Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:20:17
|
|
|
|
Rebeka_
|
Hvala vsem za čestitke! Sem res presrečna, čeprav imam občutek, da še ne dojemam čisto! Sedaj pa me takoj vpišite med navijačice, saj res držim pestke za vse vas! Rebeka
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:20:20
|
|
|
|
cuddy
|
Sulfinija , tudi ti si bila moja favoritka. Punce dobre ste, res. No saj obupati pač ne sme človek nikoli. Imam sosedo, oba sta tam okoli 38, poročena več kot 10 let. Poskušala vse in še več. No in sedaj po 10 letih, se jima je rodil fantek. No je že star eno leto. Eni pač nikoli ne vržejo puške v koruzo. Sam pač luštn se moraš imet s svojim , pa že nekako pretolčeš krizo. Lp
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Rebeka Jaz imam pa danes G pregled. Sem kr mal živčna, čeprav ne pričakujem ničesar. Rada bi se mal pogovorila o težavah z zdravjem, ki jih imam in posledično z zanositvijo, ter kako velika ovira je to. Upam na spodbudne novice, vam sporočim jutri kako bom opravila. LP A potem sva že dve. jaz imam tudi danes pregled, ker mi po dveh letih še ni uspelo zanosit. sem pa kar malo nervozna. kdaj pa imaš pregled? da bom držala pesti jaz ga imam ob 18:00. upam, da sporočiva dobre novičke... jaz ga imam ob pol petih. Samo na čakanje pri moji G, lahko da bom ravno okrog 18h na vrsti . Mi čist nič ne paše, da bom mogla tam tok časa čakat, ampak vse potrdim za dobre novičke. Če bodo pa slabe, se bom pa v povštr zakopala pa jokala . Pa se potem spet z dvignjeno glavo sprehodila med ljudmi, kot da ni nič narobe. Pa priznam, me gane, zelo me gane. Samo občutka ne dam takšnega. Češ ko bo, bo. Ko mi bo usojeno, bom že zagledala tisti +. A
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
sulfinija A
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:33:24
|
|
|
|
žabica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: R777 Dini pa žabica..... ... 99%... Preložite dan testiranja in naredite to danes!!! firbec me martra R777 iz tvojega posta v božja ušesa.. ane dini? Sulfinija
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:33:32
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Rebeka Jaz imam pa danes G pregled. Sem kr mal živčna, čeprav ne pričakujem ničesar. Rada bi se mal pogovorila o težavah z zdravjem, ki jih imam in posledično z zanositvijo, ter kako velika ovira je to. Upam na spodbudne novice, vam sporočim jutri kako bom opravila. LP A potem sva že dve. jaz imam tudi danes pregled, ker mi po dveh letih še ni uspelo zanosit. sem pa kar malo nervozna. kdaj pa imaš pregled? da bom držala pesti jaz ga imam ob 18:00. upam, da sporočiva dobre novičke... jaz ga imam ob pol petih. Samo na čakanje pri moji G, lahko da bom ravno okrog 18h na vrsti . Mi čist nič ne paše, da bom mogla tam tok časa čakat, ampak vse potrdim za dobre novičke. Če bodo pa slabe, se bom pa v povštr zakopala pa jokala . Pa se potem spet z dvignjeno glavo sprehodila med ljudmi, kot da ni nič narobe. Pa priznam, me gane, zelo me gane. Samo občutka ne dam takšnega. Češ ko bo, bo. Ko mi bo usojeno, bom že zagledala tisti +. A jaz tudi vem, da ne bom ob 18:00 na vrsti. najmanj ena ura čakanja mi po moje ne uide..ampak, če je bodo dobre novičke, sem pripravljena tudi tri ure in več čakati držim pesti za obe, da nama povejo dobre novičke.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:41:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce zdaj bom malo mimo potegnila.Hvala vam za objemčke in lepe želje. Punce mogoče je katera interesent in rabi kaj domačega bučnega olja?Dostava je lahko tisti dan,ko odpotujema na gorenjso.Več o info o domačem bučnem olju dobite na zs od mene.Pa hvala ,ker ste dovolile da sem si malce reklamice naredila. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:44:41
|
|
|
|
Jane77
|
Jutro dečve! ursa30, želim ti vso srečo na pregledu in itak da bo vse OK Pa glej da boš pol poročala, kako je zgledal pregled in vse ostalo.... Rebeka čestitke za , uživaj v vsakem trenutku!!! Lep dan vam želim bejbike!!! Veliko pozitivizma in optimizma!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 8:56:37
|
|
|
|
ursa30
|
jane77, hvala. bom obširno poročala kako je zgledal pregled, zate pa upam, da ti ne bo treba dati tega čez in da boš v kratkem času zagledala matr, sem nervozna danes bom zgleda spet bolj malo naredila v službi.. kje je še 18:00....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:03:45
|
|
|
|
sončki
|
ursa30 sej bo boš vidla pike poke za srečo pa objemčke da ne boš nervozna
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:08:00
|
|
|
|
Jane77
|
kr probaj se malo zamotit...kej ornk za delat si najdi , da ne bo preveč študirala na popoldan. Kje pa sploh delaš ti? oz. kaj delaš? da se mal spoznamo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:08:01
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončki ursa30 sej bo boš vidla pike poke za srečo pa objemčke da ne boš nervozna hvala tudi tebi...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:09:59
|
|
|
|
Jane77
|
ursa30, pa hvala za lepe želje... ja jst tud upam, da mi ne bo treba na tak pregled in da bo prej !
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:10:35
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77 kr probaj se malo zamotit...kej ornk za delat si najdi , da ne bo preveč študirala na popoldan. Kje pa sploh delaš ti? oz. kaj delaš? da se mal spoznamo ja saj najbolje, da se malo zakopljem v delo, sj ga mam zadosti v pisarni sem, administrativna dela in malo računovodstva..danes bom zgleda cel dan sama tukaj notri in potem zabijam čas tukaj na RR, namesto, da bi delala kaj pa ti počneš?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:14:09
|
|
|
|
Jane77
|
NO, jst tud delam v pisarnici, pa tud malo na terenu. ukvarjam se pa s promocijo zdravja, skrbim za varstvo zdravja naših državljanov . Tko, da imam tud včasih več časa, da sem tule na RR in pol se kr ne morem odtrgat
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:16:00
|
|
|
|
sončki
|
punce ali CB lahko narediš točno ta dan k ti zamuja al lahko kaj prej jasno mi je da so hormoni v zelo majhnih količinah ampak me vse eno zanima če je katera to že prakticirala CB je itak eden med boljšimi testi ne da se mi čakat ferbec
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:17:04
|
|
|
|
ursa30
|
zgleda, da imamo preveč časa, al smo pa tako odvisne od RR zdej sem se pa odločila, da grem res malo delati. no, sej pridem kmalu spet nazaj prečekirat, če je kaj novega papa
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:18:26
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončki punce ali CB lahko narediš točno ta dan k ti zamuja al lahko kaj prej jasno mi je da so hormoni v zelo majhnih količinah ampak me vse eno zanima če je katera to že prakticirala CB je itak eden med boljšimi testi ne da se mi čakat ferbec koliko časa imaš pa še do ? če si imela ovulacijo kaj prej, ti lahko tudi že prej pokaže, samo vseeno bolje počakati na izostanek , da ne boš po nepotrebnem metala denarja stran.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:20:00
|
|
|
|
sončki
|
no jaz mam res veliko časa vsaj dopoldne popoldne ma pa okupirajo moji sončki zvečer pa spet pridem na vrsto
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:21:32
|
|
|
|
Jane77
|
ja na navodilu piše , da lahko CB opraviš že prvi dan izostanka menstruacije...samo lahko da še ni dosti hormona v urinu tak čas.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:24:00
|
|
|
|
ulsi25
|
sončki imaš pa podobne pomisleke kot jaz. Sam jst bom probala počakat in si ne grem prej testa kupit. Probaj še ti zdržati teh par dni.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:31:37
|
|
|
|
sončki
|
bom probala čeprav se bojim razočaranja ko bi vsaj kak znak imela pr meni ni čisto nič no tudi prejšne nosečnosti so bile brez znakov ampak zdej je nekak težje čakat bom počakala do nedelje pol pa itak ne rabim testa ker mam vedno redno in če jo ne bo bo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:45:40
|
|
|
|
sončki
|
Gwendolen sej bo pa oktobra veselo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 9:50:22
|
|
|
|
Jane77
|
Gwenči , pa veselo v nove boje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?