|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
9.9.2008 16:54:43   
tave
ne nič ne bruha, pa tudi pomiril se je hitro. no zdej spi in upam da je vse ok.
se je pa tia tok prestrašila da sem komi njo pomirila. ma cela zmešnjavauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.9.2008 19:40:21   
zala07
OJ DESETKE,

en lep pozdrav pa da kr preidem na bistvo:

srečanje štajerk- kaj pravite ob 11. uri pri Želežničarju, tam pri Ledni dvorani????

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.9.2008 20:03:14   
*pikijakob*
Mi smo doma.
srečanje štajerk: jaz sem za. pridem

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.9.2008 20:34:22   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mehurčica   še zdaj mi nisi odgovorila user posted image   kaj si me dala na ignor  user posted image  
Ste šli pogledat morske orgle v Zadru?
Kako je bilo danes v službi in kak je bila Eni pri babici?

Nimam te na ignore, samo včeraj nisem bila pol več gor, v službi pa itak ne morem na net - je računalnik v pisarni. Pa zdaj je že za delat, poleti se še kdaj da gor skočit, ko ni tolko dela.
Ja, seveda smo si šli ogledat orgle. Smo se čičnili malo in poslušali. Je glih neka ladja šla mimo in naredila fajn valove. Vmes smo pa ribam metali sezamove palčke(ki jih vsi obožujemo) in so jih jedle ko nore - so še eni prišli ribe pol slikat.user posted image

Eni je danes bila spet vredu pri moji mami. Edino zjutraj mi ni prišla odpret, ker je včeraj imela obisk in so ga seveda pili. Tako da sem 4min zamudila v službo. Je na srečo bila še sestra doma in mi odprla, ker ko gre ona nažingana spat, zjutraj nič ne sliši. Tako da bi kar lepo morala Eni s sabo v službo peljat.user posted image No, na njeno srečo je potem ob 9h že šla Eni spat in sta obe še spali 2 uri.

V službi pa mi še vedno niso poslali pogodbe iz LJ, tako da je niti ne morem vpisat v vrtec.user posted image Upam, da bo jutri. Aja, pa drugačen delovni čas imamo, kot izpred 2 let, ker nas je več zaposlenih. Delam 3 tedne od 7-15 in enega od 8-16h.user posted image Tako da bom lahko prej pri mojih lupčkih. Za plačo še ne vem kaka bo, mi je pa glavno, da bo. Nižja ne more bit od socialne pomoči.user posted image So mi nekaj govorili o aneksu ja, ampak ne vem al bodo višje al nižje, kot so imeli do sedaj. Menda višje.user posted image

Srečanje jutri MB: naju ne bo.user posted image Sem pa malce upala, da se dobite v parku, da bi Sanwebdra mogoče prinesla copatke in dala Frutki. Čeprav Sanwebdra, tebe verjetno itak ne bo, ne?
Lepo se imejte in komaj čakam, da se vidimo....kadarkoli pač. Vas pogrešam.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.9.2008 20:38:33   
miska1
tave- si mene prestrašila. A kar padel je dol?! Opazuj ga, če ne bo v redu kaj, pa takoj k dr.

Dons sm Martinu kupila od Cicibana copatke s trdim podplatom in čez gležnje. Oblikovani so ortopedsko in znotraj usnjeni. Se mi zdi, da so mu kar všeč, ker ga ne motijo. Samo težje vstane, ampak pravijo, da je dobr, da se pol lažje na čeveljce navadi in lažje shodi. Tko, da bodo to nekaj časa copatki in čeveljci skupaj. Št. je 20.
Včeraj sem v Leclercu pregledala vse copatke, pa mu niti ene niso sedle na nogo. Od copatka do copatka se je ista velikost razlikovala po številki.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.9.2008 20:39:29   
Pandica
Moja miška pa ima 38.3 vročine user posted image   kar buhti iz nje tako je vroča revica.
Sem ji kar dala pol žličke Calpola pa upam, da jo zbijema.
Na kaj pa še naj zdaj pazim? Itak še ne spi, se carta zdaj pri meni user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.9.2008 20:49:24   
mehurčica
Tave, opazuj ga. Če bo bruhal, več spal kot ponavadi. user posted image

Jaz ne vem kako bo to v vrtcu - Eni nonstop nekam pleže.user posted image No, na srečo v njihovi igralnici nimajo tobogana - ga imajo skupnega tam, ko se preoblačijo. David ga je imel v jaslicah kar v igralnici, ampak on na srečo ni imel take nuje po plazenju.

Pandica, enako kot Majoli. Opazuješ, če bo kaj bolj vroča. K zdravniku se ponavadi še ne gre takoj. user posted image

Otroški dodatek: morem oddat pole sedaj v septembru. Saj ve tudi, ne? Sem pa pozabila, če se pole dobijo v papirnici ali morem na socialno it? In če jih lahko pošljem ali morem nest tja?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.9.2008 20:58:22   
majoli
Janja, zelo lepo si napisala.

plače, jaz se bojim, da bom ta mesec kar mimo padla - ministrstvo za šolstvo mi ni še nič dalo, ker imam pogodbo od 1. sept., CSD mi pa tudi ne bo dal cele porodniške, ker sem jo predčasno prekinila, ali kako? No, upam na dnarčke 15.

nova10ka, tenks za Juula. Mogoče bova pa celo šla. Aja, nič ne bo, ker gre moj takrat jadrati za 4 dni. Lepo se imejte v Belgiji!

Upam, da je Tej ok.

Maks je včeraj nakuhal na 39,1, se zbudil, sva ga previla in mu dala svečko, ki je lepo prijela. Ponoči je kar ok spal, pridno pil, vročina je popustila in je danes ni bilo nazaj. Sem zelo ponosna na mojega borca, ko se je tako hrabro bojeval z virusi ali čemerkoli že. Danes je bil stari Maks, nič ni rabil bolj počivati ali kaj takega. Smo ga pa vseeno več prevažali naokoli, da je bolj miroval. Upam, da je tale zadeva mimo.
Pandica, mala naj bo minimalno oblečena, nič je ne pokrivaj, T v sobi naj bi bila 21. Veliko naj pije. Jaz bi pustila, da T še malo naraste, da se telo samo bori. Potem pa svečka in v mižule, če bo le hotela spati. Ponoči ti bo pa najbrž že sama sporočila, če bo kaj rabila. Držim pesti, da bo vročina hitro minila in da se bo pozdravila.

Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.9.2008 21:27:39   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: zala07
srečanje štajerk- kaj pravite ob 11. uri pri Želežničarju, tam pri Ledni dvorani????

Jaz tudi pridem!user posted image

Mehurčica, te pokličem, pa se bova z Julijo popoldne oglasili in prineseva copatke, pa še majčko morava Eniki vrnit!
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
otroški dodatek: morem oddat pole sedaj v septembru. Saj ve tudi, ne? Sem pa pozabila, če se pole dobijo v papirnici ali morem na socialno it? In če jih lahko pošljem ali morem nest tja?

Tudi na spletu - izvoli:
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf
sprintaš, izpolniš ... in najbolje, da odneseš tja. Vsaj po mojih izkušnjah!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 9.9.2008 21:28:01 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.9.2008 21:41:58   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Mehurčica, te pokličem, pa se bova z Julijo popoldne oglasili in prineseva copatke, pa še majčko morava Eniki vrnit!

Tudi na spletu - izvoli:
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf
sprintaš, izpolniš ... in najbolje, da odneseš tja. Vsaj po mojih izkušnjah!
Jutri popoldne še ne vem kako bom s časom. Odvisno, če bom dobila čeke na banki - morem jutri poklicat. V tem primeru gremo popoldan rihtat vse za avto, da ga končno dobim. Če ne dobim čekov, te pa pokličem in se lahko popoldan vidimo. Je še Teka rekla, da bi se lahko jutri popoldne oglasila.

No, saj na otroških na srečo poznam eno referentko in grem kar v njeno pisarno - ne tam, ko je ponavadi vrsta.user posted image

Grem zdaj počasi likat - je klobuček od Julije tudi med opranimi stvarmi. Imam nekaj lepih slikic iz morja, ko ga je imela na glavi. Sem dobila oblekico od ene 3 letne Eni in je zgleda prav kompletek od klobučka.user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.9.2008 21:42:44   
zala07
plače- tudi jaz delam v javnem sektorju. Potem pa naj meni nekdo pove, KAKO TI LAHKO KR TAKO ZNIŽAJO PLAČE. Cene živl.potrebšin gredo gor. Katastrofa. Ne vem pa, al je problem v novem zakonu al pa so kadrovske delale narobe sistemizacijo.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.9.2008 21:53:47   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Grem zdaj počasi likat - je klobuček od Julije tudi med opranimi stvarmi. Imam nekaj lepih slikic iz morja, ko ga je imela na glavi. Sem dobila oblekico od ene 3 letne Eni in je zgleda prav kompletek od klobučka.user posted image

Pol pa hitro slikice!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.9.2008 21:57:25   
Pandica
Evo, mala mi je končno zaspala user posted image No, nem se preveč veselila, ker ne vem kak dolgo bo trajal ta njen spanec.
Sem pa jo imela v naročju, jo bažala in ji pela zraven, ona pa me je tak gledala z tistimi njenimi očkami, lubica moja zlata user posted image
Prej sem ji kot sem že napisala dala sirup Calpol za zbijanje TT, svečk pa nimam user posted image
Če ji še kljub temu naraste vročina ji lahko dam sirup komaj čez 4 ure, ne?
Majoli hvala za nasvete in pomoč, jaz tut upam, da bo ju3 že vredu oz. boljše user posted image   in bo kot Maks.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
9.9.2008 21:59:26   
Alina_alin
nova10tka- pri seznamu bi dodala pod obvezno še plenice (verjetno si pozabila napisat) in paracetamol -svečke za vročino. (sama raje dam še dojenčici svečko, je bolj ziher in bolj prime kot Calpol)
Pandica, orhidejo pusti, saj bo pognala znova. Meni je enkrat tudi, sem porezala tudi 1x čist pri dnu, ker je bilo čist suho in je čist novi poganjek zrastel.
Mehurčica, pole so na internetu tudi. Jaz sem že oddala vlogo po pošti, priporočeno.izvoli:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp
Uu, Pandica, Zala tudi bolana. Ejej. POzdravita se. Opazuj in če vročina ne pade, kopanje. Jaz raje dam svečko, ker mi je bolj ziher za čez noč.user posted image
Tave, upam, da ste ok. Mojemu je prvorojenka padla iz kavča pri 6 m - ful jokala, sem jo podojila in v šoku je v sekundi zaspala. Zbudil jo je zvonec (obisk) in ko se je zbudila jokala ful, in iz nosa ji je začela ful kri tečt. Panika- šli na urgenco, slikanje, bilo vse ok, k sreči. Dr rekel na urgenci, da v večini primerov ni nič hudega- dojenčki se dobro držijo. No, Tjaška je tudi padla pri 7 m mojemu s postelje in ni bilo razen joka nič. Zaspijo baje od šoka. Če bruha ali se čudno obnaša pa k zdravniku.

Evo, sem vas obdelala.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
9.9.2008 22:08:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, orhidejo pusti, saj bo pognala znova. Meni je enkrat tudi, sem porezala tudi 1x čist pri dnu, ker je bilo čist suho in je čist novi poganjek zrastel.

No, saj čisto pri dnu nisem ravno porezala, samo kaj dosti višje pa tut ne user posted image
Štrlijo zdaj ven samo 3 palčke user posted image
Čez koliko časa približno ti je novi poganjek zrastel?

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Uu, Pandica, Zala tudi bolana. Ejej. POzdravita se. Opazuj in če vročina ne pade, kopanje. Jaz raje dam svečko, ker mi je bolj ziher za čez noč.

Hvala. Ja, jaz pa nimam svečk. Mi je P takrat napisala samo sirup, ji moram zdaj naslednjič rečt še za svečke.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.9.2008 22:12:40   
Pandica
Pa tak sem se veselila, da pridem ju3 na srečanje, da vas vidim zopet vse  user posted image

Danes je bla že cel dan nekam sitna, jokava, skratka ni bila "ta prava"
Pol pa me je zvečer po kopanju skoraj kap, ko sem čutla kako je vroča user posted image

user posted image    Kaj, če bo ju3 že ok,brez vročine in vse bp, mislite, da lahko pridem na srečanje ali ne raje?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.9.2008 22:20:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Moja miška pa ima 38.3 vročine user posted image   kar buhti iz nje tako je vroča revica.

Ooo bogica malauser posted image

mal user posted image user posted image user posted image od žanija, da se čimprej pozdravita

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.9.2008 22:21:01   
janja
Pandica, maš ZS.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.9.2008 22:24:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

kadrovske delale narobe sistemizacijo.

Pri nas je po mojem kar precej napak....dobimo "zunanjega" odvetnika....očitno ni vse tako
kot je treba...

je že ena pisala....nihče mi ne zna povedati, kakšen je netouser posted image ....

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.9.2008 22:25:49   
janja
Vanili - imaš ZS.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.9.2008 22:26:19   
nova10ka
najprej hvala vsem za nasvete glede potovanja v belgijo user posted image

kasija
- se bom držala tvojega nasveta glede obiska draguljarn user posted image in tudi igrač.  elektronsko varuško smo do zdaj vedno vlačili sabo in se je krasno obneslo. za vsak slučaj jo bomo vzeli - mogoče dobimo pa apartma namesto hotelske sobe user posted image   te seveda z veseljem vzamemo sabo, če imaš časuser posted image

alina_alin-
paracetamol svečk žal nimam, imam samo Calpol. Ali lahko svečke v lekarni nabavim brez recepta?

Pandica - 
fotoaparat bom vzela, samo najti ga moram user posted image pojma nima kam je izginil.

miska1, majoli -  jaz zal ne morem na predavanje od Julla, bom pa ful vesela poročila, če bo kdo šel user posted image miska1, glede pitja pa predlagam, da daš Martinu v lonček kaj res okusnega, pa bo mogoče bolj zainteresiran za pitje. Tjaša obožuje Hippov jabolčni sok z grozdjem, ki ga mešam z vodo.

valči - tjaši sem kupila copatke Superfit s trdim podplatom. v trgovini so ji zmerili nogico in je 20. copatki so fini, ker so ful mehki. naj bi bili špica za prve korake.

drobižek - sem vesela tvojega opisa, kako bo z user posted image na avionu. marelo imamo - PP. gremo pa v antwerpen, ker ima moj dragi tam neko konferenco, medve bova pa za družbo (verjetno bolj druga drugi, kot njemu).

tave - upam, da je z Tejem vse OK.

srečanje lj - jaz sem že rezervirala četrtek za to srečanje, ki bo zame zadnje user posted image na porodniški. glede na vreme se verjetno dobimo na Kodeljevem. Jaz žal nimam deklice, zato bi prosila, tiste, ki jih imate, če jih lahko prinesete, jaz pa bom (obljubim) prinesla ful igrač. Če bi se dalo, bi prestavila uro začetka srečanja na 10h...???

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 9.9.2008 22:28:19 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.9.2008 22:29:17   
janja
Tave - upam, da je s Tejem vse OK. user posted image user posted image user posted image

Bolančki - dejte se hitr pocajtat, ker čas bolezni šele prihaja. user posted image user posted image user posted image

miška1 - WB

kasija - kdaj misliš it na Otroški bazar?
srečanje četrtek - men je vseeno. Če se boste dobile, prideva še midva. user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.9.2008 22:34:41   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

alina_alin-
paracetamol svečk žal nimam, imam samo Calpol. Ali lahko svečke v lekarni nabavim brez recepta?

Lahko - danes dobiš v lekarni goro stvari, samo denar moraš met.

valči - tjaši sem kupila copatke Superfit s trdim podplatom. v trgovini so ji zmerili nogico in je 20. copatki so fini, ker so ful mehki. naj bi bili špica za prve korake.

Jaz sem pa kupila Cicibanove, pa se mi niso zdeli kaj preveč drugačni od Superfit. Imamo pa št. 19.

srečanje lj - jaz sem že rezervirala četrtek za to srečanje, ki bo zame zadnje user posted image na porodniški. glede na vreme se verjetno dobimo na Kodeljevem. Jaz žal nimam deklice, zato bi prosila, tiste, ki jih imate, če jih lahko prinesete, jaz pa bom (obljubim) prinesla ful igrač. Če bi se dalo, bi prestavila uro začetka srečanja na 10h...???

Najbrž si mislila, da nimaš dekice user posted image (deklico imaš! user posted image ). Jaz jo imam vedno s sabo, tako da ni panike. Bi šla pa jaz v četrtek vseeno prečekirat na Otroški bazar - ker bom brez Andraža, tako da bom tam šele okrog 11h.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.9.2008 22:38:31   
majoli
nova10ka, paracetamol svečke sem kupila v lekarni - brez recepta. Jaz bi vzela tudi praško pasto, če se ritka kaj vname. Pri našemu samo to takoj pomaga.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.9.2008 22:44:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Pandica, maš ZS.

Ti tut  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Ooo bogica mala

mal od žanija, da se čimprej pozdravita

Hvala za pikepoke, upam, da bodo pomagale 

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

paracetamol svečke sem kupila v lekarni - brez recepta.

Pol pa jih morem jaz tut kupit, hvala za informacijo.

Tak, zdaj pa šibam pod tuš, pa lase si morem oprat še. Pol pa itak, da pridem še nazaj.

Aja, pa Štajerke ponavljam vprašanje:

user posted image    Kaj, če bo ju3 že ok,brez vročine in vse bp, mislite, da lahko pridem na srečanje ali ne raje?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?