|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
7.9.2008 19:30:01   
soraia
poopiska jaz bi tudi geslo.

Martina čestitke za novo službo!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.9.2008 9:27:16   
zimbra
Poopsika, očitno naju nobena ne mara user posted image user posted image user posted image in morava to naše srečanje prestaviti.

Najbolje bo, da Majcci, ki je najdlje, sporoči kdaj bo v Ljubljani in se potem ostale, ki smo bližje, njej prilagajamo.
Kaj pravite? Pa izkoristimo še tisti veseli december in Martinin rojstni dan user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.9.2008 10:16:44   
Martina27
Hej punce!

Mislim, da pa greš v službo in z malim v vrtec pa te dobi naliv, to pa še ne?
Si lahko predstavljate kakšna sem mokra ko mišuser posted image user posted image

Tamali vse mokro po nogicah, da sem mogla celga preoblečt v vrtcu, pa sej to ni več res. A šla sva od doma in ni nič kazalo na to, da  be se naj vlilo, sem pač mislila da bova horo prišla do vrtca-aha sva jauser posted image

In vsa mokra letim v službo(brez marele) in mi tam nek brezdomec prbije, mmmm kako be pa tebe jaz matral....bljakuser posted image

Zdaj čakam mojga da mi prinese za preoblečt, ker preden moškemu poveš oz dopoveš kaj ti naj prinese, veste da trajauser posted image

Kako ste kaj preživele vikend? Jaz bolj delovno, sem likala, čistla, pospravljala itd.....
Ja itak veseli december pa moj rojstni dan........si zamislite to kombinacijo pa nas ful za žuruser posted image ......kaj bi te naši rekli, hihihih.....si še kateri premisliuser posted image

Upam,da ste ve bolje kot jaz, sam še kakšno angino da dobim preden grem v novo službouser posted image

Hvala vsem za čestitke, zlate steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.9.2008 8:09:02   
Anonimen
Jutro , nevesticeuser posted image .

Vi malo štrajkate, kaj?user posted image

Kako ste kaj?

Martina, user posted image ...se moram nasmejat tvoji dogodivščini z dežje, sorči, si tolk doživeto napisala, da sem si te kar predstavljalauser posted image .
Revica, upam, da ti je lubi hitro prinesel cunjice in da Žan tudi ni bil preveč moker.

Sej mene je tudi zadnjič ujel dež, samo sem imela srečo, da je lubi prišel po naju s Tjašo tko, da nisva bile mokre.

Jutri imam pa probo v Krinoliniuser posted image ...komaj čakam!

Kje ste Lyra, zimbra, majcci in ostele?user posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
9.9.2008 8:38:36   
majcci
user posted image Jutro!
Končno se lahko malo javim. Sem imela zdaj par dni kar gužvo v službi (še v soboto sem bila v službi user posted image ). Zdaj je pa spet malo bolj umirjeno in lahko prečekiram kaj je novega.

Poopsika - boš uživala na probi. Ti kar zavidam user posted image . Bi pa tudi jaz imela geslo za obleko pogledati.

Jutri grem pa malo v Mb v šoping. Končno user posted image . Je dragi v Mb v službi, tako da ga lahko malo ponucam za spremstvo. Bom šla pa kar z vlakom, da se bova lahko nazaj skupaj peljala.

Glede srečanje - ta mesec mogoče celo pridem kaj v LJ, ker gre verjetno dragi 20.9. v Lj na seminar in bi se lahko kar z njim peljala. Če ne pa potem novembra ali decembra pridem - bo tudi dragi šel enih parkrat v Lj. Se bomo pa tako še sproti dogovorile, ko bom bolj točno vedela.

Tebi Martina se pa kar dogaja user posted image . A nov avto si že dobila?

Se še kaj oglaism. Uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.9.2008 8:44:47   
zimbra
Joj Poopsika, kok sem ti fouš!!! Tudi jaz bi šla še enkrat.user posted image Je en tak poseben občutek ko daš poročno obleko nase, da sploh ne znam opisat. Takrat sem prvič imela občutek, da gre zares. Pa ne pozabi fotoaparata. In zapiši si vsa imena oblek, da potem natančno poročaš.

Martina, tebi se pa res stalno nekaj dogaja. Včerajšnji naliv pa je bil res konkreten. Še dobro da zgodaj začenjam, sem ga opazovala le skozi okno. Pojma nimam, kaj bi naredila, če bi se meni isto zgodilo. Bi morala kar sama domov v mokrih cotah po nove user posted image , moj dragi gre že pred mano v službo.

Zadnje čase pa res nismo pretirano zgovorne, ne? Škoda.. jaz bi pa kar klepetalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.9.2008 8:50:41   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pojma nimam, kaj bi naredila, če bi se meni isto zgodilo. Bi morala kar sama domov v mokrih cotah po nove user posted image , moj dragi gre že pred mano v službo.

Jaz bi se tudi morala verjetno kar sama domov odpraviti - moj gre običajno pred mano in to v Mb, tako da bi bilo res malo predaleč user posted image . Imam pa starše blizu službe, tako da nekaj bi se našlo za obleči.
Pri nas je bil v nedeljo tak močan naliv, včeraj ni bilo tako močno.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.9.2008 9:05:38   
Anonimen
Oj, bejbe, končnouser posted image user posted image

Bom vse poslikala, zapisala, da vam potem lahko oddam poročilouser posted image .

Majcci, ko boš imela namen pridet v Lj, obvezno sporoči, če ne te bomuser posted image ...user posted image

Tjaši je v vrtcu...danes je malce zaokcala, ko sem jo dala vzgojiteljici..oz. preden sem šla, ampak mislim,d a se je ustrašila, ker so pa danes otročki prov tuliliuser posted image ...Revčki.

Pri meni drugače nič novega...no, v četrtek grem k frizerju in bom rjavolaska..upam,da mi ne bo žaluser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
9.9.2008 9:07:55   
Martina27
Včerajšnji naliv pa je bil res konkreten.
IZVIRNO

Dogodivščina jauser posted image  Ja, mi je prinesel stvari, ampak vse,ker sem bila mokra, da me je zeblo, še spodnje perilo. Mokre cunje sem mu dala in jih je kar nesel v čistilnico, da še nebi kje zasmrdele od mokroteuser posted image

Morte se z mano družit, pa bo vaše življenje pestrouser posted image user posted image user posted image ......hihihihi, eh ne, sej drugače ni tko, sem bolj mirne sorte, no kak se vzame, če je žur je žur, če ne pa sem kar mamica v pravem pomenu besede.

Ja res je tuki neko zatišje. Tudi to pride včasih, sej se tu pa tam vedno kakšna najde, da nas dvigne, ker če ne, bi že pristale na strani 2user posted image user posted image

Veš da sem danes razmišljala o tebi poopsika, da imaš jutri probo, boš vidla kok je luštn tole, prav vživiš seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.9.2008 9:10:54   
Martina27
Zakaj meni zmeri vse citira? Poopsika, kje si dobila te smeškote so prav luškani res. Bi jih še jaz imela, zdaj sem pa ko moj Žan Tai...... še jaz biuser posted image

Ko un lolek sem, ker mi nič ne rata ko kaj hočem jaz ne vem nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
9.9.2008 9:12:55   
Anonimen
user posted image
Jst imam pa pravi žur domauser posted image ...Sem si dala muzko na fuluser posted image user posted image user posted image Seveda mojo Tino Turneruser posted image user posted image user posted image
In uuuuuuuuuživam sama s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
9.9.2008 9:13:02   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika
Majcci, ko boš imela namen pridet v Lj, obvezno sporoči, če ne te bomuser posted image ...user posted image

Bom sporočila. Brez skrbi user posted image .

A veš Poopsika, da sem danes sanjala o tvoji Tjašiki, da sem jo pazila - pa še poznam je neuser posted image . Zgleda da preveč tu visim user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.9.2008 9:13:46   
Anonimen
Martina ti bom po mejlu poslala smeškoteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
9.9.2008 9:14:24   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Zakaj meni zmeri vse citira? Poopsika, kje si dobila te smeškote so prav luškani res. Bi jih še jaz imela, zdaj sem pa ko moj Žan Tai...... še jaz biuser posted image

Ko un lolek sem, ker mi nič ne rata ko kaj hočem jaz ne vem nouser posted image

Martina - ko citiraš, moraš besedilo pustiti med besedami qoute

Neposredna povezava do sporočila: 964
9.9.2008 9:14:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Bom sporočila. Brez skrbi user posted image .

A veš Poopsika, da sem danes sanjala o tvoji Tjašiki, da sem jo pazila - pa še poznam je neuser posted image . Zgleda da preveč tu visim user posted image  

A res?user posted image
Kako lepe sanje...veš kako bi se mele luštn, ker je tak cuker moja tamala...in zelo pridna!

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
9.9.2008 9:16:27   
zimbra
Ja, Majcci ti kar sporoči kdaj prideš, pa se bomo poskusile dogovorit user posted image user posted image

Tudi jaz bi šla kaj v šoping, pa če povem po pravici, se mi sploh ne da. Ne vem kaj je z mano, mogoče me daje jesenska utrujenost user posted image user posted image user posted image al pa mogoče predporočna, bi samo za poroko gledala in kupovala user posted image user posted image

Se bom prav prisilila in šla po novo garderobo user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.9.2008 9:23:13   
Anonimen
Jst bi tudi šopingiralauser posted image ....Bo treba it v ornk šoping, jesenska in zimska kolekcija vabiiiii!!user posted image

Joj kak mene zramzi, ko tole poslušam...kar skakala biuser posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=be0j4PbrQOI

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
9.9.2008 9:26:30   
zimbra
Poopsika, še meni tele smeškote!!!! Kje si jih dobila? Cortkani.

Nisem še nabavila kart za koncert od Tine, se je moj nekaj izvijal in izmotaval... Po mojem mi pripravlja kako presenečenje, pa nočem preveč pritiskat da ne vsega pokvarim user posted image .

Punce, kje največ kupujete cunjice? Sama imam rada MNG, pa se mi zdi, da že parkrat nisem našla nič pametnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.9.2008 9:33:42   
Anonimen
zimbra, nunjno morata na Tinouser posted image user posted image ...kar pusti ga, naj te presenti tako lepo kot je mene moj dragiuser posted image .
Pošlji mi svoj mejl na zs pa ti pošljemuser posted image .

Jst najraje kupujem v Espirt, Zari, Roxy, Sisly...NafNaf tudi...čisto odvisno.
MNG men ni tolk ful všeč, sem našla tam eno lepo oblekco, to je pa tudi vse. Je pa res, da tam malo gledam.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
9.9.2008 9:41:21   
Martina27
Jooj hvala poopsika. Nisem še šla po avto, prvotno je bilo dogovorjeno da danes, ampak se je prestavlo na četrtekuser posted image
Tuki da jo vidite, mojo lepotičko
KLIK

Hvala majcci, bom probala, da vidim kako bo šlo zdaj citirat. Sam ne se mi smejat, ampak kot un ko se je prvič vsedel za računalnik, še moj tamali bi znal tole narest.

Kje pa je kaj naša Lyra?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.9.2008 9:42:15   
Anonimen
martina, dej mi pošlji tvoj mejl, ga ne najdemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
9.9.2008 9:45:56   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Martina27
Kje pa je kaj naša Lyra?user posted image

Je čokolešnik in boža svoji mali pikici user posted image . Najbrž ima veliko za početi, zdaj zadnje tedne pred velikim dogodkom.

Neposredna povezava do sporočila: 972
9.9.2008 9:47:55   
zimbra
Hvala Poopsika, dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.9.2008 9:49:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Hvala Poopsika, dobila.

Super.
Zedj pa hitro uporabituser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
9.9.2008 9:56:25   
Martina27
Tudi jaz dobila!
Sam zdaj mi še povej na najbolj laični način kako si jaz tole zdaj naložim sem na RR al kako ti to uporabljaš? Al pa na msn?

Hvala ti, zlata siuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.