Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Evo, da se na hitro javim, ker kuham kosilo pa da ne bo vse zažgano. Taja ima spet ali pa še vedno bronhiolitis, tko da morva vsak dan k zravniku na preverjanje kisika v krvi in pa poslušanje plučk . Drugače je full dobre volje sam hrope pa tko, da se jo v sosednjo sobo sliši. Tko hrope, da se sliš k bi mel mucka k bi skos predu. o, marička! kar na jok mi gre, ko tole berem. To pa zahteva veliko poguma in moči. Želim tebi in tvojemu veliko . Ali tudi inhalirate? Kako to taja prenaša? Kolegičin otroček ji je skoraj z naročja pobegnil, ko je zaslišal tisti stroj ... Moja mama, ki prodaja just, prisega na kremo materine dušice, ki se jo namaže na podpladke, ali pa čisto malo zgoraj na prsni koš ... ma, saj ti ni treba pisat nič nazaj, verjetno si itak že sprobala vse maže in čira čare ... Hvala. Vem da bi ji pomagal 31 od justa, pa se mi zdi da je dojenčkova koža še full preobčutljiva. Pa zadnjič ji je mami dala v banjo par kapljic, ko sta delali vlažne inhalacije pa se je baje full jokat začela. Zdej pa ne vem a ji res ni odgovarjalo, ali pa je jokala zaradi česa drugega. Prosim, če uprašaš mami če ni preagresivno za dojenčke. Inhalacij pa ji delajo v ZD. Včeraj so ji dali Ventulin (žal ne pomaga) drugače pa samo fiziološko pa nič ne joka. Ta moja žabica je že vsega hudega navajena. Sem pa jaz razmišljala, da bi kupila inhalator, pa je P rekla, da so na pediatrični rekli da lahko z njim naredimo več škode ker ne moremo sterilizirati in lahko otrok še kakšno bakterijo faše . Grem zdej raziskovati, če obstaja kakšna tekočina, ki bi sterilizirala inhalator. Anji sem po podpladkih namazala kremo od materine dušice, pa ni imela nobenih težav. Drugače sem pa nakapala TEETREE olje na tetra plenico in jo ponoči obesila na njeno posteljico. Meni je smrdelo, anji pa ne. Drugače sem pa matijata (4leta) namazala z m. dušico po prsih, pa je dobil pike in ga je peklo. Ko mu pa z eteričnim oljem za ušeski in po bezgavkah namažem (ko ima rdeče grlo) pa ga potem ne peče. in pomaga. Teetree je veliko boljši za otroke, kot olje 31. Ja, šment! Prav goovo mora obstajat kakšna tekočina za sterilizacijo ... kaj pa v ZD, ko vsi na eni in isti inhalirajo??
|