majoli
|
Janja, zelo lepo si napisala. plače, jaz se bojim, da bom ta mesec kar mimo padla - ministrstvo za šolstvo mi ni še nič dalo, ker imam pogodbo od 1. sept., CSD mi pa tudi ne bo dal cele porodniške, ker sem jo predčasno prekinila, ali kako? No, upam na dnarčke 15. nova10ka, tenks za Juula. Mogoče bova pa celo šla. Aja, nič ne bo, ker gre moj takrat jadrati za 4 dni. Lepo se imejte v Belgiji! Upam, da je Tej ok. Maks je včeraj nakuhal na 39,1, se zbudil, sva ga previla in mu dala svečko, ki je lepo prijela. Ponoči je kar ok spal, pridno pil, vročina je popustila in je danes ni bilo nazaj. Sem zelo ponosna na mojega borca, ko se je tako hrabro bojeval z virusi ali čemerkoli že. Danes je bil stari Maks, nič ni rabil bolj počivati ali kaj takega. Smo ga pa vseeno več prevažali naokoli, da je bolj miroval. Upam, da je tale zadeva mimo. Pandica, mala naj bo minimalno oblečena, nič je ne pokrivaj, T v sobi naj bi bila 21. Veliko naj pije. Jaz bi pustila, da T še malo naraste, da se telo samo bori. Potem pa svečka in v mižule, če bo le hotela spati. Ponoči ti bo pa najbrž že sama sporočila, če bo kaj rabila. Držim pesti, da bo vročina hitro minila in da se bo pozdravila.
|