lepa posadka
|
Dober večer! Za nami je pester dan... tudi logistično dokaj zahteven, saj smo imeli ob istih urah različne zadeve... Ti začetki leta so vedno enaki... vsi hočejo imet sestanke in ob istih urah?! Pa sem nekako pohendlala in ko sem prišal domov, me je možek presenetil s piknikom za celo vas (kukr za njegov rd). Opaaa! Na koncu je izpadlo prav simpatično. Smo pa posledično kasneje prilezli do postelj in se tudi bolj na hitro poštimali - Bog pomagej... Seznami...ja tega materiala je sedaj ratalo že kar preveč. Enkrat smo se menili, da bi seznam srečnih mamic objavljali samo na vsaki peti strani... pa, da takoj ne mečemo s seznama tistih, k se bolj proedko javljajo... dajmo samo seznam z zobki gradit tako, da so objavljajo samo tisti otroci, ki jih že imajo... pa se ta seznam počasi daljša?! Kaj pravita oblikovalki Vijolica in Tosja??? Tosja, ja - jaz sem te pogrešala. Saj sem vesela, da se imate fajn...pa vseeno še kaj svoje barvitosti vnašaj na naše strani. Tia in Nile - ja, čestitke. Verjamem, da se imate lepo :-)))) Roberta... na to temo sem te že nekoč nekaj spraševala. Morda pa le poiščem tvojo knjigo. Je to res točen naslov? Je pa glede zdravja in hrane veliko za povedat. Morda lahko povem tudi to, da sama tudi ogromno pojem...pa so mi vedno govorili, eč mi v riti zgori... No, pa sem prešla čarobno mejo 30-ih let...pa se mi zdi, da je to izgorevanje kar počasnejše... Super za Malomalinco in Kajo. Pa 3x hura za pogumno deklico. Srečanje... pa rečemo 10.30, da bo za vse prav? No, vmes je že Srečka predlagala 10h. Meni je tudi OK. Samo rpej moram v HM po kakšen hlače za ta velikega... ne morem verjet - vse so mu prekratke??!!! O, Roberta... vidim, da si že nazaj... Tudi meni je ta modra zelo všeč... :-))) Otročke knjigice... ti si bolj v leposlovju doma, pa nam pomagaj. Iz svoje knjižnice pa lahko priporočam za ta malčke: Biba, buja, baja...kjer so tudi opisi takih prtnih vaj z otročki... moji so vsi uživali...čeprav nismo vseh delali - ene par je bilo pa luštkanih. Pesmice praviš... definitivno: Pojte, pojte drobne ptice pa vse tri Enci benci... sam to pride v poštev, ko so otroci že enkrat okoli dveh let, ko že sami mal ponavljajo...naši so jih vsi zelo radi imeli...oz. imajo še sedaj. Še ta velik se jim kdaj nasmeji... Pa razne kartonke... A ti bi pa rpav pesmice? Kje pa si nabavljala angleške knjigice? Moji nečakci vsi lepo govorijo angleško - no, saj sedaj so že veliki... So živeli prej v Ameriki... ta mali pa se je tle rodil in isto enrkatno govori angleško... menda so z njim večinoma slovensko govorili, samo se je videlo, da je angleščina pri njih doma in se je tudi z risank akr sam priučil... Jaz sem tukaj deljenega mnenja... načelom, nekaj učit, kar doma ne prakticiram, se mi ne zdi smiselno... pa jaz sem se začela učit angl. šele v petem razredu... pa mi jeziki danes res ne delajo težav... No, saj ne briljiram v vseh... pač vloženemu trudu premosorazmerno znanje :-)))) Verjetno je malo tudi od talenta odvisno. Bomo videli... prvi začne v šoli že naslednje leto... Pa se bomo sproti učili. Mah, čist predolgo že tole klofam... sem si mislila še kakšno vročo kopel omislit... pa ne vem kaj me čaka spodaj - razmetana kuhinja ali romantičen možek :-))) Grem preverit. Če pa ni nič od tega, pa se še kaj javim :-)))
|