|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
9.9.2008 8:20:17   
Rebeka_
Hvala vsem za čestitke! Sem res presrečna, čeprav imam občutek, da še ne dojemam čisto! user posted image

Sedaj pa me takoj vpišite med navijačice, saj res držim pestke za vse vas!

Rebeka

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.9.2008 8:20:20   
cuddy
Sulfinija user posted image user posted image , tudi ti si bila moja favoritka.
Punce dobre ste, res. No saj obupati pač ne sme človek nikoli.

Imam sosedo, oba sta tam okoli 38, poročena več kot 10 let. Poskušala vse in še več. No in sedaj po 10 letih, se jima je rodil fantek. No je že star eno leto.user posted image

Eni pač nikoli ne vržejo puške v koruzo. Sam pač luštn se moraš imet s svojim user posted image , pa že nekako pretolčeš krizo.

Lp

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.9.2008 8:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes G pregled. Sem kr mal živčna, čeprav ne pričakujem ničesar. Rada bi se mal pogovorila o težavah z zdravjem, ki jih imam in posledično z zanositvijo, ter kako velika ovira je to. Upam na spodbudne novice, vam sporočim jutri kako bom opravila.

LP

Auser posted image

potem sva že dve. jaz imam tudi danes pregled, ker mi po dveh letih user posted image  še ni uspelo zanosit. sem pa kar malo nervozna. kdaj pa imaš pregled? da bom držala pestiuser posted image  jaz ga imam ob 18:00.
upam, da sporočiva dobre novičke...user posted image

jaz ga imam ob pol petih. Samo na čakanje pri moji G, lahko da bom ravno okrog 18h na vrsti user posted image user posted image . Mi čist nič ne paše, da bom mogla tam tok časa čakat, ampak vse potrdim za dobre novičke. Če bodo pa slabe, se bom pa v povštr zakopala pa jokala user posted image user posted image . Pa se potem spet z dvignjeno glavo sprehodila med ljudmi, kot da ni nič narobe.

Pa priznam, me gane, zelo me gane. Samo občutka ne dam takšnega. Češ ko bo, bo. Ko mi bo usojeno, bom že zagledala tisti +.

Auser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.9.2008 8:29:08   
Anonimen
sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.9.2008 8:33:24   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: R777
Dini pa žabica.....user posted image user posted image ... 99%...

Preložite dan testiranja in naredite to danes!!! firbec me martra

R777 iz tvojega posta v božja ušesa.. user posted image  user posted image  user posted image  ane dini? user posted image

Sulfinija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.9.2008 8:33:32   
ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes G pregled. Sem kr mal živčna, čeprav ne pričakujem ničesar. Rada bi se mal pogovorila o težavah z zdravjem, ki jih imam in posledično z zanositvijo, ter kako velika ovira je to. Upam na spodbudne novice, vam sporočim jutri kako bom opravila.

LP

Auser posted image

potem sva že dve. jaz imam tudi danes pregled, ker mi po dveh letih user posted image  še ni uspelo zanosit. sem pa kar malo nervozna. kdaj pa imaš pregled? da bom držala pestiuser posted image  jaz ga imam ob 18:00.
upam, da sporočiva dobre novičke...user posted image

jaz ga imam ob pol petih. Samo na čakanje pri moji G, lahko da bom ravno okrog 18h na vrsti user posted image user posted image . Mi čist nič ne paše, da bom mogla tam tok časa čakat, ampak vse potrdim za dobre novičke. Če bodo pa slabe, se bom pa v povštr zakopala pa jokala user posted image user posted image . Pa se potem spet z dvignjeno glavo sprehodila med ljudmi, kot da ni nič narobe.

Pa priznam, me gane, zelo me gane. Samo občutka ne dam takšnega. Češ ko bo, bo. Ko mi bo usojeno, bom že zagledala tisti +.

Auser posted image

jaz tudi vem, da ne bom ob 18:00 na vrsti. najmanj ena ura čakanja mi po moje ne uide..ampak, če je bodo dobre novičke, sem pripravljena tudi tri ure in več čakati  user posted image
držim pesti za obe, da nama povejo dobre novičke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.9.2008 8:41:10   
Sulfinija
Punce zdaj bom malo mimo potegnila.Hvala vam za objemčke in lepe želje.

Punce mogoče je katera interesent in rabi kaj domačega bučnega olja?Dostava je lahko tisti dan,ko odpotujema na gorenjso.Več o info o domačem bučnem olju dobite na zs od mene.Pa hvala ,ker ste dovolile da sem si malce reklamice naredila.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.9.2008 8:44:41   
Jane77
Jutro dečve!

ursa30, želim ti vso srečo na pregledu in itak da bo vse OK user posted image user posted image   Pa glej da boš pol poročala, kako je zgledal pregled in vse ostalo....
Rebeka čestitke za user posted image , uživaj v vsakem trenutku!!! user posted image

Lep dan vam želim bejbike!!! user posted image  Veliko pozitivizma in optimizma!!! user posted image user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.9.2008 8:56:37   
ursa30
jane77, hvala. bom obširno poročala kako je zgledal pregled, zate pa upam, da ti ne bo treba dati tega čez in da boš v kratkem času zagledala user posted image

matr, sem nervozna user posted image  danes bom zgleda spet bolj malo naredila v službi..user posted image
kje je še 18:00....

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.9.2008 9:03:45   
sončki
ursa30 sej bo boš vidla pike poke za srečo
user posted image user posted image user posted image pa objemčke da ne boš nervozna
user posted image user posted image user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.9.2008 9:08:00   
Jane77
user posted image user posted image user posted image  kr probaj se malo zamotit...kej ornk za delat si najdi user posted image , da ne bo preveč študirala na popoldan. Kje pa sploh delaš ti? oz. kaj delaš? da se mal spoznamo user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.9.2008 9:08:01   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sončki

ursa30 sej bo boš vidla pike poke za srečo
user posted image user posted image user posted image pa objemčke da ne boš nervozna
user posted image user posted image user posted image

hvala tudi tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.9.2008 9:09:59   
Jane77
ursa30, pa hvala za lepe želje... user posted image ja jst tud upam, da mi ne bo treba na tak pregled in da bo prej user posted image !

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.9.2008 9:10:35   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

user posted image user posted image user posted image  kr probaj se malo zamotit...kej ornk za delat si najdi user posted image , da ne bo preveč študirala na popoldan. Kje pa sploh delaš ti? oz. kaj delaš? da se mal spoznamo user posted image

ja saj najbolje, da se malo zakopljem v delo, sj ga mam zadosti user posted image
v pisarni sem, administrativna dela in malo računovodstva..danes bom zgleda cel dan sama tukaj notri in potem zabijam čas tukaj na RR, namesto, da bi delala user posted image

kaj pa ti počneš?

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.9.2008 9:14:09   
Jane77
NO, jst tud delam v pisarnici, pa tud malo na terenu. ukvarjam se pa s promocijo zdravja, skrbim za varstvo zdravja naših državljanov user posted image user posted image user posted image . Tko, da imam tud včasih več časa, da sem tule na RR in pol se kr ne morem odtrgat user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.9.2008 9:16:00   
sončki
punce ali CB lahko narediš točno ta dan
k ti zamuja al lahko kaj prej jasno mi je
da so hormoni v zelo majhnih količinah
ampak me vse eno zanima če je katera
to že prakticirala CB je itak eden med boljšimi
testi user posted image ne da se mi čakat user posted image ferbec

Moji Sončki

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.9.2008 9:17:04   
ursa30
zgleda, da imamo preveč časa, al smo pa tako odvisne od RR user posted image user posted image
zdej sem se pa odločila, da grem res malo delati. no, sej pridem kmalu spet nazaj prečekirat, če je kaj novega user posted image  papa

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.9.2008 9:18:26   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sončki

punce ali CB lahko narediš točno ta dan
k ti zamuja al lahko kaj prej jasno mi je
da so hormoni v zelo majhnih količinah
ampak me vse eno zanima če je katera
to že prakticirala CB je itak eden med boljšimi
testi user posted image ne da se mi čakat user posted image ferbec

koliko časa imaš pa še do user posted image ? če si imela ovulacijo kaj prej, ti lahko tudi že prej pokaže, samo vseeno bolje počakati na izostanek user posted image , da ne boš po nepotrebnem metala denarja stran.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.9.2008 9:20:00   
sončki
no jaz mam res veliko časa user posted image vsaj dopoldne
popoldne ma pa okupirajo moji sončki zvečer
pa spet pridem na vrsto user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.9.2008 9:21:32   
Jane77
ja na navodilu piše , da lahko CB opraviš že prvi dan izostanka menstruacije...samo lahko da še ni dosti hormona v urinu tak čas.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.9.2008 9:24:00   
ulsi25
sončki imaš pa podobne pomisleke kot jaz. Sam jst bom probala počakat in si ne grem prej testa kupit. Probaj še ti zdržati teh par dni.

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.9.2008 9:31:37   
sončki
bom probala čeprav se bojim razočaranja
ko bi vsaj kak znak imela user posted image pr meni ni čisto nič
no tudi prejšne nosečnosti so bile brez znakov
ampak zdej je nekak težje čakat user posted image
bom počakala do nedelje pol pa itak ne rabim testa
ker mam vedno redno user posted image in če jo ne bo bo user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.9.2008 9:40:57   
Gwendolen
Ojla, punce. Jaz se selim med navijačice, ker sem včeraj dobila user posted image . Hja, nič, v nove boje bo treba. Pa saj je luštno user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Bravo rebeka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam.

Popravljam pa tudi seznam za SL.

user posted image

DESETEGA SEPTEMBRA TEGA LETA
user posted image
SE BO ZGODIL VELIK DOGODEK!!!

Še pred prvo jutranjo
user posted image

se bodo spodaj navedene "čakajoče na user posted image " podale na
user posted image

in svečano odprle
user posted image

ter se polulale na čarobno palčko, ki mora pokazati
user posted image

user posted image
- bambinca
- Nhaya 
- žabica00

user posted image
- dini
- sonček85
- skrivnost
-ursa30
- GITA14
- živa25
- *kinnie*
- S*
- tane
- tiki55
- Gwendolen

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.9.2008 9:45:40   
sončki
Gwendolen user posted image user posted image user posted image user posted image
sej bo pa oktobra veselo

Moji Sončki

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.9.2008 9:50:22   
Jane77
Gwenči user posted image user posted image user posted image , pa veselo v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?