Azzurra
|
Pozdravljene! Že predolgo se nisem nič oglasila, verjetno ste me že dale v naftalin in v kak najbolj skrit kotiček v predalu. Mi smo ok, malo štrajkam z ringarajo, ker me je Dinki napalila na ebay in zdej ne morem nehat! Drugače pa imamo gužvo, ker zdaj uvajamo Liama v vrtec in se moram kar organizirat. Namreč, naš "lokalni" vrtec so porušili in zidajo novega, zato ga moramo vozit v center mesta, kjer je en vrtec prijazno odstopil prostor za našega lokalca, je pa zadeva precej nerodna. Koper je itak prekopan in zaštopan, parkirišča no comment, do vrtca se pa jasno ne pride z avtom. In to uvajanje terja tudi svoj čas in svoje prilagajanje, ne bom več kot tolko pisarila, ker bo prišla ven klobasa. Daša je ok, po tisti 6. otroški bolezni je takoj okrevala, v bistvu ni blo nič hujšega, ona ni nikoli pokazala, da je bolna, še dobro da sem sploh opazila. 3 dni temperature in nato izpuščaj. to je to. drugače pa raste, napreduje, se že kar krepko dviguje na kolena in komolce, obrača se itak na vse strani, vse jo zanima, do vsakega predmeta se nekako prikotali, prileze, priobrne (evo nov glagol ). GH nam gre tudi kar dobro. Zdaj smo na samostojnem obroku (dop. malica), v kratkem bom uvedla še kosilo, mudi se ne. Poje kar precej. Danes je za malico pojedla pol jabolka, eno celo banano in en majhen piškot (Plasmon brez glutena), ga kar pocuca kot da bi cucala dudico Moja tašča (danes na obisku) je bila naravnost zgrožena nad količino in je rekla, da bo imela "vamp" . Ma itak, da če ji pa nebi dala, bi bla pa zgrožena zakaj ji ne dam. Allora, čujem, da bo srečanje. Mene štejte zraven, če bo le vse v redu z Liamom in vrtcem ter seveda Dašo.
< Sporočilo je popravil Azzurra -- 8.9.2008 21:38:21 >
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|