vidim, da nisem samo jaz takšna, da po kosilu zmažem celo čokoladouser posted image user posted image user posted image  Sem bila malo na netu in poglej ga zlomka- čokolada je čudežno izginila. Jagodnauser posted image . Še biuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.9.2008 20:09:25   
snikolina
Zdravo punce.
Danes sem bila pridna, sem šla na izpit in cel dan blodila po Mb. Zdaj pa čakat rezultate.
Ronja jaz bi verjetno povedala. Moji mami takoj, ostalim tik pred zdajci-torej njegovim. Zanašala se ne bi na sosede, ampak na dragega in rešilca. Če pa bi te začeli potem nekaj maltretirat in podobno pa bi samo rekla, da ti je že dovolj komplikacij, da bi še oni morili. Pa verjetno bi se še zdrla zraven ali kaj takšnega. Ne vem, nisem v tej situaciji, zato ti zdaj z glave govorim. Verjamem pa, da boš naredila tako kot tebi ustreza-vsaj jaz bi. Nasveti pa vedno prav pridejo, a ne?
Moja mami je najdla voziček v nekermanu za 180 eurov. Ma vse stvari, ki si jih jaz želim, tako, da barvo zbereve v soboto, ko greva skupaj na morfologijo in ga gre kar naročit. Če se mi v živo ne bo dopadel pa ga še vedno lahko vrnem. Tisti za 400, 500 in več eurov absolutno ne pridejo v poštev, ker za tak denar raje malemu kupim marsikaj drugega. Seveda, bi jaz tudi imela peg perego ali kaj podobnega, vendar pa tudi tale ni švoh. Oglejte si ga na netu. V vsakem primeru, če vidim kaj kar sva si že nagledala in je zdaj v akciji, kupim. Tako sem storila tudi z avtosedežem. Čeprav sem najprej gruntala ali ni res prezgodaj, pa sva se vseeno odločila za nakup. Zdaj sem pa že zabluzila. user posted image
Sem totalno v akciji danes, ja.
Lepo se imejte in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.9.2008 20:17:59   
snikolina
Pa še to sem pozabila. Tudi jaz imam izbrano posteljico iz LIP POLJČANE: posteljica neli. Se nam vsem ful dopade.

Ronja kje je ta horseburger? A bi šlo kaj prej kot ob 17? (Ne bi se rada po temi peljala nazaj v SL. Bistrico.)
Zdaj pa res, lahko nočko.
PAPA

< Sporočilo je popravil snikolina -- 9.9.2008 20:19:34 >

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.9.2008 21:55:29   
petra88
ojla! zdej ko ste se vse začele oglašat sm rekla, da je zadnji čas, da tudi jaz kaj napišem in se res lotimo čvekat (no, sej zadnje cajte vam to uspeva, da komaj utegnem brat user posted image .). Saj zdaj bom bolj pisala, ko bo jutrijšnji zadnji izpit mimo, in bo končno konec vsega.
Mi2 pa bova večino cunj dobila od prijateljice, ki je zaključila z user posted image in bo prav vesela, če se lahko reši usega, kar se ji je nabralo. Sam par malenkosti bo treba dokupit, to bo to. Bova imela pa kar zibko, v kateri je še moj user posted image spal, ko je bil dojenček. Sam mal za preštrihat bo in pobarvat in bo user posted image . Še eno večjo omaro bova morala kupit, za drugega nimava prostora (ga je še manj, kot ga imata vi2, Ronja :) ). Samo z nečim je treba začet. Tudi midva sva bolj kot o vozičku razmišljala o slingu. Saj prve mesece ne rabiš nevem koliko, še zima bo in ne bomo hodili toliko ven. Potem je pa mali že toliko velik, da je komot notri. No, bomo videli, do januarja je še čas..
Včeraj sem imela morfologijo.. Z malim je vse v redu, no na koncu sem vprašala še za spol, pa ni bila ziher al je al ni lulček, je bil ravno narobe postavljen, tako da se bomo pustili presenetiti.. Sem se pa morala smejati - ko sem doma gledala bušija se mi je zdel že tooooolk velik, potem pa pridem v čakalnico, pa same okrogle nosečke, ki že komaj nosijo trebuhe in je moj zgledal nič v primerjavi z njmi. :)
Aja, midva sva skupaj skupaj 4 leta, sva pa 12let razlike. Ampak sploh nimam občutka, da sva dejansko toliko let razlike user posted image
Zaenkrat toliko.. kmalu se spet oglasim ...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.9.2008 21:59:05   
tintin
Večer, nosečkice. Tukaj sicer novemberka 07. Če katero zanima, prodajam po zelo ugodni ceni novo majčko za dojenje (znamke Strojan), št. 42. Več info na zs.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.9.2008 8:52:26   
uršika***
Jutro nosečke!!! Ste dobro spale?
Vam skuham kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz grem tudi danes na morfologijouser posted image . Komaj čakam, da vidim našega malčka. Pa sem mu naročila, da se mora pravilno obrnit, da bo pokazal kdo jeuser posted image
Ima da uboga- saj sem njegova mamiuser posted image

Niste mi odgovorile na nekaj vprašanj:
- ali vam že kaj zatekajo noge, roke?
- vas noge kaj bolijo?
- kdaj imate namen nastopit s porodniško oz. bolniško?
- tiste, ki ste že bile nosečke- ste se najbolj zredile v tem obdobju, ali vam je teža konstantno naraščala vsak mesec?
- Kdaj se gre v materinsko šolo in kako dolgo to traja- kaj te vse tam naučijo?

Hvala za odgovore on lep dan vam želi nosečka Urškauser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.9.2008 9:07:53   
sonček33
Urška dobro opravi na morfologiji, pa dete naj drži noge narazen :)
Glede vpr - meni noge ne zatekajo, pravzaprav se mi ne dogajajo nobene posebne spremembe
                - redim se bolj malo, no vsaj do pred 14 dni, ko sem imela pregled se nisem še niti kg, upam, da bo zdaj kaj bolje
                - sem na bolniški, ker gre za umetno oploditev in sem bila prve tri mesece res boga, no itak sem pa ostala tudi brez službe, tako da mi kaj drugega niti ne pride v poštev, kot da sem doma

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

EU volitve
Miška2006

Se boste udeležili EU volitev?

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!