Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:19:45
|
|
|
|
žabica00
|
urejeno dini . sedaj je pa treba dat otroka spat, ve pa še lepo klepetajte naprej, da bom jutri zjutraj, ko pridem v službo imela veeeelikoooo za prebrat , vas bom ukregala, če ne bo nič . Aja pa upam da se nobeni ne bo prikazala .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:20:31
|
|
|
|
bambinca
|
Polulanke a smo tud kej okvirno uro dorekle za SL?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:21:19
|
|
|
|
dini
|
Evo me nazaj, skor. Hvala žabica
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:21:52
|
|
|
|
žabica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Polulanke a smo tud kej okvirno uro dorekle za SL? jast bom zjutraj že pred 7-mo uro, potem grem pa v službo . zdej pa re NOČKO...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:22:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo punce še jaz grem pod tuš,nato še malo priletim pogledat če bo sedaj kaka padla,nato pa v krtovo deželo. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:23:43
|
|
|
|
bambinca
|
Nočko bejbe pa lepe sanje...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:24:44
|
|
|
|
dini
|
Pa sej je šele pol devetih.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:26:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dini ja komaj pol devet zunaj pa že čista tema.Te pa še dajmo malce klepetat. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:27:33
|
|
|
|
dini
|
prej sm laufala na wc mi je nek slabo, gre mi na bruhanje pol pa mine.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:30:57
|
|
|
|
ptejka
|
Hej punce -kako- vidim, da je veliko zaspank tuki gor Jest bi bla vaša navijačica za SL! Tko si želim, da bi nas blo ta mesec čimveč . Sama imam jutri G in bomo videli kaj bo povedala (kako gre moji pikici v trebuhu ). No lepo se mejte pa čimveč rozik ta mesec. p.s. mam pa občutek za tri od vas da je to to - samo ne povem katere ker ste - se potem mogoče ne bi uresničlo - jest si pa tko želim, da bi se!!! Držim pesti! Konec meseca bom izdala!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:32:38
|
|
|
|
dini
|
poveš ???
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:39:18
|
|
|
|
ursa30
|
jaz imam tudi za ene sumljivke tukaj en občutek da so stiskam pesti, da imam prav
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:39:33
|
|
|
|
dini
|
Ste šle res use spat?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:40:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Po mojem mene lahko kar črtate mene je začelo nekaj zvijati,vendar še vseeno upam da je ne bo. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:41:17
|
|
|
|
dini
|
Dej povejte kaj nas mučste???
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:43:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja jaz sem tudi firbčna katere tri so na sumu da so ? lP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:44:11
|
|
|
|
dini
|
Itak da ne bojo povedale, sam zdej ne bomo mele mira še ponoči zarad tega
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:45:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dini si bila kje na morju mogoče,da ne bomo samo o teh znakih,ker mene pošteno že zvija. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:47:05
|
|
|
|
dini
|
Ja, na Hrvaškem za 10 dni pa ti?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:51:19
|
|
|
|
dini
|
kje ste?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:51:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja tudi Hrvaška 11.dni Mali lošinj,in junija sma bila na slovenski obali štiri dni.Sedaj pa še grema naša obala za šest dni za silvestrovo. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:53:40
|
|
|
|
ptejka
|
Jej punce en sam firbec vas je - ne bom povedala (če bi blo potem drugače, bi se počutila krivo - tega pa nočem)!! Držim pesti, da vas bo več kot tri, ampak za tri sem pa 99% - joj kok upam, da se ne motim!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:54:09
|
|
|
|
ursa30
|
sulfinija, mojo kolegico je tudi zvijalo tako kot pred , samo dočakala je ni upam, da bo pri tebi tudi tako... jaz imam pa jutri pregled pri svoji G, da me malo pregleda, ker se že dve leti trudiva, pa ni še nič. sem kar malo nervozna, upam, da mi ne bo povedala kakšno slabe novice...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:55:11
|
|
|
|
dini
|
Ah dej no sej nas ne boš razočarala, plis.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 20:55:45
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ptejka Jej punce en sam firbec vas je - ne bom povedala (če bi blo potem drugače, bi se počutila krivo - tega pa nočem)!! Držim pesti, da vas bo več kot tri, ampak za tri sem pa 99% - joj kok upam, da se ne motim!! me prav zanima, če imava iste na sumu mam občutek, da ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?