Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:01:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka moje ni. Po posotpku pa je čist odvisno, kakšne so. Ene full boli in močno krvavijo, druge ne. Držim pesti, da boš v drugi skupini................. Upam, da res, čeprav dvomim. Sem že danes vsa boga, k me vse boli, pa se še sploh ni prikazala v vsem svojem sijaju. Ampak bom že zdržala. A tvoje pa tudi bela barva ni primamila. Zdaj imaš vsaj tablet za sprožitev, ki upam, da bodo koristile. LUČKA PROBAJ MAL KNAJPANJE...MEN VEDNO POMAGA
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.9.2008 20:02:05 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:04:38
|
|
|
|
Pija76
|
Bravo Ozone pa ti si za v Jato . Počivaj, v nedeljo naj te pričakajo vse blastociste. Od Pikovitke pa le napopaj kakšno slikco.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:06:11
|
|
|
|
mandreja
|
mismis nič se sekirat se zgodi da ti kdaj tudi pobegne Jaz sem pri dr. Drobniču in v ponedeljek imam uz da vidim kako foliklčki napredujejo. Ko sem bila v 1 postopku sem bila bolj reden gost, a ste že takrat bile čisto prehitre zame
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:06:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka moje ni. Po posotpku pa je čist odvisno, kakšne so. Ene full boli in močno krvavijo, druge ne. Držim pesti, da boš v drugi skupini................. Upam, da res, čeprav dvomim. Sem že danes vsa boga, k me vse boli, pa se še sploh ni prikazala v vsem svojem sijaju. Ampak bom že zdržala. A tvoje pa tudi bela barva ni primamila. Zdaj imaš vsaj tablet za sprožitev, ki upam, da bodo koristile. LUČKA PROBAJ MAL KNAJPANJE...MEN VEDNO POMAGA sem zgleda mal blond, pa ne vem kaj je to knajpanje.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:07:04
|
|
|
|
baci
|
glorija- čestitam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:09:43
|
|
|
|
baci
|
pozravljene vse babike ki tako pridno kloftate po rr,da si moram čas vzet da vas preberem no naj povem NINAM jutri UZ,sem ga imela v ponedeljek zadnje danes pade "STOPKA" V ČETRTEK PA PUNKCIJA
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:12:23
|
|
|
|
baci
|
KIWI- KAKO JE SVET MALI danes sem se pogovarjala z petro in sma ugotovile od kod se poznama si mi bila znana,vendar nisem upala rečt na glas,sem pa pol doma povezala stvari in sem prišla gor! pa še petra mi je potrdila!!!! super,sem zelo vesela da sma se ponovno srečale!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:12:39
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci pozravljene vse babike ki tako pridno kloftate po rr,da si moram čas vzet da vas preberem no naj povem NINAM jutri UZ,sem ga imela v ponedeljek zadnje danes pade "STOPKA" V ČETRTEK PA PUNKCIJA potem pa dobro nacilaj stopko, naj bo čim manj boleča. V četrtek pa naj bo punkcija tudi čim manj boleča in zelo uspešna, pa pridelek dober.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:13:57
|
|
|
|
baci
|
upam da včeraj ni bolela stopka?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:15:25
|
|
|
|
baci
|
potem pa dobro nacilaj stopko, naj bo čim manj boleča. V četrtek pa naj bo punkcija tudi čim manj boleča in zelo uspešna, pa pridelek dober. [/quote] upam da bo pridelek ok hvala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:21:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka moje ni. Po posotpku pa je čist odvisno, kakšne so. Ene full boli in močno krvavijo, druge ne. Držim pesti, da boš v drugi skupini................. Upam, da res, čeprav dvomim. Sem že danes vsa boga, k me vse boli, pa se še sploh ni prikazala v vsem svojem sijaju. Ampak bom že zdržala. A tvoje pa tudi bela barva ni primamila. Zdaj imaš vsaj tablet za sprožitev, ki upam, da bodo koristile. LUČKA PROBAJ MAL KNAJPANJE...MEN VEDNO POMAGA sem zgleda mal blond, pa ne vem kaj je to knajpanje. ti sam pejd pod tuš in nastavi konzlolo za vodo na področje jajčnikov, ter izmenjuj mrzle in vroče curke pa bo. Jaz grem v četrtek k frizerju na barvanje, grem mal tud jaz dvignit moj IQ
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.9.2008 20:23:11 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:32:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Ja, zarja sem kljub temni barvi las še vedno blond v možgane. Al pa mi spet prepih v glavi nagaja. Saj če sem doma mi najboje pomaga, da se zavita v deko na predelu jajčnikov in ležim. Samo to ne bo možno, bo treba v služno. Brinovec tudi pravijo, da pomaga. Samo, da ga spijem že zjutraj potem pa med otroke. Saj bi okol padli.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:40:18
|
|
|
|
baci
|
zarja1- hvala za lepe želje upam da bodo polne za punkcijo pa bom pod narkozo mislim da ni nič narobe,pa tud ne mora bit,vsaj mislim
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:46:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ja, zarja sem kljub temni barvi las še vedno blond v možgane. Al pa mi spet prepih v glavi nagaja. Saj če sem doma mi najboje pomaga, da se zavita v deko na predelu jajčnikov in ležim. Samo to ne bo možno, bo treba v služno. Brinovec tudi pravijo, da pomaga. Samo, da ga spijem že zjutraj potem pa med otroke. Saj bi okol padli. a pol bi tak zgledala ............................La Kukaraća!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:51:50
|
|
|
|
baci
|
kje pa ste vse ostale? kaj pridno ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:54:15
|
|
|
|
zarja1
|
dajte mi nekaj pomagat, a ma kera podoben problem pred obiskom frizerja....pri nas doma je zgodba namreč taka; moj nonstop nerga neki_ pa kaj se samo šminkate pa lišpate babe ? Pa to človek popeni, ni sam tvoja kopalnica..... čaki da vidim.. kaka si z nefenanimi lasmi ? pol je ena dolga pavza in . In odgovor: jaz se na tvojem mestu raje pobrijem , kot pa fenam vsak drug dan in to dans že celiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ljubi dan poslušam?!?!? Ženska, ki čaka + mož ki guši (kot da je on ravno včeraj fasal ) + totalna napihnjenost (da mi nobene hlače niso več ok).....SI JIH SAM PROSI A NE!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.9.2008 20:55:37 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 20:59:32
|
|
|
|
baci
|
moj samo reče: danes že nebo kosila,ker te pet ur nebo jaz pa mu odgovorim, če ima 2 roki,ali ima obe v gipsu???
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:02:56
|
|
|
|
zarja1
|
Ženske želim vam lepe sanje..... naj se vam utrne zvezda in uresniči največja želja.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:04:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci moj samo reče: danes že nebo kosila,ker te pet ur nebo jaz pa mu odgovorim, če ima 2 roki,ali ima obe v gipsu??? dobra ....sej naš še kaj naredi, sam prej mora tolk zjamrat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:07:53
|
|
|
|
baci
|
saj moj tudi vendar tako kot praviš,prvo samo godrja,da te čist ob živce spravi eh,ti moški! če pa nič ne daš na sebe pol pa tudi niso zadovoljni kaj čemo z njimi je teško,brez njih pa še težje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:09:15
|
|
|
|
baci
|
zarja1 lepo ajaj,še lepše sanjaj nočko pa naj že pride enkrat ta
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:10:57
|
|
|
|
baci
|
jaz pa bom še malo počakala saj si moram dat "stopko" ob 21.45 pa nevem zakaj točno ob uri?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:42:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci jaz pa bom še malo počakala saj si moram dat "stopko" ob 21.45 pa nevem zakaj točno ob uri? tud punkcijo maš točno določeno uro...mislim da po stopki 36 ur, neki takega......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 21:46:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dragi M.L.B.K. in KIWI želim vama hitro in nebolečo punkcijo, čim več celic in . Baci in Dajamaja naj UZ pokaže veliko foliklov na obeh straneh. Jadrnica tebi pa držim ekstra pesti za NS. Stijan super da so frnikolce že tako velike. Mirno rokco pri stopki. Ozone to je pa res bogat pridelek MLBK in Arnejči ve2 morta pa eno konstruktivno politično debato usekat. Da ne bo sam levo-desno, porazdelita volilce Šukica vidim, da si ti tud pridna. A si že zmlatla štrudel? Saj veš kako je...ko sam kuhaš se vonja naješ in ti takoj ne paše. Te bo že zagrablo Jazzzika test si uspešno opravila - naslednji korak je Ringarajneken v Kongu Kajšica draga ne se pustit suprefactu, da te matra. Reč si kaj mi pa morejo...morejo...morejo...če sem vesel(a). Vesela pa boš, ko svoje pikice dobiš v varstvo. Pls draga ne razmišljaj preveč o poti, razmišljaj le o cilju Lučka tako gužvo mam, da kar letijo...še malo pa bo prvi Dday . Upam, da ne bo prhudo bolelo, ko bo pritekla. Jaz prisegam na pelinkovc (zvečer ) Wp spet bova skupaj trepetali. Tokrat bo za obe uspešno Dajči upam, da si pridno pirčkala te dni Naša Pikovitka je pa že od včeraj v Zanzibarju . Uživajta in pripeljita nazaj enga ilegalca v bušiju . Res ti želim, da bi bila naša naslednja naravna Baci mirno rokco . A si že? Blanči in Larica kako nam kaže? Upam, da bosta naši naslednji srečki Zarja tečke še ni, tvoj te pa sekira. Kar reč mu, da ga bomo tete z RRa Miška a uživata? Nokica draga kako si no? Poved že. Gretka si še v službici? Drage moje...upam, da mi je vsaj najnujnejše ratalo "obdelat" Objemčke vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?