|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
8.9.2008 20:47:08   
Ketrin
Violica, super si s temile seznami. Hvala. Kaj pa pravite punce, če bi s seznama spet mal črtali tiste mamice, ki se že od rojstva niso nič javile? Pa če se bodo v bodoče kaj javile, jih spet dodamo....

Kje ste čvekeeeee??????

Jaz sem šla danes v knjižnjico in sem vzela 4 CDje z uspavankami in jih zdaj presnemujem. Si bom počasi naredila zalogo uspavank, pesmic, pravljic, risank... Kaj pa ve, prakticirate kaj uspavanje in te zadeve? Meni Kaja vsak večer zaspi ob glasbi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
8.9.2008 21:35:10   
Roberta69
Moj ščipalec bo itak romal v koš oz. če ga katera želi, ji ga podarim. Jaz sem mislila, da bo s ščipalcem vse skupaj lažje, pa se pripeti taka neumnost!

Otroške knjige
: a ve jim že kaj berete? Jaz sem zadnjič naročila paket knjig (v angleščini - če še ne veste, jaz s škratom precej komuniciram v angleščini, trudim se tudi v italijanščini, ampak je vmes tudi veliiiiko slovenščine, čeprav sem rekla, da je sploh ne bo, pa je preveč težko, ker v tujem jeziku ne znam bit preveč pootročena), med njimi tudi pravljice, ampak me user posted image sploh noče poslušat user posted image . Sem pa nabavila tudi take luškane knjigice, kjer je na slikici npr. piščančka del slikice izrezan in ven kuka "perje". A poznate kakšno dobro knjigico otroških pesmic, uspavank itd. v slovenščini? Sem ugotovila, da še Bibe, ki leze, ne znam niti približno...

Ketrin, Majči je z mislimi še na dopustu user posted image .

Jaz grem pa malce z user posted image pokomunicirat. Imam teto in me ful razganja user posted image (imam pa po ta novem pred mesečnim perilom ful napihnjen trebuh. Že zadnjič sem bila v strahu, da sem noseča, tokrat sem pa celo naredila nosečniški test (hvala bogu je bil negativen) in se bom tudi jaz odpravila po kakšno kontracepcijo, ker nočem biti vsak mesec na trnih.)

Včeraj sem malce zorganizirala slikice in ugotovila, da je tale turkizno modra barva ta prava za mojega škratka. Se mi zdi, da mu ful paše, tko da naj se vaše bejbe kar zagrebejo user posted image user posted image user posted image . NOČKO

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.9.2008 21:36:07   
resnično srečna
Čer...

tud mi zaspimo ob muziki...zaenkrat je še to naš vrtiljakec...ko ga navijem ona že ve, da to ni več posteljica telovadnica-ampak posteljica spalnica...in se umiri...malo jo še pobožam, pa dudico začne dudat, pa ninico stisne in zaspi...tud če je polna soba ljudi in psa...pa če se Daša dere...tko da jako nekomplicirana tale naša pupa...

Plavanje...jah jest sem za sredo...ura 10.00???...da imamo še dovolj časa se potem ohladit...pa kako pijačko spit...pa da gredo potem pančat???...ne vem no...naša je prilagodljiva...tiste z urniki pa povejte...pa da se pofočkamo hitro...

pa čakam debato he he...vidim, da je majček že v nizkem štartu...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.9.2008 21:49:14   
lepa posadka
Dober večer!

Za nami je pester dan... tudi logistično dokaj zahteven, saj smo imeli ob istih urah različne zadeve... Ti začetki leta so vedno enaki... vsi hočejo imet sestanke in ob istih urah?! Pa sem nekako pohendlala in ko sem prišal domov, me je možek presenetil s piknikom za celo vas (kukr za njegov rd). Opaaa! Na koncu je izpadlo prav simpatično. Smo pa posledično kasneje prilezli do postelj in se tudi bolj na hitro poštimali - Bog pomagej...

Seznami...ja tega materiala je sedaj ratalo že kar preveč. Enkrat smo se menili, da bi seznam srečnih mamic objavljali samo na vsaki peti strani... pa, da takoj ne mečemo s seznama tistih, k se bolj proedko javljajo... dajmo samo seznam z zobki gradit tako, da so objavljajo samo tisti otroci, ki jih že imajo... pa se ta seznam počasi daljša?! Kaj pravita oblikovalki Vijolica in Tosja??? Tosja, ja - jaz sem te pogrešala. Saj sem vesela, da se imate fajn...pa vseeno še kaj svoje barvitosti vnašaj na naše strani.

Tia in Nile - ja, čestitke. Verjamem, da se imate lepo :-))))

Roberta... na to temo sem te že nekoč nekaj spraševala. Morda pa le poiščem tvojo knjigo. Je to res točen naslov? Je pa glede zdravja in hrane veliko za povedat. Morda lahko povem tudi to, da sama tudi ogromno pojem...pa so mi vedno govorili, eč mi v riti zgori... No, pa sem prešla čarobno mejo 30-ih let...pa se mi zdi, da je to izgorevanje kar počasnejše...

Super za Malomalinco in Kajo. Pa 3x hura za pogumno deklico.

Srečanje... pa rečemo 10.30, da bo za vse prav? No, vmes je že Srečka predlagala 10h. Meni je tudi OK. Samo rpej moram v HM po kakšen hlače za ta velikega... ne morem verjet - vse so mu prekratke??!!!

O, Roberta... vidim, da si že nazaj... Tudi meni je ta modra zelo všeč... :-))) Otročke knjigice... ti si bolj v leposlovju doma, pa nam pomagaj. Iz svoje knjižnice pa lahko priporočam za ta malčke: Biba, buja, baja...kjer so tudi opisi takih prtnih vaj z otročki... moji so vsi uživali...čeprav nismo vseh delali - ene par je bilo pa luštkanih. Pesmice praviš... definitivno: Pojte, pojte drobne ptice pa vse tri Enci benci... sam to pride v poštev, ko so otroci že enkrat okoli dveh let, ko že sami mal ponavljajo...naši so jih vsi zelo radi imeli...oz. imajo še sedaj. Še ta velik se jim kdaj nasmeji... Pa razne kartonke... A ti bi pa rpav pesmice? Kje pa si nabavljala angleške knjigice?
Moji nečakci vsi lepo govorijo angleško - no, saj sedaj so že veliki... So živeli prej v Ameriki... ta mali pa se je tle rodil in isto enrkatno govori angleško... menda so z njim večinoma slovensko govorili, samo se je videlo, da je angleščina pri njih doma in se je tudi z risank akr sam priučil... Jaz sem tukaj deljenega mnenja... načelom, nekaj učit, kar doma ne prakticiram, se mi ne zdi smiselno... pa jaz sem se začela učit angl. šele v petem razredu... pa mi jeziki danes res ne delajo težav... No, saj ne briljiram v vseh... pač vloženemu trudu premosorazmerno znanje :-)))) Verjetno je malo tudi od talenta odvisno. Bomo videli... prvi začne v šoli že naslednje leto... Pa se bomo sproti učili.

Mah, čist predolgo že tole klofam... sem si mislila še kakšno vročo kopel omislit... pa ne vem kaj me čaka spodaj - razmetana kuhinja ali romantičen možek :-))) Grem preverit. Če pa ni nič od tega, pa se še kaj javim :-)))

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
8.9.2008 22:01:27   
Majček28
čer klepetulje, mogoče mi pa zdej rata kej spisat
me tko net user posted image

...bom kar potrdila in če me ne vrže ven še kaj napišem

(tolk da oste vedle zakaj ne klepetem )

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.9.2008 22:05:08   
Jo@n
Ja, ja majček, sami izgovori so te user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
8.9.2008 22:13:27   
resnično srečna
He he Posadka tista ura je bila za plavanje...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
8.9.2008 22:15:01   
simvir
Čeer!

Glasba in spanje pri Nejcu sem prakticirala ob dnevnem spanju, sedaj zaenkrat še ne (moram radio na CD prinest v spalnico).

Branje knjigic ...ker bereva z Nejcem, jih tudi Tevž poslušauser posted image . Upam, da jih bo tudi on imel tako rad. Ampak zaenkrat beremo samo v slovenščini.

Roberta - praviš da sta imela nezgodo s ščipalcem. Verjamem, da si se ustrašila. Jaz kar obema tako strižem nohte, zaenkrat uspešno. Sploh pri starejšem se mi zdi bolj priročen.

Srečanje jaz sem tudi za 10.30 ali kasneje (uro 10.00 je Srečka predlagala za plavanjeuser posted image ).

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
8.9.2008 22:15:20   
Ketrin
Posadka, mislim, da je Srečka uro 10.00 mislila za plavanje, če sem jo prav razumela.... Tko da se strinjam da se dobimo na gradu ob 10.30? Kaj pravite ostale? Sicer pa je jutri nov dan in se dokončno dogovorimo.

Za plavanje pa se strinjam s Srečko, srede ob 10! Pa če se mene vpraša bi raje DIF kot Atlantis, ampak kot sem enkrat že rekla se prilagodim večini...

Nič, Majček očitno štrajka net, Posadka je našla romantičnega možeka, Joan neki zabušava.... tko da se jaz za danes poslavljam...

Bodite lepo kjerkoli že ste in lahko in mirno nočko....

Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.9.2008 22:16:32   
simvir
Ooo, vidim, da je že Srečka komentirala uro.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.9.2008 22:17:46   
simvir
...pa Ketrin tudiuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.9.2008 22:19:25   
sasy20
Čer!

Oj čvekice ste na delu user posted image . Jaz se počasi odpravljam spat ker sem čist konc....
Se javim zjutraj samo to za v sredo je meni čisto ok 10:30. Za plavanje če je seveda še kaj prostora še za naju z Nikom pa bi bila tudi za ob 10h da mamo potem še vse dovolj časa za kakšno kavico ali čaj.

Joj men se škrat neki premetava upam da se ne bo zbudil....tko čvekice se tipkamo jutri. Lahko nočko.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.9.2008 22:20:07   
Majček28
no, zdej pa po vrsti:
Malinca, super, da je uspešno minilo, zdaj pa popackani kuhinji naproti user posted image

Nile, čestitke za 5. mesečnico user posted image

hujšanje, tud jaz bom počakala, da neham dojit...čeprav mislim da je to bolj izgovor user posted image  se pa z mojim prepogosto spravljava k zdravemu prehranjevanju pa kar nekako ne steče. Sej mogoče, če ne bi gledala drug na drugega bi pre ratal in bi mogoče potem drug drugemu sledila.....ah, spet je svizec na delu user posted image

oblačenje, moj obvlada kadar je treba, samo spomnit ga je treba user posted image

plavanje, midve sva za, Brina že skače od veselja user posted image

Dons je pa tud men dvignl pokrov. Cel dan sem likala (7 žeht...ne me vprašat od kod tolk cunj...imam na sumu sosedo, da je še svoje prinesla? ), mojga sem pa zadolžila za Brino. Pa jo da na tla kravce past on pa časopis v roke user posted image , se tamala neki buni on pa od deleč mal klepeta z njo...to bi tud jaz lahko???
Kosilo je seveda pojedel že prej, pospravla je pa spet mami.....zvečer ob 8h ugasnem likalnik pa mi prav: Kaj pa tko grdo gledaš, a si tečna? (to vprašanje je bilo iz kavča naslovljeno ), pa rečen: Utrujena sem (zraven seveda še pogled za ubijat ) in dobim odgovor: Ja, če si pa utrujena pol pejt pa mal počivat......grrrrrrrrr........grrrrrrr........
Svoje cunje sem pospravla, njegove so še kar v dnevni na mizi in tud bodo tolk časa dokler jih ne posprav...jaz jih sigurn ne bomuser posted image

...in zdej ko sem to pesnila mi je prišel voščit lahko noč, reku naj kmal pridem v posteljo pa še: Ženka dons si bla pa fulll pridna
...in zdej sem jaz spet 'ta usrana'...pa s slabo vestjo...user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.9.2008 22:20:08   
Ketrin
Aja še glede knjigic... jaz sem ji začela zvečer brat, pa tudi mene ne poslušauser posted image Tko da bomo tole preložili za nekaj časa.... zdaj bomo raje uspavanke poslušali, trenutno se mi zdi to bolj pomirjujoče... Da bi pa komunicirala v tujih jezikih, je pa to men čist preveč. Tudi jaz sem dobila ang v 5 razredu pa nimam težav, tekoče govorim, berem, razumem. Ita pa šele v srednji šoli...tko da to bomo preložili za nedoločen čas.... Oba z može imava posluh za jezike in valda ga je podedovala user posted image in ne bo imela težav.... No, skratka to je zame še čist predaleč tko da mi smo kar na slovenščini....

Nič, šibam pod tuš in v toplo posteljico itak bo kmalu alarm in nočno življenje se bo spet začelo user posted image user posted image

Nočka

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.9.2008 22:22:13   
Ketrin
Madona Majček, me prav zanima kdo bo pospravil tiste moževe cunje.... Hmmmm, sumim da soseda?user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.9.2008 22:22:21   
Jo@n
Srečanje ob pol enajstih, jaz sem za. Pa še eno ne-našo aprilčico z aprilčkom verjetno pripeljem s seboj. Uf, kakšen stavek.

Plavanje: sem za, torej Dif, sreda ob 10h.

Pofočkane za plavanje:
Resnično srečna
Ketrin
Sasy
Majček
Joan

Pa naj se kandidatke kar dopišejo, se pa v sredo zmenimo, kako zrihtamo prijavo.

No, če ne bo več debate, pa še malo smeha za lahko noč:
http://shrani.si/f/28/iN/2rvtwGfZ/eksplozije.wmv

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 8.9.2008 22:30:40 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.9.2008 22:28:13   
Majček28
midve tud, midve tud, za plavanje user posted image

pa kaj se zdej to neki sprevlate spat, ajde gremo čvekat, jaz imam abstinenčno krizo user posted image
...pa še vahtat morem, da slučajno soseda ne pride po cunje user posted image user posted image user posted image

tuji jeziki: jaz nimam posluha, no ang mi laufa v drugih se pa lahko sama s sabo v mislih pogovarjam in ful obvladam, ko pa usta odprem je pa tema (beri: tišina ) user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj je pa stručko, upam da bo Brina po njem v tej smeri, za enkrat bomo pa kar na slovenščini ostal

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.9.2008 22:32:35   
Krista28
Čeer,

Joj Simvir, upam da ugotovite tole alergijo. Pri nas je bil Kristjan takšen po gobah, pa kar nastajali pa izginjali so vidno. Mene je bla kar groza...pol smo pa ugotovil da smo jurčke jedl....kriza...Jaz sem mu takrat claritine dala, pa je šlo počasi nazaj...je bil pa kar mehurjast, kot da bi se v koprivah valal...
"Večkrat pomislim: ali bom še kdaj imela takole otročka pri sebi... "....tole me je pa ful ganil....isto pri meni, pa še strah me je, ker zelo slabo prenašam nosečnosti (pešajo ledvice) pa na koncu ti CR

Praviljice poskušam pri nas zmer brat, pa se vedno konča tako, da puli za knjigo. Potem pa gledava slikice in si jaz sproti nekaj zmišljujem. To vsaj pali. Pojemo pa veliko, in vedno pred spanjem moramo zapeti "Mi se mamo radi", pa tud en super dvd imam z vsemi možnimi pesmimi in pravljicami - klasika, moderne....pa nimam dvd pekača, pa še cd sem nekam založila, ostane mi le to kar je na rač.

Glede jezika, jaz zaenkrat ostajam kar pri slovenščini. Če bo pokazal zanimanje bo pa kaj več. Naj se najprej to nauči lepo govorit...sploh ker midva ne komunicirava drugače kot v slo.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.9.2008 22:32:42   
Jo@n
Ja majček, saj te je možek vabil, da kmalu pridi za njim v posteljo... Pa če še posadka zganja romantiko... pol sem pa v dilemi al z vami čvekat al se kaj drugega spomnit.

Ideje? Peglat ne grem, je že moj speglal med kuhanjem mule...user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.9.2008 22:37:51   
Majček28
vse ste ON pa nobene debate, se šparate za sredo, a ne? user posted image

....moram pa priznat, da me že spodnja čeljust boli od zehanja....

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.9.2008 22:41:44   
resnično srečna
¸grrr...enkrat pozabim kopirat pa me ven sune...grrr...

ok opica bo ponovila vajo...sej kdor nima v glav ima v nogah...jaz pa v prstih...

Majček..čeprav nisi moja žena...ti rečem: pridna si...kar se pa čuvanja tiče...pa vsi so isti...he he kako že Balaševič poje: princip je isti, sve su ostalo nianse

Komunikacija...otroci, ki jim naenkrat dajemo komunikacijo v več jezikih veliko kasneje spregovorijo...kolegica je šla skupaj s službo v Bruselj, pa se zaljubila tam v Švicarja in pristala v francosko govorečem delu Švice...on govori s punčkami francosko, ona slovensko, med sabo pa so angleško dogovarjajoči (kletvice so po mojem srbske...k te so povsod)...pa je vse ok...sam pozno sta spregovorili in vse je v štartu bil en tuti fruti...

jaz sem z matevžem med igro od 2. leta naprej uvajala angleščino...in je užival, eprav ma bolj svinski jezik kot pa bilingvističen...zanj je važno, da ve kako lahko vpraša za futer, treninge,tekme, spanje in denar...ostalo ga ne zanima...to pa zna v par jezikih he he...

upam, da bo iza bolj po mami, ki včasih otroke nadira v tujem jeziku uni se ji pa nazaj smejijo pa pravijo: ne razumeva te sploh...

Plavarija...jeeeeee zlate ste punčare...pa zgleda da nas bo dost tko da se bo treba kar zagrebst, da dobimo termin pa hlačke he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.9.2008 22:44:28   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

No, če ne bo več debate, pa še malo smeha za lahko noč:
http://shrani.si/f/28/iN/2rvtwGfZ/eksplozije.wmv

ha ha tale puder prdec je svetski...100x že vidla pa se še smejim...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.9.2008 22:45:08   
katka28
Cer!

Se moram oglasit, da nas ne pozabite. Komentirala ne bom veliko, ker nisem imela casa skoraj nic brat.

Srecanje: mi pridemo se pravi od 10:30 Ljubljanski grad ali se je vmes spremenila lokacija

Hujsanje: kolikor mesecev gredo kilce gor toliko mesecev naj bi sle dol. Meni se manjka pol meseca in na viska zalogi se imam 3 kg, ce jih katera zeli jih radevolje odstopim. Se moram pohvaliti, da se spet lahko spravim v kavbojke, ki sem jih nosila prad nosecnostjo.

Ostalo komentiram, ko precekiram kako set bile pridne.

Nocni sobotni izhod je uspel 100% tako, da ga cez 14 dni ponovim :)  user posted image

Majcek...pozdravljena  user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.9.2008 22:49:56   
Krista28
Joan, pol se pa to večkrat splača met za kosilo....Sam jst ne znam kuhat mule, ker sem pretežko tiho in rajš zlajam do konca....še dobr da je moj tud tak....slike brez zvoke nama še ni ratal metuser posted image user posted image

Sem pisala post, pa se je cel čvek vmes razvil....

Za plavanje sem jaz razmišljala, da ne vem če se je pametno vezat, glede na to da bo 30km v eno smer, in se v vsakem vremenu men glih ne bo šlo proti Lj. Pa še po možnosti brez avta znam bit....tako da ....bom pa zelo vesela če me boste kdaj sprejele na čvek in kofico...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
9.9.2008 0:12:40   
trnuljčica
Čer,
user posted image user posted image user posted image ste takšne čveke, da sem rabila 30 min da sem prebrala samo današnje novostiuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili v posvetovalnici :6920 g  +  drugi pikec  + druga doza Rotarix koktejla.
Prenesli smo junaško.user posted image user posted image user posted image
Sam imamo očitno en pokvarjen model.
Razlagam user posted image preden greva k P, da eni aprilčki pa spijo po cepljenju (vročina...). On pa : bog daj...user posted image user posted image user posted image Pa NI verenuser posted image user posted image user posted image .
Nato se po cepljenju ustaviva še pri fotografu, pa vandrava po mestu, pa mami si je kupla nov pulover (ma ste me prepričale, da je treba zapravljati...user posted image user posted image user posted image )... pa mali zaspi pri njemu v kengurujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa moj reče: glej res je zaspal po cepljenju. Nato pa se mali zbudi po 10 min in pogleda, kot bi rad vprašal: a sem kaj zamudil? user posted image No, jih je že dobro izkoristil...user posted image

Roberta nohtke večinoma  malemu reže mož. Sem pa enkrat opazila, da mu manjka malo kožice na enem palčku, pa ga vprašam, če je opazil, da je kaj preveč odščipnil. Moj pa: a zato se je jokcaluser posted image user posted image user posted image user posted image
Srečka glavno, da se je dobro izteklo.user posted image Ma naš, ko ga daš v voziček sprva noče in drži noge trdno stegnjene al pa bi kar stal na njih, da ga obvezno pripenjava že 1 mesec. Če ne bi bil menda vsak dan 3x na tleh...
Jabolko ma ti si carica... Sploh vse ve, z več kot enim... Čisto nič ne dvomim, da boste ujeli ritem...Je pa na začetku user posted image .
Malamalinca sem vesela, da sta se dobro držali ter da niso že pri pregledu ugotovili kaj hujšega. Upam, da bo uvajanje gh gadko steklo.
Ketrin želim ti mirno spanje...user posted image

A ja je možu en sodelavec rekel za neko firmo kjer delajo neoprenske hlače po naročilu in so baje tudi 30- 40 % ceneje od tistih v trgovinah... Ker je jutri in pojutrišnjem v službi v Lj bo šel in se pozanimal. Lahko počakate do srede zvečer ali pa greste same vprašat: Duem, Verje 9 a, Medvode.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......