|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
8.9.2008 21:40:47   
aleži
Azzurra, zgleda,da je pomagalo, ker sem te "skregala" user posted image ,da si se oglasila. Kako smo te pogrešale!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
8.9.2008 21:43:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

o, kdaj pa je?

V petek 19. sept. ob 11h v Tivoliju, Čolnarna.

ma, krasna je tvoja pupa user posted image user posted image user posted image ...pa velika punca je že, dolga, a ne?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
8.9.2008 21:48:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Mi smo ok, malo štrajkam z ringarajo, ker me je Dinki napalila na ebay in zdej ne morem nehat! user posted image  user posted image user posted image

Allora, čujem, da bo srečanje. Mene štejte zraven, če bo le vse v redu z Liamom in vrtcem ter seveda Dašo.

user posted image  evo Azzurra se samo malo oglasiš in me prijetno nasmejiš user posted image .
Si si že kaj kupila? Boš prišla 19. pokazat kaj imaš novega. Boš videla BTC ni nič v primerjavi z eBayem user posted image .

lepo, da sta se obe primorki naenkrat oglasili user posted image . Tokrat prideš tudi ti Aleži?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
8.9.2008 22:29:36   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

nčk je ene dve strani nazaj kar dolg seznam, kaj vse lahko ne štima, da se zbujajo

nč našla ... kdo pa je pisal ta seznam?

sej lahko je še veliko več strani nazajuser posted image , ker jaz imam toliko strani še neprebranih, da pojma nimam, samo brala sem pa ene dva dni nazaj od takrat, ko sem to napisalauser posted image ...
enkrat je, se mi zdi da tina pisala, da lan ne spi, pa si ji napisala celo vrsto snapotkov, od teg da je lačen, a bi mu bilo lahko voče, ga zebe, da je žejen itd... v glavnem ogromno reči si svetovala, da bi lahko bil cel seznam iz tega. pa še opravičila si se ji, da ji ne soliš pameti, amak samo napišeš, kaj vse ti e padlo na pametuser posted image . ampak jaz tud zej ne najdem, sm preveč utrujena, a še računalnik me zezauser posted image

user posted image  aaaa, potem sem jaz avtor? user posted image  
ups, potem je bila pa pomota ... sem te razumela kakor, da je ena en dolg seznam napisala oz. prilepila nekaj ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
8.9.2008 22:38:49   
Naša črtica koraka

smo ves dan po doktorjih laufal od sedmih zjutri. naša princesa je namreč dobila mačjo bolezenuser posted image

ma, šit, no. Nadležna reč. Pa še vse je treba razkužit, za vsak slučaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za izabelo! Fanta pa ne bosta nič staknila, ker sta kužijauser posted image , kužiji pa ne morejo imeti mačje bolezni, ker so kužijiuser posted image . (mala šalica za spodbudo, za "vse bo dobro" mantro user posted image ). Skratka, držim pesti user posted image user posted image user posted image da bo vse OK!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
8.9.2008 22:44:54   
Naša črtica koraka

Že par dni pogrešam PERP (a je an dopustu?) in pa AZZURO.
Potem pa so tukaj še Medica, mergetka, bella luna ...

jst jih tud velik pogrešam, no, sej vsake toliko se pa potem kakšna javi

user posted image   sem upala, da bo katera slišala ... in kot vidim je ratalo user posted image
(No, ko mi bo pa ratalo priklicati dež, sonce ali pa sneg, potem pa vem kaj bom počela na stara leta ... nagajala vremenarjem user posted image  ampak do takrat bo pa prksa na RR čisto dovolj user posted image )

Skratka, tapogrešane punce , lepo je TUDI vas slišat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
8.9.2008 22:52:47   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tiste, ki dajete Gh. A je katera že dajala riževo kašo od Milupe? Ste dale po žlički ali preko flaške. Jaz sem danes prvič pred spanjem to naredila Titu preko flaške po nasvetu naše patronažne, pa ni šans. je bil tko užaljen zakaj mu ne dam zize. Zgleda, da ne bo tako zelo lahko pri njemu glede spremembe pri hranjenju. nekatere pišete, da so vaši malčki tko navdušeni nad hrano. Mu bom jutri poskusila ponovno dati, tokrat po žlički. Sem poskusila, da vidim če bo kej več spal pa poskus ni uspel. 

Jaz pa res ne vidim vzroka, zakaj bi mogla dati gosto hrano po flaši. Mleko ja, ma grisolino in podobne stvari pa raje po žlici, če ne se otroci navadijo, da zvečer pijejo po flaši tiste goste zmesi. Mleko naj pijejo po flaši, ker drugače še ne znajo, kasneje se pa navadijo piti iz skodelice. Vsaj jaz bi tako naredila, ti pa kakor hočeš.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
8.9.2008 22:55:01   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Evo, da se na hitro javim, ker kuham kosilo pa da ne bo vse zažgano.user posted image
Taja ima spet ali pa še vedno bronhiolitis, tko da morva vsak dan k zravniku na preverjanje kisika v krvi in pa poslušanje plučk user posted image . Drugače je full dobre volje sam hrope pa tko, da se jo v sosednjo sobo sliši. Tko hrope, da se sliš k bi mel mucka k bi skos predu.

o, marička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar na jok mi gre, ko tole berem. To pa zahteva veliko poguma in moči. Želim tebi in tvojemu veliko user posted image user posted image user posted image .
Ali tudi inhalirate? Kako to taja prenaša? Kolegičin otroček ji je skoraj z naročja pobegnil, ko je zaslišal tisti stroj ...
Moja mama, ki prodaja just, prisega na kremo materine dušice, ki se jo namaže na podpladke, ali pa čisto malo zgoraj na prsni koš ... ma, saj ti ni treba pisat nič nazaj, verjetno si itak že sprobala vse maže in čira čare ...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
8.9.2008 22:57:08   
Naša črtica koraka

Oooo Lucalu, krasen avatar user posted image .
kje pa se kupijo te stolčki, ki ga imaš ti in NČK?

baby center

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
8.9.2008 23:04:59   
jagoga
Lona76, želim ti da tvoja punca kmalu ozdravi. na kakšen način ji pa izmerijo kisik v krvi.

Vsem bolnim otrokom in staršem želim, da čim preje ozdravijo in so vsi veseli in razigrani.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
8.9.2008 23:15:10   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tit čestitke za tako super rezultate na razvojni!!! user posted image user posted image user posted image

Dinki stolček smo mi kupili v BC. Pa ga nismo imeli namena (se mi je zdel kar drag), ampak smo imeli še neporabljene bone (ki smo jih dobili ob rojstvu Taia), pa smo jih tako porabili. user posted image

Oooo Lucalu, krasen avatar user posted image .

Hvala, hvala - tudi tvoj je user posted image user posted image user posted image

kolegica, ki mi ga je posodila ga je kupila iz prav takih razlogov kot ti user posted image . Ali se Tai dobro počuti v stolčku?

user posted image user posted image  za vajina avatarja, lucalu tvoj je še svež, ne user posted image . Kaj če še jaz avartiram anjino slikico, ko sedi v tem stolčku? Naju bojo začeli mešati user posted image  kot da bi imeli podobne frizure.user posted image

Bravouser posted image , tit in ati pa mami za dobro hendlanje in papanje!

Jagoga, a ti tud tlele takole pozno v noč visiš? user posted image  Ma, je treba čitat ...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.9.2008 8:13:28   
aleži
Najprej vam pošiljam eno dišečo, toplo in okusno
user posted image

Naša noč je bila katastrofalna! Sara je zelo slabo spala, premetavala se je, hodila na zgornojo stran postelje, iz noska ji je teklo,... Žiga se je zbudil okrog 3h in ne več spat, kašljal,..... jaz in mož pa tudi šmrcala in povrhu me glava boli kot še nikoli. V vrtec sem že klicala, da ga ne bo in kako bo danes bomo videli!!!

lepo, da sta se obe primorki naenkrat oglasili user posted image . Tokrat prideš tudi ti Aleži?

sva bili z azzurro na isti frekvenci!!!user posted image user posted image  seveda pridem, če me azzurra vzame user posted image user posted image  končo, da vas tudi jaz spoznam!!!

Moja mama, ki prodaja just, prisega na kremo materine dušice, ki se jo namaže na podpladke, ali pa čisto malo zgoraj na prsni koš ... ma, saj ti ni treba pisat nič nazaj, verjetno si itak že sprobala vse maže in čira čare ...

jaz imam kopel od te firme in tudi sem opazila, da pomaga ko je prehlajen.  Dam mu v banjico z vodo, zaprem tuš kabino in tako se on igra in vdihuje. Vidiš, nekaj novega si mi povedala. Bom tudi jaz provala. Do zdaj sem uporabljala viks za otroke!!!!
A ja, jaz sem tudi  njemu dajala na gazico z nekaj kapljicami eukaliptusovega olja zraven posteljice. Tako je dišala cela soba!

Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.9.2008 8:21:15   
perp
jutro,
zaenkrat še nisem uspela prebrati. je bila dones tamal zjutraj ful potrpežljiva. Včerej je zaspala ob 19:40, jaz ob 22:40 in potem zjutraj bi ona auf že ob 6:15, pa sem jo k sebi v posteljo vzela, pa se je neki zabavala sama s sabo, jaz sem pa še kar malo potegnila spanec user posted image  mmm, kaj je pasalo.

Zdele je tko lepo "oblačno" zunaj, grem se kar preoblečt pa na en sprehod po enem makedamu potem je pa še asfalt in tam običajno kar tečem. Sem dons sanjala, da mi je en zdravnik zmeril telesno maščobo in ta me je skregal, tko da moram dat stran to mehko in odvečno kožo.

Ja mi smo zdej bl na morju, ful je idealno kot ni več tooolk vroče. Bomo šle z mami še za en dan, pa še ne vem al jutri al v četrtek. Čeprav imam jutri reklefsno masažo stopal, opa. Sem dobila za darilo.

Ja no mi gremo v nedeljo v Bovec. Tam smo lahko poljubno dolgo. Vse je odvisno od vremena kdaj bomo prišli nazaj. če bo ful dobr, naju najbrž v petek na srečanju ne bo, čeprav bi ful rada prišla vse vas in vaše malčke pogledat.

A bo katera začela s kakšno organizirano vadbo zdej na jesen? Aerobika ali fitnes?

aja, no tudi mi smo prešli na GH. Jemo banano, jabolko in korenje. Danes bomo probali cvetačo. Ima pa že drugačno blato in tudi malo bolj zaprta je.

No se vidimo malo kasneje.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.9.2008 8:52:39   
Lona76
Hvala vsem za lepe želje. Evo Taja spančka mami pa hitro na RR, namesto da bi pospravljala.user posted image  
Današnje spanje je bilo malček boljše. Prvič se je zbudila ob 3 ponavadi se je od pol enih do dveh enkrat in drugič potem ob sedmih ponavadi se je ob pol šestih. Zdej bomo pa videli a bo še danes ponoči kaj bolje. Bom vztrajala z gosto hrano zvečer.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.9.2008 8:56:33   
katj
jutro.

mi smo fajn spal in sem naspana.

ma pa roki od včeri dalje nosk prehlajen in mu kr svečke vn lezejo.

perp, jst bom zdej zdej začela z aerobiko, jo že močno pogrešam po slabih 3h letih user posted image  user posted image  user posted image user posted image .

kje pa si doma?

jst si pa morm Justove izdelke še nabavit, sm jih zlo mal rabla user posted image , takrat sem se pa z mamini švercala.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.9.2008 8:59:09   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Lona76, želim ti da tvoja punca kmalu ozdravi. na kakšen način ji pa izmerijo kisik v krvi.

Vsem bolnim otrokom in staršem želim, da čim preje ozdravijo in so vsi veseli in razigrani.

Hvala, kisik pa ji merijo s tako napravico. Tak k klukca ji dajo na rokico, večji otroci pa dajo notri prstek in tisto zmeri kisik v krvi in pulz.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.9.2008 9:06:54   
Lona76

Evo, da se na hitro javim, ker kuham kosilo pa da ne bo vse zažgano.user posted image
Taja ima spet ali pa še vedno bronhiolitis, tko da morva vsak dan k zravniku na preverjanje kisika v krvi in pa poslušanje plučk user posted image . Drugače je full dobre volje sam hrope pa tko, da se jo v sosednjo sobo sliši. Tko hrope, da se sliš k bi mel mucka k bi skos predu.

o, marička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar na jok mi gre, ko tole berem. To pa zahteva veliko poguma in moči. Želim tebi in tvojemu veliko user posted image user posted image user posted image .
Ali tudi inhalirate? Kako to taja prenaša? Kolegičin otroček ji je skoraj z naročja pobegnil, ko je zaslišal tisti stroj ...

Hvala. Vem da bi ji pomagal 31 od justa, pa se mi zdi da je dojenčkova koža še full preobčutljiva. Pa zadnjič ji je mami dala v banjo par kapljic, ko sta delali vlažne inhalacije pa se je baje full jokat začela. Zdej pa ne vem a ji res ni odgovarjalo, ali pa je jokala zaradi česa drugega. Prosim, če uprašaš mami če ni preagresivno za dojenčke. Inhalacij pa ji delajo v ZD. Včeraj so ji dali Ventulin (žal ne pomaga) drugače pa samo fiziološko pa nič ne joka. Ta moja žabica je že vsega hudega navajena. Sem pa jaz razmišljala, da bi kupila inhalator, pa je P rekla, da so na pediatrični rekli da lahko z njim naredimo več škode ker ne moremo sterilizirati in lahko otrok še kakšno bakterijo faše user posted image . Grem zdej raziskovati, če obstaja kakšna tekočina, ki bi sterilizirala inhalator.

Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.9.2008 9:09:18   
Lona76
Joj aerobika. Ja fino bi bilo sam sem lena k ....... Se spravim vsake tolko tečt, bom mogla začet res redno. Pa še moj mož ma skos ene fuzbale pa tenise, pol pa jst doma otroke pazim. No sej če hoče met mlahavo ženo naj pa hod okrog da jst ne morm user posted image . Ne res morm začet tečt, pa trebušnjake delat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.9.2008 9:19:45   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Naše detece je celo noč neumorno čvekalo in mamica je zelo utrujena... Tai pa, proti pričakovanju, spočit kot rožica... user posted image
Zdaj gremo počasi malo na svež zrak, mogoče ga to utrudi.

Ali se Tai dobro počuti v stolčku?
user posted image user posted image  za vajina avatarja, lucalu tvoj je še svež, ne user posted image .
Kaj če še jaz avartiram anjino slikico, ko sedi v tem stolčku? Naju bojo začeli mešati user posted image  kot da bi imeli podobne frizure.user posted image

Komentira nič ne, ampak zaenkrat se tudi pritožuje ne... kako igračko mu dam v roko in se zamoti kar za nekaj časa (seveda, če je igračka zanimiva)... pa zaenkrat tudi je (če bi se temu lahko tako reklo user posted image ) v njem.
Včeraj sem ga zamenjala (avatar), je pa slikica stara kakšen mesec.
Kar se pa tiče zadnjega stavka: user posted image
Ursi2 čestitke Lukcu za posvetovalnico in cvepljenje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katj
ma pa roki od včeri dalje nosk prehlajen in mu kr svečke vn lezejo.

Pikapoke za Rokija, da se čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, toliko zaenkrat, zdaj pa šibamo ven...
Pridne bodite in javljajte se!!!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 9.9.2008 9:20:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.9.2008 10:37:32   
Naša črtica koraka

Hvala. Vem da bi ji pomagal 31 od justa, pa se mi zdi da je dojenčkova koža še full preobčutljiva. Pa zadnjič ji je mami dala v banjo par kapljic, ko sta delali vlažne inhalacije pa se je baje full jokat začela. Zdej pa ne vem a ji res ni odgovarjalo, ali pa je jokala zaradi česa drugega. Prosim, če uprašaš mami če ni preagresivno za dojenčke. Inhalacij pa ji delajo v ZD. Včeraj so ji dali Ventulin (žal ne pomaga) drugače pa samo fiziološko pa nič ne joka. Ta moja žabica je že vsega hudega navajena. Sem pa jaz razmišljala, da bi kupila inhalator, pa je P rekla, da so na pediatrični rekli da lahko z njim naredimo več škode ker ne moremo sterilizirati in lahko otrok še kakšno bakterijo faše user posted image . Grem zdej raziskovati, če obstaja kakšna tekočina, ki bi sterilizirala inhalator.

Anji sem po podpladkih namazala kremo od materine dušice, pa ni imela nobenih težav. Drugače sem pa nakapala TEETREE olje na tetra plenico in jo ponoči obesila na njeno posteljico. Meni je smrdelo, anji pa ne. Drugače sem pa matijata (4leta) namazala z m. dušico po prsih, pa je dobil pike in ga je peklo. Ko mu pa  z eteričnim oljem za ušeski in po bezgavkah namažem (ko ima rdeče grlo) pa ga potem ne peče. in pomaga. Teetree je veliko boljši za otroke, kot olje 31.
Ja, šment! Prav goovo mora obstajat kakšna tekočina za sterilizacijo ... kaj pa v ZD, ko vsi na eni in isti inhalirajo??

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.9.2008 10:39:36   
Dinki
Pozdravljene punce!

evo, Tit ima že dopoldanski spanec, jaz pa tako kot je napisala Lona76, za računalnik namesto kaj bolj pametnega. A kaj ko pa to tako paše, malce prebrat kaj je kaj novega pri naših user posted image , bolje od vsakega časopisa user posted image .

jagoga, hvala za mnenje. Ne vem zakaj sem se tako lotila. Sem ga želela s tem uspavati pa itak ni šlo pa še patronažna mi je tako svetovala. Sem mu pa prejle poskusila dati še malce po žlički pa je naredil tako faco user posted image  user posted image  pa vse je ven spljuval za konec pa je še naredil ppppffffffffffff in je vse poletelo v kapljicah iz njegovih ust name in nanj user posted image . Ma sej je bil posrečen, pa zabavalo ga je vse skupaj. Mogoče pa le malo prehitevam. Sem pa zelo vesela, da mi ga je uspelo celih 5 mesecev le dojiti user posted image .

Aleži, celotni tvoji družinici želim, da se čim prej pozdravite user posted image . Prav tako Rokiju od Katj user posted image . No, pa kaj je zdaj to? A kaj razsaja?

Perp, jaz na telovadbo ne bom šla, ker me že moj Titek dovolj zmatra. Če bo volja in če bo čas dopuščal bi z njim hodila na plavanje ali pa na kako skupno telovadbo. Bravo za GH user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
9.9.2008 11:05:42   
Naša črtica koraka

jagoga, hvala za mnenje. Ne vem zakaj sem se tako lotila. Sem ga želela s tem uspavati pa itak ni šlo pa še patronažna mi je tako svetovala. Sem mu pa prejle poskusila dati še malce po žlički pa je naredil tako faco user posted image  user posted image  pa vse je ven spljuval za konec pa je še naredil ppppffffffffffff in je vse poletelo v kapljicah iz njegovih ust name in nanj user posted image . Ma sej je bil posrečen, pa zabavalo ga je vse skupaj. Mogoče pa le malo prehitevam. Sem pa zelo vesela, da mi ga je uspelo celih 5 mesecev le dojiti user posted image .

kaj pa malo tvojega mleka po žlički, po možnosti plastični, ker kovinski okus žličke oni čutijo, mi pa ne ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
9.9.2008 11:12:50   
Dinki

kaj pa malo tvojega mleka po žlički, po možnosti plastični, ker kovinski okus žličke oni čutijo, mi pa ne ...

NČK, imam plastično žličko. Pa sej ne vem če se prav razumemo, sej Tita še zmeraj dojim in to uspešno, le ponoči mi je nehal spati celo noč pa sem prebrala, da je to zaradi povečane porabe energije zaradi hitre rasti in velike aktivnosti čez dan in zaradi tega sem mu poskusila dati kaj bolj "težkega".

Avatar user posted image user posted image user posted image ...a sem ti že kdaj rekla, da imate podobno zeleno-rumeno steno kot mi v dnevni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3848
9.9.2008 11:59:00   
tina50

Tiste, ki dajete Gh. A je katera že dajala riževo kašo od Milupe? Ste dale po žlički ali preko flaške. Jaz sem danes prvič pred spanjem to naredila Titu preko flaške po nasvetu naše patronažne, pa ni šans. je bil tko užaljen zakaj mu ne dam zize. Zgleda, da ne bo tako zelo lahko pri njemu glede spremembe pri hranjenju. nekatere pišete, da so vaši malčki tko navdušeni nad hrano. Mu bom jutri poskusila ponovno dati, tokrat po žlički. Sem poskusila, da vidim če bo kej več spal pa poskus ni uspel. 

jaz dajem tega od milupe, kar po žlički, sam ne celo porcijo, 1/4!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
9.9.2008 12:08:16   
Lona76
NČK hvala bom še to probala. Ja v ZD pa imajo nek aparat za sterilizacijo. Prav tako kot tudi une žličke za v grlo gledat v njem sterilizirajo. Tko zdej morm pa Tajo zbudit, ker greva k P user posted image . Pa tko lepo spi revček. Mogoče pa v avtu nazaj zaspi. Vsaj upam, ker drugač bo ne jok ampak dretje. Se javim potem, da poročam kako sva opravili. 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?