hijenca
|
Tako bom rekla glede tega stolčka. Saj ni tako slab, všeč mi je bilo npr. sedalo, je blo kr lepo obloženo, pa to. Drugače pa je bolj tak tak. Plastika je tanjša pri nogicah, pa vse je bilo tako slabo skupaj nareto, da je kar migalo. Tudi kot razstavni model so ga slabo skupaj zašraufali. Vse je migalo. In potem sem seveda jaz kot tehnična mamica , sprobala kako gre sedalo gor in dol in glej ga zlomka, naenkrat je vmes prišel moj prst in je že tudi bolelo. In ipika je prevladala, da je slab in smo šli kupit tega dragega. Bom pa iskreno povedala, da 109€, kot je njegova prvotna cena, ni nikoli vreden. 59.90€ kot sedaj stane, pa če ga vredu skupaj zmontiraš, pa je po mojem vreden. Sedež pa je bil res luškan, take nebo plave barve, mehko, lušno. Če bi mogoče bil boljše skupaj zašraufan, bi si ga mogoče še bolj natančno pogledala. Sedaj ko pa gledam tega, ki smo ga kupili, pa se vidi razlika v ogrodju, je bolj stabilno. Saj za taki denar tudi mora bit. Ampak jaz sem imela namen takrat kupit ta stolček v Šparu, ker mi je bil lep, pa cena zelo ugodna, že en dan prej sem hodla po Šparu, če so jih dobili. Pa sem naletela na slab razstavni model. ker so ga pač tak na brzino skupaj zmetali. Najboljše pa je, da si ga greste pogledat in se same odločite. Jaz pa sem danes hudobna mama, sem dala prej Vidku čaj iz suhih borovnic na žličko, kakšne grimase je delal, tričetrt je šlo ven, kot noter. Pa drl sem se kot šojika. Pa polovičko lineksa je dobil popoldan, sem šla v lekarno in sem naletela na eno izkušeno pa mi je svetovala, da mu lahko dam 3 x po polovičko lineksa, pa riževa voda pomaga, pa te borovnice. Zelo prijazna je bila. prej sma jedla, pa sedaj čakam, če še bo driska. Ker je bil prej v varstvu pri babici, je rekla da ni več tako zelo tekoče blato. Upam, da bo boljše.